המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
בעניין הזה אתה צודק אבל זה לא מה שאני מדבר עליו
אני מדבר על לתת מענה הולם לגארדים של פאו ושל שאר הקבוצות הגדולות ואת זה הלפרין לא יכול לתת.
BasketBoy כתב:בעניין הזה אתה צודק אבל זה לא מה שאני מדבר עליו
אני מדבר על לתת מענה הולם לגארדים של פאו ושל שאר הקבוצות הגדולות ואת זה הלפרין לא יכול לתת.
השאלה זה מה אתה מגדיר מענה ? לעשות עם ספאנוליס תחרות שלשות ? זה הלפרין לא יעשה , וטוב שכך . לשמור על הפיק אנד רול של דיאמנטידיס ? עד שלא תהיה שיטה יותר טובה מעזרה וחזרה ( מישהו אמר טופ סייד ? ) , לא יעזור כלום .
הלפרין הוא שחקן קלאסי למשחק עם סנטר מהסוג של סופו . אני כבר רואה איך כדורים הולכים פנימה לסופו והוא מוציא אותם להלפרין לשלשות חופשיות לגמרי .
ועובדה שבגמר מול פנאתינאייקוס דווקא הלפרין פתח בחמישייה ולא תאודסיץ' או פאפאלוקאס שנחשבים "גארדים של הקבוצות הגדולות" .
מכביסט כתב:BasketBoy כתב:בעניין הזה אתה צודק אבל זה לא מה שאני מדבר עליו
השאלה זה מה אתה מגדיר מענה ? לעשות עם ספאנוליס תחרות שלשות ? זה הלפרין לא יעשה , וטוב שכך . לשמור על הפיק אנד רול של דיאמנטידיס ? עד שלא תהיה שיטה יותר טובה מעזרה וחזרה ( מישהו אמר טופ סייד ? ) , לא יעזור כלום .
הלפרין הוא שחקן קלאסי למשחק עם סנטר מהסוג של סופו . אני כבר רואה איך כדורים הולכים פנימה לסופו והוא מוציא אותם להלפרין לשלשות חופשיות לגמרי .
ועובדה שבגמר מול פנאתינאייקוס דווקא הלפרין פתח בחמישייה ולא תאודסיץ' או פאפאלוקאס שנחשבים "גארדים של הקבוצות הגדולות" .
אני מדבר על לתת מענה לאחד כמו דרו ניקולאס שתפר אותנו בגמר
ואני לא מתכוון שצריך לעשות איתו תחרות קליעות אני מתכוון שצריך לעצור אותו ולמנוע ממנו לחגוג כמו שהוא חגג בגמר האחרון.
BasketBoy כתב:מכביסט כתב:בעניין הזה אתה צודק אבל זה לא מה שאני מדבר עליו
את כל מה שאני אומר על הלפרין אני אומר בהנחה שפרקינס לא יהיה בקבוצה ושלא יביאו עוד גארד זר שזה מה שהכי מטריד אותי
אם יביאו עוד גארד אז אין שום בעיה שיתחלק עם הלפרין בדקות משחק,
אני פשוט מאוד חושש שנגיע למצב שכל מה שיהיה לנו בקו האחורי זה פארגו,הלפרין ושייר שזה ממש לא מספיק בשביל באמת ללכת עד הסוף[
BasketBoy כתב:את כל מה שאני אומר על הלפרין אני אומר בהנחה שפרקינס לא יהיה בקבוצה ושלא יביאו עוד גארד זר שזה מה שהכי מטריד אותי
אם יביאו עוד גארד אז אין שום בעיה שיתחלק עם הלפרין בדקות משחק,
אני פשוט מאוד חושש שנגיע למצב שכל מה שיהיה לנו בקו האחורי זה פארגו,הלפרין ושייר שזה ממש לא מספיק בשביל באמת ללכת עד הסוף[
אני חושב שבהנהלת מכבי לא יושבים טיפשים , וגם דיויד בלאט יודע שצריך עוד שחקן לקו האחורי . השנה הסתדרנו עם 4 שחקנים בקו האחורי ( כולל בורשטיין שזה בעצם 3 ) , ולאחר הפציעה של פרקינס נשארנו בעצם עם איידסון ופארגו ופניני כברירת מחדל . אני מניח שהנהלת מכבי יודעים ומבינים שצריך עוד קומבו גארד , שיוכל לתת לפארגו או הלפרין דקות מנוחה .
בגדול אתה צודק
אני פשוט קצת חושש שפדרמן פתאום יחליט לסגור את הכיס כי אף פעם אי אפשר לדעת אצלו
ולאור הדיווחים האחרונים שפתאום חלה תפנית ומכבי לא תשתולל עם הגארד האחרון ותחכה איתו קצת מלחיצה,
כי אם הם ימרחו יותר מידי את הזמן הם פתאום יכולים להחליט שהסגל הקיים מספיק ולא צריך אף אחד ולהשתמש בתירוץ שהם לא מצאו מישהו מתאים בשוק ובעבר היו דברים כאלה ומפה נובע הלחץ,
בכל מקרה אני מקווה לטוב וסומך על בלאט בעניי
misha כתב:צריך להעביר סדנה איך לצטט הודעות נכון? מי שמתקשה, שפשוט יעתיק את הטקסט של ההודעה האחרונה אותה רוצים לצטט וישתמש באופציית 'Quote'.
jol9 כתב:misha כתב:צריך להעביר סדנה איך לצטט הודעות נכון? מי שמתקשה, שפשוט יעתיק את הטקסט של ההודעה האחרונה אותה רוצים לצטט וישתמש באופציית 'Quote'.
האמת, מישה, צריך לבטל את ההגבלה הזאת על ציטוט של 3 הודעות. זה די מעיק.
אם כבר לעשות הגבלה, אז לאורך הציטוט. כלומר אסור לצטט יותר מ-X שורות...
misha כתב:jol9 כתב:misha כתב:צריך להעביר סדנה איך לצטט הודעות נכון? מי שמתקשה, שפשוט יעתיק את הטקסט של ההודעה האחרונה אותה רוצים לצטט וישתמש באופציית 'Quote'.
האמת, מישה, צריך לבטל את ההגבלה הזאת על ציטוט של 3 הודעות. זה די מעיק.
אם כבר לעשות הגבלה, אז לאורך הציטוט. כלומר אסור לצטט יותר מ-X שורות...
אני מניח שזה נועד כדי שלא יהיו שרשורים ארוכים מדי. בפורום הישן היו לפעמים מצטטים גם יותר מ10 הודעות ביחד וזה יותר מדי. אפשר להסתדר עם 3, רק כשמגיעים לגבול, לצטט את רק את ההודעה האחרונה.
Assaf M כתב:בגלל שנבצר ממני להגניב בימים האחרונים על החתמת סמית', אני אגיד את דעתי עכשיו:
בהתחשב בשוק הסווינגמנים הקיים, סמית' הוא ההחתמה הטובה והבטוחה ביותר שיש. בנוסף, מי שמכיר טוב ומקרוב את שוק השחקנים יודע שעמדה מספר 3 היא החוליה החלשה בקיץ הזה. וכל מי שטוען שהיה אפשר להביא שחקן טוב מסמית', בבקשה בוא תנו דוגמאות...
אני דווקא מוכן לתת לכם דוגמאות:
-ג'יימס וויט-קפיץ ותו לא, לוקח על עצמו יותר מדיי
-קלווין ריברס-אמנם נתן חצי עונה טובה אך עדיין ברמות הגבוהות לא הוכיח את עצמו
-סמי מאח'יה-מכבי לא תשלם מיליון דולר לשחקן שהצטיין בליגה הצרפתית
-מייקל ג'לאבל-מתי פעם אחרונה היה צרפתי במכבי? חוץ מזה שהוא עבר פציעה קשה וזה סיכון
-פי ג'יי טאקר-היה אחד המועמדים החזקים בצוותא עם סמית', אך לבסוף לא הגיע
-מאט וולש- לא סווינגמן חד וחלק.
-ג'רמי ריצ'רדסון-עונת יורוליג לא טובה בולנסיה, לא מתאים לרמות האלה לדעתי
-בוסטיין נאכבר-קצת כבד, לא מתאים לסגנון המשחק המהיר של מכבי, עדיין לא החליט אם הוא רוצה לשחק באירופה בכלל
-קייל וויבר-לא סווניגמן אלא קלעי ומוביל כדור
דיוויד לייטי-באמת נראה שחקן, שיצבור ניסיון במקום אחר
yellowaura כתב:אני מציע לעזוב את הדיון על סמית סה"כ זאת החתמה סגורה ויש לו אשכול נפרד.
לגבי הקומבו אני חושב שעד עכשיו מכבי עשתה את הבחירות החכמות וה-"בטוחות". לדעתי גם ג'אבר הוא בחירה בטוחה (קומבו עם ניסיון הובלה ביורוליג, בגיל הנכון וכו'..). אבל בספורט יש גם אלמנט של רגש והפתעה. בשביל האוהדים אני מקווה שמכבי ירעננו קצת את השוק עם החתמה מעניינת של שחקן נ.ב.א/מכללות אטרקטיבי. בלאט אמר שהוא מחכה לדראפט... אני חושב מהחיפוש אחרי שחקנים אירופאים שהוא התאכזב מהתוצאות בדראפט... כנראה שהוא חיכה למישהו שבסוף נבחר בסיבוב הראשון.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־16 אורחים