פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ג'ורדן פארמר חתם במכבי

07 יולי 2015, 14:52

אני אומרת שכל עוד זה לא כתבה על החתמה או מועמדות, פיק צריך להיות פה פרסונה נון גרטה, כמו גרינוולד

07 יולי 2015, 14:53

Holiday_Armadillo כתב:אני אומרת שכל עוד זה לא כתבה על החתמה או מועמדות, פיק צריך להיות פה פרסונה נון גרטה, כמו גרינוולד

^^what she said

07 יולי 2015, 14:58

אדגר פו כתב:פארמר ירשם כישראלי :

http://www.sport5.co.il/HTML/Articles/A ... 93009.html

זה פשוט ענק - סגל ישראלי מהטובים שהיו, בלי תחרות עם אף אחת כמובן. זה כמובן נותן פתח לזר נוסף.

האמת, שזה סימן די רע. ברגע שמכבי רושמת אותו כישראלי, הוא לעולם לא יוכל יותר להירשם שוב כזר, וזה אומר שאם יישאר שנה נוספת, לא רק שיהיה עליו מיסוי ישראלי מלא, אלא שהוא גם יצטרך להשלים את המס המופחת משנה שעברה.

ברגע שמכבי עשו את זה, זה ברור לחלוטין שג'ורדן פארמר בא לפה לשנה אחת בלבד. הייתי מעדיף שיירשם כזר, כי זה היה משאיר את האופציה שיישאר פה לכמה שנים.

07 יולי 2015, 15:02

זה פשוט ענק - סגל ישראלי מהטובים שהיו, בלי תחרות עם אף אחת כמובן. זה כמובן נותן פתח לזר נוסף.

עידו גור כתב ספורט, ואין לו מושג בדיני המס בישראל.
לא יודע מאיפה הוא הנפיץ את הבולשיט עם מרכז החיים, שקשור בעיקר למבחני התושבות.

החוק במדינה קובע שעולה חדש או תושב חוזר ותיק רשאי להודיע לרשות המסים כי הוא מעוניין להיחשב לצורכי מס לתושב חוץ במשך שנה אחת ממועד העליה.
מה שנקרא בלשון החוק "שנת הסתגלות" (סעיף 14(א)(ב)(1) לפקודת מס הכנסה, אם מישהו מעוניין לבדוק).
בחוזר שפרסמה רשות המיסים ב-2011 הובהר כי ההטבות של מומחה זר וספורטאי חוץ חלות על מי שבחר בשנת הסתגלות. זו גם הסיבה שבסיבוב הקודם שלו במכבי העדיפו לא לרשום אותו כישראלי- לא בגלל שיעור המס, אלא בעיקר בגלל הניצול החלקי של הטבת "שנת ההסתגלות", מאחר והיה ידוע שיעזוב בתום השביתה.

מהלך כשר, ממש לא מסריח ובהתאם לחוק במדינת ישראל.
אני בטוח שחיפה עשו את זה עם לאנדסברג ורכבת המתאזרחים שלהם, אשדוד עם טיוס, מכבי עם ג'ייק כהן וכו'. אם זה לא נעשה בעבר, זה מחדל של ההנהלות, כל סטאז'ר שעוסק במיסוי צריך לדעת את זה.

07 יולי 2015, 15:02

roy1000 כתב:

האמת, שזה סימן די רע. ברגע שמכבי רושמת אותו כישראלי, הוא לעולם לא יוכל יותר להירשם שוב כזר, וזה אומר שאם יישאר שנה נוספת, לא רק שיהיה עליו מיסוי ישראלי מלא, אלא שהוא גם יצטרך להשלים את המס המופחת משנה שעברה.

ברגע שמכבי עשו את זה, זה ברור לחלוטין שג'ורדן פארמר בא לפה לשנה אחת בלבד. הייתי מעדיף שיירשם כזר, כי זה היה משאיר את האופציה שיישאר פה לכמה שנים.

למה לא? הוא תמיד יכול להחזיר את הדרכון ולוותר על אזרחות.

07 יולי 2015, 15:05

felix_r כתב:
roy1000 כתב:

למה לא? הוא תמיד יכול להחזיר את הדרכון ולוותר על אזרחות.

עד כמה שאני יודע, לפי חוקי המנהלת שחקן שנרשם כישראלי לא יוכל להירשם יותר כזר.

07 יולי 2015, 15:19

דובי פיק חתיכת אידיוט, ו-ONE אתר עלוב.
אני פשוט לא מבין איך כל פעם אני חוזר וקורא את הרפש שלו.

07 יולי 2015, 15:21

one בעיקרון אתר רכילותי וככזה צריך להתייחס אליו.

07 יולי 2015, 15:44

שמואל1 כתב:פארמר התהפך, רוצ'סטי כועס: קיץ סוער במכבי
האקס, שהפנה עורף לצהובים בעבר, חזר לאחר שנדחה באירופה. הרכש הנוצץ זועם על המהלך. מקל לא יגיע, פישר לא יחזור
http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp

זהו, פיק איבד את הראש סופית. רשמית הוא העיתונאי הכי תת רמה שיש בישראל. מדהים מה שקרה לו בזמן האחרון.

כזכור פארמר אמר, "אשמח לשחק עבור נבחרת טורקיה", שידועה בין השאר בסלידתה מישראל.

באמא שלך? בזה נבחרת טורקיה ידועה בין השאר? איזה פח, אלוהים.

07 יולי 2015, 16:58

מנסה להשניא את פארמר עלינו ,במקום להיתעסק מקצועי מנסה לסכסך ולהוציא רפש,לא יאומן ,כל הכתבות שלו אפסיות ,שחקן לא לרמות הגבוהות חחח,ופארגו אהובו מזה לרמות הגבוהות ,בסטריט בול אולי .
סרחיו רודריגז גם ממש ברמות הגבוהות ,כל פעם שמגיע לרגע האמת משתין במכנסים ,ואני מת עליו דרך אגב.
גם רודי פרננדס ,לא הבנתי על מה הוא מקל מליונים ,הוא באמת לא עושה כלום ,חוץ מהלעיף שלשות משוגעות.

07 יולי 2015, 17:02

איזה אפס

07 יולי 2015, 17:16

שמואל1 כתב:אלא שכעת, במחנה של השחקן זועמים על הצהובים שהנחיתו את ג'ורדן פארמר. "טיילור וויתר על הרבה מאוד כסף כדי לשחק במכבי והבטיחו לו שג'רמי פארגו לא יהיה ושרוצ'סטי יהיה הכוכב. עכשיו פתאום יש את ג'ורדן פארמר. איך טיילור אמור להרגיש בדיוק? ככה מראים לשחקן שסומכים עליו?", תהה מקורב לרוצ'סטי בכעס.
[/quote]

זה כ"כ מופרך... כדורסל זה ספורט קבוצתי, וכל שחקן רוצה לשחק בקבוצה כמה שיותר איכותית.
הסיכוי שרוצ'סטי באמת חושב ככה הוא לא אפסי - הוא אפס

07 יולי 2015, 17:19

jol9 כתב:
שמואל1 כתב:אלא שכעת, במחנה של השחקן זועמים על הצהובים שהנחיתו את ג'ורדן פארמר. "טיילור וויתר על הרבה מאוד כסף כדי לשחק במכבי והבטיחו לו שג'רמי פארגו לא יהיה ושרוצ'סטי יהיה הכוכב. עכשיו פתאום יש את ג'ורדן פארמר. איך טיילור אמור להרגיש בדיוק? ככה מראים לשחקן שסומכים עליו?", תהה מקורב לרוצ'סטי בכעס.

זה כ"כ מופרך... כדורסל זה ספורט קבוצתי, וכל שחקן רוצה לשחק בקבוצה כמה שיותר איכותית.
הסיכוי שרוצ'סטי באמת חושב ככה הוא לא אפסי - הוא אפס[/quote]

זה ''הגיון'' כזה הזוי, במיוחד כשיש שתי עמדות גארד

אני בטוחה שכל שחקן רוצה שיהיו מסביבו 4 נגרים בשביל שיגידו כמה הוא מוצלח
בגלל זה פארגו כל כך רצה שנעוף בחצי ולא נעלה לפיינל פור

07 יולי 2015, 18:07

roy1000 כתב:
שמואל1 כתב:פארמר לא רוצה חוזה מינימום.

הוא היה לוקח בשמחה חוזה מינימום, פשוט אף אחד לא הציע לו.

רוי סליחה אבל זה שטויות במיץ ,אל תגרר אחרי סתם עיתנואים בשקל ואמירות,תסתכל בצורה מפוכחת ,לא פעם ולא פעמים פארמר דיבר על זה.
פארמר בשקט,ואני אומר את זה בודאות מוחלטת יכול למצוא חוזה מינימום וגם קצת יותר בהרבה קבוצות אנביאי ,הוא שחקן הרבה יותר מלגיטימי ,ולהיפך יש לו שם טוב באנביאי ,ושל מקצוען ודמות חיובית ,אבל הוא לעומת הרבה שחקנים באנביאי ,שיעשו הכל רק כדי להגיד ששיחקו באנביאי ,הוא להיפך הוא רוצה לדעת שהוא שחקן מוביל ,לא חיב 40 דקות אבל הוא רוצה ורצה לדעת שהוא חלק מקבוצה ושסומכים עליו ושהוא חלק ולא העיקר להיות רשום,זה הבעיה היחידה שהוא לא באנביאי ,וזו החלטה שלו.
זה שקליבלנד היתה צריכה רכז אז מה?את הדוגמא הזו אתה יכול להראות על מליון שחקנים שקליבלנד לא לקחה למרות שהיתה צריכה ,זה פשוט לא התאים.
גם בקליפרס הוא יכל להישאר ,הוא פשוט לא רצה כי ראה שלא נותנים לו ושמעדיפים את הבן של ריברס ,הרי בכל משחק או עונה שהוא שיחק באנביאי הוא הביא קבלות ,חלאס אם החרטות.

07 יולי 2015, 18:25

Ofir@ כתב:

עידו גור כתב ספורט, ואין לו מושג בדיני המס בישראל.
לא יודע מאיפה הוא הנפיץ את הבולשיט עם מרכז החיים, שקשור בעיקר למבחני התושבות.

החוק במדינה קובע שעולה חדש או תושב חוזר ותיק רשאי להודיע לרשות המסים כי הוא מעוניין להיחשב לצורכי מס לתושב חוץ במשך שנה אחת ממועד העליה.
מה שנקרא בלשון החוק "שנת הסתגלות" (סעיף 14(א)(ב)(1) לפקודת מס הכנסה, אם מישהו מעוניין לבדוק).
בחוזר שפרסמה רשות המיסים ב-2011 הובהר כי ההטבות של מומחה זר וספורטאי חוץ חלות על מי שבחר בשנת הסתגלות. זו גם הסיבה שבסיבוב הקודם שלו במכבי העדיפו לא לרשום אותו כישראלי- לא בגלל שיעור המס, אלא בעיקר בגלל הניצול החלקי של הטבת "שנת ההסתגלות", מאחר והיה ידוע שיעזוב בתום השביתה.

מהלך כשר, ממש לא מסריח ובהתאם לחוק במדינת ישראל.
אני בטוח שחיפה עשו את זה עם לאנדסברג ורכבת המתאזרחים שלהם, אשדוד עם טיוס, מכבי עם ג'ייק כהן וכו'. אם זה לא נעשה בעבר, זה מחדל של ההנהלות, כל סטאז'ר שעוסק במיסוי צריך לדעת את זה.

בפעם הקודמת הוא פשוט לא עשה עליה ולא בחר בשנת הסתגלות , לא כל יהודי שמגיע לארץ עושה עליה ומקבל אזרחות ישראלית , אפשר גם לבוא כזר .

אני לא יודע אם בשנת הסתגלות השחקן נחשב כישראלי ...כלומר שנת הסתגלות זה מצב ביניים שבו אתה עושה עליה אבל עדיין יכול לבחור להיחשב כזר מבחינת המיסוי , השאלה אם במצב כזה אתה נחשב כישראלי מבחינת חוקי הליגה ואני לא בטוח .

פה נדמה לי שהם מנסים לעשות מהלך אחר והוא לרשום אותו כישראלי (אזרחות!) ולא ישראלי מבחינת מיסוי (תושבות ) , מדובר בשני אספקטים שונים לחלוטין וכשמדובר בשחקן שעושה עליה אבל לא מתכוון להישאר יותר משנה זה יכול לעבור .. אבל אם זה באמת הכיוון זה לא יהיה קל בכלל .

07 יולי 2015, 18:28

אדם כתב:רוי סליחה אבל זה שטויות במיץ ,אל תגרר אחרי סתם עיתנואים בשקל ואמירות,תסתכל בצורה מפוכחת ,לא פעם ולא פעמים פארמר דיבר על זה.
פארמר בשקט,ואני אומר את זה בודאות מוחלטת יכול למצוא חוזה מינימום וגם קצת יותר בהרבה קבוצות אנביאי ,הוא שחקן הרבה יותר מלגיטימי ,ולהיפך יש לו שם טוב באנביאי ,ושל מקצוען ודמות חיובית ,אבל הוא לעומת הרבה שחקנים באנביאי ,שיעשו הכל רק כדי להגיד ששיחקו באנביאי ,הוא להיפך הוא רוצה לדעת שהוא שחקן מוביל ,לא חיב 40 דקות אבל הוא רוצה ורצה לדעת שהוא חלק מקבוצה ושסומכים עליו ושהוא חלק ולא העיקר להיות רשום,זה הבעיה היחידה שהוא לא באנביאי ,וזו החלטה שלו.
זה שקליבלנד היתה צריכה רכז אז מה?את הדוגמא הזו אתה יכול להראות על מליון שחקנים שקליבלנד לא לקחה למרות שהיתה צריכה ,זה פשוט לא התאים.
גם בקליפרס הוא יכל להישאר ,הוא פשוט לא רצה כי ראה שלא נותנים לו ושמעדיפים את הבן של ריברס ,הרי בכל משחק או עונה שהוא שיחק באנביאי הוא הביא קבלות ,חלאס אם החרטות.

אין לי מושג על מה אתה מדבר. הוא נזרק מהקליפרס כי לא הסתדר עם דוק. הוא לא יכל להישאר (את הבן של ריברס הביאו רק אחרי שפארמר עזב). הוא חתם בקליפרס על חוזה של 4 מליון לשנתיים (לא הרבה יותר ממינימום לשחקן בוותק שלו), ונזרק אחרי כמה חודשים. הוא לא הצליח למצוא כלום ב- NBA, ניסה גם השנה ושוב לא הצליח.

אני מאוד אוהב את המשחק של פארמר, אבל אי אפשר לשכתב את ההסטוריה. דרך אגב, שיתוף הפעולה של פארמר עם ג'מאל קרופורד לא מבשר טובות לעתיד עם רוצ'סטי. פארמר צריך לידו קלעי, ולא שחקן שמחזיק בכדור.

07 יולי 2015, 18:38

roy1000 כתב:
אדם כתב:רוי סליחה אבל זה שטויות במיץ ,אל תגרר אחרי סתם עיתנואים בשקל ואמירות,תסתכל בצורה מפוכחת ,לא פעם ולא פעמים פארמר דיבר על זה.

אין לי מושג על מה אתה מדבר. הוא נזרק מהקליפרס כי לא הסתדר עם דוק. הוא לא יכל להישאר (את הבן של ריברס הביאו רק אחרי שפארמר עזב). הוא חתם בקליפרס על חוזה של 4 מליון לשנתיים (לא הרבה יותר ממינימום לשחקן בוותק שלו), ונזרק אחרי כמה חודשים. הוא לא הצליח למצוא כלום ב- NBA, ניסה גם השנה ושוב לא הצליח.

אני מאוד אוהב את המשחק של פארמר, אבל אי אפשר לשכתב את ההסטוריה. דרך אגב, שיתוף הפעולה של פארמר עם ג'מאל קרופורד לא מבשר טובות לעתיד עם רוצ'סטי. פארמר צריך לידו קלעי, ולא שחקן שמחזיק בכדור.

את דעתי על פארמר כשחקן מוביל שעליו הכל כבר אמרתי ,גם אני אוהב את פארמר.
לגבי קרירת האנביאי ,אני חוזר ואומר שאם היה רוצה בכך היה נשאר באנביאי ,הוא רצה סיטואציה אחרת ובכל היזדמנות הוא חזר על זה.
לגבי אירופה ,מה לעשות שבצסקא אין לו מקום וגם בריאל מדריד ,אני כמעט בטוח שאם היה מקום היו מתענינים ,אבל פיק מעדיף לחבר אחד ועוד אחד לכיון הרע ולא להיגיון .
בכל מקווה מקוה שהרוחנו,לגבי השילוב פעולה ,רוצסטי קלעי ,פארמר היסתדר גם אם לאנגפורד ,שוב אלה שחקנים בוגרים ,חלקם זו היזדמנות אחרונה להיות בקבוצה גדולה ולהשיג משו ,כל אחד יעשה את ההתאמות שלו .
גם בצסקא יש את תאודוסיץ וננאד וגקסון ואני בטוח שזה לא שיא ההתאמה ,וגם גיסי קארול במדריד אבל הוא עושה ויתורים משחקן שהיה רגיל להחזיק יותר בכדור ולשחק יותר .

07 יולי 2015, 18:41

זה פשוט לא נכון שהוא יכל להישאר ב- NBA.

07 יולי 2015, 22:26

תמונה

חחח תמונה שממחישה כמה פארמר צריך תכדור.
במקום הנכון בזמן הנכון.

07 יולי 2015, 22:27

Chen כתב:תמונה

חחח תמונה שממחישה כמה פארמר צריך תכדור.