ת'רד המלפפונים - הצעת ענק לסלוקאס

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים

הודעהעל ידי SirCharles » 29 מאי 2019, 02:46

Jack55 כתב:אובראיינט אחלה של שחקן, זאת הייתה העונה הראשונה שלו באירופה אחריי שכל הקריירה שיחק בNBA, היה צריך להסתגל לחוקים, לשיטת המשחק וכו' .
כמו שיוני כתב מעליי, בסהכ הממוצעים שלו לעונת הרוקי היו בסדר גמור .
הכישרון ההתקפי שלו זה משהו לא פחות מנדיר לשחקן בעמדה שלו באירופה, הוא מסוגל לעשות דברים בהתקפה שאפילו הביגמנים הכי טובים ביורוליג לא מסוגלים לעשות, והוא חתיכת טנק בצבע .

נכון, הIQ וחוכמת המשחק שלו זה לא הצדדים החזקים אצלו בלשון המעטה, אבל אלה דברים שאפשר לעבוד עליהם ולשפר אותם .
הבעיה היחידה שאותי מטרידה זה ההגנה, הוא כבד וקצת איטי, לכן הגבוה הנוסף שיבוא לגבות את בלאק חייב להיות קודם כל סנטר באמת גבוה, ושהדגש אצלו יהיה על ההגנה, זה מאוד קריטי .
במשחקים האחרונים בליגה הוא קצת מאכזב ולא נראה הכי בעניינים, נראה מה יהיה איתו עד סוף העונה, אולי יצליח לתת פיינל פור טוב ולהפתיע את כולם.

תגיד, אתה רציני לגבי אובריינט? "כל הקריירה שיחק בNBA" כולה שרד בקושי 2 עונות בקבוצה שבחרה אותו בדראפט (3 נק' בפחות מ40% מהשדה), המשיך ל7 משחקים זניחים בדנבר ואז ל4 משחקים בשארלוט שכנראה התרשמו כל כך מכך שהוא עבר את ה50% מהשדה בהם שהחתימו אותו לעונה שאחרי בה הוא חזר ליכולת הלא מרשימה ולאחריה נפלט מהליגה.
ג'וני אובריינט הוא לא שחקן NBA, הוא ההגדרה המילונית לסקראב בליגה הטובה בעולם.
איזה כישרון התקפי נדיר אתה רואה ממנו? יד רכה ולא יציבה? היכולת לחפור בצבע רק לצד אחד ובלי לדעת לעשות ספין אפקטיבי ואז לזרוק בכוח ולהחטיא ממטר? או היכולת המופלאה לזרוק פיידאווי אחרי פיידאוויי במקום להשתמש בגוף הגדול שלו לסחוט עבירות?
אתה מכיר הרבה שחקנים טפשים שפתאום שיפרו את הBBIQ שלהם?
הדבר היחיד שמטריד אותך זו ההגנה? באמת? זה הדבר היחידי שמפריע לך בו? אז בגלל שהוא מגן איטי, כבד ועצל זה קריטי שהמחליף של בלאק (שהוא שחקן ההגנה הטוב ביותר שלנו) גם יהיה שחקן הגנה טוב... אולי במקום זה נביא 4 שיודע להגן ומסוגל לשחק ביעילות לצד בלאק?
ודבר אחרון - גם אם הוא יתן פיינלפור טוב, למי פאקינג אכפת משני משחקים מול ההגנות של הליגה? זה מה שיקבע עם השחקן איכותי? להזכירך שסיום טוב של הליגה זה מה שבזכותו קיבלנו את דאנדרה קיין כשחקן פותח העונה.
SirCharles

הודעהעל ידי arie85 » 29 מאי 2019, 04:37

SirCharles כתב:
Jack55 כתב:אובראיינט אחלה של שחקן, זאת הייתה העונה הראשונה שלו באירופה אחריי שכל הקריירה שיחק בNBA, היה צריך להסתגל לחוקים, לשיטת המשחק וכו' .
הכישרון ההתקפי שלו זה משהו לא פחות מנדיר לשחקן בעמדה שלו באירופה, הוא מסוגל לעשות דברים בהתקפה שאפילו הביגמנים הכי טובים ביורוליג לא מסוגלים לעשות, והוא חתיכת טנק בצבע .

נכון, הIQ וחוכמת המשחק שלו זה לא הצדדים החזקים אצלו בלשון המעטה, אבל אלה דברים שאפשר לעבוד עליהם ולשפר אותם .
הבעיה היחידה שאותי מטרידה זה ההגנה, הוא כבד וקצת איטי, לכן הגבוה הנוסף שיבוא לגבות את בלאק חייב להיות קודם כל סנטר באמת גבוה, ושהדגש אצלו יהיה על ההגנה, זה מאוד קריטי .
במשחקים האחרונים בליגה הוא קצת מאכזב ולא נראה הכי בעניינים, נראה מה יהיה איתו עד סוף העונה, אולי יצליח לתת פיינל פור טוב ולהפתיע את כולם.

תגיד, אתה רציני לגבי אובריינט? "כל הקריירה שיחק בNBA" כולה שרד בקושי 2 עונות בקבוצה שבחרה אותו בדראפט (3 נק' בפחות מ40% מהשדה), המשיך ל7 משחקים זניחים בדנבר ואז ל4 משחקים בשארלוט שכנראה התרשמו כל כך מכך שהוא עבר את ה50% מהשדה בהם שהחתימו אותו לעונה שאחרי בה הוא חזר ליכולת הלא מרשימה ולאחריה נפלט מהליגה.
איזה כישרון התקפי נדיר אתה רואה ממנו? יד רכה ולא יציבה? היכולת לחפור בצבע רק לצד אחד ובלי לדעת לעשות ספין אפקטיבי ואז לזרוק בכוח ולהחטיא ממטר? או היכולת המופלאה לזרוק פיידאווי אחרי פיידאוויי במקום להשתמש בגוף הגדול שלו לסחוט עבירות?
הדבר היחיד שמטריד אותך זו ההגנה? באמת? זה הדבר היחידי שמפריע לך בו? אז בגלל שהוא מגן איטי, כבד ועצל זה קריטי שהמחליף של בלאק (שהוא שחקן ההגנה הטוב ביותר שלנו) גם יהיה שחקן הגנה טוב... אולי במקום זה נביא 4 שיודע להגן ומסוגל לשחק ביעילות לצד בלאק?
ודבר אחרון - גם אם הוא יתן פיינלפור טוב, למי פאקינג אכפת משני משחקים מול ההגנות של הליגה? זה מה שיקבע עם השחקן איכותי? להזכירך שסיום טוב של הליגה זה מה שבזכותו קיבלנו את דאנדרה קיין כשחקן פותח העונה.

הוא שיחק במידה ואני לא טועה 150 משחקים בnba שזה לא מעט
בעונה הראשונה שלו ביורוליג הוא קולע בערך 11 נקודות ומוריד 6 ריבאונדים ומוסר 1.5 אסיסטים למשחק (אל תתפוס אותי בדיוק במספרים, אני כותב את מה שאני זוכר)
הוא צריך לשפר את כמות האיבודים שנורמלית לשנה ראשונה מחוץ לארצות הברית והוא מושלם לקבוצה עם תקציב כמו מכבי כפותח בארבע וידוע לשחק גם כחמש
arie85

הודעהעל ידי er79 » 29 מאי 2019, 07:29

אובראיינט, וולטרס ופאנטר זה עוד סממן לבניית קבוצה שהסגל שלה בספק אם מתאים לליגת האלופות של פיב"א. הראשון לבטח לא צריך להישאר כאן והאחרים לא צריכים בכלל להגיע לכאן. מה אהבת במה שראית העונה מאובראיינט שאתה חושב שזה רעיון חכם להשאיר אותו כאן?
er79

הודעהעל ידי Jack55 » 29 מאי 2019, 08:01

SirCharles כתב:

לפניי קצת יותר משבועיים אני רשמתי אותו בסגל שלי, אבל בנוסף לרכז כוכב (וונאמייקר למשל) וכספי בחמישייה, לכן אמרתי שעל עמדה אחת בחמישייה נצטרך להתפשר, ואובראיינט לא אופציה כזאת רעה .
כיום, אני רואה שוונאמייקר או כל כוכב רציני שהוא זה לא ממש הכיוון של מכבי בעמדת רכז, וזה כבר משהו אחר כי שוב כמו שאמרתי אני רציתי שיישאר בתנאי שבאמת יש 4 סופרסטארים רציניים לידו בחמישייה .

בנוגע להתקפה, שמע אי אפשר להגיד שהוא לא גבוה התקפי מאוד .
יש לו סקילס ויכולות ברמה גבוהה לשחקן בעמדה שלו, האם הוא תמיד יודע איך להשתמש בהם ולנצל אותם כמו שצריך?, לא בטוח (לצערי) .
מה שבטוח זה שבהתקפה הוא נותן לך המון אופציות בגלל שהוא לא מוגבל, שזה עוד יתרון חשוב מבחינתו, וכמובן שאין הרבה שחקנים שיכולים להתמודד עם הפיזיות שלו בצבע .
אבל אם מסתכלים על התמונה הכללית, הוא לגמרי יכול להיות כלי התקפי איכותי וקריטי במכבי, הוא גם סיים עם 11 נק' ממוצע למשחק בעונה הראשונה שלו באירופה, שמע זה לא כזה רע .

אגב אני מזכיר לך איזה סלים ויכולות התקפיות הוא הראה לנו השנה, היו לא מעט משחקים שהוא הוכיח שבאמת מדובר בשחקן עם פוטנציאל גדול, זוכר במשחק מול באסקוניה שנגליה פשוט לא הצליח להתמודד איתו.
נכון הוא פתח את העונה לא בצורה הכי טובה, תחנה אחרונה, לא מוסר וכו' .
אבל צריך לזכור שהוא כן עשה שיפור וכן הוכיח שהוא יכול לשפר את עצמו ולהתאים את עצמו לסגנון המשחק של מכבי במהלך הסיבוב השני, לעומת הסיבוב הראשון שהיו לא מעט משחקים שהיה שכונה .

בגדול, מדובר פה על שחקן שבסהכ בן 26, לא מדובר על שחקן בן 30+ ושעוד מעט הוא יתחיל להיות מבוגר, אלא להפך עכשיו השנה-שנתיים הקרובות צריכות להיות העונות הטובות ביותר בקריירה שלו, יש עם מה לעבוד איתו, לא מדובר בעוד שחקן מעפן בלי יכולות ופוטנציאל .
שוב, לא אמרתי שזה רעיון חכם או שחייב להשאיר אותו, ממש לא, אבל זה המצב וככל הנראה מכבי יאריכו איתו חוזה, אז צריך לנתח את המצב כפי שהוא, ברור שאני הייתי מעדיף את פויטמן לצורך העניין במקומו של אובראיינט בעמדה 4 .

האם אני מרוצה משילוב של אובראיינט ובלאק בקו הקדמי?
בוא נגיד שאני לא אומר וואו, אבל אני גם לא חושב שזה אסון באותה מידה, תוסיף לשניים האלה את כספי שזה כבר יכול לשדרג לך משמעותית את הקו הקדמי + עוד סנטר זר הגנתי, והעניין שם יכול להיראות הרבה יותר טוב ורציני .
בנוגע לפיינל פור, סתם אמרתי את זה בלי קשר למדד כעונה הבאה, כי במשחקים האחרונים הוא לא ממש בעניינים, אז אני מקווה שהוא יפתיע בפיינל פור ויעזור לקחת אליפות (סתם בלי קשר לעונה הבאה עכשיו) .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי er79 » 29 מאי 2019, 08:20

הוא שחקן טיפש ולא יציב. what you see is what you get. זה ממש לא הולך להשתנות בעונה הבאה.
er79

הודעהעל ידי Runner30 » 29 מאי 2019, 11:29

מעניין אילו מאמנים פנויים יהיו בשוק באזור דצמבר.
Runner30

הודעהעל ידי er79 » 29 מאי 2019, 14:51

רצות שמועות בטוויטר על מכבי ופפניקולאו
er79

הודעהעל ידי Blondjam » 29 מאי 2019, 14:57

er79 כתב:רצות שמועות בטוויטר על מכבי ופפניקולאו
כמו שציינתי לא מזמן אחיו של יאניס הוא הסוכן שלו.צפו להתפתחויות

Sent from my Redmi 6A using Tapatalk
Blondjam

הודעהעל ידי גל גל » 29 מאי 2019, 14:59

הלוואי.
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי my man » 29 מאי 2019, 15:00

גל גל כתב:

הלוואי.
בגדול הוא אוברייטד..
אבן הוא כן שחקן טוב..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הודעהעל ידי Jack55 » 29 מאי 2019, 15:01

זה פורסם רק פה - https://twitter.com/AroundRumors
לא חשבון אמין ממש...

שחקן של 7 נק' ו4 ריב' בממוצע ב25 דקות, עליו אומרים הלוואי?
או שאני מפספס משהו .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי גל גל » 29 מאי 2019, 15:03

my man כתב:
גל גל כתב:

הלוואי.
בגדול הוא אוברייטד..
אבן הוא כן שחקן טוב..

יותר טוב ממה שיש כיום במכבי.

זה שדרוג.

מאמין שעם מאמן יווני כמו ספירו הוא גם יפרח
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Weems13 » 29 מאי 2019, 15:34

Jack55 כתב:זה פורסם רק פה - https://twitter.com/AroundRumors
לא חשבון אמין ממש...

או שאני מפספס משהו .

כשמחתימים שחקן, לא צריך להסתכל רק על מספרים. חשיבה ילדותית. יש הרבה מעבר לזה. הגנה, מנהיגות, ניסיון, אופי והתאמה לסגל ולמאמן.
If it's 10, try to make it 20...
Weems13

הודעהעל ידי גל גל » 29 מאי 2019, 15:37

צודק

למשל הרבה אנשים מתים שקלואירו ישאר במכבי
המספרים שלו יותר טובים ?
מכבי 2025
גראהם קלארק בלאט
נדוביץ,הנדס,דיבה
לאמב,בריסט,לביא
הורד,ליף,ריימן
באסי,סנטוס,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי Jack55 » 29 מאי 2019, 15:46

Weems13 כתב:
Jack55 כתב:זה פורסם רק פה - https://twitter.com/AroundRumors
לא חשבון אמין ממש...

או שאני מפספס משהו .

כשמחתימים שחקן, לא צריך להסתכל רק על מספרים. חשיבה ילדותית. יש הרבה מעבר לזה. הגנה, מנהיגות, ניסיון, אופי והתאמה לסגל ולמאמן.

איך זה קשור למה שאמרתי?
אני לא מכיר את השחקן לעומק (ברור שכן בשם) לכן הלכתי להסתכל על הממוצעים שלו העונה, אבל גם רשמתי "או שאני מפספס משהו" כי יכול להיות שיש משהו מעבר למספרים .
בכל מקרה, הוא לפחות שחקן הגנתי ברמה גבוהה?
זה מאוד חשוב מבחינתי .
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Jack55

הודעהעל ידי ShiriV » 29 מאי 2019, 16:59

Jack55 כתב:
גל גל כתב:אין הבדל כזה גדול בין גיל 33 ל31 לטעמי.

חוץ מזה הוא צריך להתרגל לחוקי המשחק באירופה ? מה הוא גדל ב NBA?

בילדים בנוער וחלק ממהבוגרים הוא שיחק באירופה ....גם בנבחרת ישראל.

לא יודע, שיטת המשחק באירופה הרבה יותר שונה מאשר שיטת המשחק בNBA, מאמין שייקח לו קצת להתאקלם במשחקים הראשונים, בכל זאת 9 עונות ברציפות בNBA, כל הקריירה שלו שם ולזה הוא רגיל, פתאום להגיע לפה יהיה לו קצת שוק בהתחלה לדעתי .

אתה שוכח שכספי משחק בנבחרת ישראל כבר לא מעט שנים, כך שלשחק כדורסל אירופי הוא לא שכח ולא יהיה לו קשה להסתגל אליו מחדש, תהיה בטוח.
מחליקה על מדבקה
סמל אישי של המשתמש
ShiriV

הודעהעל ידי er79 » 29 מאי 2019, 16:59

אישית לא עף עליו אבל שחקן סביר
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 29 מאי 2019, 17:02

my man כתב:
גל גל כתב:

הלוואי.
בגדול הוא אוברייטד..
אבן הוא כן שחקן טוב..
אין לו סיבה לצאת מיוון
בעיקרון פאפאניקולאו וכספי הם בקריירה דיי מקבילה
פאפאניקולאו זה כספי, את שניהם לא הייתי רוצה פה אבל בטח שאין צורך בשניהם ביחד
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי החציל האצטקי » 29 מאי 2019, 17:05

Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:
גל גל כתב:

הלוואי.
בגדול הוא אוברייטד..
אבן הוא כן שחקן טוב..
אין לו סיבה לצאת מיוון

זה נשמע כמו בק-אפ למקרה שכספי מבריז.
סמל אישי של המשתמש
החציל האצטקי
חבר כבוד

הודעהעל ידי my man » 29 מאי 2019, 17:09

Holiday_Armadillo כתב:
my man כתב:
גל גל כתב:

הלוואי.
בגדול הוא אוברייטד..
אבן הוא כן שחקן טוב..
אין לו סיבה לצאת מיוון

מסכים..
ואכן שניהם שחקנים טובים אבל לא הייתי רוצה אותם פה..

מצד שני אולי באמת פאפאניקולאו יכול להצליח עם יאניס..
"אם נחרבנו ונחרב העולם עמנו, על ידי שנאת חינם, נשוב להיבנות והעולם עמנו ייבנה, על ידי אהבת חינם!" (הראי"ה קוק)
סמל אישי של המשתמש
my man

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו־20 אורחים