פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים/הכנות לעונה הבאה- מכבי במו"מ עם סוני ווימ

06 אפריל 2016, 16:33

אנקראם, אנחנו כבר אחרי שתי עונות בזיוניות, אין יותר מדי זמן לתכנונים ארוכי טווח. בהנחה שירושלים יקחו אליפות גם השנה, ההנהלה צריכה לעשות הכל בשביל לבנות פה קבוצה ברמה מאוד גבוהה. גם אם זה אומר לשבור את קופת החזיר במשרד של פדרמן.

06 אפריל 2016, 16:33

ankram כתב:
אחדשיודע כתב:
MTA2311 כתב:"מלבד השניים, הסגל של מכבי ת"א לעונה הבאה יראה כך: גל מקל ויוגב אוחיון בעמדות הרכזים, קלעי זר שיוחתם, סילבן לנדסברג, דווין סמית', גיא פניני שיקבל חוזה לעונה נוספת, כנראה עונת פרישה, קווינסי מילר ושחקן נוסף שיגיע בעמדה מספר 4, מאיק ציברס וריצ'ארד הנדריקס בעמדה מספר 5, כשגם איתי שגב שנותן עונת פריצה יישאר בעמדות 4-5, מאחר ומכבי ת"א תממש את האופציה שיש לה עליו."

זה סגל לא טוב. אני מצטער מאוד.

ד"א, מדברים שם על זה שטבק לא ימשיך. אחזה מאמן יסכים להגיע כש90% מהסגלכבר סגור.

למה אני צריך להתעצבן על העונה הבאה כבר באפריל?

סגל רע מאוד.

לא מסכים , סנטר מאסיבי וקפיץ סטרץ' 4 , זה כבר שדרוג של 100% ממה שיש לנו.
אתה חייב להבין שמכבי בגרעון מאד רציני וששנה הבאה הם יאלצו להתפשר על חוזים שהם ישברו , לצפות מכל הנהלה ,ביחוד כמו שלנו שישאירו פה 2 שחקנים ויחתימו קבוצה חדשה במליארדים זה צפייה לא ריאלית.
אם מכבי בונה את הבסיס שלה לשנים הבאות קרי , מקל,ציברס,מילר,גיאורגיוס ברצוקאס , שגב, חצי פינה טוב - זה בסיס מצויין לשיפורים בשנה אחרי זה.

אתה מדבר כאילו החוזים האלו נפלו על מכבי מהשמיים. מי החתים את החבר'ה האלו? סבתא שלי?
זה שמכבי תקועה עם חוזים לא אומר שהסגל הזה טוב, הסגל הזה רע. לטעמי עמדה 5 בינונית, אני לא רואה את סמית' סוחב במשך עונה שלמה כסמול פורוורד הפותח ועל הרכזים אני לא חושב שיש צורך להרחיב. וזה מבלי שראינו את מה שנקבל בעמדה 2 ו-4. בתיאוריה, אם יעשו בחירות נכונות, המצב יכול להשתפר, אבל כרגע זה נראה רע מאוד בעיניי. לא יעזור בית דין.

ו-"שדרוג של 100% ממה שיש לנו" זה לא הרבה.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 06 אפריל 2016, 16:37, נערך פעם אחת בסך הכל.

06 אפריל 2016, 16:37

yellow83 כתב:
Mitelka כתב:
MTA2311 כתב:"מלבד השניים, הסגל של מכבי ת"א לעונה הבאה יראה כך: גל מקל ויוגב אוחיון בעמדות הרכזים, קלעי זר שיוחתם, סילבן לנדסברג, דווין סמית', גיא פניני שיקבל חוזה לעונה נוספת, כנראה עונת פרישה, קווינסי מילר ושחקן נוסף שיגיע בעמדה מספר 4, מאיק ציברס וריצ'ארד הנדריקס בעמדה מספר 5, כשגם איתי שגב שנותן עונת פריצה יישאר בעמדות 4-5, מאחר ומכבי ת"א תממש את האופציה שיש לה עליו."

אני אמשיך להיות הבן אדם היחיד ביבשת שטוען שיש מאמן למכבי ושהוא מעורב בסוד העניינים. אין לי מושג אם זה ברצוקאס או ארז, אבל לדעתי יש למכבי מאמן. וכמובן שאי אפשר להגיד את זה עכשיו שיש עוד מטרות לעונה הזו.

מי מהם לדעתך יהיה זה שיגיע בסוף?

אני אסייג ואומר שלפני שהביאו את טבק אני הייתי מאוד משוכנע, גם כי קיבלתי מידע מאנשים ממחלקת הכדורגל (שם אני מכיר...) וגם כי ראיתי במו עיניי פגישה בין פדרמן אליו.... שארז סגור. הוא למעשה כבר סגר וכעיקרון הוא לא מוכן להגיע באמצע העונה ולכן היה ברור לכולם שהוא מגיע בקיץ. עכשיו מתחילים לדבר על ברצוקאס ושהוא בכלל היה קרוב לפני טבק, אז באמת שאני לא יודע, אבל אני משוכנע שאחד מהם הוא המאמן ושהוא חלק מההחתמות האלה במידה כזו או אחרת.

גם כמו שמישהו פירסם פה במשחק ליגה (נדמה לי ירושלים - הרצליה לפני כמה שבועות) שרסקין וארז דיברו על הולמן נגד הנדריקס כביכול בקרב האקסים של הליגה, ארז אמר שיגיע עוד אקס למכבי ושנחכה ונראה ולמחרת פורסם שלנגפורד סיכם. זה משהו שמישהו פה העלה (את השיחה של ארז בשידור עם רסקה).

אני משוכנע שיש מאמן. לצערי כבר לא מספיק משוכנע מי.

06 אפריל 2016, 16:40

אחדשיודע כתב:
ankram כתב:
אחדשיודע כתב:

סגל רע מאוד.

אתה חייב להבין שמכבי בגרעון מאד רציני וששנה הבאה הם יאלצו להתפשר על חוזים שהם ישברו , לצפות מכל הנהלה ,ביחוד כמו שלנו שישאירו פה 2 שחקנים ויחתימו קבוצה חדשה במליארדים זה צפייה לא ריאלית.
אם מכבי בונה את הבסיס שלה לשנים הבאות קרי , מקל,ציברס,מילר,גיאורגיוס ברצוקאס , שגב, חצי פינה טוב - זה בסיס מצויין לשיפורים בשנה אחרי זה.

אתה מדבר כאילו החוזים האלו נפלו על מכבי מהשמיים. מי החתים את החבר'ה האלו? סבתא שלי?
זה שמכבי תקועה עם חוזים לא אומר שהסגל הזה טוב, הסגל הזה רע. לטעמי עמדה 5 בינונית, אני לא רואה את סמית' סוחב במשך עונה שלמה כסמול פורוורד הפותח ועל הרכזים אני לא חושב שיש צורך להרחיב. וזה מבלי שראינו את מה שנקבל בעמדה 2 ו-4. בתיאוריה, אם יעשו בחירות נכונות, המצב יכול להשתפר, אבל כרגע זה נראה רע מאוד בעיניי. לא יעזור בית דין.

בכלל לא בטוח שזה שדרוג כזה גדול.

06 אפריל 2016, 16:46

MTA2311 כתב:אנקראם, אנחנו כבר אחרי שתי עונות בזיוניות, אין יותר מדי זמן לתכנונים ארוכי טווח. בהנחה שירושלים יקחו אליפות גם השנה, ההנהלה צריכה לעשות הכל בשביל לבנות פה קבוצה ברמה מאוד גבוהה. גם אם זה אומר לשבור את קופת החזיר במשרד של פדרמן.

אם אתה רוצה לגמור כמו ענבל אור , אז תבנה פירמידה. אין קופת חזיר לפדרמן , ומכבי בחתיכת גירעון.
לאוחיון , סמית' , אמבקווה,טיילר,לאנדסברג יש חוזים לשנה הקרובה מינימום , שלא לדבר על מקל והנדריקס , זה בקירוב של 3 מליון $ פיצויים , יש רצוי ויש ריאלי.
אוהדים תמיד ירצו את הקבוצה הכי חזקה שיש , שאנחנו לא מנהלים את הכספים אז קל לנו לדרוש דברים , בעוד אנחנו מכינים רשימת קניות לסופר כדי לא לחרוג מהמינוס.

06 אפריל 2016, 16:48

ankram כתב:
MTA2311 כתב:אנקראם, אנחנו כבר אחרי שתי עונות בזיוניות, אין יותר מדי זמן לתכנונים ארוכי טווח. בהנחה שירושלים יקחו אליפות גם השנה, ההנהלה צריכה לעשות הכל בשביל לבנות פה קבוצה ברמה מאוד גבוהה. גם אם זה אומר לשבור את קופת החזיר במשרד של פדרמן.

אם אתה רוצה לגמור כמו ענבל אור , אז תבנה פירמידה. אין קופת חזיר לפדרמן , ומכבי בחתיכת גירעון.
לאוחיון , סמית' , אמבקווה,טיילר,לאנדסברג יש חוזים לשנה הקרובה מינימום , שלא לדבר על מקל והנדריקס , זה בקירוב של 3 מליון $ פיצויים , יש רצוי ויש ריאלי.
אוהדים תמיד ירצו את הקבוצה הכי חזקה שיש , שאנחנו לא מנהלים את הכספים אז קל לנו לדרוש דברים , בעוד אנחנו מכינים רשימת קניות לסופר כדי לא לחרוג מהמינוס.

יודע מה, אולי אם ההנהלה תגמור כמו ענבל אור זה יהיה לטובת המועדון. שיעופו ויבוא מישהו שמסוגל לשים כסף.

בכל מקרה, כולנו פה באים בדרישות להנהלה. גם אתה. במקרה יצא שהרכש הוא לטעמך. זה הכל.

06 אפריל 2016, 16:49

אחדשיודע כתב:
ankram כתב:
אחדשיודע כתב:

סגל רע מאוד.

סמית' לדעתי לא יישאר , אבל זאת תחושת בטן , וחייבים להיות ריאלים , גם אם אנחנו רוצים הרבה הרבה יותר. עמדה 5 עם ציברס , הנדריקס ושגב היא לא עמדה רעה. יש טובות ממנה , אין ספק , אבל צריכים עוד עמדות בקבוצה יו נואו.
עמדה 4 תחוזק בעוד שחקן מלבד מילר , ומילר לבד טוב יותר מכל מה שיש לנו כיום בקבוצה.
כמובן שזה תלוי בזהות המאמן , אם טבק יישאר אין ערך להחתמות הללו.

06 אפריל 2016, 16:53

הדבר היחיד שממש מרתיח אותי ולא נותן לי סיבות גדולות לשמוח זה שממש משתדלים להיות נחמדים במקום להיות מכבי כמו מכבי אמיתית ולהטיס את יוגב ופניני (שמסיים חוזה) ולהביא את דאוסן ועוד זר טוב על עמדה 3.

יש פה פוטנציאל לקיץ טוב מאוד. כרגע זה נראה כאילו הולכים על 60%. אפשר ללכת על 100%. אפשר לשחרר את גיא, לפצות את יוגי. אפשר לדבר עם סמית' אולי יסכים לשנות משהו (זכותו אם לא). יש מה לעשות.

06 אפריל 2016, 16:55

MTA2311 כתב:
ankram כתב:

יודע מה, אולי אם ההנהלה תגמור כמו ענבל אור זה יהיה לטובת המועדון. שיעופו ויבוא מישהו שמסוגל לשים כסף.

בכל מקרה, כולנו פה באים בדרישות להנהלה. גם אתה. במקרה יצא שהרכש הוא לטעמך. זה הכל.

אם ההנהלה תגמור כמו ענבל אור , זה יחרב את המועדון , אם מכבי תעבור לבעלים אחר בצורה מסודרת , זה עדיף - אבל כולנו יודעים שכל עוד שמעון ופדרמן חיים , המועדון הזה לא יעזוב את הידיים שלהם , נכון לרגע זה זה גורלנו.
נכון , גם אני בא בדרישות להנהלה , ואני בכלל בא בדרישות אחרות , לא דרישות על שחקנים , אלא דרישות על פירוק צורת הניהול הנוכחית , והמרת לניהול מקצועי יותר.
תאמין לי שבמקום ציברס ומילר הייתי מעדיף שיודיעו על עזיבתם של ניקולה , אבן , בוגטין ורגב , והחתמת מנהל מקצועי ומאמן בעל שיעור קומה , וצוות מקצועני פר אקסלנס , צוות מקצועי כזה היה צריך לבחור את השחקנים הבאים למכבי , ועל צוות כזה אני הייתי יכול לסמוך גם אם היו מביאים את בר טימור.
בהיעדר שינוי כזה בהנהלה , לא נותר לי , אלא לברך על החתמות של 2 שחקנים שאני רואה בהם שחקנים איכותיים.

Re: ת'רד המלפפונים/הכנות לעונה הבאה- באייקס וטאריק בלאק מועמ

06 אפריל 2016, 16:56

חצי יום אני בלימודים, מחרתיים בוחן, ומכבי מחתימה שני שחקנים ובנוסף עוד 200 מועמדים?!
מה נסגר? אפילו ביום הכי חם של עונת המלפפונים אין כל כך הרבה התרחשויות.

06 אפריל 2016, 16:58

אם ווימס מוחתם ב 2.5 מיליון לעונה, זה אומר שמחיר המנוים יוקפץ פי 3 לפחות B-)

06 אפריל 2016, 17:04

Mitelka כתב:הדבר היחיד שממש מרתיח אותי ולא נותן לי סיבות גדולות לשמוח זה שממש משתדלים להיות נחמדים במקום להיות מכבי כמו מכבי אמיתית ולהטיס את יוגב ופניני (שמסיים חוזה) ולהביא את דאוסן ועוד זר טוב על עמדה 3.

יש פה פוטנציאל לקיץ טוב מאוד. כרגע זה נראה כאילו הולכים על 60%. אפשר ללכת על 100%. אפשר לשחרר את גיא, לפצות את יוגי. אפשר לדבר עם סמית' אולי יסכים לשנות משהו (זכותו אם לא). יש מה לעשות.

רצונותיך מובנים , אבל שון דאוסן לא יגיע למכבי להיות יבזורי 2 , ומכבי לא תשים את כל הביצים בסל של שון דאוסון כ3 מוביל.
להפרד מפניני זה בהחלט משהו שהייתי עושה , ביחוד אם הוא מסיים חוזה העונה , אני רואה לפחות 3-4 שחקנים מתאימים ממנו לאייש את תפקיד הישראלי "הבכיר".
יוגב לא ישוחרר למרות שאנו רוצים את זה כי הוא נותן את הנשמה והגוף למכבי , וזה משהו שכל מנהל רוצה לראות בשחקן , ד"א גם ארז אמר במפורש שהוא לוקח את אוחיון לכל קבוצה שהוא יאמן , ויש סיכויים לא רעים שהוא יהיה המאמן של מכבי שנה הבאה.
אם (ואני מסייג) לנגפורד גם סגור , אז יש לך חמשייה של מקל,לנגפורד,סמית'\מישהו זר אחר , מילר וציברס. זאת לא חמשייה רעה , אני אישית מעדיף גארד אחר לעמדה 2 , ובטח מישהו אחר במקום סמית' , אבל יש פנטזיות ויש מציאות.

06 אפריל 2016, 17:08

Mitelka כתב:הדבר היחיד שממש מרתיח אותי ולא נותן לי סיבות גדולות לשמוח זה שממש משתדלים להיות נחמדים במקום להיות מכבי כמו מכבי אמיתית ולהטיס את יוגב ופניני (שמסיים חוזה) ולהביא את דאוסן ועוד זר טוב על עמדה 3.

סלח לי, אבל על מה בדיוק אתה מדבר? יש לך את סמית' ולאנדסברג ב 3 ואתה רוצה עוד שני שחקנים דוסון וזר גם בעמדה 3 ? התבלבלת עם קבוצת הכדורגל? כמה שחקנים אתה צריך בעמדה הזאת?

06 אפריל 2016, 17:11

שמואל1 כתב:חצי יום אני בלימודים, מחרתיים בוחן, ומכבי מחתימה שני שחקנים ובנוסף עוד 200 מועמדים?!
מה נסגר? אפילו ביום הכי חם של עונת המלפפונים אין כל כך הרבה התרחשויות.

עשה לי טובה , שחרר אותנו לשבוע , אני בטוח שגיאורגיוס ברצוקאס יחתום עד אז , ווימס יחליף את סמית' ובייקס יגיע לעמדה 2.

06 אפריל 2016, 17:17

הידיעה הכי חשובה היום: בנדר נרשם רשמית לדראפט.

06 אפריל 2016, 17:19

MTA2311 כתב:הידיעה הכי חשובה היום: בנדר נרשם רשמית לדראפט.

היכן?

06 אפריל 2016, 17:19

שמואל1 כתב:
MTA2311 כתב:הידיעה הכי חשובה היום: בנדר נרשם רשמית לדראפט.

היכן?

כל הטוויטר שלי. תופס?

06 אפריל 2016, 17:21

טאריק בלאק? מי זה?

06 אפריל 2016, 17:22

מי פותח ת'רד מלפפונים בנעוץ? מותר לנו לקחת לקובי את העבודה או שדמנו בראשנו?

06 אפריל 2016, 17:24

felix_r כתב:

סלח לי, אבל על מה בדיוק אתה מדבר? יש לך את סמית' ולאנדסברג ב 3 ואתה רוצה עוד שני שחקנים דוסון וזר גם בעמדה 3 ? התבלבלת עם קבוצת הכדורגל? כמה שחקנים אתה צריך בעמדה הזאת?

סיל קודם כל 2. זה התפקיד שלו וזה מה שהוא משחק. גם בחמישיות שמכבי מעלה היא מעלה אותו 2 (פניני 3) ובגלל שאין את סמית' ואין בכלל שלוש נורמלי אז לפעמים הוא משחק שם. הוא סקנד גארד והוא צריך להיות 2 מחליף ל2 תותח שינחת פה (ווימס, אמן, או מישהו אחר.)

איך אתה אומר לי סמית' שרשמתי במפורש שאפשר לדבר איתו? הכוונה שלי היא לשחרר את פניני, ועם סמית' לראות מה אפשר לעשות. פראמר וויתר על רבע מיליון דולר. סמית נמצא פה 6 שנים אולי יבוא לקראתנו. אם לא, אז נכון, אז הלכה האפשרות לזר ב-3 וזה מה יש. אבל אפשר לנסות. מצידי לתת לו תפקיד מקצועי. עם רמת האינטלגנציה שלו הוא יכול לעזור שם לא פחות מששארפ היה. אבל שוב, זה כבר ידרוש שיחה איתו.

אם סמית', פניני ויוגי אאוט - אז יש לי אפשרות להביא 2 שחקים. דוסון וזר. ועם הישראלים זה מאוד ריאלי וגם לא יזיק לנו בכלום (שילך יוגי לירושלים...לא מפריע לי). אבל זה לא יקרה כי מכבי נחמדה ופניני הוא "מכביסטי אמיתי" וידה ידה ידה.
נושא נעול