המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
Holiday_Armadillo כתב:וידוי - במשך הרבה מאוד זמן, ואני מתכוונת ה-ר-ב-ה מאוד זמן, חשבתי שיום כיפור התחיל בגלל מלחמת יום הכיפורים
Holiday_Armadillo כתב:וידוי - במשך הרבה מאוד זמן, ואני מתכוונת ה-ר-ב-ה מאוד זמן, חשבתי שיום כיפור התחיל בגלל מלחמת יום הכיפורים
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:וידוי - במשך הרבה מאוד זמן, ואני מתכוונת ה-ר-ב-ה מאוד זמן, חשבתי שיום כיפור התחיל בגלל מלחמת יום הכיפורים
רוני תן לה באן על טמטמת.
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:וידוי - במשך הרבה מאוד זמן, ואני מתכוונת ה-ר-ב-ה מאוד זמן, חשבתי שיום כיפור התחיל בגלל מלחמת יום הכיפורים
רוני תן לה באן על טמטמת.
מצד אחד, זה עלבון שזה מגיע ממך
מצד שני, אם מישהו יודע משהו על להיות מפגר, זה אתה
MTA2311 כתב:למקרה שחשבתם שהגזמתי לצורך הסיפור:
Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:למקרה שחשבתם שהגזמתי לצורך הסיפור:
מאוהבת בסבתא שלך
ואתה עדין, סתם מנסה להראות תדמית של קשוח
MTA2311 כתב:Holiday_Armadillo כתב:MTA2311 כתב:למקרה שחשבתם שהגזמתי לצורך הסיפור:
מאוהבת בסבתא שלך
ואתה עדין, סתם מנסה להראות תדמית של קשוח
את יודעת שזקנים זה חולשה אצלי
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:וידוי - במשך הרבה מאוד זמן, ואני מתכוונת ה-ר-ב-ה מאוד זמן, חשבתי שיום כיפור התחיל בגלל מלחמת יום הכיפורים
רוני תן לה באן על טמטמת.
MTA2311 כתב:מה שמדהים זה שאנשים ממשיכים עם הוידויים האלה פה אחרי רצח האופי שהם גוררים.
MaccabiTA כתב:נכון אליהו הנביא? אז עד גיל 6 הוא היה אליהו ענבים בשבילי
MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:נכון אליהו הנביא? אז עד גיל 6 הוא היה אליהו ענבים בשבילי
ילד שמן קלאסי
MaccabiTA כתב:MTA2311 כתב:MaccabiTA כתב:נכון אליהו הנביא? אז עד גיל 6 הוא היה אליהו ענבים בשבילי
ילד שמן קלאסי
עד כיתה ד'-ה' עוד הייתי רזה
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־19 אורחים