02 פברואר 2016, 23:51
שמואל1 כתב:my man כתב:אני אישית לא חושב שגולדן סטייט צריכה עוד 'כוכב' לשורותיה בדמות דוראנט...ההיררכיה יכולה רק להיפגע מזה..סטף, קליי וגרין מספיק כוכבים מצד עצמם להחזיק את הקבוצה הזו יחד עם שאר השחקנים...מה לא מספיקה להם ההצלחה הנוכחית?
לא צריך לתקן מה שכבר עובד טוב(ואולי אף הכי טוב)
סטפן קארי, קליי ודוראנט באותה קבוצה. חלום ה- 2K שלי מתגשם.
02 פברואר 2016, 23:52
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:אני אישית לא חושב שגולדן סטייט צריכה עוד 'כוכב' לשורותיה בדמות דוראנט...ההיררכיה יכולה רק להיפגע מזה..סטף, קליי וגרין מספיק כוכבים מצד עצמם להחזיק את הקבוצה הזו יחד עם שאר השחקנים...מה לא מספיקה להם ההצלחה הנוכחית?
בדיוק! ל2K זה טוב...
02 פברואר 2016, 23:55
02 פברואר 2016, 23:56
שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:אני אישית לא חושב שגולדן סטייט צריכה עוד 'כוכב' לשורותיה בדמות דוראנט...ההיררכיה יכולה רק להיפגע מזה..סטף, קליי וגרין מספיק כוכבים מצד עצמם להחזיק את הקבוצה הזו יחד עם שאר השחקנים...מה לא מספיקה להם ההצלחה הנוכחית?
בדיוק! ל2K זה טוב...
גם לגולדן סטייט זה טוב. אליפות בטוחה.
לליגה זה רע.
03 פברואר 2016, 00:00
my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:שמואל1 כתב:my man כתב:אני אישית לא חושב שגולדן סטייט צריכה עוד 'כוכב' לשורותיה בדמות דוראנט...ההיררכיה יכולה רק להיפגע מזה..סטף, קליי וגרין מספיק כוכבים מצד עצמם להחזיק את הקבוצה הזו יחד עם שאר השחקנים...מה לא מספיקה להם ההצלחה הנוכחית?
בדיוק! ל2K זה טוב...
גם לגולדן סטייט זה טוב. אליפות בטוחה.
לליגה זה רע.
תסביר לי איך קבוצה יכולה להיות יותר טובה אם היא כבר הכי טובה? אליפות עונה שעברה, משייטת העונה בליגה עם מאזן פסיכי, פירקה(ליטרלי) את המועמדות האחרות לתואר...
אין מה לשפר בקבוצה הזו היא מושלמת במונחים של הליגה..
מכיר את הפחדים של דני ואבי לצרף שחקן "שיפגע במרקם של הקבוצה"? אז פה זה בדיוק המקרה שהפחד הזה נכון...
03 פברואר 2016, 00:06
03 פברואר 2016, 00:07
03 פברואר 2016, 00:10
03 פברואר 2016, 00:39
LIAV10 כתב:הקיטשיות נוטפת ממך שמואל.
אם לדוראנט היה רבע מהאישיות הספורטיבית של קובי ולברון הוא גם היה מגיע רחוק מידי פעם (עשה רק גמר אחד עם שני סופרסטארים).
03 פברואר 2016, 00:41
my man כתב:שמע שמואל, לא הכרתי את הספיץ' הזה...וואו! אני בכיין כן אז לא קשה לגרום לי לבכות אבל בכ"ז אני עם דמעות...וואו- מדהים!
03 פברואר 2016, 00:49
שמואל1 כתב:my man כתב:שמע שמואל, לא הכרתי את הספיץ' הזה...וואו! אני בכיין כן אז לא קשה לגרום לי לבכות אבל בכ"ז אני עם דמעות...וואו- מדהים!
אני מקווה שזה נתן לך נקודת מבט קצת אחרת על האישיות של דוראנט. אין הרבה שחקנים כמוהו בעולם.
אני מאוד מעריך צניעות ואמת אצל שחקנים, בשונה מאחרים שנפוחים מרוב אגו.
03 פברואר 2016, 00:51
03 פברואר 2016, 00:57
03 פברואר 2016, 01:49
שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:הקיטשיות נוטפת ממך שמואל.
אם לדוראנט היה רבע מהאישיות הספורטיבית של קובי ולברון הוא גם היה מגיע רחוק מידי פעם (עשה רק גמר אחד עם שני סופרסטארים).
קודם כל, לברון לקח אליפות ראשונה בגיל 28. דוראנט בן 27.
דבר שני, דוראנט לא שיחק עם שני סופרסטארים. אני מניח שהתכוונת להארדן וראסל ווסטברוק.
הראשון, בתקופתו באוקלהומה, לא היה סופרסטאר אלא יותר רול פלייר יעיל במיוחד. השני, גם היה לפני הפריצה הגדולה.
ודבר אחרון, דוראנט סבל מפציעות לא פשוטות שהשביתו אותו לתקופות ארוכות. אם הוא היה משחק עם ווייד וכריס בוש, ולא נפצע, אז הוא מוביל את מיאמי לפרנצ'ייז הרבה יותר מרשים.
03 פברואר 2016, 01:52
LIAV10 כתב:שמואל1 כתב:LIAV10 כתב:הקיטשיות נוטפת ממך שמואל.
קודם כל, לברון לקח אליפות ראשונה בגיל 28. דוראנט בן 27.
דבר שני, דוראנט לא שיחק עם שני סופרסטארים. אני מניח שהתכוונת להארדן וראסל ווסטברוק.
הראשון, בתקופתו באוקלהומה, לא היה סופרסטאר אלא יותר רול פלייר יעיל במיוחד. השני, גם היה לפני הפריצה הגדולה.
ודבר אחרון, דוראנט סבל מפציעות לא פשוטות שהשביתו אותו לתקופות ארוכות. אם הוא היה משחק עם ווייד וכריס בוש, ולא נפצע, אז הוא מוביל את מיאמי לפרנצ'ייז הרבה יותר מרשים.
הייתי מגיב, אבל להגיד לך את האמת?
אני אפילו לא מאמין שאתה מאמין לעצמך, אתה מדבר מתוך רגש ולא מתוך היגיון.
לברון>דוראנט, לא חושב שיש מישהו שיחלוק על זה.
03 פברואר 2016, 01:57
03 פברואר 2016, 01:59
03 פברואר 2016, 02:00
03 פברואר 2016, 02:01
03 פברואר 2016, 02:02
LIAV10 כתב:30. נאש
29. כריס פול
28. ג׳ון האבליצ׳ק
27. דווין וויד (לא בטופ 10 sg של שמואל)
26. אייזיה תומאס.