felix_r כתב:סילבן ויבזורי שניהם לא מובילים כדור ברמה גבוהה והם גם לא עוזרים בבניית ההתקפה. אתה לא יכול לבנות עליהם כגארד נוסף במשחקים מול קבוצות רציניות. מול קבוצות רציניות (לא מול הפועל), שמפעילות לחץ על מובילי הכדור אתה חייב לשחק עם שני מובילי כדור. וזה לפני שאני מזכיר לך שיבזורי עבר ניתוח, ושאין לו בכלל נסיון ברמות האלה, ובכלל לא בטוח שהוא יכול לתרום משהו.
אתה מוזמן לרענן בזכרונך את הסידרה נגד פנרבחצ'ה בעונה האחרונה, כשנעלצנו לשהשתמש ברנדל כמוביל כדור נוסף כי לא הייתה לנו ברירה...
עזוב, אתה מדבר על קומבינות. קומבינות זאת בדיוק הסיבה למצבנו היום!
אגב, אני חושב שרוצ׳סטי דווקא פורח בסיטואציה הזאת.
גם בניז׳ני הוא שיחק בעיקר עם קינזי ואנטונוב ב2 ו-3, שחבוסטוב מחליף אותו ולפעמים משחק לידו (בעיקר בטופ16 כשקינזי נפצע).
קינזי ואנטונוב קצת מזכירים את סילבן וסמית׳.
בכ״מ, אני בטוח שקבוצות לחצו לניז׳ני ת׳אמא ועדיין הם שיחקו כדורסל מצויין כי מתי שלחצו את הגארדים, היו להם שני גבוהים מעולים שיכלו להעניש.
זה המקום שבו מכבי צריכה להתחזק לפני הכל.
אני ראיתי אתמול בעל בית מובהק ואת טיילור רוצ׳סטי המטורף של העונה שעברה במלוא הדרו בפעם הראשונה.
הוא הוכיח בנובגורוד שהוא יכול לשמור על יציבות בתפקיד הזה. אני חושב שצריך לתת לו אותו ולהסיר את ההפרעה, קרי פארמר, מהדרך, לתת בטחון מלא גם לסילבן, ולהתחזק באיזור הצבע.
אבל בואו קודם כל נראה מה קורה ביום חמישי.