0ved1212 כתב:קארוסו במקום וילביקין ??
או ביחד איתו
כי לדעתי זה הציוות הכי טוב שאפשר לבקש רק איך הוא משתחרר מהחוזה עם הלייקרס זה מה שלא מובן
מה לא מובן, אם הלייקרס לא רוצים אותו...
Sent from my iPhone using Tapatalk
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
0ved1212 כתב:קארוסו במקום וילביקין ??
או ביחד איתו
כי לדעתי זה הציוות הכי טוב שאפשר לבקש רק איך הוא משתחרר מהחוזה עם הלייקרס זה מה שלא מובן
Mmm כתב:שבוע טוב. פתחתי כעת תפלאפון)דתי) . ואני רואה שהאופציה שמאד רצינו לחיזוק ירדה מהפרק....מסכן....סיפור מוזר...האנקיט שחקן ענק....חבל
toja27 כתב:jay כתב:מטריד אותי שבלאט לא לקח אותו
סהכ זה ביי אוט די רציני.
Assaf M כתב:לכל הלחוצים על וילבקין- השחקן חתום במכבי, ההכרזה עלולה להיות רק בעוד כ-10 ימים בגלל סעיף שחרור בחוזה הקודם שלו. זה מה שהצלחתי להבין...עניין טכני בלבד. באייקס אכן מועמד לאור הקשיים וחוסר ההחלטיות של פארגו שכל יום קם על צד אחר.
נמרצהוב כתב:דיווח: מכבי ת"א במגעים עם שיין לארקין
מישהו אמר לחץ על סקוטי?
אדם כתב:לדעתי מה שמלהיב את מכבי בענין ווילבקין זה גם הגיל וגם היכולת שלהם לבנות עליו שלד לשנים הבאות ולהיות הפנים של המועדון,אני מקווה שמבינים שזה שיושקעו בו מליוני דולרים לא יהפוך את מכבי בזכותו למועמדת לזכיה או ישר לאיזה קבוצה מהטופ,הוא שחקן פצצה אבל צריך עוד שחקנים טובים סביבו שיצרו תלכיד,נקווה שהוא הראשון שדרכו סוף סוף נתחיל ליצר המשכיות ארוכת טווח ועליו להוסיף ולחזק גם אם לא ישר השנה אז לפחות להתחיל ליצר ושנה הבאה כבר לעשות את הצעד קדימה לשלב הבא.
בכל מקרה אם זה לא היה בעיקר הגיל והמחשבה לשנים הבאות ,יש את מיק גימס או דיליני או פונגוס שעל המדף והיו עולים פחות בהרבה ללא הביאוט וגם יותר מוכחים ברמה הזו כנראה אבל זה גם לא מבטיח כלום.
בכל מקרה בפעם שעברה שהבאנו מצטין מהיורוקאפ שזכה גם לפני שהגיע אלינו זה הלך טוב ,אם צאק אידסון.
מכל השמות שרצים וקימים בעונת המללפונים ואני מדבר על השחקנים הבכירים בינהם במי היתם בוחרים אם היתה לכם אפשרות.
יאנג שעלה כמועמד ,דיליני,מיק גימס,פאנגוס ,קארוסו,ווילבקין,גוס וויליאמס ?.
למה צריך ללחוץ על שחקן שכבר סגר? מכבי צריכה לסגור את זה מול דרושפאקה, לא הואנמרצהוב כתב:דיווח: מכבי ת"א במגעים עם שיין לארקין
מישהו אמר לחץ על סקוטי?
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־21 אורחים