yarinsaky כתב:זה לא מדוייק לגמרי מה שאתה אומר, אסף.
זה נכון ששנה שעברה הייתה שנה עם כמה הימורים, בטח בכל מה שקשור לפארגו. אבל היו גם שני שחקנים שלא היו הימור, פרקינס ואיידסון .בינתיים אני לא חושב שיש להם מחליפים כל כך, לפחות בכל מה שקשור להגנה.
הבעייה שהשנה השחקן המרכזי בקו האחורי הוא שחקן על תקן זמני, ככה אי אפשר ללמוד על הקבוצה יותר מדי אחרי עזיבתו. ( בעצם אפשר לדעת מה יקרה

).
הרי פארגו התפתח עם הזמן ולמד איך לשחק בקבוצה גדולה, זה תהליך שלוקח זמן.
אם אתה מביא שחקן חדש באמצע העונה שאמור
להיות שחקן מרכזי אתה בבעייה. אין קסמים במכבי ולשחקן חדש יקח זמן להיכנס למערכת, תאר לך שזה קורה בדיוק באמצע הטופ 16 ?
לגבי שאייר באמת צריך לתת לו את הזמן ולא הייתי גוזר את גורלו כבר מעכשיו. אני רק לא מבין מדוע בורשטיין מקבל כל כך הרבה דקות על חשבונו.
אני מקווה שאין כאן פוליטיקה פנימית.
לא יודע עוד אם הבנת, אבל גם אני הייתי מעדיף שיחתום כרגע גארד יוצר. שחקן כמו לאנגפורד, שאנון בראון שדובר עליו, ודומיהם (גם אם ברמה קצת יותר נמוכה).
מה שאני לא מסכים איתך, זה לגבי זה שהקוו האחורי ממש לא גרוע כמו שמתארים אותו. זה לא קוו אחורי מרשים ומדהים, אבל זה לא כמו שמנסים לצייר את זה.
אני לא מדבר על ה"הימורים". אני מדבר על זה שהיה לנו 2 גארדים בלבד, שאם נכנס לכל העניין של הזה של ההימורים והיכולות, אחד הוא הימור לא קטן, והשני שחקן די אפור.
במצב הנוכחי, אחרי עזיבת פארמר, למכבי ישאר את שאייר, שהוא "הימור" בדיוק כמו פארגו. לא אוהב את השטויות האלה. הוא שחקן מוכשר, שיכול לתרום הרבה. תנו לו את הזמן.
אל תשכחו פאפאס, שהוא מנהל המשחק הטוב באירופה. יכול לתת תפוקה יוצאת מהכלל ב15-20 דקות. חכם, מוסר מדהים, שומר מצוין, מנוסה ומנהיג.
יש גם את אוחיון שנראה מצוין. גם אם לא יראה את היכולת הזאת ביורוליג, מה שסביר להניח שיקרא, הוא יכול לתת תפוקה לא רעה כמו שהראה היום בהגנה, הלחץ, המלחמה, החטיפות, והמסירות המצוינות שלו.
תוסיף לזה עוד גארד שכנראה יבוא (ובאמת שאין לי כח לשמוע את השטויות האלה של ה"זמן עד שיתחבר", כי זה פשוט לא עובד ככה. אין סיבה ששחקן טוב שבא לקבוצה טובה לא יקלט טוב. לא זכורים לי קשיים השנה עם אנדרסון ובאטיסטה, וגם לא שנה שעברה עם טומיץ').
סמית' הראה שהוא בכיף יכול לתת דקות כ2, שפניני ובלו יקבלו את רוב הדקות ב3. ואסור לשכוח את אופציית פרקינס כמובן...
לא הכל שחור חברים.. יהיה בסדר