פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מה צריך לקרות בקיץ

25 דצמבר 2015, 20:49

שחף כתב:שחקנים מהסוג של פסנקו לא מצליחים פה. זה מתחיל בזה שהם צריכים לשמור על איזה חרגול של 2.03 מ' בליגה וממשיך בזה שלא ממש יודעים מה לעשות איתם. אפשר לנסות את הקרבצוב הזה השנה ולראות אם זה מתאים, הוא נראה לי יותר מתאים לפרוטוטייפ של הנגר שנותן הגנה כי הוא קצת יותר אתלטי
לגבי דאוסן, זה מוקדם מידי בשבילו וראינו את זה ביורובאסקט. כרגע הוא מנצל המון את היתרונות הפיזיים שלו. באירופה אין חוק רוסי ולא הולכים לשמור עליו איזה בר טימור אלא אמריקאים אתלטיים
מכבי צריכה איזה שחקן בסגנון של וואנמייקר ליד רוצ'סטי, לא מישהו שלא יודע לשמור

קרבצוב חתם בסרגוסה הספרדית

25 דצמבר 2015, 21:10

פסנקו לא בא לליגת ווינר-סל.
הוא בא להפחיד את ראדוליצה וטומיץ׳.

המילטון הוא 4-5 שאמור לטייל בליגה הזאת גם ליד איתי שגב.

25 דצמבר 2015, 22:48

שחף כתב:לגבי דאוסן, זה מוקדם מידי בשבילו וראינו את זה ביורובאסקט. כרגע הוא מנצל המון את היתרונות הפיזיים שלו. באירופה אין חוק רוסי ולא הולכים לשמור עליו איזה בר טימור אלא אמריקאים אתלטיים

אתה יודע, זה לא שדוסון צריך להגיע ע"ח גארד זר בכיר. בתאוריה אפשר להביא גארד זר הגנתי ודומיננטי, וכמחליף לשים את דוסון (שיצטוות לאוחיון בחמישייה השניה). אין לי ספק שהוא יוכל לתת דקות משמעותיות במכבי (קודם כל בליגה) ולהתפתח כשחקן. לא שנראה לי שבמכבי מתלהבים מהרעיון של שילוב צעירים ישראליים מבטיחים, אם לא הלכו בכיוון הזה כבר בקיץ.

25 דצמבר 2015, 22:58

אחדשיודע כתב:
שחף כתב:לגבי דאוסן, זה מוקדם מידי בשבילו וראינו את זה ביורובאסקט. כרגע הוא מנצל המון את היתרונות הפיזיים שלו. באירופה אין חוק רוסי ולא הולכים לשמור עליו איזה בר טימור אלא אמריקאים אתלטיים

אתה יודע, זה לא שדוסון צריך להגיע ע"ח גארד זר בכיר. בתאוריה אפשר להביא גארד זר הגנתי ודומיננטי, וכמחליף לשים את דוסון (שיצטוות לאוחיון בחמישייה השניה). אין לי ספק שהוא יוכל לתת דקות משמעותיות במכבי (קודם כל בליגה) ולהתפתח כשחקן. לא שנראה לי שבמכבי מתלהבים מהרעיון של שילוב צעירים ישראליים מבטיחים, אם לא הלכו בכיוון הזה כבר בקיץ.

אין מקום לדאוסון וסילבן ביחד לדעתי.

26 דצמבר 2015, 00:10

LIAV10 כתב:איך שלא תהפוך את זה, חייבים שני קומבו גארדים אפרו-אמריקאים, שרוצ׳סטי ישאר גיבוי, שון מיותר.
חייבים גם ישראלי לקו קדמי, aka טיוס.

השנה כולם הבינו שאם יש משהו יותר מתסכל מקבוצה שנתקעת בהתקפה (כמו שהיה לנו לא מעט בשנים האחרונות) זו קבוצה שלא מסוגלת לייצר סטופ הגנתי אחד ומקבל נקודות בכמעט כל התקפה, זה שובר מנטאלית פי כמה וכמה.

רוצ'סטי וסמית' לוקחים בערך רבע מתקציב השחקנים. זה לא גיבוי - זה שחקנים מרכזיים.

26 דצמבר 2015, 00:25

MTA2311 כתב:
אחדשיודע כתב:

אין מקום לדאוסון וסילבן ביחד לדעתי.

אם לאנדסברג נכנס בחוק המתאזרחים אני לא רואה סיבה להחזיק אותו כשיש לו תאום ישראלי

26 דצמבר 2015, 12:01

איך זה שמכבי אףפעם לא מוצאת שחקנים בזמן שאחרות מחתימות ומחתימות ?

מברוקופולידיס סופו וחרבאצב ירדו מהפרק , סתם עובדים עלינו , שחקן כמו החרבאצב או איך שקוראים לו גם יקר מדי ו לא שווה את ההשקעה ' זה הכנת הקרקע להשארת אונווקו התת רמה לא יאומן .

26 דצמבר 2015, 12:50

מקאדו 3 כתב:איך זה שמכבי אףפעם לא מוצאת שחקנים בזמן שאחרות מחתימות ומחתימות ?

מברוקופולידיס סופו וחרבאצב ירדו מהפרק , סתם עובדים עלינו , שחקן כמו החרבאצב או איך שקוראים לו גם יקר מדי ו לא שווה את ההשקעה ' זה הכנת הקרקע להשארת אונווקו התת רמה לא יאומן .

כי הנהלת מכבי לא מוכנה לתקן את הטעויות שהיא עושה.
הצלחת הקבוצה זה משני לחלוטין עבורם

26 דצמבר 2015, 13:35

jol9 כתב:
מקאדו 3 כתב:איך זה שמכבי אףפעם לא מוצאת שחקנים בזמן שאחרות מחתימות ומחתימות ?

כי הנהלת מכבי לא מוכנה לתקן את הטעויות שהיא עושה.
הצלחת הקבוצה זה משני לחלוטין עבורם

היא מוכנה לתקן רק לא מוכנה לשלם , מחפשים מציאות בחוזים מנימליים וזה מה שקורה , אפילו בקייץ חיפשו שחקן לעמדה 4 ולא מצאו כי לא רצו לשלם מה שצריך עד שנפל להם מהשמיים רנדל ...

אני מאמין באמת שהקו הקדמי נבנה בצורה כזו בכוונה תחילה , לא מאמין בקונספירציות אבל אני חושב שמישהוא ידע שפבראני גמור ולא יכול ממש לשחק ושחסר עוד שחקן אבל החתימו אותו בכל זאת בתקווה שלא תהיה ברירה ויצטרכו לתת לבנדר הרבה דקות .

26 דצמבר 2015, 14:15

העלות של בנדר, פניני, יבזורי, פבראני, אופוובו ואונואקו היא כ-3 מיליון דולר. תוסיפו את פארמר וזה כבר 5 מיליון דולר.
זה המון, ה-מ-ו-ן כסף שאפשר לשחרר בקיץ.

אין שום סיבה להשקיע מיליון וחצי דולר בפניני ויבזורי שכמות הדקות שלהם ביחד אמורה להסתכם בחד ספרתי. שניהם צריכים ללכת.
אין שום סיבה לשלם 2.2 מיליון דולר על רוצ׳סטי ואוחיון ולהביא בעוד 2 מיליון את פארמר.

אין שום תירוץ שיאמר שאי אפשר לשפוך כסף. המילטון יכול לקבל גם 3 מיליון (ברוטו, שאלה הסכומים שמרוויח אנטה טומיץ׳) בלי שהתקציב יפגע ועדיין עם יכולת להביא לפה שחקנים טובים.

26 דצמבר 2015, 14:49

לכולם יש נפילות - איך אומרים: אם לא עושים, לא טועים. הבעיה זה לא נפילות כמו היינס למשל, שזה יכול לקרות.

הטענות שלי יש כלפי ההנהלה ובעיקר כלפי מי שבונה את הסגל, על סיכונים לא מחושבים כמו פבראני, שמעבר לזה שמדובר בסיכון גדול,
מדובר בעיקר בסיכון גדול בעמדה הכי חשובה על המגרש, וללא יכולת לצאת מההסכם.
זאת טיפשות וחובבנות, ולא לקיחת סיכונים.

מעבר לכך, אם אתם מוציאים מראש פחות כסף ומחפשים מציאות, אז תהיו מוכנים לתקן את הטעויות שלכם, כמו במקרים של היינס ופבראני.

על מקרה פארמר באמת שקשה לבוא אליהם בטענות ולצפות לחיזוק, אבל הדוגמאות האחרות, הן לגמרי הפקרות של ההנהלה.

26 דצמבר 2015, 14:55

גם מקרה כמו היינס לא ממש אמור לקרות. מועדון כמו מכבי לא אמור להביא שחקנים מתחתית הליגה האיטלקית. הטעות הגדולה אבל, היא כמובן שהוא סיים פה את העונה. עדיין הבושה הכי גדולה בתולדות המועדון.

26 דצמבר 2015, 15:27

MTA2311 כתב:גם מקרה כמו היינס לא ממש אמור לקרות. מועדון כמו מכבי לא אמור להביא שחקנים מתחתית הליגה האיטלקית. הטעות הגדולה אבל, היא כמובן שהוא סיים פה את העונה. עדיין הבושה הכי גדולה בתולדות המועדון.

אני לא רואה הרבה הבדל בין ההחתמה של היקמן, רייס והיינס. ההבדל הגדול והאמיתי הוא בביצועים.

מועדון מקצועי ומכובד, פשוט לא יכול להתנהל כמו שמכבי מתנהלת בשנים האחרונות.

26 דצמבר 2015, 15:37

רייס בא מהיורוקאפ.
גם שחקן כמו היקמן לא היה צריך להגיע לפה.

26 דצמבר 2015, 16:00

מרקז זה רכש מחריד. כל בן אדם שמבין טיפה בכדורסל אירופאי היה מתרחק מהסרטן הזה. זה לא הימור אלא כשלון ידוע מראש.

גם היקמן הוא רכש שלא מתאים להגיע למכבי כשחקן מוביל, אבל כשמסתכלים על הפוטנציאל והסכומים שהוא בא בהם (350,000$ אחרי עונה מצויינת באיטליה)- הוא רכש מצויין.
טייריס היה הימור אמיתי שהצליח להתחבר וגם כן הגיע בשכר סביר. כשיש לך תעודות ביטוח כמו יוגי על העמדה הזאת ההימור הוא יותר סביר.

אין שום בעיה לקחת כמה הימורים כאלה אם אתה עושה אותם בצורה מושכלת.
מושכלת זה אומר שאתה מכין להם מחליפים שיוכלו לעשות ת׳עבודה במקרה שהם מחרבנים ת׳עסק ושבחרת בדיוק את אלה שמתאימים לעשות את מה שאתה צריך.

פארמר זה באמת מקרה חריג של הזדמנות שלא מגיעה כל יום לקבוצה והיה נכון לקחת אותה, למרות שזה לא בהכרח מתחבר על הנייר.
הכשלון שלו העונה הוא כשלון אישי. שום דבר שקשור למכבי.

26 דצמבר 2015, 16:28

בואו נמצא מנקודת הנחה שמכבי תמשיך להמר. בטח ובטח אחרי העונה הזאת.

אני לא בטוח שאפשר לבטח את עצמך בכל עמדה, ולכן אתה צריך איש מקצוע ממש ממש טוב כדי שיידע גם לבחור
נכון וגם לחבר את כל העסק כמו שצריך.
הבעיה הגדולה ביותר התחילה כשמכבי החליטה להמר גם על האנשים שמרכיבים את הפאזל ואמורים להפוך את השחקנים לקבוצה.

4 שנים בלאט הצליח לכסות על התחת של פדרמן שהחליט לשחק GM על הגב של האוהדים ושל המועדון המפואר הזה (וגם זה לא תמיד בהצלחה),
אבל מהרגע שההימור הפך להיות כפול - גם בזה שמרכיב את הפאזל וגם בזה שאמור להפוך אותו לקבוצה, הכל פשוט התרסק.

ולכן לפני שרצים להגיד מי היה צריך להגיע ומי לא, קודם צריך לבדוק מי הביא אותם ומי אמור לאמן אותם.

26 דצמבר 2015, 17:25

http://one.co.il/Article/15-16/2,620,12 ... tml?ref=hp
זה פשוט מגוחך, עד שמוצאים סנטר סביר שמוכן לבוא לפה בסכום סביר ג'וניור החליט לפסול כי הוא רוצה חוזה לעוד עונה. אפשר לחשוב שבעונה הבאה היו מביאים את טומיץ' במקומו ולא איזה מציאה מסריחה שאבי אבן הביא מהדי ליג. הכוונה כמובן לוויוקאס, אני עדיין בשוק שבכלל דיברו עם סופו. כאילו שלא מיצינו את העניין הזה

26 דצמבר 2015, 19:47

במקום כל מיני סנטרים שהם הימורים כמו סופו וויוקאס, מכבי צריכה ללכת על בטוח, שחקנים חזקים שיודעים לקחת ריבאונד וניידות סבירה ושיכולים לשים סל כשהם ליד הטבעת, שחקנים כמו הנדריקס, מקלין, יאנג וגם מברוקפלידיס מתאים לקטגוריה הזאת. אלה שחקנים שאתה לא יכול לטעות איתם. לא צריכים לחפש גבוהים מוכשרים יתר על מידה כשאתה לא מוכן לשלם עליהם הרבה כסף.כי אז יעלו שמות כמו פבראני וויוקאס.

26 דצמבר 2015, 21:12

אם יביאו את ראנדולף בקיץ זאת תהיה החתמה גדולה
אולי הוא אפילו יעלה פחות ממיליון

27 דצמבר 2015, 00:17

אני הייתי מנסה להביא את הסנטר של וקרשיאקה שהודחה גם כן מהיורוליג , קולטון אייברסון . התרשמתי ממנו מאוד ולדעתי הוא פוטנציאל מצויין.
פרסם תגובה