המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
jol9 כתב:רוי, אתה לוקח את זה לאבסורד, ואני לא מבין למה להיעצר שם?
למה לא לבנות סגל על טהרת הישראלים מתחת לגיל 23 כולם?
עזוב, זה לא רציני.
roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי, אתה לוקח את זה לאבסורד, ואני לא מבין למה להיעצר שם?
עזוב, זה לא רציני.
רציני מאוד ואתה תראה סגל של 6-7 מליון דולר בשנים הקרובות. זה עדיין סגל שמאפשר לך להתחרות על האליפות בארץ מול ירושלים ומאפשר לך לבנות קבוצה ברמה של ז'לגיריס/הכוכב שאפילו פעם בכמה זמן מגיעות להצלבה.
rc4991 כתב:אלה ויכוחים של זקנים
רק חסר שיגידו שפעם כל הפורום הזה היה פרדס
yanay21 כתב:rc4991 כתב:אלה ויכוחים של זקנים
"רק בריטים היו פה כשהגענו"
rc4991 כתב:yanay21 כתב:rc4991 כתב:אלה ויכוחים של זקנים
"רק בריטים היו פה כשהגענו"
זאת כנראה הגרסא של האשכנזים
jol9 כתב:roy1000 כתב:jol9 כתב:רוי, אתה לוקח את זה לאבסורד, ואני לא מבין למה להיעצר שם?
עזוב, זה לא רציני.
רציני מאוד ואתה תראה סגל של 6-7 מליון דולר בשנים הקרובות. זה עדיין סגל שמאפשר לך להתחרות על האליפות בארץ מול ירושלים ומאפשר לך לבנות קבוצה ברמה של ז'לגיריס/הכוכב שאפילו פעם בכמה זמן מגיעות להצלבה.
אתה אומר את זה כבר 5 שנים, ואין לזה שום כיסוי.
עזוב, זה לא יקרה ואין מה לדבר על זה בכלל.
התנין כתב:אני תמיד מוצא את הדיונים בין רוי, שמתמיד בפסימיותו המוקצנת ובין יוני, שמנסה למתן אותו, כמשעשעים ביותר.
roy1000 כתב:לקחנו דיון תיאורטי למשהו מוגזם לחלוטין. אני לא בא להגיד שזה בהכרח יקרה, אלא שזו אופציה סבירה שלפדרמנים לא תהיה שום בעיה איתה.
(ובניגוד להשמצות - אני ממש לא מביא תסריטים אפוקליפטיים).
זה גם תסריט ריאלי מאוד אם אתה לוקח בחשבון שההכנסות כן יקטנו. זה כמובן לא יקרה כל עוד ההכנסות הן 20-25 מליון דולר לשנה, אבל אם ההכנסות כן יקטנו ב- 5-7 מליון אתה בהחלט תראה את התסריט הזה מתגשם. באמת שאין שום סיבה עקרונית שמכבי לא תעמיד תקציבים בסדר גודל של הכוכב וז'לגיריס. מנסיון העבר, האוהדים מקבלים מצב שבו הבעלים לא מביא כסף מהבית, ולכן בתנאים מסויימים, זה תסריט בהחלט אפשרי.
jol9 כתב:עצוב שהגענו למצב הזה.
איך יכול להיות שאנשים כ"כ כושלים ממשיכים לנהל את העניינים שנה אחר שנה.
אמרתי כבר לפני כמה זמן, שבדיעבד שמואל צדק. תואר היורוליג הפוקסי של מכבי פגע אנושות בסיכויים,
לראות כאן אנשי מקצוע רציניים בעתיד.
rc4991 כתב:jol9 כתב:עצוב שהגענו למצב הזה.
איך יכול להיות שאנשים כ"כ כושלים ממשיכים לנהל את העניינים שנה אחר שנה.
אמרתי כבר לפני כמה זמן, שבדיעבד שמואל צדק. תואר היורוליג הפוקסי של מכבי פגע אנושות בסיכויים,
לראות כאן אנשי מקצוע רציניים בעתיד.
אני זוכר לפני כמה שנים (5-6) כשמעטים כאן (ואני ביניהם) קיוו/שמחו שנחטוף בראש בטורנירי ההכנה כדי שההנהלה תבין שיש בעיות, כולם תקפו ואמרו שזה שטויות ואיך אפשר להגיד דברים כאלה נגד הקבוצה
ההיסטוריה הוכיחה את עצמה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־19 אורחים