פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הצלבה, משחק 1: פנאתינייקוס נגד מכבי - שלישי, 22:00, ערוץ

20 מרץ 2012, 21:11

חנו'ש כתב:דווקא בעניין הרכזים, אוחיון היה בסדר גמור וניהל טוב את המשחק ב-2 דקות שהוא שיחק.
למה בלאט ירד מזה? רק לא הפתרונים...

כמו שאני אומר לאורך כל העונה, כשבלאט מתחיל לעשות נסיונות, זה בדרך כלל נגמר רע מאוד. אין לו את זה.

לצערי משחק די דומה למה שציפיתי. לפחות בפנטזי אני אהיה במצב טוב.

כמו שאמרתי לפני המשחק האסטרטגיה של פאו היא שחיקה של הגבוהים בהגנה ובהתקפה.
כדורסל מנצחים באמצעות אגרסיביות, שכל ולבסוף כישרון. האגרסיביות הבסיסית וה IQ של פאו הרבה יותר גבוהה משל מכבי.
אני כבר כתבתי שאני מתקשה להאמין שסופו יצליח לבלוט בסדרה מול גבוהים כל כך אגרסיביים ועזרות טובות של דיאמנטידיס.

אני מצטרף למחאה... בלאט היום בשוק טוטאלי. אבל לצערי גם כל השחקנים של מכבי. הירידה להגנה פשוט מחפירה ואנחנו רואים שההכנה למשחק פשוט לקויה מאוד. אגב טעות בסיסית מאוד של בלאט הוא ניסיון להגיב לאוברדוביץ' במקום ליזום. שבאטיסט עלה פתאום הנדריקס עלה שאני בכלל טענתי מהתחלה שהיתרון של הנדריקס יכול להיות מול שאר הגבוהים בעזרת הזריזות שלו. בכל מקרה הנדריקס צריך לקבל יותר דקות וגם אליהוץ
באופן מסורתי יש למכבי יותר זמן להכין את עצמה ואני מניח שהאדריאטית קשורה קצת להכנה הלקויה. בכל מקרה זה לא תירוץ. אליהו הוא MUST במשחק הזה. אני כבר אמרתי שאני לא אוהב את הרכות שלו אבל אגרסיביות מול אגרסיביות אין סיכוי אז כבר עדיף לנצל את הזריזות של אליהו.

בכל מקרה מוקדם לסכם לגבי כל העונה אבל אני חושב שאנחנו רואים שיש בעיה רצינית עם הרמה של הרכזים ושל הגבוהים שלנו. הנדריקס הוא 4 טוב ואני מאמין שהוא ייתן תפוקה טובה יותר בהמשך אבל ברמות האלה אתה חייב או מסה של גבוהים אמיתיים או לפחות 2 גבוהים ברמות של לורבק למשל.
בהתקפה אין ניסים וגם לא חשבתי שיהיו פאפלוקאס לא ייצר עכשיו ניסים. שאראס למשל מקבל לאחרונה הרבה יותר זמן מאוברדוביץ ומפגין ביצועים טובים. פאפלוקאס לטעמי באמת בירידה שכבר אין ממנה חזרה. אוחיון שחקן טוב אבל רק בתור מחליף.

באטיסט שחקן מדהים אני מאוד רציתי שיביאו אותו בקיץ והיו הרבה שטענו שהוא סוס מת.

קודי כתב:מה בדיוק בלאט אמר במחצית? ״תמשיכו ככה״?

משהו כזה..

שמואל1 כתב:
קודי כתב:מה בדיוק בלאט אמר במחצית? ״תמשיכו ככה״?

הלוואי שמכבי הייתה ממשיכה ככה. זה רק נראה יותר גרוע.
30 הפרש.

אני לא זוכר מתי בפעם האחרונה קיבלנו 30 בראש והיד עוד נטוייה

שמואל1 כתב:
asafb96 כתב:
שמואל1 כתב:
jol9 כתב:
שמואל1 כתב:ולחשוב ששאראס היה יכול להיות במכבי. איזה ווינר, איזה קילר אינסטינקט. תמיד מגיע למשחקים הגדולים. תשימו אותו עכשיו בקבוצה במקום פאפאלוקאס ותראו מכבי אחרת.

צר לי לאכזב אותך, אבל בלאט עשה לנו ולשאראס טובה, שהוא לא הביא אותו. היית מקבל את השחקן הגדול הזה, בפוזת פאפאס.
בלאט לא מאמין בשחקנים שלא משחקים בהגנה, גם אם יש להם יותר כשרון בידיים מאשר לרוב השחקנים האחרים.

שאראס אף פעם לא היה נראה כמו פאפאלוקאס של העונה. זה לא באופי שלו. וחוץ מזה שהוא בכושר כדורסל הרבה יותר טוב והוא הוכיח את זה הקיץ במדי נבחרת וליטא וגם בימים אלו ממש בפאו. המספרים מדברים בעד עצמם.

שאראס לא היה יותר טוב מפאפאס, תהיה בטוח. הוא גם היה מסופסל, ולא היה מקבל דקות, והיה מקבל צעקות על כל שטות, והביטחון שלא היה בתחתונים. לעומת בלאט, אוברדוביץ' טיפח את שאראס למעמדים האלה, וכל שבוע הוא מקבל יותר ויותר.
ההבדל הוא, שלפאו יש רוטציה והיררכיה פשוט מופלאה. כולם כולל כולם, יודעים את מקומם, יש סדר, חלוקת הדקות כל משחק דומה, לעומת מכבי שכל יום יש הרכבים שונים. וזה לא שאנחנו בשלב הבתים שאנחנו צריכים עוד לסדר רוטציה, אנחנו כבר לקראת סוף העונה!

שאראס לא מסוג השחקנים שמאבדים את הביטחון. בעונה הראשונה של מכבי הוא חטף על הראש מפיני סדרת חינוך ומשחק אחרי זה דפק 30 נקודות. הוא יודע מה הוא שווה. הוא מסוג השחקנים שכל העונה יכול להיות לא לעשות כלום, להגיע לשלבים המכריעים ולהשתלט על הקבוצה.

מילה במילה אפשר לומר על פאפאס. וזה מה שהוא עשה שהוא קיבל צ'אנס נגד ז'לגירירס. אבל הוא לא מקבל דקות. אז מה אתה מצפה ששאראס יעשה בדקות הבודדות האלה? פאפאס שיחק היום קצת פחות מ3 דקות. תן את זה לשאראס, מה הוא עושה? לעומת זאת, אצל אוברדוביץ' הוא מקבל את הדקות לקראת המאני טיים. הכל מתוכנן מראש, ולא מאולתר כמו במכבי

20 מרץ 2012, 21:12

מי יכול לשלוף לי מהארכיונים מה ההפסד הגדול ביותר של מכבי ביורוליג? כמו שזה נראה היום, אנחנו הולכים לשבור שיר חדש.

20 מרץ 2012, 21:13

אני מקווה מאוד שהמכה שאנחנו מקבלים במשחק הזה תגרום לנו להסיק את כל המסקנות שאפשר בשביל לא לספוג תבוסה דומה ביום חמישי. צריך להיות כאן גרף למידה רציני מצד בלאט ומצד השחקנים, כי עוד תבוסה שכזאת ואפשר לומר יפה שלום לביטחון של הקבוצה גם ביד אליהו...

20 מרץ 2012, 21:13

יוסי22 כתב:טוב , אין הרבה מה לומר חוץ מחבל .

מכבי פתחה טוב ונכון ואז בכמה דקות של חוסר ריכוז של כל הקבוצה המשחק ברח למכבי מהיידים , מצב כזה הוא נטו מאמן לטעמי.

ושוב אני לא מבין איך ריצת 10-0 כשסופו על הספסל קשורה אליו ? שם התחילה ההתפרקות והוא עלה כבר למומנטום של פאו , זה מגוחך להפיל את זה דווקא עליו.

טוב, מה אתה האדווקט של סופו .?

מספיק, די. לא הסנטר הטוב באירופה ולא ערדליים. שחקן טוב וחביב, אבל ממש לא בחמישייה של הסנטרים הגדולים של מכבי לדורותיה.

20 מרץ 2012, 21:14

עצוב מה שאנחנו רואים עכשיו. פאו משחקת עם החמישיה השלישית ועדיין קורעת את מכבי.

20 מרץ 2012, 21:14

מכבי בונה על התקדים של סיינה - אולימפאקוס???
כי כרגע זה ממש נראה ככה..

20 מרץ 2012, 21:15

יאללה, שהאוהדים של פאו יתחילו לזרוק מטבעות ויפוצצו את המשחק.. לא יכול לראות את זה יותר, זה כואב לי פיזית.

20 מרץ 2012, 21:15

קבלו נתון מדהים: פאו רצה בהתחלה 22-0 ועכשיו 16-1...

20 מרץ 2012, 21:18

האמת? עד עכשיו התאפקתי וניסיתי לייפות, אבל מה שהולך שם הערב זה לא פחות מביזיון. אז נכון פערי הרמות היו ידועים עוד קודם וידועים גם עכשיו, אבל לקבל השפלה כזאת?
אם ככה מכבי הכינה את עצמה למשחק הכל כך חשוב הזה, אפשר לסגור את המועדון.

20 מרץ 2012, 21:22

סתם שאלה לא קשורה,
יש למישהו מושג אם מכבי כבר נחתה באתונה?
:unsure

20 מרץ 2012, 21:25

~Box & 1~ כתב:סתם שאלה לא קשורה,
יש למישהו מושג אם מכבי כבר נחתה באתונה?
:unsure

מכבי אולי נחתה, אבל ההגנה שלה עוד עושה קניות בדיוטי פרי בישראל: 28, 27 ו-27 בשלושה רבעים. אין מילים לתאר את זה האמת..

20 מרץ 2012, 21:26

מכביסט27 כתב:האמת? עד עכשיו התאפקתי וניסיתי לייפות, אבל מה שהולך שם הערב זה לא פחות מביזיון. אז נכון פערי הרמות היו ידועים עוד קודם וידועים גם עכשיו, אבל לקבל השפלה כזאת?

בוא לא ניסחף , גם ערבים כאילו קורים .

אולי דווקא מההשפלה הזו מכבי יצאו כמו מלוע של תותח במשחק הבא , בסך הכול מכבי פתחו לא רע ונכנסו טוב למשחק עד שבכמה דקות של חוסר ריכוז הכול התפרק , לא צריך לאבד את האמונה בגלל הגארבג' שיש לנו מאמצע הרבע השני.

20 מרץ 2012, 21:26

תזכורת לכל מי שמיהר להחתים 90% מהסגל על חוזה חדש ומשודרג- ואני חלק האנשים הללו.
מכבי פשוט רחוקה מהרמה הזו, וכמו שזה נראה, פנא תלך על 3-0 קליל.

20 מרץ 2012, 21:27

מכביסט27 כתב:האמת? עד עכשיו התאפקתי וניסיתי לייפות, אבל מה שהולך שם הערב זה לא פחות מביזיון. אז נכון פערי הרמות היו ידועים עוד קודם וידועים גם עכשיו, אבל לקבל השפלה כזאת?

לדעתי הוא סגור במתכונת הישנה שלו לפחות, קצת איבדנו את הנשמה במועדון הזה בעידן החדש.

20 מרץ 2012, 21:28

איך בבת אחת הפסקנו להגיב ולהתעסק במשחק, אה?? :-)

איזה בושות מכבי עושה היום. אין צדיקים היום, פרט לסמית' שמשחק מצויין.
אני חושב שהיום הרבה דברים מתערערים בממלכה הצהובה, ואלא אם נראה ניצחון סנסציוני של מכבי בסדרה (או לפחות במשחק הבא),
אז הרבה דברים ישתנו בעונה הבאה, ונחזור עוד למשחק הזה כגורם האחראי.

20 מרץ 2012, 21:29

לא איבדנו את הנשמה. פשוט איבדנו את אירופה. אנחנו לא מצליחים להשתוות לטופ האירופאי מבחינת התקציב. ואין מה לעשות, פעם בכמה זמן זה יכול לפגוע, אפילו פרטיזן פגעו פעם אחת, אבל זה לא יכול להחזיק לאורך זמן.
הבועה שלנו, שאנחנו מאוזנים ויודעים מה אנחנו עושים, התפוצצה לנו היום בפנים.
פרסם תגובה