10 אפריל 2018, 00:33
הוא לא יודע לתת תשובות, הוא לא יודע איך לדבר עם התקשורת. ייצוג רע מאוד למכבי.Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:הראיון המביך ביותר שאיש של מכבי נתן בשנים האחרונות.
אתה מאוד אוהב להגיד דברים מפוצצים כאלה
זה פשוט לא נכון
זה לא אומר שהוא נותן ריאיון טוב, אבל ההצהרה האבסולוטית הזאת פשוט לא נכונה
10 אפריל 2018, 00:34
10 אפריל 2018, 00:36
10 אפריל 2018, 00:38
10 אפריל 2018, 00:40
אחדשיודע כתב:אוי נו שמואל.
הם לא נותנים לו לדבר. זאת תכנית של בהמות פופוליסטיות שמחפשות אש.
הוא הופיע בתוכנית הבוקר (נתנו פה קישור) ודיבר בסדר גמור.
10 אפריל 2018, 00:40
10 אפריל 2018, 00:52
Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:אוי נו שמואל.
אני לא יודעת למה הם ממשיכים ללכת או לשלוח נציגים לתוכנית הספציפית הזאת (כולל גירסת השבת שלה)
10 אפריל 2018, 00:54
העברתי היום רק בגלל העניין עם רייס (שגם אותו פספסתי)סומבץ כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:אוי נו שמואל.
אני לא יודעת למה הם ממשיכים ללכת או לשלוח נציגים לתוכנית הספציפית הזאת (כולל גירסת השבת שלה)
גרסת השבת של הזוועה הזו כבר לא קיימת. החליפו אותה העונה בעוד 'חדשות הספורט' אחד. האמת אני די מקנא בך שאת לא מודעת לזה.
10 אפריל 2018, 01:01
Holiday_Armadillo כתב:העברתי היום רק בגלל העניין עם רייס (שגם אותו פספסתי)סומבץ כתב:Holiday_Armadillo כתב:אחדשיודע כתב:אוי נו שמואל.
גרסת השבת של הזוועה הזו כבר לא קיימת. החליפו אותה העונה בעוד 'חדשות הספורט' אחד. האמת אני די מקנא בך שאת לא מודעת לזה.
אני לא מגיעה לערוצים האלה בכלל, זה לא שווה את העצבים
10 אפריל 2018, 01:26
10 אפריל 2018, 02:22
שמואל1 כתב:הוא לא יודע לתת תשובות, הוא לא יודע איך לדבר עם התקשורת. ייצוג רע מאוד למכבי.Holiday_Armadillo כתב:שמואל1 כתב:הראיון המביך ביותר שאיש של מכבי נתן בשנים האחרונות.
אתה מאוד אוהב להגיד דברים מפוצצים כאלה
זה פשוט לא נכון
זה לא אומר שהוא נותן ריאיון טוב, אבל ההצהרה האבסולוטית הזאת פשוט לא נכונה
10 אפריל 2018, 02:28
jol9 כתב:אני כבר נגמלתי מזה ממזמן.
דווקא תכנית הרדיו היא יותר מאוזנת (למרות שהיא גם נוטה לפופוליזם).
10 אפריל 2018, 18:07
העלויות יהיו יותר גבוהות וזה ידוע שמכבי ת"א לא שופעת בכסף כמו צסק"א, ריאל או הקבוצות הטורקיות, אז למה לא לקחת את הכסף לעשות סגל אחד מספיק עמוק וטוב כקבוצה אחת?
אחרי עבודה של מספר חודשים, הגענו למסקנה שמערכת החוקים וההגבלות הקיימות בליגה מקשה עלינו מאוד להעמיד סגל מתאים לאירופה. אם נשקיע כסף רב יותר בקבוצה, זה לא ישנה את העובדה הזאת וההגבלות יישארו. לכן החלטנו לעשות סגל אטרקטיבי לליגת העל, שיתבסס על שחקנים ישראלים, וסגל אטרקטיבי ליורוליג שיושפע משיקולים מקצועיים בלבד ולא נתון להגבלות של חוקים כאלה ואחרים.
מאיפה יהיה תקציב לבנות שני סגלים?
הבעלים הגדילו את תקציב הקבוצה לטובת המהלך.
האם מכבי תשקול מעבר לליגה איזורית?
כרגע לא. כפי שפרסמנו, ההחלטה היא לשחק בליגת העל בישראל וביורוליג.
בהנחה שלא יהיו יותר מ-12 שחקנים בכל קבוצה, מה תעשו אם מישהו ייפצע ויושבת לחודש? האם שני הסגלים ישמשו כעתודה זה לזה או רק סגל הליגה לסגל אירופה?
אנחנו עדיין לא יודעים בדיוק איך ייראו הסגלים, כי מן הסתם אנחנו בעיצומה של עונה ואלה עדיין לא נבנו. יש רעיונות, מחשבות ותכנון. לגבי פציעות, מדובר במשהו שיכול לקרות וקורה לאורך השנים וניתן להגיב לו במהלך העונה.
10 אפריל 2018, 23:49
10 אפריל 2018, 23:49
11 אפריל 2018, 00:22
11 אפריל 2018, 00:27
Jack55 כתב:מכבי תל אביב שוקלת להצטרף לליגה האדריאטית: "סיכוי לא גבוה שיקרה"
לאחר שהכריזו על כך שיחזיקו שתי קבוצות נפרדות ב-2018/19, מתלבטים הצהובים האם להירשם בעונה הבאה גם לליגה האדריאטית על מנת ליצור מקור הכנסה נוסף ומשחקים נוספים לסגל
https://sports.walla.co.il/item/3149335
11 אפריל 2018, 00:29
felix_r כתב:Jack55 כתב:מכבי תל אביב שוקלת להצטרף לליגה האדריאטית: "סיכוי לא גבוה שיקרה"
לאחר שהכריזו על כך שיחזיקו שתי קבוצות נפרדות ב-2018/19, מתלבטים הצהובים האם להירשם בעונה הבאה גם לליגה האדריאטית על מנת ליצור מקור הכנסה נוסף ומשחקים נוספים לסגל
https://sports.walla.co.il/item/3149335
חס וחלילה!
11 אפריל 2018, 00:29
גל גל כתב:אני בעד , מכבי צריכים עוד מסגרת, יקבלו הכנסה נוספת, יהיו עוד משחקים להם לשחק באותו הסגל ללא חוקים הזויים , ולנו האוהדים עוד משחקים לראות
11 אפריל 2018, 00:49