MTA2311 כתב:שמעל'ה עדיין בבית חולים. יש תקווה.
מי?
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שמעל'ה עדיין בבית חולים. יש תקווה.
מי?
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:שמעל'ה עדיין בבית חולים. יש תקווה.
מי?
פרס
LIAV10 כתב:אור תמיד היה חלאה.
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:יש לי דלקת באוזן סעמק
מרגיש יותר טוב?
rc4991 כתב:מת על הדיבור שלהם
https://www.facebook.com/KnucklesRap/vi ... 5/?theater
Holiday_Armadillo כתב:ראיתי היום תוכנית בריטית על ילדים שמציעים חוקים שהם חושבים שצריכים להיות במדינה וזה גרם לי לחשוב - איזה חוקים אני הייתי מציעה?
אחרי 3 שעות בערך הבנתי שהחוק היחידי שחשוב לי זה חוק מוות לאנשים שאוכלים בורקס כמו שהוא במקום לפרק אותו שכבה שכבה
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:ראיתי היום תוכנית בריטית על ילדים שמציעים חוקים שהם חושבים שצריכים להיות במדינה וזה גרם לי לחשוב - איזה חוקים אני הייתי מציעה?
אחרי 3 שעות בערך הבנתי שהחוק היחידי שחשוב לי זה חוק מוות לאנשים שאוכלים בורקס כמו שהוא במקום לפרק אותו שכבה שכבה
מה זה הסטייה הזאת לעזאזל?
Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:ראיתי היום תוכנית בריטית על ילדים שמציעים חוקים שהם חושבים שצריכים להיות במדינה וזה גרם לי לחשוב - איזה חוקים אני הייתי מציעה?
זאת הדרך היחידה לאכול בורקס
לאכול את השכבות ובסוף להשאיר את המילוי
MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:MaccabiTA כתב:Holiday_Armadillo כתב:ראיתי היום תוכנית בריטית על ילדים שמציעים חוקים שהם חושבים שצריכים להיות במדינה וזה גרם לי לחשוב - איזה חוקים אני הייתי מציעה?
זאת הדרך היחידה לאכול בורקס
לאכול את השכבות ובסוף להשאיר את המילוי
את הקונספט של להשאיר את הטוב לסוף אני עוד יכול להבין
אבל כל שאר השכבות זה סתם בצק ספוג בשמן, עדיף כבר שתזרקי אותן (חוץ מהעליונה עם השומשום. שומשום זה אהבה)
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־8 אורחים