jol9 כתב:asafb96 כתב:נכון, סמית' הוא אפס מאופס ובגלל זה בלאט ממשיך לתת לו הרבה דקות גם שהוא לא קולע.
ואגב, לכל אלה שאמרו שגם קליעה אין לו, בשנים האחרונות הוא קולע סביב ה40% מחוץ לקשת.
הוא ממש לא מרשים יתר על המידה עד עכשיו, אבל הייתי מחכה עוד קצת לפני שפוסלים אותו על הסף. גם לאידסון המהולל היו תצוגות זוועה, והרבה כאלה
טוב, זה כבר לא נכון עובדתית. אני הבאתי כאן את הסטטיסטיקה המלאה, ואחזור רק בשביל הנקודה הזאת.
בכל המשחקים שאידסון שיחק מאז יומו הראשון במכבי ועד המשחק האחרון שלו עם בארסה לפני שבוע, הוא ירד רק 4 פעמים ממדד של 4.
סמית' עשה את זה 4 פעמים מתוך חמישה משחקים.
זה נתון חזק מאוד לדעתי.
אני כן מסכים שיש לו עוד זמן, אבל תסכים איתי שלא מדובר בהרבה מדי זמן.
לא יודע כמה הוא היה יציב עם כל המדד הזה (ומדובר בשחקן גארבג' נפלא שמשיג לא מעט נקודות בגלל זה), וזה לא מעניין אותי. אני ראיתי את אידסון משחק אחרי משחק בשנתיים האחרונות, ואף אחד בעולם לא ישכנע אותי שהוא לא היה אחד השחקנים הכי לא יציבים וחסרי הבטחון שהיו בשנים האחרונות.
ואגב, אם אתה רוצה להסתכל בסטטיסטיקה, היו לאידסון הרבה מאוד משחקים עם מדד מתחת ל10. סמית' זה שחקן שהסטטיסטיקה שלו בדרך כלל לא משקפת את התרומה שלו. הוא לא שחקן שלוקח את הכדור ומנהל התקפה, לכן אין לא הרבה אסיסטים, הוא סווינגמן, לכן מספר הריבאונד שלו לא ממש גבוה, והוא לא הסקורר והאפוציה הראשונה בהתקפה, לכן הוא לא מקבל הרבה כדורים והרבה זריקות. זה בדיוק כמו בלו ופניני. גם לשניהם יש מדדים בינוניים מאוד, אפשר לומר חלשים, בכל השנים שלהם במכבי. אף אחד מהם בחיים לא השיג ראנקינג ממוצע של מעל 10 בעונה לדעתי.
זה לא אומר שהוא מבריק עד עכשיו, ממש לא, הוא די מאכזב, ואני גם לא אומר שאידסון חרא שחקן (אם כי אני ממש לא אוהב אותו ואת הסגנון שלו, אבל זה משהו אחר), אבל יש פה קצת היסחפות לדעתי