פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הזרים באים

20 אוגוסט 2016, 22:51

לא זיהיתי אפילו מי זה עד שלא קראתי את ההודעה, עד כדי כך לא התעניינתי בו
וויצ'יץ' גידל מאן טיטיז רציניים

20 אוגוסט 2016, 23:26

זה נראה כמו פוטושופ. דווקא בדיעבד נראה לי שסילי יהיה החתמה לא רעה.

20 אוגוסט 2016, 23:57

שחף1 כתב:זה נראה כמו פוטושופ. דווקא בדיעבד נראה לי שסילי יהיה החתמה לא רעה.

תלוי איך אתה מסתכל על זה.

לטעמי, טיפשי להחתים שחקן מחליף לפני שיש לך ביד שחקן פותח. וזה בלי קשר למי שהוחתם או למה הוא יכול לתת לנו. זו פשוט בנייה עקומה.
אם היית מתחיל את הסגל עם גאודלוק, ווימס, ראד - עדיין היית מחתים את סילי, או שהיית משקיע קודם את הכסף בעמדות הפנים? את שחקני הספסל צריך להתאים לשחקני החמישייה, ולא להיפך.

אם אני הייתי בונה את הסגל, סילי (שאני לא מכיר מספיק טוב כדי להביע את דעתי עליו) ואלכסנדר היו מומרים בשחקן זר הגנתי אחד בעמדה 4.

21 אוגוסט 2016, 00:02

אחדשיודע כתב:
שחף1 כתב:זה נראה כמו פוטושופ. דווקא בדיעבד נראה לי שסילי יהיה החתמה לא רעה.

תלוי איך אתה מסתכל על זה.

לטעמי, טיפשי להחתים שחקן מחליף לפני שיש לך ביד שחקן פותח. וזה בלי קשר למי שהוחתם או למה הוא יכול לתת לנו. זו פשוט בנייה עקומה.
אם היית מתחיל את הסגל עם גאודלוק, ווימס, ראד - עדיין היית מחתים את סילי, או שהיית משקיע קודם את הכסף בעמדות הפנים? את שחקני הספסל צריך להתאים לשחקני החמישייה, ולא להיפך.

אם אני הייתי בונה את הסגל, סילי (שאני לא מכיר מספיק טוב כדי להביע את דעתי עליו) ואלכסנדר היו מומרים בשחקן זר הגנתי אחד בעמדה 4.

אלא אם כן יביאו מישהו בלבל של סראפין או רובינסון וזה כבר לא יהיה משנה.

21 אוגוסט 2016, 00:13

קודם כל, אל תקדים את המאוחר. ספק גדול אם מישהו בלבל הזה (מבחינת השם לפחות) יגיע לכאן, כך שלא הייתי מפתח יותר מידי ציפיות.
ובלי קשר, אם היה לך שחקן נוסף בעמדה 4 שיכול להשלים את ראד ולתרום ברמה הגבוהה, למה לא? הייתי מעדיף את התרחיש הזה בכל סיטואציה.

21 אוגוסט 2016, 00:17

אחדשיודע כתב:קודם כל, אל תקדים את המאוחר. ספק גדול אם מישהו בלבל הזה (מבחינת השם לפחות) יגיע לכאן, כך שלא הייתי מפתח יותר מידי ציפיות.
ובלי קשר, אם היה לך שחקן נוסף בעמדה 4 שיכול להשלים את ראד ולתרום ברמה הגבוהה, למה לא? הייתי מעדיף את התרחיש בכל סיטאוציה.

אין סיבה לחזור שוב לדיון אלכסנדר, אני חי בשלום עם ג׳ו, פניני וסמית׳ כבקאפ בעמדה 4, יותר כואב לי מצמד הרכזים הבינוני ושה-2 המוביל לא יודע לשחק 1 בשיט (הוא לא יודע לשחק 1 בשיט אגב).

21 אוגוסט 2016, 00:17

LIAV10 כתב:אפילו סילי נראה שמן
תמונה

קבוצת בטטות

יש משהו באור המעומעם הזה שמוציא את כולם בכמה מידות יותר ממה שהם באמת, כנראה..
די מזעזע.

21 אוגוסט 2016, 00:18

תגידו, איך מאפשרים לניקולה להיכנס כל כך פנימה לאזור של הביקורת גבולות? זה משהו שבדרך כלל אף אחד לא נכנס אליו

21 אוגוסט 2016, 00:19

אור יוצא טוב גם ברקע והתאורה של נתב"ג

21 אוגוסט 2016, 00:20

שחף1 כתב:תגידו, איך מאפשרים לניקולה להיכנס כל כך פנימה לאזור של הביקורת גבולות? זה משהו שבדרך כלל אף אחד לא נכנס אליו

המאבטח קרואטי.

21 אוגוסט 2016, 00:21

LIAV10 כתב:
שחף1 כתב:תגידו, איך מאפשרים לניקולה להיכנס כל כך פנימה לאזור של הביקורת גבולות? זה משהו שבדרך כלל אף אחד לא נכנס אליו

המאבטח קרואטי.

:clap2

21 אוגוסט 2016, 00:21

my man כתב:אור יוצא טוב גם ברקע והתאורה של נתב"ג

עכשיו הדוש הזה מקבל גם בדיחות צ׳אק נוריס?

21 אוגוסט 2016, 00:23

LIAV10 כתב:
אחדשיודע כתב:קודם כל, אל תקדים את המאוחר. ספק גדול אם מישהו בלבל הזה (מבחינת השם לפחות) יגיע לכאן, כך שלא הייתי מפתח יותר מידי ציפיות.
ובלי קשר, אם היה לך שחקן נוסף בעמדה 4 שיכול להשלים את ראד ולתרום ברמה הגבוהה, למה לא? הייתי מעדיף את התרחיש בכל סיטאוציה.

אין סיבה לחזור שוב לדיון אלכסנדר, אני חי בשלום עם ג׳ו, פניני וסמית׳ כבקאפ בעמדה 4, יותר כואב לי מצמד הרכזים הבינוני ושה-2 המוביל לא יודע לשחק 1 בשיט (הוא לא יודע לשחק 1 בשיט אגב).

אתה חי בשלום עם ג'ו, אחלה. אני לא.
בעיניי הוא לא שווה יותר מידי ברמת יורוליג, והוא לא משלים בשום דבר את ראד.

וכן, כואב לי גם מצמד הרכזים שלנו (אפילו יותר). אבל עם זה כבר השלמתי מזמן, לצערי.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 21 אוגוסט 2016, 00:48, נערך פעם אחת בסך הכל.

21 אוגוסט 2016, 00:24

LIAV10 כתב:

אבל צחקת..

21 אוגוסט 2016, 00:26

אחדשיודע כתב:
LIAV10 כתב:

בעיניי הוא לא שווה יותר מידד ברמת יורוליג, והוא לא משלים בשום דבר את ראד.

וכן, כואב לי גם מצמד הרכזים שלנו (אפילו יותר). אבל עם זה כבר השלמתי מזמן, לצערי.

משלים את ראד? ממש לא.
מחליף סביר? נדמה לי שכן.
נתן סטטיסטיקה לא רעה.
לא חושב שסילי השפיע על אלכסנדר, הוא לא סתם הגיע כי הוא זול, אלא כי הוא מכיר את המועדון ואולי גם בגלל הת.ז, היו יכולים להביא מלא באותו מחיר.

21 אוגוסט 2016, 00:27

my man כתב:
LIAV10 כתב:

אבל צחקת..

האמת?
סורי, לא חייכתי אפילו.

21 אוגוסט 2016, 00:29

LIAV10 כתב:
my man כתב:
LIAV10 כתב:

אבל צחקת..

האמת?
סורי, לא חייכתי אפילו.

:nicola: בסדר..אני אסתפק במחמאה של כרמל להערב..

21 אוגוסט 2016, 00:30

אני פשוט לא צוחק בקלות, בטח לא מקריאה.

21 אוגוסט 2016, 00:34

LIAV10 כתב:אני פשוט לא צוחק בקלות, בטח לא מקריאה.

ואור הוא הדוש...כן...

21 אוגוסט 2016, 00:35

LIAV10 כתב:
אחדשיודע כתב:
LIAV10 כתב:

בעיניי הוא לא שווה יותר מידד ברמת יורוליג, והוא לא משלים בשום דבר את ראד.

משלים את ראד? ממש לא.
מחליף סביר? נדמה לי שכן.
נתן סטטיסטיקה לא רעה.
לא חושב שסילי השפיע על אלכסנדר, הוא לא סתם הגיע כי הוא זול, אלא כי הוא מכיר את המועדון ואולי גם בגלל הת.ז, היו יכולים להביא מלא באותו מחיר.

1) מחליף בינוני מאוד. הסטט' (הלא מרשימה) שלו היא מראית עין.
כי כל מה שהוא נותן בהתקפה, הוא לוקח בחזרה בהגנה. בייחוד ברמה הגבוהה.

2) הת.ז. שלו לא נותנת לך שום דבר ביורוליג, ובליגה אני חושב שהיית מסתדר מצוין גם בלי אלכסנדר הגדול.
ובהתחשב בעובדה שמכבי בכל מקרה תצטרך להושיב ישראלי אחד בחוץ בכל משחק ליגה, הת.ז. עוד פחות רלוונטית.

3) איפה אתה רואה שקישרתי בין ההגעה של סילי לזאת של אלכסנדר?
כל מה שאמרתי הוא שהייתי ממיר את שניהם (שני המחליפים שהוחתמו לפני שחקני החמישייה) בשחקן זר נוסף בעמדה 4.
נערך לאחרונה על ידי אחדשיודע בתאריך 21 אוגוסט 2016, 00:36, נערך 2 פעמים בסך הכל.
פרסם תגובה