המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
er79 כתב:עוד זר אחד וזהו? בהנחה שהזר יאייש את עמדה 2, לא ברור לי מי לעזאזל חושב במכבי שיוגב אוחיון הוא רכז מחליף ל-10 דקות משחק או רבע שעה ביורוליג. אני רק חרד מהמחשבה של מה יקרה אם חלילה פארגו יפצע לנו. אבדון.
er79 כתב:עוד זר אחד וזהו? בהנחה שהזר יאייש את עמדה 2, לא ברור לי מי לעזאזל חושב במכבי שיוגב אוחיון הוא רכז מחליף ל-10 דקות משחק או רבע שעה ביורוליג. אני רק חרד מהמחשבה של מה יקרה אם חלילה פארגו יפצע לנו. אבדון.
asafb96 כתב:er79 כתב:עוד זר אחד וזהו? בהנחה שהזר יאייש את עמדה 2, לא ברור לי מי לעזאזל חושב במכבי שיוגב אוחיון הוא רכז מחליף ל-10 דקות משחק או רבע שעה ביורוליג. אני רק חרד מהמחשבה של מה יקרה אם חלילה פארגו יפצע לנו. אבדון.
זהו, סוף העולם. עם אוחיון ל10 דקות מכבי לא מגיע לטופ 16. ביזיון!!!!!
לא נראה לך שקצת הגזמת? קודם כל אף אחד לא אמר שהוא ישחק ביורוליג, כי גם שייר יכול לתת 10-15 דקות כרכז. וגם אם כן, מה קרה? מת העולם? יוגב שחקן לא רע בכלל, ואם בארסה לקחה אליפות אירופה עם לאקוביץ' וסאדה כגארדים מחליפים (ולדעתי היום אוחיון לא פחות טוב משניהם), אין סיבה שאוחיון לא יכול לתת דקות
yiffy כתב:קצת הגזמה להגיד שאוחיון טוב מסאדה ולקוביץ'. שניהם טובים ממנו בפער ניכר.
יחד עם זאת, אולי אוחיון יפתיע ויעלה את המשחק שלו בכמה דרגות בעקבות השדרוג. אני מאוד מקווה שלא יהיה מקרה דרור חג'ג' 2.
yiffy כתב:קצת הגזמה להגיד שאוחיון טוב מסאדה ולקוביץ'. שניהם טובים ממנו בפער ניכר.
יחד עם זאת, אולי אוחיון יפתיע ויעלה את המשחק שלו בכמה דרגות בעקבות השדרוג. אני מאוד מקווה שלא יהיה מקרה דרור חג'ג' 2.
קודי כתב:asafb96 כתב:er79 כתב:עוד זר אחד וזהו? בהנחה שהזר יאייש את עמדה 2, לא ברור לי מי לעזאזל חושב במכבי שיוגב אוחיון הוא רכז מחליף ל-10 דקות משחק או רבע שעה ביורוליג. אני רק חרד מהמחשבה של מה יקרה אם חלילה פארגו יפצע לנו. אבדון.
זהו, סוף העולם. עם אוחיון ל10 דקות מכבי לא מגיע לטופ 16. ביזיון!!!!!
לא נראה לך שקצת הגזמת? קודם כל אף אחד לא אמר שהוא ישחק ביורוליג, כי גם שייר יכול לתת 10-15 דקות כרכז. וגם אם כן, מה קרה? מת העולם? יוגב שחקן לא רע בכלל, ואם בארסה לקחה אליפות אירופה עם לאקוביץ' וסאדה כגארדים מחליפים (ולדעתי היום אוחיון לא פחות טוב משניהם), אין סיבה שאוחיון לא יכול לתת דקות
שכחת גם שהרכז הראשון של אותה ברצלונה היה ריקי רוביו שנתן עונה שגם אוחיון היה מתבייש בה.
er79 כתב:אנשים כותבים פה שטויות ואז אומרים שאני הליצן. ראשית כל, סמית׳ לא ישחק כגארד. לא הביאו אותו למכבי לשחק כגארד. גם אל תצפו שיהיה לכם פה אידסון 2. שנית כל, אדון אסף, עם שייר יגבה את פארגו, אתה מעביר את אותו
החולי שיוגב אוחיון היה אמור להשאיר בעמדה 1 לעמדה 2, שבה, לפי הדיאגנוזה שלך, בורשטיין יקבל הרבה דקות משחק, כי העפת משם את שייר, שעל פניו אמור לשחק בעמדה 2 (אתה לא מצפה שיוגב ישחק שם). אז כן, אני חושב שיוגב אוחיון יכול לקבל הרבה דקות בליגה ובאדריאטית, אבל ביורוליג? נו, באמת! נותר לי רק לקוות שבכל זאת יצליחו לפחות לשמור על פרקינס, כי באופן משמעותי כרגע הקו האחורי שלנו חלש ביותר, ועדיין לא ברור לי לאן הולך כל הכסף, ואיש באמונתו יחיה.
er79 כתב:מישה, תזוזת שחקנים מהעמדה שלהם, משנה את כל האיזון: תזוזה של סמית לעמדה 2 (ואני לא מאמין שהוא יהיה אפקטיבי בעמדה זו) מסיטה לפרקים את בלו לעמדה 3. תזוזה של שייר לעמדה 1, מחירה יותר דקות לבורשטיין בעמדה 2, ואני מזכיר לך ששייר, שאני מאוד אוהב, שמופיע בחתימה שלי, וששנה שעברה הייתי בין הבודדים שאמרו שכבר אז הוא היה צריך להיות במכבי (אבל הרוב לא הסכימו אותי) הוא עדיין חסר נסיון לרמות האלה, ועל אף הכישרון שלו יש פה הימור רציני. אם הלפרין היה בא, הכאב ראש הזה היה נמנע מאיתנו, כי הוא ושייר היו מאיישים את עמדה 2, ואז היה מגיע זר שמחליף את פארגו. אפשרות אחרת זה לשמור על פרקינס, כי יותר קל להסתדר עם הסגל הנוכחי חצי שנה מאשר שנה מלאה. השנה, שאנחנו משחקים בשלוש מסגרות, ושחקנים יישחקו וחלילה ייפצעו, אני לא רוצה לדמיין מה יקרה אם פארגו יפצע-אתה משאיר את עמדת הרכז לשייר וליוגב אוחיון. אנשים פה משווים את יוגב אוחיון לרוביו, מי ישמע רוביו עשה משהו השנה. אני אומר את הדברים מתוך חשש, לא מתוך שנאה ליוגב אוחיון. אני אקבל את דבריך אם הוא אכן ישחק רק 5 דקות ביורוליג, אבל אם מכבי סוגרת את הסגל אחרי גארד זר שיבוא לעמדה 2, מבלי לפחות לנסות לשמור על פרקינס - אני בספק שהתוכנית שלך תתממש. ועוד משהו קטן, גארד נוסף שיסגור את הסגל, יסגור אותו על 13 שחקנים בדיוק, ממש לא מה שבלאט שיווע לעצמו בעונה של שלוש מסגרות. טעות פטאלית בעיניי.
er79 כתב:שני דברים, מבחינת כשרון, יוגב לא היה ולא יהיה כמו יותם הלפרין. דבר שני, פרקינס לא יפתור את בעיית הרכז, מהסיבה הפשוטה שהוא לא יהיה רכז, הוא ישחק בעמדה 2, בדיוק כמו בעונה שעברה, לצידו של פארגו. הוא תופקד כרכז רק כשפארגו לא היה על המגרש. הנוכחות של פרקינס תפתור את בעיית המחליף בכל עמדה, כי יהיה לך את פרקינס, את הגארד הזר, את פארגו, ואת שייר. זו הדרך היחידה שבה יוגב יקבל את 5 דקות היורוליג שכולכם מייחים לה. נכון לרגע זה, אני לא רואה את זה קורה.
משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים