המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:שגב הוא הMVP של מכבי מבחינתי העונה, ואפילו לא משיקולי כדורסל. הוא כזה נשמה. נכון, הוא נגר בקטע מפחיד, אבל הוא מצליח להילחם למרות שהקבוצה נראית כאילו מחר יש התאבדות המונית. הדבר היחיד שיצא מהעונה הזו.
בוא נגיד שאם הייתה לנו קבוצה נורמלית כולם פה היו מתעצבנים אם היו נותנים לו לשחק, מן יניב גרין כזה
אבל כשהקבוצה שלך לא טובה מספיק בשביל לעשות פרסומת למעדנייה של רמי לוי, אז הוא MVP
אני מוכר את הכליה שלי בשביל יניב גרין של לפני שנתיים-שלוש. נגר מארץ הנגרים, אבל יודע לשים גוף.
ואת צודקת, הכול פה יחסי. עם איך שהעונה הבאה תיראה, אנחנו נניף שלטים שיקראו להפוך את שגב לשוטינג גארד פותח.
yanay21 כתב:Holiday_Armadillo כתב:yanay21 כתב:שגב הוא הMVP של מכבי מבחינתי העונה, ואפילו לא משיקולי כדורסל. הוא כזה נשמה. נכון, הוא נגר בקטע מפחיד, אבל הוא מצליח להילחם למרות שהקבוצה נראית כאילו מחר יש התאבדות המונית. הדבר היחיד שיצא מהעונה הזו.
בוא נגיד שאם הייתה לנו קבוצה נורמלית כולם פה היו מתעצבנים אם היו נותנים לו לשחק, מן יניב גרין כזה
אבל כשהקבוצה שלך לא טובה מספיק בשביל לעשות פרסומת למעדנייה של רמי לוי, אז הוא MVP
אני מוכר את הכליה שלי בשביל יניב גרין של לפני שנתיים-שלוש. נגר מארץ הנגרים, אבל יודע לשים גוף.
ואת צודקת, הכול פה יחסי. עם איך שהעונה הבאה תיראה, אנחנו נניף שלטים שיקראו להפוך את שגב לשוטינג גארד פותח.
שמואל1 כתב:שגב חייב לפתח נישה בהתקפה, אחרת לא יהיה לו מה למכור ברמות הגבוהות.
אולי איזה ג'אמפ מחצי מרחק.
שמואל1 כתב:שגב חייב לפתח נישה בהתקפה, אחרת לא יהיה לו מה למכור ברמות הגבוהות.
yanay21 כתב:שמואל1 כתב:שגב חייב לפתח נישה בהתקפה, אחרת לא יהיה לו מה למכור ברמות הגבוהות.
לא יקרה. לשחקנים ישראלים אין אופי לזה. עיין ערך יותם הלפרין, ויותר מזה-ליאור אליהו.
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:שגב חייב לפתח נישה בהתקפה, אחרת לא יהיה לו מה למכור ברמות הגבוהות.
לא יקרה. לשחקנים ישראלים אין אופי לזה. עיין ערך יותם הלפרין, ויותר מזה-ליאור אליהו.
אליהו פיתח את הגויאבה והפך אותה לאומנות, הלפרין תמיד היה שחקן שלם.
שגב כרגע לא יודע כלום בהתקפה.
שמואל1 כתב:yanay21 כתב:שמואל1 כתב:שגב חייב לפתח נישה בהתקפה, אחרת לא יהיה לו מה למכור ברמות הגבוהות.
jol9 כתב:מה אתם מזילים ריר על הולמן? אם היה מגיע למכבי, הרוב פה היו אוכלים את הלבלב של פדרמן עם כפית.
תסתכלו קצת מחוץ לביצה שלנו. שתי קבוצות חלשות מאוד ברמה האירופית.
הולמן לא היה תורם למכבי כלום ברמת היורוליג (בעונה הבאה), ולכן ההחתמה של הנדריקס (כסנטר שני) היא טובה.
ראינו אותו השנה במלאגה, והוא שחקן טוב מאוד.
מכביסט31 כתב:סתם שאלה: איפה יניב גרין היום? פרש?
yanay21 כתב:לנדסברג מגעיל אותי. הוא בפינה, שחקן על הפנים, יש זמן, והוא זורק.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־13 אורחים