המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
arie85 כתב:אני מנסה להבין איך אתם רואים את הזרים בעונה הבאה, העונה היה למכבי סנטר זר אחד, בלאק, אם בעונה הבאה אתם רואים פה שני זרים בעמדת הסנטר אז באיזה עמדה מכבי יכולה לוותר על זר?
Jack55 כתב:arie85 כתב:אני מנסה להבין איך אתם רואים את הזרים בעונה הבאה, העונה היה למכבי סנטר זר אחד, בלאק, אם בעונה הבאה אתם רואים פה שני זרים בעמדת הסנטר אז באיזה עמדה מכבי יכולה לוותר על זר?
רכז בכיר, וולטרס, ווילבקין, בלאק, קלויארו, סנטר מחליף, סווינגמן לעמדות 2-3, 4 פותח .
8 זרים, העונה היו ריי, קיין ורול אז במקום אחד מהם סנטר מחליף .
אם העונה :
1 פארגו
2 ווילבקין רול ריי
3 קלויארו קיין
4 אובראיינט
5 בלאק
עונה הבאה :
1 רכז בכיר, וולטרס
2 ווילבקין, סווינגמן זר
3 קלויארו
4 אובראיינט
5 בלאק, סנטר זר
arie85 כתב:Jack55 כתב:arie85 כתב:אני מנסה להבין איך אתם רואים את הזרים בעונה הבאה, העונה היה למכבי סנטר זר אחד, בלאק, אם בעונה הבאה אתם רואים פה שני זרים בעמדת הסנטר אז באיזה עמדה מכבי יכולה לוותר על זר?
רכז בכיר, וולטרס, ווילבקין, בלאק, קלויארו, סנטר מחליף, סווינגמן לעמדות 2-3, 4 פותח .
8 זרים, העונה היו ריי, קיין ורול אז במקום אחד מהם סנטר מחליף .
אם העונה :
1 פארגו
2 ווילבקין רול ריי
3 קלויארו קיין
4 אובראיינט
5 בלאק
עונה הבאה :
1 רכז בכיר, וולטרס
2 ווילבקין, סווינגמן זר
3 קלויארו
4 אובראיינט
5 בלאק, סנטר זר
ואם מכבי תחליט להיות עם 7 זרים?
Adam כתב:יש שמועות באירופה שמכבי ופנאתינייקוס מעוניינות בשחקן של אתונה Vince Hunter, וששתיהן יצרו קשר עם הסוכן שלו.
זה שחקן שנע כמו גארד, עם גוף של SF ואיכשהו מצא את עצמו כסנטר. הוא נמוך ואתלט, לא חזק במיוחד, אך הוא זריז בטירוף (סנטרים לא מספיקים להגיב מולו) ומאוד "חתולי".
נתן עונה מטורפת בצ'מפיונס ליג, אך אין לי מושג אם הוא עדיין בשל לרמת יורוליג (כולנו יודעים עד כמה הצ'מפיונס זאת ליגה פח).
שמוליק כתב:Adam כתב:יש שמועות באירופה שמכבי ופנאתינייקוס מעוניינות בשחקן של אתונה Vince Hunter, וששתיהן יצרו קשר עם הסוכן שלו.
זה שחקן שנע כמו גארד, עם גוף של SF ואיכשהו מצא את עצמו כסנטר. הוא נמוך ואתלט, לא חזק במיוחד, אך הוא זריז בטירוף (סנטרים לא מספיקים להגיב מולו) ומאוד "חתולי".
נתן עונה מטורפת בצ'מפיונס ליג, אך אין לי מושג אם הוא עדיין בשל לרמת יורוליג (כולנו יודעים עד כמה הצ'מפיונס זאת ליגה פח).
להביא אותו לעמדה ל 3 זה חתיחת שיחוק. אף סמול פאוורד לא יכול לשמור עליו פיזית. אין לו קליעה מ 3 ולכן להביא אותו עם איזה וייגטמן בעמדה 4 יהיה מושלם.
Adam כתב:https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.317359.html
הכתבה הזאת על קיין כמעט גרמה לי לרצות שהוא יישאר.
אני רוצה להאמין שזה לא נכון, אך יש מצב שרועי כהן עשה את הכתבה הזאת בהוראה של מכבי כדי להעלות את האהדה כלפיו.
אין ספק שמדובר בלוחם, אחד שבאמת אוהב את מכבי, ונותן הכל על המגרש - העניין הוא שאין לו הרבה מה לתת.
Jack55 כתב:Adam כתב:https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.317359.html
אני רוצה להאמין שזה לא נכון, אך יש מצב שרועי כהן עשה את הכתבה הזאת בהוראה של מכבי כדי להעלות את האהדה כלפיו.
אין ספק שמדובר בלוחם, אחד שבאמת אוהב את מכבי, ונותן הכל על המגרש - העניין הוא שאין לו הרבה מה לתת.
אין בכלל ספק עם המשפט המודגש, אבל מה שכתבת אחריי זה מוחק את כל זה .
אין לו את היכולות והכישרון להיות שחקן בקבוצה כמו מכבי שלא יכולה להמר על כל כך הרבה זרים .
הוא שחקן נשמה, אבל מבחינת יכולות הוא לא טוב, ובתכלס זה מה שקובע בסופו של דבר .
שמוליק כתב:Jack55 כתב:Adam כתב:https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.317359.html
אין לו את היכולות והכישרון להיות שחקן בקבוצה כמו מכבי שלא יכולה להמר על כל כך הרבה זרים .
בריימו וסימפסון מביאים אותו דבר רק בעמדה אחרת וביחס נזק/תועלת גבוהה בהרבה.
Adam כתב:שמוליק כתב:Jack55 כתב:Adam כתב:https://www.sport5.co.il/HTML/Articles/Article.274.317359.html
בריימו וסימפסון מביאים אותו דבר רק בעמדה אחרת וביחס נזק/תועלת גבוהה בהרבה.
אין קשר בין בריימו וסימפסון לבין קיין. הם לא באותה עמדה בכלל.
גל גל כתב:את העונה האחרונה התחלנו עם 14 שחקנים
שנה הבאה תיהיה עונה עם הרבה משחקים ויותר ארוכה וקשה
חושב שנראה פה לפחות 14 שחקנים גם הפעם
Jack55 כתב:גל גל כתב:את העונה האחרונה התחלנו עם 14 שחקנים
שנה הבאה תיהיה עונה עם הרבה משחקים ויותר ארוכה וקשה
חושב שנראה פה לפחות 14 שחקנים גם הפעם
8 זרים + 6 ישראלים זה המתבקש בעונה עמוסה שכזאת .
מקווה שזה אכן מה שזה יהיה .
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot] ו־13 אורחים