פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מתקרב למכבי: ג'ו אלכסנדר החל בתהליך קבלת אזרחות

04 יולי 2016, 00:08

yzafrir כתב:לא יספיק למה ?
חייבים תאום ציפיות (תרד נפרד ??)
נ.ב.
אם אני רושם את השם של האניקט כל פעם עם שגיאת כתיב אחרת זה גם נספר...

אין בעיה. נבקש משמואל שיפתח...

שגיאות כתיב זאת בהחלט הדרך הנכונה לצאת מהבלגאן שנכנסת אליו... :laugh1

04 יולי 2016, 00:10

jol9 כתב:
rc4991 כתב:
jol9 כתב:אבל מכבי לא הביאה את ווימס בשיא היכולת שלו ביורוליג, כמו שהיא לא תביא את דה קולו
אחרי העונה האחרונה בצסקא.
מכבי בהחלט עשתה מחטף יפה עם ווימס, אבל זה לא משהו שלא ראינו כאן בעבר.
מבחינתי גם זה לחלוטין משנה איך ייראה כל הסגל. ווימס לבד לא יספיק לשום דבר.

ממש לא מסכים, אתם יכולים לצחוק כמה שבא לכם על ההנהלה אבל אל תגמדו את ההחתמה של ווימס
זה ממש, אבל ממש, לא משהו שאנחנו רגילים אליו כשמחתימים כנראה את השחקן הכי טוב בעמדתו באירופה

ווימס חזר מהNBA, ככה שאנחנו לא יודעים האם הוא הכי טוב או לא הכי טוב באירופה בתפקידו.
אחלה שחקן. אין טענות בכלל.
אבל כמו שאמרתי - ווימס לבד לא יספיק.

זה באמת חבל, החתימו את ווימס ומילר שלדעתי הם מהטובים בעמדתם
מספיק שהיו משקיעים בעוד גארד שינהיג וסנטר איכותי והיתה פה קבוצה חזקה מאוד בלי קשר לשאר ההחתמות

אני עדיין מחכה לראות איך יושלם הסגל ואז נדבר

04 יולי 2016, 00:12

מה אני יעשה שלא בא לי סמית' יותר ??
מעדיף את עניקאט (זה נחשב?) , או אפילו ג'ף טיילור עליו...

04 יולי 2016, 01:40

אבי סגל טוען שמכבי עובדים על האיזרוח של אלכסנדר כבר הרבה זמן, אז זה לא גחמה רגעית מסתבר

04 יולי 2016, 01:46

Holiday_Armadillo כתב:אבי סגל טוען שמכבי עובדים על האיזרוח של אלכסנדר כבר הרבה זמן, אז זה לא גחמה רגעית מסתבר

אה זה מהלך מחושב ומתוכנן?

04 יולי 2016, 01:50

MTA2311 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אבי סגל טוען שמכבי עובדים על האיזרוח של אלכסנדר כבר הרבה זמן, אז זה לא גחמה רגעית מסתבר

אתה מופתע?

04 יולי 2016, 01:56

MTA2311 כתב:

זה מנגנון הרס עצמי מהסוג המחושב והיעיל ביותר

04 יולי 2016, 02:15

שועל כתב:
MTA2311 כתב:

זה מנגנון הרס עצמי מהסוג המחושב והיעיל ביותר

לגמרי

04 יולי 2016, 05:43

rc4991 כתב:ממש לא מסכים, אתם יכולים לצחוק כמה שבא לכם על ההנהלה אבל אל תגמדו את ההחתמה של ווימס
זה ממש, אבל ממש, לא משהו שאנחנו רגילים אליו כשמחתימים כנראה את השחקן הכי טוב בעמדתו באירופה

אני מציע גם לא לפתוח את בקבוקי השמפניה. הבחור חתם פה בסכום נמוך ויש סיבה לזה.

אני חושב שצריך לראות אותו משחק לפחות משחק רישמי אחד לפני שאתה רץ לקפוץ לבריכה בכיכר. כבר אכלנו כל כך הרבה מרורים עם ה"מציאות" של ההנהלה הזו שברירת המחדל היא שמדובר בפלופ.

04 יולי 2016, 07:45

הסיבה היחידה שווימס יכול להפוך לפלופ זה פציעה משמעותית. אני מניח שכבר מזמן היינו יודעים אם יש לו כזאת...
גם האופי הבעייתי שלו מצסקא לא מדאיג אותי כי הוא מגיע ממקום שהוא צריך להוכיח את עצמו מחדש ויבוא רעב...

אבל כמובן ששחקן אחד לא יכול לעשות הכל ....

04 יולי 2016, 08:29

מה הסיבה היחידה שפארמר היהי פלופ?

04 יולי 2016, 08:41

פארמר הוא מסוג השחקנים שחייב שמישהו יוביל לידו, הוא לא יכול לסחוב קבוצה לבד, וזה מה שציפו ממנו במכבי.

04 יולי 2016, 09:01

barker8 כתב:פארמר הוא מסוג השחקנים שחייב שמישהו יוביל לידו, הוא לא יכול לסחוב קבוצה לבד, וזה מה שציפו ממנו במכבי.

מצויין. ואתה בטוח שהסגל שנבנה במכבי מתאים לווימס? ווימס בן 30 - אתה בטוח שהוא עדיין אותתו שחקן שהיה לפני 3 שנים מבחינה פיזית?
יש סיבה שהוא הגיע למכבי ב- 1.5 מליון דולר ולא לקבוצה גדולה יותר בפי שתיים כסף.

04 יולי 2016, 10:03

איך הגעת לשלוש שנים? אתה מודע לעובדה שעברה רק שנה מאז שעזב את אירופה ושעד אז הוא היה הטוב בעמדתו?

04 יולי 2016, 10:40

אנשים סתם אוהבים להתלונן. זה אופי. אני מאוד מרוצה מהסגל עד עכשיו ואם באמת אלכסנדר יחתום ויהיה ה-4 המחליף ויגיעו עוד גארד ו-5 בסגנון שמדברים עליו כמו סימס ובאייקס, יש לנו אחלה של קבוצה עם גיוון מאוד גדול בעמדות כי סילי, ווימס, סמית', מילר ובאייקס יכולים לשחק בכמה עמדות. גם אלכסנדר דרך אגב. אלכסנדר יכול להתפוצץ פתאום כי מבחינת יכולות יש לו את זה. מאמן מתודי כמו אדלשטיין יכול לעשות ממנו שחקן מדהים. חבר'ה, יהיה סגל מעולה השנה. תהיו אופטימיים!

04 יולי 2016, 10:47

cannon כתב:אנשים סתם אוהבים להתלונן. זה אופי. אני מאוד מרוצה מהסגל עד עכשיו ואם באמת אלכסנדר יחתום ויהיה ה-4 המחליף ויגיעו עוד גארד ו-5 בסגנון שמדברים עליו כמו סימס ובאייקס, יש לנו אחלה של קבוצה עם גיוון מאוד גדול בעמדות כי סילי, ווימס, סמית', מילר ובאייקס יכולים לשחק בכמה עמדות. גם אלכסנדר דרך אגב. אלכסנדר יכול להתפוצץ פתאום כי מבחינת יכולות יש לו את זה. מאמן מתודי כמו אדלשטיין יכול לעשות ממנו שחקן מדהים. חבר'ה, יהיה סגל מעולה השנה. תהיו אופטימיים!

אני עדיין מתעקש על כך שלא יחתימו עוד גארד, וכן יחתימו עוד סנטר בשקל וחצי, אז אני מתקשה להיות אופטימי.
החוזים של סמית של רוצ'סטי ושל הנדריקס תופסים נפח גדול מאוד מהתקציב, מכבי תחתים עוד סנטר רק בגלל שאין לה ברירה, או שהיא תסתמך על הנדריקס כמחליף.

04 יולי 2016, 10:48

cannon כתב:אנשים סתם אוהבים להתלונן. זה אופי. אני מאוד מרוצה מהסגל עד עכשיו ואם באמת אלכסנדר יחתום ויהיה ה-4 המחליף ויגיעו עוד גארד ו-5 בסגנון שמדברים עליו כמו סימס ובאייקס, יש לנו אחלה של קבוצה עם גיוון מאוד גדול בעמדות כי סילי, ווימס, סמית', מילר ובאייקס יכולים לשחק בכמה עמדות. גם אלכסנדר דרך אגב. אלכסנדר יכול להתפוצץ פתאום כי מבחינת יכולות יש לו את זה. מאמן מתודי כמו אדלשטיין יכול לעשות ממנו שחקן מדהים. חבר'ה, יהיה סגל מעולה השנה. תהיו אופטימיים!

הכל יכול להתפוצץ לך בפנים עם החתמות בינוניות בעמדת הגארד והפנים - סבלנות מ-2 הצדדים.

04 יולי 2016, 11:00

מסכים איתך לחלוטין ,גם אני חושב שהסגל יהיה מאוזן וטוב.
תמיד אפשר להתלונן ולרצות שחקנים מחליפים במיליון יורו.
אנשים בפורום חיים בסרט טורקי (כמו בלאט)

04 יולי 2016, 11:07

כן, סתם אוהבים להתלונן על זה שלא עלינו לטופ 16 והודחנו בבושת פנים מהיורוקאפ. הסגל שמכבי מעמידה כרגע הולך להיות בשר תותחים ביורוליג.

04 יולי 2016, 11:10

rc4991 כתב:איך הגעת לשלוש שנים? אתה מודע לעובדה שעברה רק שנה מאז שעזב את אירופה ושעד אז הוא היה הטוב בעמדתו?

שנה וחצי, אבל אתה צודק. זה עדיין לא אומר שמדובר באותו שחקן. יש סיבה שהוא חתם בחצי מחיר ואת זה כנראה שנבין רק בעוד כמה חודשים.
פרסם תגובה