המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
A.Parker כתב:A.Parker כתב:ביכולת הזאת צריך נס חנוכה כדי לנצח
הנס הגיע
Mitelka כתב:אנחנו נדבר על הפרקט המכוער של הבאסקים? מי מאשר להם דבר כזה?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
אדם כתב:כספי תענוג וחבל שזה לא כספי בן 30 ולא כספי שיכול לשחק יותר,בכמה דקות שלו הוא עושה מה ש4 שחקנים ביחד לא עושים ,השכל והחוכמה ,הדברים הקטנים ,ההובלה של דרגיץ ליד ימין שהוא שמר אותו,ועוד,ועוד מהלכים וככל שהוא יהיה יותר על המגרש נהנה והרוויח.
שמוליק כתב:לא מבין איך עוברים לנו שחקנים מעולים מתחת לפנס כמו לויד והנרי מאילת ולא קוטפים אותם. פיירי הנרי היה כל כך דומיננטי למרות משחק בינוני ביחס למשחקיו הקודמים. לויד שחקן סולידי ויציב. אני מקווה שבמכבי עוקבים אחרי אג'דה ומכינים את הבצק לפיצה.
אחדשיודע כתב:אז מה אדם, חזרנו למגילות?
שמוליק כתב:אדם כתב:כספי תענוג וחבל שזה לא כספי בן 30 ולא כספי שיכול לשחק יותר,בכמה דקות שלו הוא עושה מה ש4 שחקנים ביחד לא עושים ,השכל והחוכמה ,הדברים הקטנים ,ההובלה של דרגיץ ליד ימין שהוא שמר אותו,ועוד,ועוד מהלכים וככל שהוא יהיה יותר על המגרש נהנה והרוויח.
כיף לצפות בו על המגרש אבל, עם מדד שלילי (היחידי בצוותא עם הברור מאליו בנדר) ואימוץ סגנון זריקה ממרחק מכוער יותר משל ג'ונס שמחסל לו את הסיכוי לעשות נקודות מעבר לקשת + מסה של סמול פאוורד + כושר משחק נוכחי, לא מתיישבים עם ה"עונג"
felix_r כתב:BIG sofo כתב:BIG sofo כתב:אני אופטימי לגבי המשחק היום וחושב שמכבי תל אביב תנצח את באסקוניה.
צדקתי
כל הכבוד. ואני כתבתי בדף הראשון שפולונארה יתפור אותנו
toja27 כתב:felix_r כתב:BIG sofo כתב:BIG sofo כתב:אני אופטימי לגבי המשחק היום וחושב שמכבי תל אביב תנצח את באסקוניה.
צדקתי
גם אתה שמת אותו בקבוצה הראשונה שלך ?
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:BIG sofo כתב:BIG sofo כתב:אני אופטימי לגבי המשחק היום וחושב שמכבי תל אביב תנצח את באסקוניה.
צדקתי
האמת שלא. יש לי אותו בחלק מהקבוצות, ובחלק האחר יש את פיטרס, שלמזלה של מכבי נתן משחק חלש אחרי שהפציץ בלי רחמים במחזורים האחרונים. לכן עוד במחזור הקודם החלפתי חלק מ"פולונארות" ב"פיטרסים".
לצערי, בקבוצה הכי טובה שלי היה את פיטרס
מצד שני היה לי את האנטר בשלושת הקבוצות הכי חזקות. פשוט ראיתי שהוא נכנס לכושר סופסוף, אז לקחתי אותו בכמויות כל עוד הוא עדיין זול כל כך
נ.ב. למה שמת את מילוטינוב קפטן ???
toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:BIG sofo כתב:צדקתי
האמת שלא. יש לי אותו בחלק מהקבוצות, ובחלק האחר יש את פיטרס, שלמזלה של מכבי נתן משחק חלש אחרי שהפציץ בלי רחמים במחזורים האחרונים. לכן עוד במחזור הקודם החלפתי חלק מ"פולונארות" ב"פיטרסים".
מצד שני היה לי את האנטר בשלושת הקבוצות הכי חזקות. פשוט ראיתי שהוא נכנס לכושר סופסוף, אז לקחתי אותו בכמויות כל עוד הוא עדיין זול כל כך
לפני המחזור היה לי את פיטרס במשבצת של פיונרה, החלפתי ביניהם ולמזלי הצליח.
האנטר אין לי האמת, איכשהו ברח לי מהרדאר, כנראה אכניס אותו לקבוצה או שניים לשבוע הבא.
לא הייתה לי הרגשה טובה לגבי לארקין או מירוטיץ', למרות שעם מירוטיץ' קשה להתאכזב והוא הקפטן שלי כמעט כל מחזור. השבוע התחשק לי ללכת על בחירה פחות שגרתית כמו קלייבורן או מילוטנוב
שמוליק כתב:לא מבין איך עוברים לנו שחקנים מעולים מתחת לפנס כמו לויד והנרי מאילת ולא קוטפים אותם. פיירי הנרי היה כל כך דומיננטי למרות משחק בינוני ביחס למשחקיו הקודמים. לויד שחקן סולידי ויציב. אני מקווה שבמכבי עוקבים אחרי אג'דה ומכינים את הבצק לפיצה.
felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:toja27 כתב:felix_r כתב:
לפני המחזור היה לי את פיטרס במשבצת של פיונרה, החלפתי ביניהם ולמזלי הצליח.
האנטר אין לי האמת, איכשהו ברח לי מהרדאר, כנראה אכניס אותו לקבוצה או שניים לשבוע הבא.
לא הייתה לי הרגשה טובה לגבי לארקין או מירוטיץ', למרות שעם מירוטיץ' קשה להתאכזב והוא הקפטן שלי כמעט כל מחזור. השבוע התחשק לי ללכת על בחירה פחות שגרתית כמו קלייבורן או מילוטנוב
באופן כללי זה הגיוני לשים קפטן מקבוצה שמשחקת נגד חימקי, כי לחימקי יש הגנה הכי גרועה בליגה. יחד עם זאת לא הייתי בוחר דווקא את מילוטינוב עכשיו, כשגם בוקר חזר לשחק, והקו הקידמי של חימקי סופסוף בהרכב מלא: מונרו, מיקי, בוקר, ירבקו.
אבל מי יודע, אולי דווקא יצא לך טוב. העונה הכל הולך הפוך על הפוך
שועל כתב:שמוליק כתב:לא מבין איך עוברים לנו שחקנים מעולים מתחת לפנס כמו לויד והנרי מאילת ולא קוטפים אותם. פיירי הנרי היה כל כך דומיננטי למרות משחק בינוני ביחס למשחקיו הקודמים. לויד שחקן סולידי ויציב. אני מקווה שבמכבי עוקבים אחרי אג'דה ומכינים את הבצק לפיצה.
הנרי? לא תודה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־14 אורחים