04 יולי 2016, 00:08
yzafrir כתב:לא יספיק למה ?
חייבים תאום ציפיות (תרד נפרד ??)
נ.ב.
אם אני רושם את השם של האניקט כל פעם עם שגיאת כתיב אחרת זה גם נספר...
04 יולי 2016, 00:10
jol9 כתב:rc4991 כתב:jol9 כתב:אבל מכבי לא הביאה את ווימס בשיא היכולת שלו ביורוליג, כמו שהיא לא תביא את דה קולו
אחרי העונה האחרונה בצסקא.
מכבי בהחלט עשתה מחטף יפה עם ווימס, אבל זה לא משהו שלא ראינו כאן בעבר.
מבחינתי גם זה לחלוטין משנה איך ייראה כל הסגל. ווימס לבד לא יספיק לשום דבר.
ממש לא מסכים, אתם יכולים לצחוק כמה שבא לכם על ההנהלה אבל אל תגמדו את ההחתמה של ווימס
זה ממש, אבל ממש, לא משהו שאנחנו רגילים אליו כשמחתימים כנראה את השחקן הכי טוב בעמדתו באירופה
ווימס חזר מהNBA, ככה שאנחנו לא יודעים האם הוא הכי טוב או לא הכי טוב באירופה בתפקידו.
אחלה שחקן. אין טענות בכלל.
אבל כמו שאמרתי - ווימס לבד לא יספיק.
04 יולי 2016, 00:12
04 יולי 2016, 01:40
04 יולי 2016, 01:46
Holiday_Armadillo כתב:אבי סגל טוען שמכבי עובדים על האיזרוח של אלכסנדר כבר הרבה זמן, אז זה לא גחמה רגעית מסתבר
04 יולי 2016, 01:50
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבי סגל טוען שמכבי עובדים על האיזרוח של אלכסנדר כבר הרבה זמן, אז זה לא גחמה רגעית מסתבר
אה זה מהלך מחושב ומתוכנן?
04 יולי 2016, 01:56
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבי סגל טוען שמכבי עובדים על האיזרוח של אלכסנדר כבר הרבה זמן, אז זה לא גחמה רגעית מסתבר
04 יולי 2016, 02:15
שועל כתב:MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אבי סגל טוען שמכבי עובדים על האיזרוח של אלכסנדר כבר הרבה זמן, אז זה לא גחמה רגעית מסתבר
זה מנגנון הרס עצמי מהסוג המחושב והיעיל ביותר
04 יולי 2016, 05:43
rc4991 כתב:ממש לא מסכים, אתם יכולים לצחוק כמה שבא לכם על ההנהלה אבל אל תגמדו את ההחתמה של ווימס
זה ממש, אבל ממש, לא משהו שאנחנו רגילים אליו כשמחתימים כנראה את השחקן הכי טוב בעמדתו באירופה
04 יולי 2016, 07:45
04 יולי 2016, 08:29
04 יולי 2016, 08:41
04 יולי 2016, 09:01
barker8 כתב:פארמר הוא מסוג השחקנים שחייב שמישהו יוביל לידו, הוא לא יכול לסחוב קבוצה לבד, וזה מה שציפו ממנו במכבי.
04 יולי 2016, 10:03
04 יולי 2016, 10:40
04 יולי 2016, 10:47
cannon כתב:אנשים סתם אוהבים להתלונן. זה אופי. אני מאוד מרוצה מהסגל עד עכשיו ואם באמת אלכסנדר יחתום ויהיה ה-4 המחליף ויגיעו עוד גארד ו-5 בסגנון שמדברים עליו כמו סימס ובאייקס, יש לנו אחלה של קבוצה עם גיוון מאוד גדול בעמדות כי סילי, ווימס, סמית', מילר ובאייקס יכולים לשחק בכמה עמדות. גם אלכסנדר דרך אגב. אלכסנדר יכול להתפוצץ פתאום כי מבחינת יכולות יש לו את זה. מאמן מתודי כמו אדלשטיין יכול לעשות ממנו שחקן מדהים. חבר'ה, יהיה סגל מעולה השנה. תהיו אופטימיים!
04 יולי 2016, 10:48
cannon כתב:אנשים סתם אוהבים להתלונן. זה אופי. אני מאוד מרוצה מהסגל עד עכשיו ואם באמת אלכסנדר יחתום ויהיה ה-4 המחליף ויגיעו עוד גארד ו-5 בסגנון שמדברים עליו כמו סימס ובאייקס, יש לנו אחלה של קבוצה עם גיוון מאוד גדול בעמדות כי סילי, ווימס, סמית', מילר ובאייקס יכולים לשחק בכמה עמדות. גם אלכסנדר דרך אגב. אלכסנדר יכול להתפוצץ פתאום כי מבחינת יכולות יש לו את זה. מאמן מתודי כמו אדלשטיין יכול לעשות ממנו שחקן מדהים. חבר'ה, יהיה סגל מעולה השנה. תהיו אופטימיים!
04 יולי 2016, 11:00
04 יולי 2016, 11:07
04 יולי 2016, 11:10
rc4991 כתב:איך הגעת לשלוש שנים? אתה מודע לעובדה שעברה רק שנה מאז שעזב את אירופה ושעד אז הוא היה הטוב בעמדתו?