פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: אשכול אירופי החדש - סיינה, צסק"א ובארסה מתחמשות

04 יולי 2011, 14:36

ברצלונה לא תפעיל את האופציה להארכת חוזה עם נדונג.
על הטלויזיה המקומית לשחקן כבר יש הצעות מבילבאו, מילאנו וכמה טורקיות

04 יולי 2011, 14:44

מילוס כתב:
asafb96 כתב:בורוסיס לדעתי הוא הסנטר הטוב ביבשת, אבל לדעתי אף קבוצה שמכבדת את עצמה ברמות האלה, לא יכולה לקחת שחקן שהיה לוקח סמים. לא יעזור, זה ספורט. מצידי שיהיה האקים אולג'ואן, לקח סמים? הוא פסול מבחינתי
באראץ' היה מצוין, אבל רוב העונה לא היה לו מחלף. באטיסטה היה לא רע. לא יודע מאיפה הבאת את זה שהאוהדים לא סובלים אותו, הם מתים עליו. הוא שחקן נשמה, ואין שום בעיה שיהיה סנטר מחליף לבראץ. מוסלי נחשב לאחד הכישרונות הגדולים היום בעמדת הסנטר, ילד צעיר מאוד, גבוה, מוכשר, ואין שום בעיה שיהיה סנטר מחליף.
ואסקאז אוברייטד? ואסקאז שחקן אדיר. אחד מ5 הסנטרים הטובים ביבשת. לא סתם וא נבחר מקום 11 (אם אני לא טועה) בדראפט

אז ואסקז נבחר 11 בדראפט, מה זה אומר בעצם? חסרים דוגמאות של חבר'ה שנבחרו גבוה יותר והיו הפלופים הכי גדולים בהיסטוריה של הכדורסל?..
ואסקז שחקן טוב, אני חושב שהוא לא טוב כמו שהרבה אנשים חושבים (כולל אתה).. אני זוכר שהוא חזר לאירופה ודיברו על סכומים אסטרונומיים שהוא הולך לקבל.. ולא הבנתי את זה.. והיום אני באמת לא מבין..

באטיסטה, לא סובלים אותו שם, האמן לי שבדקתי את העניין, לא סתם.. הוא התחיל שם דווקא לא רע, אבל אחרכך התגלה כשחקן מפוזר, חור בהגנה, החטאות טיפשיות, חוסר ריכוז.. מול מכבי ובעיקר מול ברצלונה בפלייאוף.. בקיצור אחלה שחקן בשביל איזה פואנלבראדה..

ולגבי בורוסיס, אני לא סגור על כל הפרטים שהיו בפרשה הזאת......
אבל שורה תחתונה, אני חושב שכולנו יודעים איך זה עובד... מה נראה לך, שעכשיו יעשו עליו חרם והוא ישחק בקרשיאקה?
תגיד לי מה הוא השחקן הראשון בכדורסל האירופאי שעבר דבר כזה? קבוצות שופכות עשרות מיליונים כדי לבנות קבוצה שתלך רחוק, ועכשיו מסתובב פה איזה אחד כמו בורוסיס, חופשי בלי חוזה... לא יקחו אותו בצסקא? או בבארסה? או אנערף איפה? אל תהיה נאיבי, יקחו גם יקחו.. מקסימום ישימו לו איזה סעיף אזהרה בחוזה למקרה של שימוש חוזר..

אני לא זוכר מי, אבל לפני כמה שנים הגיע הנה זר שהושעה מהקבוצה הקודמת שלו בגלל חשש לשימוש, או אפילו תפיסה.. שמו לו סעיף של התרת חוזה במקרה של שימוש, זה הכל.. לא זוכר מי זה.. אבל גם מכבי לקחה אחד כזה.. אז הנה..

ביופורד

04 יולי 2011, 14:48

מילוס כתב:
asafb96 כתב:בורוסיס לדעתי הוא הסנטר הטוב ביבשת, אבל לדעתי אף קבוצה שמכבדת את עצמה ברמות האלה, לא יכולה לקחת שחקן שהיה לוקח סמים. לא יעזור, זה ספורט. מצידי שיהיה האקים אולג'ואן, לקח סמים? הוא פסול מבחינתי
באראץ' היה מצוין, אבל רוב העונה לא היה לו מחלף. באטיסטה היה לא רע. לא יודע מאיפה הבאת את זה שהאוהדים לא סובלים אותו, הם מתים עליו. הוא שחקן נשמה, ואין שום בעיה שיהיה סנטר מחליף לבראץ. מוסלי נחשב לאחד הכישרונות הגדולים היום בעמדת הסנטר, ילד צעיר מאוד, גבוה, מוכשר, ואין שום בעיה שיהיה סנטר מחליף.
ואסקאז אוברייטד? ואסקאז שחקן אדיר. אחד מ5 הסנטרים הטובים ביבשת. לא סתם וא נבחר מקום 11 (אם אני לא טועה) בדראפט

אז ואסקז נבחר 11 בדראפט, מה זה אומר בעצם? חסרים דוגמאות של חבר'ה שנבחרו גבוה יותר והיו הפלופים הכי גדולים בהיסטוריה של הכדורסל?..
ואסקז שחקן טוב, אני חושב שהוא לא טוב כמו שהרבה אנשים חושבים (כולל אתה).. אני זוכר שהוא חזר לאירופה ודיברו על סכומים אסטרונומיים שהוא הולך לקבל.. ולא הבנתי את זה.. והיום אני באמת לא מבין..

באטיסטה, לא סובלים אותו שם, האמן לי שבדקתי את העניין, לא סתם.. הוא התחיל שם דווקא לא רע, אבל אחרכך התגלה כשחקן מפוזר, חור בהגנה, החטאות טיפשיות, חוסר ריכוז.. מול מכבי ובעיקר מול ברצלונה בפלייאוף.. בקיצור אחלה שחקן בשביל איזה פואנלבראדה..

אבל שורה תחתונה, אני חושב שכולנו יודעים איך זה עובד... מה נראה לך, שעכשיו יעשו עליו חרם והוא ישחק בקרשיאקה?
תגיד לי מה הוא השחקן הראשון בכדורסל האירופאי שעבר דבר כזה? קבוצות שופכות עשרות מיליונים כדי לבנות קבוצה שתלך רחוק, ועכשיו מסתובב פה איזה אחד כמו בורוסיס, חופשי בלי חוזה... לא יקחו אותו בצסקא? או בבארסה? או אנערף איפה? אל תהיה נאיבי, יקחו גם יקחו.. מקסימום ישימו לו איזה סעיף אזהרה בחוזה למקרה של שימוש חוזר..

אני לא זוכר מי, אבל לפני כמה שנים הגיע הנה זר שהושעה מהקבוצה הקודמת שלו בגלל חשש לשימוש, או אפילו תפיסה.. שמו לו סעיף של התרת חוזה במקרה של שימוש, זה הכל.. לא זוכר מי זה.. אבל גם מכבי לקחה אחד כזה.. אז הנה..

ואסקאז אחד הסנטרים הטובים באירופה, תרצה או לא תרצה. לא סתם הוא שנים משחק בבארסה תמורת חוזה שמן.
לגבי באטיסטה, לא יודע. אני זוכר שהקהל מת עליו שם, ולדעתי הוא, וגם מוסלי יכולים ליהיות סנטרים מחליפים מצוינים.
בקשר לבורוסיס, זה עניין של דעה. אני חושב שקבוצה שמכבדת את עצמה לא יכולה להעסיק שחקן שהשתמש בסמים. קבוצה זה לא רק תחרות, זה צריך ליהיות מודל. ברור שאיזה קבוצה תיקח אותו בסוף, זה עניין שלהם. זה לא משנה אם אתה סגור על הפרטים או לא, כי זה לא מעניין, יש שיחה ושומעים שם

04 יולי 2011, 15:10

asafb96 כתב:
מילוס כתב:

ואסקאז אחד הסנטרים הטובים באירופה, תרצה או לא תרצה. לא סתם הוא שנים משחק בבארסה תמורת חוזה שמן.
לגבי באטיסטה, לא יודע. אני זוכר שהקהל מת עליו שם, ולדעתי הוא, וגם מוסלי יכולים ליהיות סנטרים מחליפים מצוינים.
בקשר לבורוסיס, זה עניין של דעה. אני חושב שקבוצה שמכבדת את עצמה לא יכולה להעסיק שחקן שהשתמש בסמים. קבוצה זה לא רק תחרות, זה צריך ליהיות מודל. ברור שאיזה קבוצה תיקח אותו בסוף, זה עניין שלהם. זה לא משנה אם אתה סגור על הפרטים או לא, כי זה לא מעניין, יש שיחה ושומעים שם

ממה שאני יודע קאחה לא מרוצה ממנו וכנראה תשחרר אותו מהחוזה

04 יולי 2011, 15:14

felix_r כתב:ריאל תאריך את החוזה עם וליצ'קוביץ'.

נ.ב. אמרתי לכם, שהשמועות על התעניינות של בארסה באו על מנת שריאל תמשיך להחזיק בשחקן שהיא לא צריכה! :taunt

באמת שההנהלה שם מפגרת
שחקן ששנתיים לא נותן לה כלום וכעת רק בגלל שקבוצה בכירה "מתעניינת" בו הם מחדשים לו את החוזה שאני מאמין שיהיה יקר
ועדיין אם הם יביאו את פרננדס אני מאמין שתיהיה להם עונה טובה סוף סוף

04 יולי 2011, 16:11

אחרי סאגת אלן אייברסון בטורקיה, בשיקטאש מעוניינת בוינס קארטר.

למרות התקציב הנמוך ואי ההשתפות ביורוליג בעונה הבאה, רומא מעוניינת להחתים לעמדת המאמן את פסיץ' או רפשה.

ע"פ האס הספרדי, רודי פרננדס יבחר בין מדריד לדאלאס עד השבת הקרובה.
http://www.as.com/baloncesto/articulo/r ... ibal_1/Tes

04 יולי 2011, 17:15

מישהו טוען שהמטרה של פאו תהיה לא לשלם לשחקן יותר מ-500K(חוץ מדיאמנטידיס,באטיסט,ניקולס וסאטו)..
זה מזכיר לי שבקיץ הקודם כל הזמן אנשים חשבו שפדרמן שם רף של 500K ולא מוכן לעבור אותו

04 יולי 2011, 18:08

Holiday_Armadillo כתב:מישהו טוען שהמטרה של פאו תהיה לא לשלם לשחקן יותר מ-500K(חוץ מדיאמנטידיס,באטיסט,ניקולס וסאטו)..
זה מזכיר לי שבקיץ הקודם כל הזמן אנשים חשבו שפדרמן שם רף של 500K ולא מוכן לעבור אותו

גם לא מאריץ'?
אולי אפשר לבצע פה גניבה ענקית

04 יולי 2011, 18:21

rc4991 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:מישהו טוען שהמטרה של פאו תהיה לא לשלם לשחקן יותר מ-500K(חוץ מדיאמנטידיס,באטיסט,ניקולס וסאטו)..

גם לא מאריץ'?

אל תשכח שמדובר ביורו, כלומר - 750-800 אלף דולר.
זה בערך שכר של שחקן בכיר במכבי.

04 יולי 2011, 18:31

אולימפיאקוס הודיעה רשמית, כי לא תשווה את ההצעה של צסקא לתאודוסיץ'.
בעיקבות זאת מחר תאודוסיץ' יחתום רשמית בצסקא.

לפי מקורות בלתי רשמיים, צסקא הציעה לו חוזה לשנתים תמורת 2.5 מיליון יורו לעונה, וגם 1.3 מיליון יורו ביי-אאוט לאולימפיאקוס

04 יולי 2011, 18:34

felix_r כתב:אולימפיאקוס הודיעה רשמית, כי לא תשווה את ההצעה של צסקא לתאודוסיץ'.

לפי מקורות בלתי רשמיים, צסקא הציעה לו חוזה לשנתים תמורת 2.5 מיליון יורו לעונה, וגם 1.3 מיליון יורו ביי-אאוט לאולימפיאקוס

היה צפוי מראש.
צסק"א פשוט חולי נפש.
שופכים כמויות אדירות של כסף.

הקבוצה חדשה כמעט לגמרי, כך שאי אפשר לדעת איך הם יתחברו,
ואם הם יודחו בשלב מוקדם יותר מהפיינל פור אני חושב שמישהו יצטרך לתת שם חשבון ארוך מאד.

04 יולי 2011, 18:41

Mta_atic כתב:
felix_r כתב:אולימפיאקוס הודיעה רשמית, כי לא תשווה את ההצעה של צסקא לתאודוסיץ'.

היה צפוי מראש.
צסק"א פשוט חולי נפש.
שופכים כמויות אדירות של כסף.

הקבוצה חדשה כמעט לגמרי, כך שאי אפשר לדעת איך הם יתחברו,
ואם הם יודחו בשלב מוקדם יותר מהפיינל פור אני חושב שמישהו יצטרך לתת שם חשבון ארוך מאד.

אני פשוט חושבת שמה שהם בונים שם יתמוטט להם בפרצוף..
הם ינסו לנצח משחקים על כישרון נטו..זה לא יעבוד מול קבוצות מאומנות

04 יולי 2011, 18:47

דווקא יש להם הרכב מצוין:

1) תאודוסיץ', פונקרשוב
2) גורדון, שבד, וורונוב
3) שישקא, מחייה
4) חריאפה, וורונצביץ', זאבלין, קורבנוב
5) קרסטיץ', קאון, לברינוביץ', סוקולוב

04 יולי 2011, 18:49

אני אמרתי שאין להם הרכב מצויין? להפך. אני אומרת מה שאני אומרת בגלל שיש להם כל כך הרבה שחקנים טובים

04 יולי 2011, 18:50

יש להם סגל כלכך רחב שגם אם טעו בשחקן או שניים עדיין זה לא יורגש ויש להם סיכוי ללכת רחוק מאוד....

04 יולי 2011, 19:19

גורדון לא חתם בגלטאסראי במקרה?..
בכל מקרה צסק''א תהיה בסדר אני חושב.. גם אם לא יגיעו לפיינל פור, הם הביאו כמה שחקנים שיהיה להם הרבה יותר קל לבנות סביבם קבוצה בשנים הבאות.. חבר'ה כמו תאודוסיץ', קראסיץ, פונקרשוב.. זה בסיס טוב.. כל השישקאוסקאס שאנחנו לא יודעים אם נראה את השחקן הגדול משנים קודמות, ומחייה שלא ברור כמה הוא יוכיח את עצמו ברמה הגבוהה.. זה אחלה בונוס..

04 יולי 2011, 19:21

מילוס כתב:גורדון לא חתם בגלטאסראי במקרה?..
בכל מקרה צסק''א תהיה בסדר אני חושב.. גם אם לא יגיעו לפיינל פור, הם הביאו כמה שחקנים שיהיה להם הרבה יותר קל לבנות סביבם קבוצה בשנים הבאות.. חבר'ה כמו תאודוסיץ', קראסיץ, פונקרשוב.. זה בסיס טוב.. כל השישקאוסקאס שאנחנו לא יודעים אם נראה את השחקן הגדול משנים קודמות, ומחייה שלא ברור כמה הוא יוכיח את עצמו ברמה הגבוהה.. זה אחלה בונוס..

אחד זה ג'אמון לוקאס גורדון(זה שהיה באולי' וחתם בגאלא),והשני זה ג'אמונט גורדון שמשחק כבר מהעונה הקודמת בצסק''א

04 יולי 2011, 19:27

Mta_atic כתב:
rc4991 כתב:

גם לא מאריץ'?

אל תשכח שמדובר ביורו, כלומר - 750-800 אלף דולר.
זה בערך שכר של שחקן בכיר במכבי.

ועדיין הוא שווה את זה והרבה יותר ואם יש למכבי הזדמנות להביא את אחד מחמשת הסנטרים הטובים באירופה כדאי לה מאוד לעשות זאת

04 יולי 2011, 19:31

אני חושב דווקא שצאסק"א תיתן עונה גדולה
אני חושב שמה שמפיל קבוצות כמו ריאל מדריד זה שיש שם יותר מדי כוכבים באותה רמה ולכן אין היררכיה ורוטציה ברורה שם ואף אחד לא יודע את התפקיד שלו
אבל צאסק"א מביאה כמה סופר סטארים ומוסיפה כמה שחקנים טובים+ כך שיש שם רוטציה ברורה(אגב זו הדרך שאני ממליץ לקבוצות עם תקציבי ענק)

04 יולי 2011, 19:35

felix_r כתב:דווקא יש להם הרכב מצוין:

1) תאודוסיץ', פונקרשוב
2) גורדון, שבד, וורונוב
3) שישקא, מחייה
4) חריאפה, וורונצביץ', זאבלין, קורבנוב
5) קרסטיץ', קאון, לברינוביץ', סוקולוב

סגל לדעתי רחב מדי. אין מספיק דקות לחלק (במיוחד בקוו הקידמי), ואני כבר רואה פיצוצים פנימיים. הם בהחלט יכולים להסתפק בקרסטיץ' וקאון/סוקולוב כסנטרים, עם זאבלין כחיזוק לליגה ולליגה השניה שהם משחקים בה (נדמה לי מזרח אירופה משהו..). 4 סנטרים כאלה זה יותר מדי.
בקוו האחורי, אני לא רואה את שבד ו-וורונוב מקבלים דקות באירופה. גם תאודוסיץ' וגם מחיה יקבלו דקות כ2 שגורדון על הספסל
נושא נעול