ת'רד המלפפונים V6 - סיימנו (נכון לעכשיו)

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ת'רד המלפפונים V6 - דרוש רכז!

הודעהעל ידי cifkcv » 10 אוגוסט 2019, 18:38

cannon כתב:למה לא מריו צ’למרס? שיחק בעונה שעברה בוירטוס בולוניה שבה לא ימשיך השנה. פוינט גארד, נסיון אירופי, שם גדול, לא יהיה יקר מדי...

הוא שיחק סהכ ארבעה משחקים עם וירטוס, לא היה טוב ולראיה לא המשיך גם העונה..
עדיף ללכת על קול כבר במצב הזה. בטוח שתסכים איתי לגבי קול ;)
cifkcv

הודעהעל ידי Shay_uzan » 10 אוגוסט 2019, 18:41

התנין 2 כתב:
yellowaura כתב:הליגה הסינית כיום חלשה מהיורוליג ועדיין מה שהוא עושה שם זה מפלצתי ומדובר בליגה מספר 4 בעולם (נ.ב.א, יורוליג, ספרד, cba)
.

לא מאמין למה שאני קורא.
הליגה הסינית מתחת לרמה של הליגה הישראלית.
מה פתאום! יש דירוג של הESPN, הליגה הסינית ללא הNBA מדורגת במקום ה14, אחת מתחת לישראלית (מקום 13), היא ליגה שעושה רעש, לא יותר מזה
הדירוג דרך אגב הוא
0. הNBA
1. יורוליג
2. יורוקאפ
3. ספרד
4. טורקיה
5. הVTB
6. איטליה
7. צרפת
8. יוון
9. בונדוסליג
10. ליגת האלופות של פיבא
11. אדריאטית
12. אוסטרליה
13. ישראל
14. סין
*בהכל מדובר בליגות הראשונה של כל מדינה, הדירוג מתחילת שנה שעברה כך שהיוונית כוללת את אוליפיקוס והיום הדירוג שלה קטן הרבה יותר, ואם המנהלת תםסיק עם השטויות היא יכולה להיות מקום 7 לדעתי

Sent from my SM-G975F using Tapatalk
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי er79 » 10 אוגוסט 2019, 18:59

לא בטוח שהיורוקאפ טוב יותר מחלק מהליגות שמדורגות תחתיו. אני גם די חשדן לגבי המיקום של הליגה האוסטרלית אבל לא ממש מכיר אותה
er79

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוגוסט 2019, 19:21

החלטתי שאני בסדר עם חזרה של קול אז אתם יכולים להפסיק להתדיין על העניין
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי Shay_uzan » 10 אוגוסט 2019, 19:24

er79 כתב:לא בטוח שהיורוקאפ טוב יותר מחלק מהליגות שמדורגות תחתיו. אני גם די חשדן לגבי המיקום של הליגה האוסטרלית אבל לא ממש מכיר אותה
אני דווקא כן בטוח במיקום של היורוקאפ, זה גן הESPN, אין מקום אחר יותר טוב מזה לדירוגים

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי jol9 » 10 אוגוסט 2019, 19:35

yellowaura כתב:
jol9 כתב:אם מסתכלים על הרצוי, אז ברור ששחקן מהסוג של בראד וואנאמייקר זה האופטימלי. שחקן חזק פיזית, נסיון ביורוליג, שומר טוב, שמניע את הקבוצה בהתקפה, ולא מחפש את הסקור של עצמו.

רמה אחת מתחת לוואנאמייקר זה לדעתי שחקן כמו יוביץ'. אותן התכונות, רק פחות כשרון.

מכבי שיחקה במגרש שהוא לא שלה וביזבזה זמן, ולכן בקיץ שבו כמעט כל רכז ששווה משהו היה על השולחן, היא נשארת עם אופציות יקרות מדי (אדאמס, דילייני) או לא מתאימות בול למה שצריך או שניהם יחד.

במצב הזה אני לוקח את ההיכרות עם השחקן, עם האופי שלו, עם ההגנה ונסיון היורוליג, על פני התאמות כאלה ואחרות.
קול לא יהיה הרכז המוביל של מכבי. הוא יהיה אחד מהשלושה-ארבעה שינהלו את ההתקפות רוב הזמן (עם סקוטי, וולטרס ודיבה).
לא אידיאלי, אבל לדעתי אם מכבי תמתין עוד שבוע, ועוד שבוע, בסוף נישאר עם שחקן עם אותן בעיות של התאמות, אבל בלי נסיון ביורוליג, בלי היכרות עם האופי ועם סיכון מאוד גדול לנפילה.

סה"כ וולטרס וקול זה שדרוג מאוד משמעותי ביחס לפארגו וריי
.

לא חושב שזו השוואה נכונה..
ההשוואה צריכה להיות

קיין+רול+פארגו מול בראיינט+קול+ וולטרס

הקו האחורי התחזק בעמדה 1 אך נחלש בעמדה 2 לדעתי.
הגודל ירד.

סהכ אם כספי + קול יחתמו גם לדעתי יחסית חיזוק.

אבל צריך לזכור שלא מעט קבוצות יורוליג התחזקו יותר לכן אני חושב שאם מסתכלים יחסית נחלשנו.

אם הייתה עלייה של 20% ב 3 קבוצות שהיו בעונה הקודמת ברמה שלנו ואנחנו עלינו ב 10% זה לא מנחם אותי.

לדעתי קול= בינוניות ומלחמה קשה מאוד על מקום 8

התקווה היחידה היא מגמת שיפור רצינית בשחקנים הקיימים

אני לא רואה את זה ככה. בכלל האמת, כי אין לך שום דרך לדעת מה יהיה בקבוצות האחרות. בתחילת הקיץ מסתכלים על הקבוצה שלנו ובוחנים.

בסה״כ בקו האחורי אתה מקבל ווילבקין מנוסה יותר, וולטרס וקול (בהנחה ויגיע) שהם שחקני יורוליג לגיטימיים, במקום פארגו שהיה פצוע חצי עונה ונפקד בחצי השני וריח האפסי.

בעמדה 2-3 אתה מקבל את זוסמן מנוסה יותר, ואת בראיינט שהוא סימן שאלה במקום רול וקיין שזה בוודאי פחות אבל גם כספי ייתן דקות בשלוש שזה פלוס גדול.

בעמדה 4-5 אני מאמין שהתחזקנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי Mitelka » 10 אוגוסט 2019, 19:37

מה הייתה הסאגה הכי מאוסה הקיץ, עומרי כספי ומכבי, או אוהדי מכבי בפורום צהבת מתווכחים האם x הוא רכז?

Sent from my MI 8 using Tapatalk
תמונה
Mitelka

הודעהעל ידי גל גל » 10 אוגוסט 2019, 19:38

jol9 כתב:
yellowaura כתב:
jol9 כתב:אם מסתכלים על הרצוי, אז ברור ששחקן מהסוג של בראד וואנאמייקר זה האופטימלי. שחקן חזק פיזית, נסיון ביורוליג, שומר טוב, שמניע את הקבוצה בהתקפה, ולא מחפש את הסקור של עצמו.

מכבי שיחקה במגרש שהוא לא שלה וביזבזה זמן, ולכן בקיץ שבו כמעט כל רכז ששווה משהו היה על השולחן, היא נשארת עם אופציות יקרות מדי (אדאמס, דילייני) או לא מתאימות בול למה שצריך או שניהם יחד.

במצב הזה אני לוקח את ההיכרות עם השחקן, עם האופי שלו, עם ההגנה ונסיון היורוליג, על פני התאמות כאלה ואחרות.
קול לא יהיה הרכז המוביל של מכבי. הוא יהיה אחד מהשלושה-ארבעה שינהלו את ההתקפות רוב הזמן (עם סקוטי, וולטרס ודיבה).
לא אידיאלי, אבל לדעתי אם מכבי תמתין עוד שבוע, ועוד שבוע, בסוף נישאר עם שחקן עם אותן בעיות של התאמות, אבל בלי נסיון ביורוליג, בלי היכרות עם האופי ועם סיכון מאוד גדול לנפילה.

.

ההשוואה צריכה להיות

הגודל ירד.

אבל צריך לזכור שלא מעט קבוצות יורוליג התחזקו יותר לכן אני חושב שאם מסתכלים יחסית נחלשנו.

אם הייתה עלייה של 20% ב 3 קבוצות שהיו בעונה הקודמת ברמה שלנו ואנחנו עלינו ב 10% זה לא מנחם אותי.

אני לא רואה את זה ככה. בכלל האמת, כי אין לך שום דרך לדעת מה יהיה בקבוצות האחרות. בתחילת הקיץ מסתכלים על הקבוצה שלנו ובוחנים.

בסה״כ בקו האחורי אתה מקבל ווילבקין מנוסה יותר, וולטרס וקול (בהנחה ויגיע) שהם שחקני יורוליג לגיטימיים, במקום פארגו שהיה פצוע חצי עונה ונפקד בחצי השני וריח האפסי.

בעמדה 2-3 אתה מקבל את זוסמן מנוסה יותר, ואת בראיינט שהוא סימן שאלה במקום רול וקיין שזה בוודאי פחות אבל גם כספי ייתן דקות בשלוש שזה פלוס גדול.

שכחת את קלואירו שממשיך לעונה שנייה
אבדיה
אני לא חושב שבראינט זה פחות
לדעתי הוא יהיה ההפתעה של העונה
מכבי 2025
קלארק בלאט בורג
ווקר,יוקו,דיבה
לאמב,בורנל,לביא
הורד,ליף,ריימן
בראון,באסי,סורקין
גל גל

הודעהעל ידי MTA2311 » 10 אוגוסט 2019, 19:43

Mitelka כתב:מה הייתה הסאגה הכי מאוסה הקיץ, עומרי כספי ומכבי, או אוהדי מכבי בפורום צהבת מתווכחים האם x הוא רכז?

השנייה קל
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי toja27 » 10 אוגוסט 2019, 19:43

העניין שאם מצרפים את קול יש לנו קו אחורי שמורכב כמעט משחקנים עם קצב משחק מאוד מהיר למעט בראיינט , וולטרס-ווילבקין- דיבה -קול( במידה ו..), רציתי שבעמדה 1 יהיה אחד שיודע לקבל החלטות נכונות במשחק איטי בשיעור גבוה יותר. בנוסף רציתי גארד עם יותר סנטימטרים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי Shay_uzan » 10 אוגוסט 2019, 19:48

toja27 כתב:העניין שאם מצרפים את קול יש לנו קו אחורי שמורכב כמעט משחקנים עם קצב משחק מאוד מהיר למעט בראיינט , וולטרס-ווילבקין- דיבה -קול( במידה ו..), רציתי שבעמדה 1 יהיה אחד שיודע לקבל החלטות נכונות במשחק איטי בשיעור גבוה יותר. בנוסף רציתי גארד עם יותר סנטימטרים.
לוולטארס יש סנטימטרים, מעדיף מקבל החלטות טוב עם הגנה בסדר ורק אז לחשוב על סנטימטרים

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי yellowaura » 10 אוגוסט 2019, 19:54

Shay_uzan כתב:
התנין 2 כתב:
yellowaura כתב:הליגה הסינית כיום חלשה מהיורוליג ועדיין מה שהוא עושה שם זה מפלצתי ומדובר בליגה מספר 4 בעולם (נ.ב.א, יורוליג, ספרד, cba)
.

לא מאמין למה שאני קורא.
מה פתאום! יש דירוג של הESPN, הליגה הסינית ללא הNBA מדורגת במקום ה14, אחת מתחת לישראלית (מקום 13), היא ליגה שעושה רעש, לא יותר מזה
הדירוג דרך אגב הוא
0. הNBA
1. יורוליג
2. יורוקאפ
3. ספרד
4. טורקיה
5. הVTB
6. איטליה
7. צרפת
8. יוון
9. בונדוסליג
10. ליגת האלופות של פיבא
11. אדריאטית
12. אוסטרליה
13. ישראל
14. סין
*בהכל מדובר בליגות הראשונה של כל מדינה, הדירוג מתחילת שנה שעברה כך שהיוונית כוללת את אוליפיקוס והיום הדירוג שלה קטן הרבה יותר, ואם המנהלת תםסיק עם השטויות היא יכולה להיות מקום 7 לדעתי

"דירוג espn" אדם אחד שכתב תחזית ב 12/2017.

הליגה הסינית השקיעה המון כסף בשנתיים האחרונות והשחקן הסיני השתפר. היא בוודאות בטופ 5 מבחינת זרים ללא ספק.
הליגה הצרפתית, בונדסליגה , ה vtb, הליגה האיטלקית מוגזמות בדירוג. אובר רייטד. ראיתי את הליגה האיטלקית לא מעט ממש לא טובה בהרבה מהישראלית.
גם הליגה היוונית נחלשה בגלל היחלשות היוונים ועזיבת אולימפיאקוס
לא מכיר את הליגה האוסטרלית.

לדעתי לפחות מתחת הטורקית והספרדית מגיעה הסינית.
לא מצאתי דירוג רציני מ 2019 שלפחות 3 מבקרים מבקרים.

מאמר דעה מלפני כמעט שנתיים זה לא אומר כלום.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי toja27 » 10 אוגוסט 2019, 19:58

Shay_uzan כתב:
toja27 כתב:העניין שאם מצרפים את קול יש לנו קו אחורי שמורכב כמעט משחקנים עם קצב משחק מאוד מהיר למעט בראיינט , וולטרס-ווילבקין- דיבה -קול( במידה ו..), רציתי שבעמדה 1 יהיה אחד שיודע לקבל החלטות נכונות במשחק איטי בשיעור גבוה יותר. בנוסף רציתי גארד עם יותר סנטימטרים.
לוולטארס יש סנטימטרים, מעדיף מקבל החלטות טוב עם הגנה בסדר ורק אז לחשוב על סנטימטרים

אנחנו די דומים בתכונות שמחפשים מהגארד.
לרוב גארדים גבוהים יותר גם יודעים לעשות הגנה, לפחות ממה שראיתי .
הגובה של וולטרס 1.93 הפתיע אותי , הייתה לי הרגשה שהוא נמוך יותר. יכול להיות שאיתו ובראיינט ב -2 זה יהיה מספיק.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי cifkcv » 10 אוגוסט 2019, 20:02

אותי זה קצת יאכזב אם זה יהיה קול בסוף. אבל זה עדיף על הרבה שמות שרצו פה זה בטוח..
בוא נחכה ליום שני-שלישי ונראה מה מתפתח.
הקטע שבאמת מאכזב, זה שסהכ סהכ בנו קבוצה לא רעה, עם רכז ברמה אנחנו יכולים להיות שווים טופ 8 על הנייר מבחינת סגל, מזה הרבה שנים.
cifkcv

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 10 אוגוסט 2019, 20:03

MTA2311 כתב:
Mitelka כתב:מה הייתה הסאגה הכי מאוסה הקיץ, עומרי כספי ומכבי, או אוהדי מכבי בפורום צהבת מתווכחים האם x הוא רכז?

השנייה קל

הרבה זמן לא טעית באמת
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 10 אוגוסט 2019, 20:04

jol9 כתב:
yellowaura כתב:

.

ההשוואה צריכה להיות

הגודל ירד.

נחיה ונראה.. לדעתי נשארנו במקום. מאבק על 8-10.
אייסי והאנטר טובים מטיוס ואובראיינט??
נחיה ונראה. הרגשה שלי שקצת ממעיטים בערך של טיוס וקצת מעריכים יתר את אייסי.

כספי הוא ה game changer בעמדה 3/4 מבחינתי שאומר שהשתפרנו אבל כמו שפליקס אמר אני לא רואה מנהיג וזו הבעיה
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי Shay_uzan » 10 אוגוסט 2019, 20:05

yellowaura כתב:
Shay_uzan כתב:
התנין 2 כתב:
.

לא מאמין למה שאני קורא.
הדירוג דרך אגב הוא
0. הNBA
1. יורוליג
2. יורוקאפ
3. ספרד
4. טורקיה
5. הVTB
6. איטליה
7. צרפת
8. יוון
9. בונדוסליג
10. ליגת האלופות של פיבא
11. אדריאטית
12. אוסטרליה
13. ישראל
14. סין

"דירוג espn" אדם אחד שכתב תחזית ב 12/2017.

הליגה הסינית השקיעה המון כסף בשנתיים האחרונות והשחקן הסיני השתפר. היא בוודאות בטופ 5 מבחינת זרים ללא ספק.
הליגה הצרפתית, בונדסליגה , ה vtb, הליגה האיטלקית מוגזמות בדירוג. אובר רייטד. ראיתי את הליגה האיטלקית לא מעט ממש לא טובה בהרבה מהישראלית.
גם הליגה היוונית נחלשה בגלל היחלשות היוונים ועזיבת אולימפיאקוס
לא מכיר את הליגה האוסטרלית.

לדעתי לפחות מתחת הטורקית והספרדית מגיעה הסינית.
לא מצאתי דירוג רציני מ 2019 שלפחות 3 מבקרים מבקרים.

מאמר דעה מלפני כמעט שנתיים זה לא אומר כלום.
כל קבוצה סינית בנויה כמו קבוצה מהלאומית על סטראיודים
2 שחקנים טובים נושרי NBA או לקרת פנסיה כאשר בדרל כלל אחד מהם לא יותר מטוב ו10 שחקנים שלא שווים כלום, אז שחקן שעושה בליגה על בסיס קבוע 45 נקודות לא הופך את הליגה הזאת לטובה ולא נעלים, זה הופך אותה ללא מקצועית ולא תחרותית ומונעת על כסף וזהו
היא ממש לא בטופ 4 של הליגות וגם לא בטופ 12.

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי er79 » 10 אוגוסט 2019, 20:57

רועי כהן מצייץ שמכבי מעוניינת בצ'ייסון רנדל. ממה שזכור לי שחקן פח
er79

הודעהעל ידי Shay_uzan » 10 אוגוסט 2019, 20:59

er79 כתב:רועי כהן מצייץ שמכבי מעוניינת בצ'ייסון רנדל. ממה שזכור לי שחקן פח
אין לו יער שחור לחקור אותו? בכל מקרה זה פורסם בעבר

תמונה
סמל אישי של המשתמש
Shay_uzan

הודעהעל ידי cannon » 10 אוגוסט 2019, 21:22

צ׳למרס לא במועמדים של מכבי נכון לעכשיו בכל מקרה.
cannon

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, cannon ו־21 אורחים