אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: אשכול המלפפונים / סגל - מחפשים קומבו גארד

הודעהעל ידי misha » 24 יוני 2011, 16:35

צריך להעביר סדנה איך לצטט הודעות נכון? מי שמתקשה, שפשוט יעתיק את הטקסט של ההודעה האחרונה אותה רוצים לצטט וישתמש באופציית 'Quote'.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי BasketBoy » 24 יוני 2011, 16:38

בעניין הזה אתה צודק אבל זה לא מה שאני מדבר עליו
אני מדבר על לתת מענה הולם לגארדים של פאו ושל שאר הקבוצות הגדולות ואת זה הלפרין לא יכול לתת.

השאלה זה מה אתה מגדיר מענה ? לעשות עם ספאנוליס תחרות שלשות ? זה הלפרין לא יעשה , וטוב שכך . לשמור על הפיק אנד רול של דיאמנטידיס ? עד שלא תהיה שיטה יותר טובה מעזרה וחזרה ( מישהו אמר טופ סייד ? ) , לא יעזור כלום .
הלפרין הוא שחקן קלאסי למשחק עם סנטר מהסוג של סופו . אני כבר רואה איך כדורים הולכים פנימה לסופו והוא מוציא אותם להלפרין לשלשות חופשיות לגמרי .
ועובדה שבגמר מול פנאתינאייקוס דווקא הלפרין פתח בחמישייה ולא תאודסיץ' או פאפאלוקאס שנחשבים "גארדים של הקבוצות הגדולות" .
BasketBoy

הודעהעל ידי טיקי חוזר » 24 יוני 2011, 16:44

לא זוכר אבל בסידרת הגמר במשחק 3 יותם היה מצויין ואפילו חשבתי שבקצב הזה הוא נשאר באולי .
אין לי בעיה איתו רק שיוריד את הזכן המעצבן שהיה לכל הקבוצה שלו , כמו לאיזה חבורה של אנשי חמס ..
טיקי חוזר

הודעהעל ידי מכביסט » 24 יוני 2011, 16:51

BasketBoy כתב:
אני מדבר על לתת מענה הולם לגארדים של פאו ושל שאר הקבוצות הגדולות ואת זה הלפרין לא יכול לתת.

השאלה זה מה אתה מגדיר מענה ? לעשות עם ספאנוליס תחרות שלשות ? זה הלפרין לא יעשה , וטוב שכך . לשמור על הפיק אנד רול של דיאמנטידיס ? עד שלא תהיה שיטה יותר טובה מעזרה וחזרה ( מישהו אמר טופ סייד ? ) , לא יעזור כלום .
הלפרין הוא שחקן קלאסי למשחק עם סנטר מהסוג של סופו . אני כבר רואה איך כדורים הולכים פנימה לסופו והוא מוציא אותם להלפרין לשלשות חופשיות לגמרי .
ועובדה שבגמר מול פנאתינאייקוס דווקא הלפרין פתח בחמישייה ולא תאודסיץ' או פאפאלוקאס שנחשבים "גארדים של הקבוצות הגדולות" .

אני מדבר על לתת מענה לאחד כמו דרו ניקולאס שתפר אותנו בגמר
ואני לא מתכוון שצריך לעשות איתו תחרות קליעות אני מתכוון שצריך לעצור אותו ולמנוע ממנו לחגוג כמו שהוא חגג בגמר האחרון.
מכביסט

הודעהעל ידי BasketBoy » 24 יוני 2011, 16:53

מכביסט כתב:
BasketBoy כתב:

ואני לא מתכוון שצריך לעשות איתו תחרות קליעות אני מתכוון שצריך לעצור אותו ולמנוע ממנו לחגוג כמו שהוא חגג בגמר האחרון.

לא חושב שהלפרין יהיה זה שיצטרך לעצור את הגארד המוביל של היריבה בהגנה . הלפרין לא שומר גדול , אבל גם לא כזה חור בהגנה , ובעז"ה אם פרקינס יחזור כמו שצריך וגם יהיה אצלנו , ופארגו וסמית' והגארד הנוסף , אחד או שניים מהם יוכלו לעצור את שני הגארדים המובילים , והלפרין ישמור את השלישי .
בכל אופן , לעשות התאמות זה לא כזאת בעיה , ולא נראה לי שיש קבוצה שבאמת תתפור אותנו רק בגלל שהלפרין בחמישייה .
BasketBoy

הודעהעל ידי מכביסט » 24 יוני 2011, 16:58

BasketBoy כתב:
מכביסט כתב:בעניין הזה אתה צודק אבל זה לא מה שאני מדבר עליו

ואני לא מתכוון שצריך לעשות איתו תחרות קליעות אני מתכוון שצריך לעצור אותו ולמנוע ממנו לחגוג כמו שהוא חגג בגמר האחרון.[/quote]

לא חושב שהלפרין יהיה זה שיצטרך לעצור את הגארד המוביל של היריבה בהגנה . הלפרין לא שומר גדול , אבל גם לא כזה חור בהגנה , ובעז"ה אם פרקינס יחזור כמו שצריך וגם יהיה אצלנו , ופארגו וסמית' והגארד הנוסף , אחד או שניים מהם יוכלו לעצור את שני הגארדים המובילים , והלפרין ישמור את השלישי .
בכל אופן , לעשות התאמות זה לא כזאת בעיה , ולא נראה לי שיש קבוצה שבאמת תתפור אותנו רק בגלל שהלפרין בחמישייה .[/quote]

את כל מה שאני אומר על הלפרין אני אומר בהנחה שפרקינס לא יהיה בקבוצה ושלא יביאו עוד גארד זר שזה מה שהכי מטריד אותי
אם יביאו עוד גארד אז אין שום בעיה שיתחלק עם הלפרין בדקות משחק,
אני פשוט מאוד חושש שנגיע למצב שכל מה שיהיה לנו בקו האחורי זה פארגו,הלפרין ושייר שזה ממש לא מספיק בשביל באמת ללכת עד הסוף
מכביסט

הודעהעל ידי BasketBoy » 24 יוני 2011, 17:03

את כל מה שאני אומר על הלפרין אני אומר בהנחה שפרקינס לא יהיה בקבוצה ושלא יביאו עוד גארד זר שזה מה שהכי מטריד אותי
אני פשוט מאוד חושש שנגיע למצב שכל מה שיהיה לנו בקו האחורי זה פארגו,הלפרין ושייר שזה ממש לא מספיק בשביל באמת ללכת עד הסוף[

אני חושב שבהנהלת מכבי לא יושבים טיפשים , וגם דיויד בלאט יודע שצריך עוד שחקן לקו האחורי . השנה הסתדרנו עם 4 שחקנים בקו האחורי ( כולל בורשטיין שזה בעצם 3 ) , ולאחר הפציעה של פרקינס נשארנו בעצם עם איידסון ופארגו ופניני כברירת מחדל . אני מניח שהנהלת מכבי יודעים ומבינים שצריך עוד קומבו גארד , שיוכל לתת לפארגו או הלפרין דקות מנוחה .
BasketBoy

הודעהעל ידי מכביסט » 24 יוני 2011, 17:09

BasketBoy כתב:
אני פשוט מאוד חושש שנגיע למצב שכל מה שיהיה לנו בקו האחורי זה פארגו,הלפרין ושייר שזה ממש לא מספיק בשביל באמת ללכת עד הסוף[

אני חושב שבהנהלת מכבי לא יושבים טיפשים , וגם דיויד בלאט יודע שצריך עוד שחקן לקו האחורי . השנה הסתדרנו עם 4 שחקנים בקו האחורי ( כולל בורשטיין שזה בעצם 3 ) , ולאחר הפציעה של פרקינס נשארנו בעצם עם איידסון ופארגו ופניני כברירת מחדל . אני מניח שהנהלת מכבי יודעים ומבינים שצריך עוד קומבו גארד , שיוכל לתת לפארגו או הלפרין דקות מנוחה .

בגדול אתה צודק
אני פשוט קצת חושש שפדרמן פתאום יחליט לסגור את הכיס כי אף פעם אי אפשר לדעת אצלו
ולאור הדיווחים האחרונים שפתאום חלה תפנית ומכבי לא תשתולל עם הגארד האחרון ותחכה איתו קצת מלחיצה,
כי אם הם ימרחו יותר מידי את הזמן הם פתאום יכולים להחליט שהסגל הקיים מספיק ולא צריך אף אחד ולהשתמש בתירוץ שהם לא מצאו מישהו מתאים בשוק ובעבר היו דברים כאלה ומפה נובע הלחץ,
בכל מקרה אני מקווה לטוב וסומך על בלאט בעניין
מכביסט

הודעהעל ידי where is the love? » 24 יוני 2011, 18:26

בגדול אתה צודק
אני פשוט קצת חושש שפדרמן פתאום יחליט לסגור את הכיס כי אף פעם אי אפשר לדעת אצלו
ולאור הדיווחים האחרונים שפתאום חלה תפנית ומכבי לא תשתולל עם הגארד האחרון ותחכה איתו קצת מלחיצה,
כי אם הם ימרחו יותר מידי את הזמן הם פתאום יכולים להחליט שהסגל הקיים מספיק ולא צריך אף אחד ולהשתמש בתירוץ שהם לא מצאו מישהו מתאים בשוק ובעבר היו דברים כאלה ומפה נובע הלחץ,
בכל מקרה אני מקווה לטוב וסומך על בלאט בעניי

רציתי לכתוב משהו דומה, אבל זה בדיוק מה שאני מתכוון, כל הכבוד!
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי jol9 » 24 יוני 2011, 18:40

misha כתב:צריך להעביר סדנה איך לצטט הודעות נכון? מי שמתקשה, שפשוט יעתיק את הטקסט של ההודעה האחרונה אותה רוצים לצטט וישתמש באופציית 'Quote'.

האמת, מישה, צריך לבטל את ההגבלה הזאת על ציטוט של 3 הודעות. זה די מעיק.

אם כבר לעשות הגבלה, אז לאורך הציטוט. כלומר אסור לצטט יותר מ-X שורות...
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי where is the love? » 24 יוני 2011, 18:41

תודה MISHA
תמונה

אנחנו מכבי ואנחנו יוצאים לקרב ומי שאתנו אתנו !!!! אז המון בהצלחה!!!
where is the love?

הודעהעל ידי Chen » 24 יוני 2011, 18:47

איזה רכזים יותר טובים מפרקינס (לפני הפציעה) הועלו כבר כמועמדים?
אני בעד להשאיר את פרקינס,אני בטוח שהוא יהיה טוב גם שהוא יחזור,גם ככה השמות שהועלו עד עכשיו לא כאלה מציאה לדעתי..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי misha » 24 יוני 2011, 18:54

jol9 כתב:
misha כתב:צריך להעביר סדנה איך לצטט הודעות נכון? מי שמתקשה, שפשוט יעתיק את הטקסט של ההודעה האחרונה אותה רוצים לצטט וישתמש באופציית 'Quote'.

אני מניח שזה נועד כדי שלא יהיו שרשורים ארוכים מדי. בפורום הישן היו לפעמים מצטטים גם יותר מ10 הודעות ביחד וזה יותר מדי. אפשר להסתדר עם 3, רק כשמגיעים לגבול, לצטט את רק את ההודעה האחרונה.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי jol9 » 24 יוני 2011, 19:15

misha כתב:
jol9 כתב:

אני מניח שזה נועד כדי שלא יהיו שרשורים ארוכים מדי. בפורום הישן היו לפעמים מצטטים גם יותר מ10 הודעות ביחד וזה יותר מדי. אפשר להסתדר עם 3, רק כשמגיעים לגבול, לצטט את רק את ההודעה האחרונה.

לדעתי זה מעיק. בציטוטים ארוכים אפשר לטפל ולבקש מאנשים לקצץ. כאן כולם סובלים מזה.
לדעתי, אם יש אפשרות טכנית, שווה להגדיל את המספר הזה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קובי » 24 יוני 2011, 21:18

אני עם יוני בעניין הזה... הגבלה של 3 זה מעט מדיי, על אף שלא אהבתי שאנשים מצטטים 15 פעמים ע"ג מסך שלם. פתרון האמצע הוא הנכון.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי yzafrir » 25 יוני 2011, 05:49

זה שבלאט רוצה עוד קומבו גארד זה ידוע כי הוא אמר את זה מפורשות , האם הוא ימצא אחד כזה שמתאים (גם מבחינת עלות ) זה כבר סיפור אחר...
זה שמכבי רוצה שפרקינס ישאר זה ידוע ( היא נתנה לו הצעה...) , האם פרקינס ישאר ? זה כבר סיפור אחר שיותר תלוי בו מאשר במכבי (אולי גם קצת במכבי אם ישפרו קצת את ההצעה...)
כך שבכל מקרה אנחנו יכולים למצוא את עצמנו עם שני זרים (כשרק אחד בסגל כמובן...)
סגל לעונה הבאה
1-2 : ג'קסון , קול , קיין , דיברת' , רול
3. : תומאס , משעור , זוסמן
4-5 ארט , טיוס , שגב , כהן , בולדן
מאמן : ספאחיה
בכיס של פדרמן : 3 מיליון דולר.
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי Assaf M » 25 יוני 2011, 07:16

בגלל שנבצר ממני להגניב בימים האחרונים על החתמת סמית', אני אגיד את דעתי עכשיו:
בהתחשב בשוק הסווינגמנים הקיים, סמית' הוא ההחתמה הטובה והבטוחה ביותר שיש. בנוסף, מי שמכיר טוב ומקרוב את שוק השחקנים יודע שעמדה מספר 3 היא החוליה החלשה בקיץ הזה. וכל מי שטוען שהיה אפשר להביא שחקן טוב מסמית', בבקשה בוא תנו דוגמאות...
אני דווקא מוכן לתת לכם דוגמאות:
-ג'יימס וויט-קפיץ ותו לא, לוקח על עצמו יותר מדיי
-קלווין ריברס-אמנם נתן חצי עונה טובה אך עדיין ברמות הגבוהות לא הוכיח את עצמו
-סמי מאח'יה-מכבי לא תשלם מיליון דולר לשחקן שהצטיין בליגה הצרפתית
-מייקל ג'לאבל-מתי פעם אחרונה היה צרפתי במכבי? חוץ מזה שהוא עבר פציעה קשה וזה סיכון
-פי ג'יי טאקר-היה אחד המועמדים החזקים בצוותא עם סמית', אך לבסוף לא הגיע
-מאט וולש- לא סווינגמן חד וחלק.
-ג'רמי ריצ'רדסון-עונת יורוליג לא טובה בולנסיה, לא מתאים לרמות האלה לדעתי
-בוסטיין נאכבר-קצת כבד, לא מתאים לסגנון המשחק המהיר של מכבי, עדיין לא החליט אם הוא רוצה לשחק באירופה בכלל
-קייל וויבר-לא סווניגמן אלא קלעי ומוביל כדור
דיוויד לייטי-באמת נראה שחקן, שיצבור ניסיון במקום אחר
Assaf M

הודעהעל ידי yzafrir » 25 יוני 2011, 07:33

Assaf M כתב:בגלל שנבצר ממני להגניב בימים האחרונים על החתמת סמית', אני אגיד את דעתי עכשיו:
בהתחשב בשוק הסווינגמנים הקיים, סמית' הוא ההחתמה הטובה והבטוחה ביותר שיש. בנוסף, מי שמכיר טוב ומקרוב את שוק השחקנים יודע שעמדה מספר 3 היא החוליה החלשה בקיץ הזה. וכל מי שטוען שהיה אפשר להביא שחקן טוב מסמית', בבקשה בוא תנו דוגמאות...
אני דווקא מוכן לתת לכם דוגמאות:
-ג'יימס וויט-קפיץ ותו לא, לוקח על עצמו יותר מדיי
-קלווין ריברס-אמנם נתן חצי עונה טובה אך עדיין ברמות הגבוהות לא הוכיח את עצמו
-סמי מאח'יה-מכבי לא תשלם מיליון דולר לשחקן שהצטיין בליגה הצרפתית
-מייקל ג'לאבל-מתי פעם אחרונה היה צרפתי במכבי? חוץ מזה שהוא עבר פציעה קשה וזה סיכון
-פי ג'יי טאקר-היה אחד המועמדים החזקים בצוותא עם סמית', אך לבסוף לא הגיע
-מאט וולש- לא סווינגמן חד וחלק.
-ג'רמי ריצ'רדסון-עונת יורוליג לא טובה בולנסיה, לא מתאים לרמות האלה לדעתי
-בוסטיין נאכבר-קצת כבד, לא מתאים לסגנון המשחק המהיר של מכבי, עדיין לא החליט אם הוא רוצה לשחק באירופה בכלל
-קייל וויבר-לא סווניגמן אלא קלעי ומוביל כדור
דיוויד לייטי-באמת נראה שחקן, שיצבור ניסיון במקום אחר

בקשר לטענות שלך .
ווייט שחקן שמאז שהגיע לאירופה לפנר' מראה כל שנה שיפור משמעותי ביכולת ובמגוון ויכול מאוד להיות שהוא ימשיך בזה .
מאחיה קיבל מליון לעונה מה שמכבי לא הייתה משלמת בחיים אבל עדיין מאחיה שחקן עדיף על סמית' לדעתי...
גלאבל , נו באמת ?? מה זה הטעהנ ההזויה הזאת "ממתי היה למכבי שחקן צרפתי ??" ואם זה היה טוני פארקר זה ?? זה שהוא פצוע ולא מתאים לקבוצה זה משהו אחר...
טאקר היה מעומד ?? אני מקבל את סמית' בשימחה גדולה אם ככה...
וולש שחקן טוב יותר מסמית' מבחינה התקפית אבל כנראה שדיויד שמכיר אותו טוב חושב שסמית' יותר מתאים לקבוצה , והאמת שזה מאוד חשוב .
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הודעהעל ידי yellowaura » 25 יוני 2011, 07:43

אני מציע לעזוב את הדיון על סמית סה"כ זאת החתמה סגורה ויש לו אשכול נפרד.

לגבי הקומבו אני חושב שעד עכשיו מכבי עשתה את הבחירות החכמות וה-"בטוחות". לדעתי גם ג'אבר הוא בחירה בטוחה (קומבו עם ניסיון הובלה ביורוליג, בגיל הנכון וכו'..). אבל בספורט יש גם אלמנט של רגש והפתעה. בשביל האוהדים אני מקווה שמכבי ירעננו קצת את השוק עם החתמה מעניינת של שחקן נ.ב.א/מכללות אטרקטיבי. בלאט אמר שהוא מחכה לדראפט... אני חושב מהחיפוש אחרי שחקנים אירופאים שהוא התאכזב מהתוצאות בדראפט... כנראה שהוא חיכה למישהו שבסוף נבחר בסיבוב הראשון.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי yzafrir » 25 יוני 2011, 07:47

yellowaura כתב:אני מציע לעזוב את הדיון על סמית סה"כ זאת החתמה סגורה ויש לו אשכול נפרד.

לגבי הקומבו אני חושב שעד עכשיו מכבי עשתה את הבחירות החכמות וה-"בטוחות". לדעתי גם ג'אבר הוא בחירה בטוחה (קומבו עם ניסיון הובלה ביורוליג, בגיל הנכון וכו'..). אבל בספורט יש גם אלמנט של רגש והפתעה. בשביל האוהדים אני מקווה שמכבי ירעננו קצת את השוק עם החתמה מעניינת של שחקן נ.ב.א/מכללות אטרקטיבי. בלאט אמר שהוא מחכה לדראפט... אני חושב מהחיפוש אחרי שחקנים אירופאים שהוא התאכזב מהתוצאות בדראפט... כנראה שהוא חיכה למישהו שבסוף נבחר בסיבוב הראשון.

מסכים איתך , אני גם לא חושב שג'אאבר הוא בכלל בטווח המכירים שמכבי מחפשת , הוא שחקן לא זול בכלל...

אחרי שדיויד הלך די על בטוח הקיץ כשגם סמית' גם שייר וגם ג'יימס הם שחקנים שפחות או יותר אפשר לדעת מה נקבל מהם כי הם די מוכרים לנו , בעמת הייתי רוצה לראות את דייויד מהמר על פוטנציאל צעיר שלא חשבני עליו...
סגל לעונה הבאה
סמל אישי של המשתמש
yzafrir

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, Google [Bot] ו־16 אורחים