המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:זה לא שערורייה ולא חוסר רצון. הבן אדם לא שיחק כדורסל ולא התאמן בכלל בשבועות האחרונים. הוא רק נחת בארץ אחרי כמה ימים בלי שינה בבית חולים וכבר טס למשחק יורוליג.
איך זה קשור לירידה להגנה? בהתקפה לו הייתה בעיה לרוץ. הוא פשוט לא רגיל לשחק הגנה בסין.
Bluesman כתב:שמואל1 כתב:MTA2311 כתב:זה לא שערורייה ולא חוסר רצון. הבן אדם לא שיחק כדורסל ולא התאמן בכלל בשבועות האחרונים. הוא רק נחת בארץ אחרי כמה ימים בלי שינה בבית חולים וכבר טס למשחק יורוליג.
איך זה קשור לירידה להגנה? בהתקפה לו הייתה בעיה לרוץ. הוא פשוט לא רגיל לשחק הגנה בסין.
אתה לא נורמלי. אני מתפלא שהוא יצא למשחק בכלל. רוב האנשים בכלל לא היו עומדים על הרגליים אחרי תקופה כזו. תן לו שבועיים של אימונים, שינה ותזונה נורמלית וקצת פחות זמן במטוסים ואז תשפוט אותו.
אני באמת תוהה אם אתה בן אדם אמיתי או איזה בוט שמטרתו להתסיס דיוניםשמואל1 כתב:MTA2311 כתב:זה לא שערורייה ולא חוסר רצון. הבן אדם לא שיחק כדורסל ולא התאמן בכלל בשבועות האחרונים. הוא רק נחת בארץ אחרי כמה ימים בלי שינה בבית חולים וכבר טס למשחק יורוליג.
בוט, ברורMitelka כתב:אני באמת תוהה אם אתה בן אדם אמיתי או איזה בוט שמטרתו להתסיס דיוניםשמואל1 כתב:MTA2311 כתב:זה לא שערורייה ולא חוסר רצון. הבן אדם לא שיחק כדורסל ולא התאמן בכלל בשבועות האחרונים. הוא רק נחת בארץ אחרי כמה ימים בלי שינה בבית חולים וכבר טס למשחק יורוליג.
Sent from my MI 8 using Tapatalk
ShiriV כתב:Jack55 כתב:הוא צריך עוד קצת זמן
שמואל1 כתב:ShiriV כתב:Jack55 כתב:הוא צריך עוד קצת זמן
מקווה שאתם צודקים.
A.Parker כתב:הבעיה שאי אפשר להכניס אותו לעניינים בליגה, וזה יבוא על חשבון היורוליג
שמואל1 כתב:A.Parker כתב:הבעיה שאי אפשר להכניס אותו לעניינים בליגה, וזה יבוא על חשבון היורוליג
זה נכון.
גם דורסי לא היה מחובר לקבוצה עד שרשמו אותו לליגה.
עם כמה שיורדים על הליגה הישראלית, זו דרך מצויינת להכניס שחקנים לעניינים.
תראו את ג'ייק כהן, דיברתולמאו, דורסי. כולם קיבלו ביטחון דרך הליגה.
Bluesman כתב:חייבים לנקוט איזה צעד נגד החוק הדבילי שמגביל את רישום הזרים.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־17 אורחים