פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ליגת העל מחזור 14: הפועל ת"א נגד מכבי ת"א.

23 ינואר 2023, 00:22

Adam כתב:לא מבין את ההחלטה של בולדווין.
הוא כל הזמן מדבר על זה שהוא המנהיג של הקבוצה ושהוא רוצה וצריך לקחת על עצמו יותר. כבר פעם שניה שהוא מחרבן במכנסיים ומפסיד לנו משחק.
בראון יותר מנהיג ממנו אבל גם הוא לא הגו-טו-גאי שלנו כשזריקה אחת קובעת משחק.

ברגעים כאלה אני מתגעגע לסקוטי או פארגו. בינתיים בולדווין ובראון, עם כמה שהם טובים העונה (ובאמת היום ספציפית בולדווין היה מדהים), הם עדיין לא שחקני מאני טיים.
זה בטח הוראה של קטש, קשה לי לראות את בולדווין מוסר סתם, הוא שחקן של כדור אחרון

23 ינואר 2023, 00:22

בולדווין כול המשחק רק זרק בכדור האחרון מוסר ? לך לסל או שתעלה לזריקה ואם כבר למסור למה לקולסון אדמאס היה פנוי, בכלל קטש חיברן את המשחק פתאום ג'ק כהן עולה לשחק בדקות הסיום.

23 ינואר 2023, 00:24

צריך להגיד את האמת
שבולדווין צריך לחשוב ככה זה נראה ,הוא לא בונה מהלכים או מבין את המשחק הוא מאלתר ברגע שנתקע.
יכל למסור לצד שני בגלל היה 2 על אחד אדאמס ומנקו.
להיות ב13 הפרש ולאבד את זה בשתי דקות זה מראה על קבוצה עלובה ומאמן שלא קיים,רק קבוצה טיפשה ולא מנוהלת מאבדת ברגע הפסד כזה ולא מותחת ומושכת ומשחקת חכם .
קולסון לא מספיק הופעל והיה נראה שקשה לו וזה מעלה ספק כי אני מת עליו.
להמשיך אם כהן אין סיבה בכלל זה פשוט בזיון.
מרטין נראה מפוחד ולא מבין איפה הוא.
בולדווין לא מענין אותי ה30 נקודות איפה הערך מוסף איפה המשו שמנצח שמביא מהלך חכם .
כל כך הרבה רגעים חשובים שהוא לא עשה כלום ונתן להפועל להיצמד ולעלות ליתרון במקום לנהל את המשחק ולקחת אחריות.

23 ינואר 2023, 00:27

itai7 כתב:
אחדשיודע כתב:
itai7 כתב:כפרעל בלדווין, ניסה לפרגן יותר מדי, היה צריך לטוס את המגרש ולנסות לסחוט או להוציא לזריקה מבחוץ

מה היית כותב על ווילבקין אם זה היה הוא?

אותו דבר

לא יודייע

23 ינואר 2023, 00:28

עוד משהו - אין יותר פאתט מהדובר של הפועל. איזה חגיגות מביכות

23 ינואר 2023, 00:34

הבעיה היא לא עם מה שעשה בולדווין. הוא מסר כשהיה עליו דאבל-טים. הבעיה היא עם קולסון, שלא החזיר לו את הכדור אחר כך. בולדווין דרש את הכדור, אבל קולסון המשיך לכדרר.

23 ינואר 2023, 00:36

felix_r כתב:הבעיה היא לא עם מה שעשה בולדווין. הוא מסר כשהיה עליו דאבל-טים. הבעיה היא עם קולסון, שלא החזיר לו את הכדור אחר כך. בולדווין דרש את הכדור, אבל קולסון המשיך לכדרר.
הבעיה שמלכתחילה קולסון בא לחסום לבולדווין מה שייצר את כל הבלאגן

זה היה צריך להיות בולדווין אל דה ווי

חבל

Re: ליגת העל מחזור 14: הפועל ת

23 ינואר 2023, 00:38

Jack55 כתב:
Adam כתב:לא מבין את ההחלטה של בולדווין.
הוא כל הזמן מדבר על זה שהוא המנהיג של הקבוצה ושהוא רוצה וצריך לקחת על עצמו יותר. כבר פעם שניה שהוא מחרבן במכנסיים ומפסיד לנו משחק.
בראון יותר מנהיג ממנו אבל גם הוא לא הגו-טו-גאי שלנו כשזריקה אחת קובעת משחק.

ברגעים כאלה אני מתגעגע לסקוטי או פארגו. בינתיים בולדווין ובראון, עם כמה שהם טובים העונה (ובאמת היום ספציפית בולדווין היה מדהים), הם עדיין לא שחקני מאני טיים.
זה בטח הוראה של קטש, קשה לי לראות את בולדווין מוסר סתם, הוא שחקן של כדור אחרון

אני בספק שזאת הייתה הוראה של קטש.
חוץ מהטיפשות להעלות את כהן לדקות האחרונות ולחרבן לנו את ההפרש, אין לי יותר מדי תלונות עליו היום (אם כי נמאס עוד פעם להפסיד עוד משחק צמוד..)

כמו שרשמו פה, בולדווין לא טוב בניהול משחק והרבה מהמשחק שלו מגיע מאילתורים ואין שם הרבה חשיבה. ברגע שעושים עליו דאבל-טים הוא הרבה פעמים מוציא את הכדור מהידיים שלו מאוד מהר מתוך לחץ. אני חושב שהבחירה בדיעבד לקולסון לא הייתה בחירה רעה, לא הייתי מתאכזב אם קולסון היה זה שזורק את הזריקה האחרונה (לדעתי הוא השחקן קלאץ' הכי טוב שלנו העונה). הבעיה הייתה שקולסון עצמו לא ידע שהכדור יגיע אליו ולכן לא היה מוכן למסירה (הרעה אגב) של בולדווין שהייתה אילתור עקב לחץ הוצאת כדור.

23 ינואר 2023, 00:40

עמית בלק אמור להיות שופט יורוליג לא ?
כמה החלטות שהיו יכולות לשנות משחק
הגיע טכנית לאונואקו על הפלופ שהיה גומר תמשחק
הפאול של של בולדווין הוא נתן 2 זריקות (וזה האמאמאמא של הפאול סל)
ובמקום לתת לבולדווין 3 זריקות הוא נתן 2
השיפוט בישראל…
תודה רבה לך עמית

23 ינואר 2023, 00:44

הסתכלתי עכשיו על ההתקפה האחרונה כמה פעמים כדי להבין מה קרה שם.
הייתה פה קומדיה של טעויות בסיום.
בולדווין שיחרר מסירה רעה מאוד לקולסון, במקום למסור באוויר הוא נתן לו מסירת הקפצה לא טובה כשקולסון, שלא היה מוכן למסירה, תוך כדי תנועה.
בולדווין ציפה לקבל את הכדור בחזרה מקולסון, אבל קולסון לא השתלט על הכדור טוב, איבד שיווי משקל, ובכך איבד גם את הכדור.

מה שהיה צריך להיות זה שאחרי ההוצאת כדור של אונואקו, קטש היה צריך לבצע חילוף ולשים את ניבו במקום את מנקו. ניבו היה נכנס כדי לחסום לטובת בולדווין ובכך לאפשר לו לא לשחרר את הכדור למלכתחילה. בסוף לא היה אף אחד שחסם לבולדווין והפועל בקלות ביצעו עליו דאבל-דים. חבל.

23 ינואר 2023, 00:50

Itaycohen7 כתב:עמית בלק אמור להיות שופט יורוליג לא ?
השיפוט בישראל…
תודה רבה לך עמית

והתגרויות של בני ובראון עושים שקט לספסל של מכבי כמה טכניות קיבל סקוטי על הדברים האלה בעונות שהיה במכבי, יש מגמה לשרוק נגד מכבי והרבה מרגיש במשחקים בארץ שכולם נגד מכבי שיפוט צוות שידור, אבל בגדול זה משחק שמכבי היתה צריכה לקחת קטש עשה כמה שטויות ברבע האחרון עם חילופים מפגרים וניהול משחק רע .

23 ינואר 2023, 00:54

מרסר כתב:
השיפוט בישראל…
תודה רבה לך עמית

והתגרויות של בני ובראון עושים שקט לספסל של מכבי כמה טכניות קיבל סקוטי על הדברים האלה בעונות שהיה במכבי, יש מגמה לשרוק נגד מכבי והרבה מרגיש במשחקים בארץ שכולם נגד מכבי שיפוט צוות שידור, אבל בגדול זה משחק שמכבי היתה צריכה לקחת קטש עשה כמה שטויות ברבע האחרון עם חילופים מפגרים וניהול משחק רע .

שמע ברור שאני לא מאשים רק את השופטים
אבל יש להם חלק גדול בזה
ולצערי עד שלא תגיע הודעה צף המנהלת על שיפוט כזה במשחק שאמור להיות חוויה לכל צופה לא ישתנה כלום

23 ינואר 2023, 00:59

Itaycohen7 כתב:
מרסר כתב:
השיפוט בישראל…
תודה רבה לך עמית

שמע ברור שאני לא מאשים רק את השופטים
אבל יש להם חלק גדול בזה
ולצערי עד שלא תגיע הודעה צף המנהלת על שיפוט כזה במשחק שאמור להיות חוויה לכל צופה לא ישתנה כלום

אגב הרבה לא שמו לב בולדווין היה צריך לקבל 3 זריקות עונשיין בסוף המשחק, היתה עבירה ובברור היא נעשתה שהוא היה בתנועת זריקה בלק חשב אחרת כמה מפתיע, ובלי קשר רוב השופטים בישראל שונאים ומחמירים עם מכבי .

23 ינואר 2023, 01:08

כן על זה דיברתי
פשוט ביזיון
האמת שהסתכלתי על שלישיית השופטים אמרתי סוף סוף יש דרבי שספי שמש לא שופט
ודי שמחתי כי בואו יש 2 שופטים מצויינים פה
עכשיו אני אומר לכם בסוף משחק חבל שהם שפטו

23 ינואר 2023, 01:10

הכל נכון טעויות שיפוט קריטיות 2 שחקני חמישיה לא בסגל ועדיין אין סיבה שמול קבוצה כמו הפועל נחטוף 100 נק במשחק . מפסידים בחוץ כל הזמן כי בבחוץ מנצחים דרך ההגנה. ולנו אין הגנה

23 ינואר 2023, 09:26

שימו לב שמאז הפציעה של לורנזו כל משקל ההתקפה עבר לגארדים ולקו ה3.סורקין ניבו מרטין וקולסון , עולים יורדים כמו מריונטות כדי לראות את בולדווין,אדאמס וג'ונדי משליחים מבחוץ.
זה רע מאד.

23 ינואר 2023, 09:56

העליהום על המהלך האחרון של בולדווין מוגזם. הבן אדם זיהה את קולסון פנוי. לגיטימי מאוד, ואפילו מתבקש, למסור לשחקן התקפה טוב כשהוא פנוי וגשאתה מוקף שני שומרים. אם לא היה מוסר ומחטיא היו מתלוננים על זה גם. יש הבדל גדול בין לקחת את ההתקפה לבד לבין ללכת ראש בקיר.

23 ינואר 2023, 09:58

ankram כתב:שימו לב שמאז הפציעה של לורנזו כל משקל ההתקפה עבר לגארדים ולקו ה3.סורקין ניבו מרטין וקולסון , עולים יורדים כמו מריונטות כדי לראות את בולדווין,אדאמס וג'ונדי משליחים מבחוץ.
זה רע מאד.

נכון, אבל פשוט רואים את ההבדל בין קבוצה עם רכז (על!) לבלי. בולדווין היה אדיר אתמול וזה עדיין לא הועיל כדי להפעיל שחקנים אחרים. שוב, בדיוק אותו קייס של סקוטי שירדו עליו בלי הצדקה. ושוב, מדגיש את החשיבות המטורפת של רכז שני בקבוצה.

23 ינואר 2023, 10:36

הטענה על המהלך האחרון היא שזה היה העתק של מה שקרה עם הכוכב, שבמקום שקטש ישים 2 מובילי כדור בקו הראשון כי הרי היה ברור שהפועל יעשו דאבל על בולדווין הוא בחר לשים גארד ופורוורד

Sent from my M2012K11AG using Tapatalk

23 ינואר 2023, 10:37

A.Parker כתב:
ankram כתב:שימו לב שמאז הפציעה של לורנזו כל משקל ההתקפה עבר לגארדים ולקו ה3.סורקין ניבו מרטין וקולסון , עולים יורדים כמו מריונטות כדי לראות את בולדווין,אדאמס וג'ונדי משליחים מבחוץ.
זה רע מאד.

נכון, אבל פשוט רואים את ההבדל בין קבוצה עם רכז (על!) לבלי. בולדווין היה אדיר אתמול וזה עדיין לא הועיל כדי להפעיל שחקנים אחרים. שוב, בדיוק אותו קייס של סקוטי שירדו עליו בלי הצדקה. ושוב, מדגיש את החשיבות המטורפת של רכז שני בקבוצה.

נכון
פרסם תגובה