פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
07 אוגוסט 2016, 00:27
Holiday_Armadillo כתב:יותר ויותר שמחה שהוא לא פה
גם אני.
07 אוגוסט 2016, 00:28
MTA2311 כתב:
עף על עצמו בקטע קיצוני
מחר נופל במדרגות וקורע את הרצועות בברך השנייה.
07 אוגוסט 2016, 00:36
מוגזם לגמרי (והפעם אין את התירוץ של פיק)
07 אוגוסט 2016, 00:40
עוד מהתצלום המוזר עם ארז הרגיש לי משהו מוזר איתו.
07 אוגוסט 2016, 00:43
toja27 כתב:עוד מהתצלום המוזר עם ארז הרגיש לי משהו מוזר איתו.
רציני? זה אפילו לא היה בכוונה
07 אוגוסט 2016, 00:49
rc4991 כתב:toja27 כתב:עוד מהתצלום המוזר עם ארז הרגיש לי משהו מוזר איתו.
לא ראיתי דבר כזה לפני כן, ששחקן שפוגש פעם ראשונה את המאמן שלו ובתצלום הראשון שם עליו את הראש כאילו ארז כרית. שבר את הדיסטנס הבריא בין שחקן למאמן תוך שניה. לי זה היווה כנורת אזהרה. אם כבר דיברנו על פוטנציאלית הד קייס.
ורק לשם המחשה

:
איפה נראה דבר כזה?
07 אוגוסט 2016, 01:01
Holiday_Armadillo כתב:יותר ויותר שמח שהוא לא פה
תוקן לשימוש עצמי
07 אוגוסט 2016, 01:06
toja27 כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:עוד מהתצלום המוזר עם ארז הרגיש לי משהו מוזר איתו.
לא ראיתי דבר כזה לפני כן, ששחקן שפוגש פעם ראשונה את המאמן שלו ובתצלום הראשון שם עליו את הראש כאילו ארז כרית. שבר את הדיסטנס הבריא בין שחקן למאמן תוך שניה. לי זה היווה כנורת אזהרה. אם כבר דיברנו על פוטנציאלית הד קייס.
ורק לשם המחשה

:
איפה נראה דבר כזה?
די אחי, זה כבר מוגזם
אתה באמת חושב שהוא ראה את הקרחת שלו ואמר "אני רק אניח פה את הראש ואנמנם קצת"?
די ברור שהוא נצמד אליו בשביל התמונה וקורה שבמצלמה (בטח כשיש מאה קליקים בשניה) תופסים פוזות שבכלל לא מתכוונים אליהם
מפה ועד להעליל עליו עלילות המרחק עצום
07 אוגוסט 2016, 01:11
rc4991 כתב:toja27 כתב:rc4991 כתב:toja27 כתב:עוד מהתצלום המוזר עם ארז הרגיש לי משהו מוזר איתו.
ורק לשם המחשה

:
איפה נראה דבר כזה?
די אחי, זה כבר מוגזם
אתה באמת חושב שהוא ראה את הקרחת שלו ואמר "אני רק אני פה את הראש ואנמנם קצת"?
די ברור שהוא נצמד אליו בשביל התמונה וקורה שבמצלמה (בטח כשיש מאה קליקים בשניה) תופסים פוזות שבכלל לא מתכוונים אליהם
מפה ועד להעליל עליו עלילות המרחק עצום
לא קובע שום דבר בנחרצות רק מתאר לך את ההרגשה שהרגשתי עם התצלום הזה. תחשוב גם על זה: גם הראיון עם פיק והקטע שם עם וימס היה רק קטע של חבר'ה מחדר ההלבשה (למרות שאני לא יודע מתי הספיקו להכיר אחד את השני בשיל לספר בדיחות כאלו), גם ההתחמקות ממכבי אחרי הפציעה זה היה רק לשם לאחוז בתקווה שהייתה לו, גם במקרה מכבי לא הצליחו לפתוח את קובץ הפציעה שלו. בסוף עושים אחד ועוד אחד.
07 אוגוסט 2016, 01:13
לא יודעת רוני, זאת..חתיכת פוזה לתפוס בטעות
07 אוגוסט 2016, 01:28
לא קובע שום דבר בנחרצות רק מתאר לך את ההרגשה שהרגשתי עם התצלום הזה. תחשוב גם על זה: גם הראיון עם פיק והקטע שם עם וימס היה רק קטע של חבר'ה מחדר ההלבשה (למרות שאני לא יודע מתי הספיקו להכיר אחד את השני בשיל לספר בדיחות כאלו), גם ההתחמקות ממכבי אחרי הפציעה זה היה רק לשם לאחוז בתקווה שהייתה לו, גם במקרה מכבי לא הצליחו לפתוח את קובץ הפציעה שלו. בסוף עושים אחד ועוד אחד.
1. הקטע עם ווימס היה כנראה חברי והראיון עם פיק כשמו כן הוא...ראיון עם מאנייק שמנסה להוציא בדיוק את זה
2. גם אני (ואני חושב שכמעט כולם) לא הייתי רץ לספר למכבי וקודם הייתי הולך לראות אם זה בכלל רציני
3. לא חושב שהוא שלח להם קובץ פגום, אם כן זה חמור מאוד
Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת רוני, זאת..חתיכת פוזה לתפוס בטעות
אין סיכוי שזה לא בטעות
זאת אפילו לא תמונה "סחבקית" שאפשר לחשוב שהוא התכוון למשהו, פשוט תמונה מוזרה
07 אוגוסט 2016, 01:36
טיפוסים כמוהו שעושים צחוק מכל דבר זה לא חדש
לא כזה הזוי שהוא עשה את הפוזה הזאת בכוונה
07 אוגוסט 2016, 01:38
rc4991 כתב:לא קובע שום דבר בנחרצות רק מתאר לך את ההרגשה שהרגשתי עם התצלום הזה. תחשוב גם על זה: גם הראיון עם פיק והקטע שם עם וימס היה רק קטע של חבר'ה מחדר ההלבשה (למרות שאני לא יודע מתי הספיקו להכיר אחד את השני בשיל לספר בדיחות כאלו), גם ההתחמקות ממכבי אחרי הפציעה זה היה רק לשם לאחוז בתקווה שהייתה לו, גם במקרה מכבי לא הצליחו לפתוח את קובץ הפציעה שלו. בסוף עושים אחד ועוד אחד.
1. הקטע עם ווימס היה כנראה חברי והראיון עם פיק כשמו כן הוא...ראיון עם מאנייק שמנסה להוציא בדיוק את זה
2. גם אני (ואני חושב שכמעט כולם) לא הייתי רץ לספר למכבי וקודם הייתי הולך לראות אם זה בכלל רציני
3. לא חושב שהוא שלח להם קובץ פגום, אם כן זה חמור מאוד
Holiday_Armadillo כתב:לא יודעת רוני, זאת..חתיכת פוזה לתפוס בטעות
אין סיכוי שזה לא בטעות
זאת אפילו לא תמונה "סחבקית" שאפשר לחשוב שהוא התכוון למשהו, פשוט תמונה מוזרה
1.גם נגיד שהקטע עם וימס היה חברי, אבל אי אפשר להאשים את פיק בתמונה והאמירה שהוא העלה עכשיו. מכאן אנו רואים כמה בוער לו להגיד עד כמה הוא פוורד הטוב באירופה.
2. הוא לא רק לא סיפר ,הוא והסוכן שלו העבירו מידע שקרי למכבי. אין מצב בעולם שהבדיקה שלו העלתה שהוא יעדר לאיזה חודש כשבפועל הוא הולך להיעדר עונה שלמה. ומכאן גם סעיף 3 נראה מאוד הגיוני והמשך ישיר למידע השקרי שהוא מסר.
ואני מצטער רוני, אני לא חושב שהתצלום הזה היה מקרה. הוא בדיוק הגיע בגישה של הטווס שהוא "הפוורד הטוב באירופה" וכולה עף עצמו וזה התבטא בתצלום עם המאמן.
בוא נגיד שאתה בית הלל ואני בית שמאי.
07 אוגוסט 2016, 01:44
רוני, אפשר למצוא סיבות הגיוניות לכל אחת מן התקריות אבל כאשר מסתכלים עליהן כמכלול התמונה משתנה.
בשורה התחתונה גם אני מרוצה שבסופו של דבר הוא לא ישחק במכבי כי לדעתי הילדותיות והאימפולסיביות שלו לא הייתה מובילה אותנו למקום טוב.
בנוסף לכך, במקומו קיבלנו את אנדרו גאודלוק שהוא שחקן הרבה יותר משמעותי ומוכח ברמות הגבוהות ביותר.
07 אוגוסט 2016, 01:47
חחחח מה? אתה באמת חושב שזה לא בכוונה?
07 אוגוסט 2016, 02:01
למה זה נראה לכם בכוונה? מה הוא חשב לעצמו?
הינה המאמן החדש שלי, אני אניח עליו את הראש בתמונה כדי ש...? כאילו, מה הוא מעביר בזה?
יש דרכים הרבה יותר הגיוניות להעביר תחושה מסויימת מלהניח את הראש על המאמן (שהרבה יותר נמוך ממך)
07 אוגוסט 2016, 02:05
רוני אתה לא יכול לומר לי שאני תמים כל עוד אתה חושב שהוא לא עשה את זה בכוונה...
אני אשכרה לא מאמין שאתה רציני...
07 אוגוסט 2016, 02:07
rc4991 כתב:למה זה נראה לכם בכוונה? מה הוא חשב לעצמו?
הינה המאמן החדש שלי, אני אניח עליו את הראש בתמונה כדי ש...? כאילו, מה הוא מעביר בזה?
יש דרכים הרבה יותר הגיוניות להעביר תחושה מסויימת מלהניח את הראש על המאמן (שהרבה יותר נמוך ממך)
״חיבה״
שטויות של ילד, אין שום סיכוי שזה היה בטעות.
07 אוגוסט 2016, 02:08
rc4991 כתב:למה זה נראה לכם בכוונה? מה הוא חשב לעצמו?
בשבילו זה כאילו בדיחה, משהו מצחיק שהצלמים יפרסמו בעיתון. אני לא רוצה להוציא את התצלום הזה מכלל פרופורציה כי בשבילי זה רק אחד מין המקרים, אבל גם כמשהו מצחיק לכאורה, אתה לא עושה את זה בפגישה הראשונה. חייב להיות סוג של דיסטאנס בריא בין המאמן לשחקן, כדי להשאיר את הסמכות אצל המאמן. מילר לא מבין את זה ולדעתי זה גם לא מעניין אותו יותר מדי. אמרתי לפני, חסרה לו בגרות מסויימת.
07 אוגוסט 2016, 02:13
אהה.. ברור שהוא עשה את זה בכוונה?
לראייתי האישית הוא בכל אופן טיפוס של ליצן-טווס, לא טיפוס של טראבל מייקר שמתעמת, צועק ומעכיר את האווירה עם החברים.
אז אני לא חושב שבאמת חסכנו פה הד קייס במובן המסורתי, אבל בצורה כזו או אחרת בטוח הייתה עולה לנו במשהו העובדה שהוא כ"כ תופס מעצמו, כנראה שלא יותר ממה שכשרון כמוהו מסוגל לנפק.