06 אפריל 2016, 16:33
06 אפריל 2016, 16:33
ankram כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:"מלבד השניים, הסגל של מכבי ת"א לעונה הבאה יראה כך: גל מקל ויוגב אוחיון בעמדות הרכזים, קלעי זר שיוחתם, סילבן לנדסברג, דווין סמית', גיא פניני שיקבל חוזה לעונה נוספת, כנראה עונת פרישה, קווינסי מילר ושחקן נוסף שיגיע בעמדה מספר 4, מאיק ציברס וריצ'ארד הנדריקס בעמדה מספר 5, כשגם איתי שגב שנותן עונת פריצה יישאר בעמדות 4-5, מאחר ומכבי ת"א תממש את האופציה שיש לה עליו."
זה סגל לא טוב. אני מצטער מאוד.
ד"א, מדברים שם על זה שטבק לא ימשיך. אחזה מאמן יסכים להגיע כש90% מהסגלכבר סגור.
למה אני צריך להתעצבן על העונה הבאה כבר באפריל?
סגל רע מאוד.
לא מסכים , סנטר מאסיבי וקפיץ סטרץ' 4 , זה כבר שדרוג של 100% ממה שיש לנו.
אתה חייב להבין שמכבי בגרעון מאד רציני וששנה הבאה הם יאלצו להתפשר על חוזים שהם ישברו , לצפות מכל הנהלה ,ביחוד כמו שלנו שישאירו פה 2 שחקנים ויחתימו קבוצה חדשה במליארדים זה צפייה לא ריאלית.
אם מכבי בונה את הבסיס שלה לשנים הבאות קרי , מקל,ציברס,מילר,גיאורגיוס ברצוקאס , שגב, חצי פינה טוב - זה בסיס מצויין לשיפורים בשנה אחרי זה.
06 אפריל 2016, 16:37
yellow83 כתב:Mitelka כתב:MTA2311 כתב:"מלבד השניים, הסגל של מכבי ת"א לעונה הבאה יראה כך: גל מקל ויוגב אוחיון בעמדות הרכזים, קלעי זר שיוחתם, סילבן לנדסברג, דווין סמית', גיא פניני שיקבל חוזה לעונה נוספת, כנראה עונת פרישה, קווינסי מילר ושחקן נוסף שיגיע בעמדה מספר 4, מאיק ציברס וריצ'ארד הנדריקס בעמדה מספר 5, כשגם איתי שגב שנותן עונת פריצה יישאר בעמדות 4-5, מאחר ומכבי ת"א תממש את האופציה שיש לה עליו."
אני אמשיך להיות הבן אדם היחיד ביבשת שטוען שיש מאמן למכבי ושהוא מעורב בסוד העניינים. אין לי מושג אם זה ברצוקאס או ארז, אבל לדעתי יש למכבי מאמן. וכמובן שאי אפשר להגיד את זה עכשיו שיש עוד מטרות לעונה הזו.
מי מהם לדעתך יהיה זה שיגיע בסוף?
06 אפריל 2016, 16:40
אחדשיודע כתב:ankram כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:"מלבד השניים, הסגל של מכבי ת"א לעונה הבאה יראה כך: גל מקל ויוגב אוחיון בעמדות הרכזים, קלעי זר שיוחתם, סילבן לנדסברג, דווין סמית', גיא פניני שיקבל חוזה לעונה נוספת, כנראה עונת פרישה, קווינסי מילר ושחקן נוסף שיגיע בעמדה מספר 4, מאיק ציברס וריצ'ארד הנדריקס בעמדה מספר 5, כשגם איתי שגב שנותן עונת פריצה יישאר בעמדות 4-5, מאחר ומכבי ת"א תממש את האופציה שיש לה עליו."
סגל רע מאוד.
אתה חייב להבין שמכבי בגרעון מאד רציני וששנה הבאה הם יאלצו להתפשר על חוזים שהם ישברו , לצפות מכל הנהלה ,ביחוד כמו שלנו שישאירו פה 2 שחקנים ויחתימו קבוצה חדשה במליארדים זה צפייה לא ריאלית.
אם מכבי בונה את הבסיס שלה לשנים הבאות קרי , מקל,ציברס,מילר,גיאורגיוס ברצוקאס , שגב, חצי פינה טוב - זה בסיס מצויין לשיפורים בשנה אחרי זה.
אתה מדבר כאילו החוזים האלו נפלו על מכבי מהשמיים. מי החתים את החבר'ה האלו? סבתא שלי?
זה שמכבי תקועה עם חוזים לא אומר שהסגל הזה טוב, הסגל הזה רע. לטעמי עמדה 5 בינונית, אני לא רואה את סמית' סוחב במשך עונה שלמה כסמול פורוורד הפותח ועל הרכזים אני לא חושב שיש צורך להרחיב. וזה מבלי שראינו את מה שנקבל בעמדה 2 ו-4. בתיאוריה, אם יעשו בחירות נכונות, המצב יכול להשתפר, אבל כרגע זה נראה רע מאוד בעיניי. לא יעזור בית דין.
ו-"שדרוג של 100% ממה שיש לנו" זה לא הרבה.
06 אפריל 2016, 16:46
MTA2311 כתב:אנקראם, אנחנו כבר אחרי שתי עונות בזיוניות, אין יותר מדי זמן לתכנונים ארוכי טווח. בהנחה שירושלים יקחו אליפות גם השנה, ההנהלה צריכה לעשות הכל בשביל לבנות פה קבוצה ברמה מאוד גבוהה. גם אם זה אומר לשבור את קופת החזיר במשרד של פדרמן.
06 אפריל 2016, 16:48
ankram כתב:MTA2311 כתב:אנקראם, אנחנו כבר אחרי שתי עונות בזיוניות, אין יותר מדי זמן לתכנונים ארוכי טווח. בהנחה שירושלים יקחו אליפות גם השנה, ההנהלה צריכה לעשות הכל בשביל לבנות פה קבוצה ברמה מאוד גבוהה. גם אם זה אומר לשבור את קופת החזיר במשרד של פדרמן.
אם אתה רוצה לגמור כמו ענבל אור , אז תבנה פירמידה. אין קופת חזיר לפדרמן , ומכבי בחתיכת גירעון.
לאוחיון , סמית' , אמבקווה,טיילר,לאנדסברג יש חוזים לשנה הקרובה מינימום , שלא לדבר על מקל והנדריקס , זה בקירוב של 3 מליון $ פיצויים , יש רצוי ויש ריאלי.
אוהדים תמיד ירצו את הקבוצה הכי חזקה שיש , שאנחנו לא מנהלים את הכספים אז קל לנו לדרוש דברים , בעוד אנחנו מכינים רשימת קניות לסופר כדי לא לחרוג מהמינוס.
06 אפריל 2016, 16:49
אחדשיודע כתב:ankram כתב:אחדשיודע כתב:MTA2311 כתב:"מלבד השניים, הסגל של מכבי ת"א לעונה הבאה יראה כך: גל מקל ויוגב אוחיון בעמדות הרכזים, קלעי זר שיוחתם, סילבן לנדסברג, דווין סמית', גיא פניני שיקבל חוזה לעונה נוספת, כנראה עונת פרישה, קווינסי מילר ושחקן נוסף שיגיע בעמדה מספר 4, מאיק ציברס וריצ'ארד הנדריקס בעמדה מספר 5, כשגם איתי שגב שנותן עונת פריצה יישאר בעמדות 4-5, מאחר ומכבי ת"א תממש את האופציה שיש לה עליו."
סגל רע מאוד.
אתה מדבר כאילו החוזים האלו נפלו על מכבי מהשמיים. מי החתים את החבר'ה האלו? סבתא שלי?
זה שמכבי תקועה עם חוזים לא אומר שהסגל הזה טוב, הסגל הזה רע. לטעמי עמדה 5 בינונית, אני לא רואה את סמית' סוחב במשך עונה שלמה כסמול פורוורד הפותח ועל הרכזים אני לא חושב שיש צורך להרחיב. וזה מבלי שראינו את מה שנקבל בעמדה 2 ו-4. בתיאוריה, אם יעשו בחירות נכונות, המצב יכול להשתפר, אבל כרגע זה נראה רע מאוד בעיניי. לא יעזור בית דין.
ו-"שדרוג של 100% ממה שיש לנו" זה לא הרבה.
06 אפריל 2016, 16:53
06 אפריל 2016, 16:55
MTA2311 כתב:ankram כתב:MTA2311 כתב:אנקראם, אנחנו כבר אחרי שתי עונות בזיוניות, אין יותר מדי זמן לתכנונים ארוכי טווח. בהנחה שירושלים יקחו אליפות גם השנה, ההנהלה צריכה לעשות הכל בשביל לבנות פה קבוצה ברמה מאוד גבוהה. גם אם זה אומר לשבור את קופת החזיר במשרד של פדרמן.
אם אתה רוצה לגמור כמו ענבל אור , אז תבנה פירמידה. אין קופת חזיר לפדרמן , ומכבי בחתיכת גירעון.
לאוחיון , סמית' , אמבקווה,טיילר,לאנדסברג יש חוזים לשנה הקרובה מינימום , שלא לדבר על מקל והנדריקס , זה בקירוב של 3 מליון $ פיצויים , יש רצוי ויש ריאלי.
אוהדים תמיד ירצו את הקבוצה הכי חזקה שיש , שאנחנו לא מנהלים את הכספים אז קל לנו לדרוש דברים , בעוד אנחנו מכינים רשימת קניות לסופר כדי לא לחרוג מהמינוס.
יודע מה, אולי אם ההנהלה תגמור כמו ענבל אור זה יהיה לטובת המועדון. שיעופו ויבוא מישהו שמסוגל לשים כסף.
בכל מקרה, כולנו פה באים בדרישות להנהלה. גם אתה. במקרה יצא שהרכש הוא לטעמך. זה הכל.
06 אפריל 2016, 16:56
06 אפריל 2016, 16:58
06 אפריל 2016, 17:04
Mitelka כתב:הדבר היחיד שממש מרתיח אותי ולא נותן לי סיבות גדולות לשמוח זה שממש משתדלים להיות נחמדים במקום להיות מכבי כמו מכבי אמיתית ולהטיס את יוגב ופניני (שמסיים חוזה) ולהביא את דאוסן ועוד זר טוב על עמדה 3.
יש פה פוטנציאל לקיץ טוב מאוד. כרגע זה נראה כאילו הולכים על 60%. אפשר ללכת על 100%. אפשר לשחרר את גיא, לפצות את יוגי. אפשר לדבר עם סמית' אולי יסכים לשנות משהו (זכותו אם לא). יש מה לעשות.
06 אפריל 2016, 17:08
Mitelka כתב:הדבר היחיד שממש מרתיח אותי ולא נותן לי סיבות גדולות לשמוח זה שממש משתדלים להיות נחמדים במקום להיות מכבי כמו מכבי אמיתית ולהטיס את יוגב ופניני (שמסיים חוזה) ולהביא את דאוסן ועוד זר טוב על עמדה 3.
יש פה פוטנציאל לקיץ טוב מאוד. כרגע זה נראה כאילו הולכים על 60%. אפשר ללכת על 100%. אפשר לשחרר את גיא, לפצות את יוגי. אפשר לדבר עם סמית' אולי יסכים לשנות משהו (זכותו אם לא). יש מה לעשות.
06 אפריל 2016, 17:11
שמואל1 כתב:חצי יום אני בלימודים, מחרתיים בוחן, ומכבי מחתימה שני שחקנים ובנוסף עוד 200 מועמדים?!
מה נסגר? אפילו ביום הכי חם של עונת המלפפונים אין כל כך הרבה התרחשויות.
06 אפריל 2016, 17:17
06 אפריל 2016, 17:19
MTA2311 כתב:הידיעה הכי חשובה היום: בנדר נרשם רשמית לדראפט.
06 אפריל 2016, 17:19
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:הידיעה הכי חשובה היום: בנדר נרשם רשמית לדראפט.
היכן?
06 אפריל 2016, 17:21
06 אפריל 2016, 17:22
06 אפריל 2016, 17:24
felix_r כתב:Mitelka כתב:הדבר היחיד שממש מרתיח אותי ולא נותן לי סיבות גדולות לשמוח זה שממש משתדלים להיות נחמדים במקום להיות מכבי כמו מכבי אמיתית ולהטיס את יוגב ופניני (שמסיים חוזה) ולהביא את דאוסן ועוד זר טוב על עמדה 3.
סלח לי, אבל על מה בדיוק אתה מדבר? יש לך את סמית' ולאנדסברג ב 3 ואתה רוצה עוד שני שחקנים דוסון וזר גם בעמדה 3 ? התבלבלת עם קבוצת הכדורגל? כמה שחקנים אתה צריך בעמדה הזאת?