20 אוגוסט 2016, 22:51
20 אוגוסט 2016, 23:26
20 אוגוסט 2016, 23:57
שחף1 כתב:זה נראה כמו פוטושופ. דווקא בדיעבד נראה לי שסילי יהיה החתמה לא רעה.
21 אוגוסט 2016, 00:02
אחדשיודע כתב:שחף1 כתב:זה נראה כמו פוטושופ. דווקא בדיעבד נראה לי שסילי יהיה החתמה לא רעה.
תלוי איך אתה מסתכל על זה.
לטעמי, טיפשי להחתים שחקן מחליף לפני שיש לך ביד שחקן פותח. וזה בלי קשר למי שהוחתם או למה הוא יכול לתת לנו. זו פשוט בנייה עקומה.
אם היית מתחיל את הסגל עם גאודלוק, ווימס, ראד - עדיין היית מחתים את סילי, או שהיית משקיע קודם את הכסף בעמדות הפנים? את שחקני הספסל צריך להתאים לשחקני החמישייה, ולא להיפך.
אם אני הייתי בונה את הסגל, סילי (שאני לא מכיר מספיק טוב כדי להביע את דעתי עליו) ואלכסנדר היו מומרים בשחקן זר הגנתי אחד בעמדה 4.
21 אוגוסט 2016, 00:13
21 אוגוסט 2016, 00:17
אחדשיודע כתב:קודם כל, אל תקדים את המאוחר. ספק גדול אם מישהו בלבל הזה (מבחינת השם לפחות) יגיע לכאן, כך שלא הייתי מפתח יותר מידי ציפיות.
ובלי קשר, אם היה לך שחקן נוסף בעמדה 4 שיכול להשלים את ראד ולתרום ברמה הגבוהה, למה לא? הייתי מעדיף את התרחיש בכל סיטאוציה.
21 אוגוסט 2016, 00:17
LIAV10 כתב:אפילו סילי נראה שמן
קבוצת בטטות
21 אוגוסט 2016, 00:18
21 אוגוסט 2016, 00:19
21 אוגוסט 2016, 00:20
שחף1 כתב:תגידו, איך מאפשרים לניקולה להיכנס כל כך פנימה לאזור של הביקורת גבולות? זה משהו שבדרך כלל אף אחד לא נכנס אליו
21 אוגוסט 2016, 00:21
LIAV10 כתב:שחף1 כתב:תגידו, איך מאפשרים לניקולה להיכנס כל כך פנימה לאזור של הביקורת גבולות? זה משהו שבדרך כלל אף אחד לא נכנס אליו
המאבטח קרואטי.
21 אוגוסט 2016, 00:21
my man כתב:אור יוצא טוב גם ברקע והתאורה של נתב"ג
21 אוגוסט 2016, 00:23
LIAV10 כתב:אחדשיודע כתב:קודם כל, אל תקדים את המאוחר. ספק גדול אם מישהו בלבל הזה (מבחינת השם לפחות) יגיע לכאן, כך שלא הייתי מפתח יותר מידי ציפיות.
ובלי קשר, אם היה לך שחקן נוסף בעמדה 4 שיכול להשלים את ראד ולתרום ברמה הגבוהה, למה לא? הייתי מעדיף את התרחיש בכל סיטאוציה.
אין סיבה לחזור שוב לדיון אלכסנדר, אני חי בשלום עם ג׳ו, פניני וסמית׳ כבקאפ בעמדה 4, יותר כואב לי מצמד הרכזים הבינוני ושה-2 המוביל לא יודע לשחק 1 בשיט (הוא לא יודע לשחק 1 בשיט אגב).
21 אוגוסט 2016, 00:24
LIAV10 כתב:my man כתב:אור יוצא טוב גם ברקע והתאורה של נתב"ג
עכשיו הדוש הזה מקבל גם בדיחות צ׳אק נוריס?
21 אוגוסט 2016, 00:26
אחדשיודע כתב:LIAV10 כתב:אחדשיודע כתב:קודם כל, אל תקדים את המאוחר. ספק גדול אם מישהו בלבל הזה (מבחינת השם לפחות) יגיע לכאן, כך שלא הייתי מפתח יותר מידי ציפיות.
אין סיבה לחזור שוב לדיון אלכסנדר, אני חי בשלום עם ג׳ו, פניני וסמית׳ כבקאפ בעמדה 4, יותר כואב לי מצמד הרכזים הבינוני ושה-2 המוביל לא יודע לשחק 1 בשיט (הוא לא יודע לשחק 1 בשיט אגב).
אתה חי בשלום עם ג'ו, אחלה. אני לא.
בעיניי הוא לא שווה יותר מידד ברמת יורוליג, והוא לא משלים בשום דבר את ראד.
וכן, כואב לי גם מצמד הרכזים שלנו (אפילו יותר). אבל עם זה כבר השלמתי מזמן, לצערי.
21 אוגוסט 2016, 00:27
my man כתב:LIAV10 כתב:my man כתב:אור יוצא טוב גם ברקע והתאורה של נתב"ג
אבל צחקת..
21 אוגוסט 2016, 00:29
LIAV10 כתב:my man כתב:LIAV10 כתב:my man כתב:אור יוצא טוב גם ברקע והתאורה של נתב"ג
אבל צחקת..
האמת?
סורי, לא חייכתי אפילו.
21 אוגוסט 2016, 00:30
21 אוגוסט 2016, 00:34
LIAV10 כתב:אני פשוט לא צוחק בקלות, בטח לא מקריאה.
21 אוגוסט 2016, 00:35
LIAV10 כתב:אחדשיודע כתב:LIAV10 כתב:אחדשיודע כתב:קודם כל, אל תקדים את המאוחר. ספק גדול אם מישהו בלבל הזה (מבחינת השם לפחות) יגיע לכאן, כך שלא הייתי מפתח יותר מידי ציפיות.
אתה חי בשלום עם ג'ו, אחלה. אני לא.
בעיניי הוא לא שווה יותר מידד ברמת יורוליג, והוא לא משלים בשום דבר את ראד.
וכן, כואב לי גם מצמד הרכזים שלנו (אפילו יותר). אבל עם זה כבר השלמתי מזמן, לצערי.
משלים את ראד? ממש לא.
מחליף סביר? נדמה לי שכן.
נתן סטטיסטיקה לא רעה.
לא חושב שסילי השפיע על אלכסנדר, הוא לא סתם הגיע כי הוא זול, אלא כי הוא מכיר את המועדון ואולי גם בגלל הת.ז, היו יכולים להביא מלא באותו מחיר.