פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד מלפפונים 2026/2027

05 אוגוסט 2026, 13:53

בעייתי להביא שחקן בלי נסיון באירופה, בטח בשיטה של עודד

05 אוגוסט 2026, 13:54

עידן כתב:
Gevaudan כתב:אוהב מאוד. מאוד מאוד.

באמת? מאיפה אתם כל כך מכירים אותו? נראה שהוא שיחק בסה"כ כמה עשרות משחקים בודדים בנבא בשנים האחרונות ועם סטטיסטיקה די עלובה
מכיר אותו האמת, יצא לי לראות אותו בכמה משחקים נידחים של אטלנטה באחד מהם הרביץ טריפל דאבל (אל תדאג, משחק חסר חשיבות בסוף עונה).

שחקן מוכשר מאוד מאוד. משחק בעמדות 1-2 ותופתעו אבל אינטלגנציית משחק מאוד גבוהה. עושה הכל מהכל, קולע, שומר, מוסר, חכם. שום דבר לא יוצא דופן אבל מאוד מגוון.

מבחינת כאילו סגנון אתה מדבר? קשה לי לשים את האצבע אבל סטייל קודי מקנטייר (סטייל! לא רמה). כלומר יכול לסיים לך משחקים עם 9 נק' 7 אס ו6 ריב בלי למצמץ.

הסיפור הוא שזה תחליף מאוווווד מעניין ללוני. זה שחקן ששומר, מנהל משחק, פיזי, קולע משלוש אבל לחלוטין לא סקורר מטורף או אחד שימטיר פה 20 נק' ברבע. מאוד שונה מלוני. הציפייה הייתה שיביאו את גאנר של 19 נק' לערב וזה לא זה.

כמובן, אם יגיע, עונה ראשונה באירופה וכל המשתמע מכך בצד השלילי...

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

05 אוגוסט 2026, 13:56

מחזק.
זה לא מבטל לרגע את הצורך להביא 2 טהור שיעלה מהספסל (טיפוס כמו מקלאנג \ קיילר אדוארדס יתאימו פה מאוד), אבל מבחינת התאמה ומבחינת כישרון נטו אני באמת חושב שזה פיט מעולה למכבי הזו.

05 אוגוסט 2026, 14:00

Gevaudan כתב:מחזק.
זה לא מבטל לרגע את הצורך להביא 2 טהור שיעלה מהספסל (טיפוס כמו מקלאנג \ קיילר אדוארדס יתאימו פה מאוד), אבל מבחינת התאמה ומבחינת כישרון נטו אני באמת חושב שזה פיט מעולה למכבי הזו.
אני פשוט מגרד בראש. הייתי בטוח יביאו מישהו שירה פה 20 נק' לערב בתקווה, וזה לא הוא.

אבל זה שחקן מאוד מעניין ואם הוא בא במקום לוני, בהתחשב בקלארק ומדר שהגיע במקום בלאט - יש פה קבוצה *הגנתית* שלא ראינו בכל התקופה של עודד.

05 אוגוסט 2026, 14:02

er79 כתב:
מרסר כתב:הגארד קיטון וואלאס מעומד מוביל למכבי, שהיא הפייבורטית להחתים אותו.

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=555487

מהכתבה מבין שלא נשר לגיליג? מי שמכיר אשמח לסקאוטינג

היו לו 20 משחקים בג'יליג עם 16 נקודות 19 מדד יעילות 5 ריבאונדים 6 אסיסטים כמעט 2 חטיפות 39% לשלוש ב 33 דקות
בהוקס שיחק 53 משחקים העונה עם 3.5 נקודות, ריבאונד 4.3 מדד יעילות 10 דקות משחק
נראה אחלה

05 אוגוסט 2026, 14:14

Mitelka כתב:
עידן כתב:
Gevaudan כתב:אוהב מאוד. מאוד מאוד.

באמת? מאיפה אתם כל כך מכירים אותו? נראה שהוא שיחק בסה"כ כמה עשרות משחקים בודדים בנבא בשנים האחרונות ועם סטטיסטיקה די עלובה
מכיר אותו האמת, יצא לי לראות אותו בכמה משחקים נידחים של אטלנטה באחד מהם הרביץ טריפל דאבל (אל תדאג, משחק חסר חשיבות בסוף עונה).

שחקן מוכשר מאוד מאוד. משחק בעמדות 1-2 ותופתעו אבל אינטלגנציית משחק מאוד גבוהה. עושה הכל מהכל, קולע, שומר, מוסר, חכם. שום דבר לא יוצא דופן אבל מאוד מגוון.

מבחינת כאילו סגנון אתה מדבר? קשה לי לשים את האצבע אבל סטייל קודי מקנטייר (סטייל! לא רמה). כלומר יכול לסיים לך משחקים עם 9 נק' 7 אס ו6 ריב בלי למצמץ.

הסיפור הוא שזה תחליף מאוווווד מעניין ללוני. זה שחקן ששומר, מנהל משחק, פיזי, קולע משלוש אבל לחלוטין לא סקורר מטורף או אחד שימטיר פה 20 נק' ברבע. מאוד שונה מלוני. הציפייה הייתה שיביאו את גאנר של 19 נק' לערב וזה לא זה.

כמובן, אם יגיע, עונה ראשונה באירופה וכל המשתמע מכך בצד השלילי...

ואללה. אוקיי, שיהיה. כאמור אני כבר אדיש למחליף שיביאו לווקר. אני אשמח שווקר יילך כי הוא לא מתאים לאירופה בעליל, ולא מתאים לקטש בפרט.

אם זה מישהו עם פוטנציאל שיכול להתאים - וולקאם. כמובן שהסיכוי שיצליח פה בעונה הקרובה נמוך ביותר, אבל אני לא באמת מסוגל לראות פה את ווקר וגם ככה אני בספק שנעשה יותר ממקום 10.

05 אוגוסט 2026, 14:19

יושבים?
להביא את וואלאס

ולהשאיר את לוני!

05 אוגוסט 2026, 14:24

https://basketnews.com/news-253170-macc ... llace.html

05 אוגוסט 2026, 15:07

פרט חשוב על קייטון וואלאס הוא שיש לו אח בשם קייסון וואלאס שמשחק באוקלהומה סיטי
יש כאלה שחשבו שהוא מועמד למכבי וזה כמובן בלתי אפשרי בגלל שהוא שחקן nba לגיטימי בן 22

05 אוגוסט 2026, 16:05

בהנחה וקיטון וואלאס חותם

אני לא יודע לאן מכבי יגיעו אבל יש קבוצה סופר סופר פיזית וקשוחה.
קלארק וואלאס מדר לונדברג בריסט קולסון ריימן הורד תייס

מכבי שוב תהיה בטופ של הליגה בחטיפות וריבאונד התקפה

05 אוגוסט 2026, 16:14

וואלאס שחקן טוב אבל ....... הוא לא מחליף לווקר
שחקן סולידי מאוד , יודע לתרום בהמון דרכים . שומר מעולה מבחינתי
אבל יהיו מלאאאאאאאאא משחקים שהוא יסיים עם 7 ,8 נקודות .

אני חושב שוואלאס זו החתמה טובה אם מביאים 2\3 שיוצר לעצמו , יוצר לאחרים , יכול לחדור עד הטבעת ואפשר לעשות לו "אופן" בזמנים קשים
אפשר אפילו להמר על 2\3 מדויק מבחינתי , כי אין לי ציפיות רבות מההנהלה

05 אוגוסט 2026, 17:22

Neo כתב:וואלאס שחקן טוב אבל ....... הוא לא מחליף לווקר

אני חושב שוואלאס זו החתמה טובה אם מביאים 2\3 שיוצר לעצמו , יוצר לאחרים , יכול לחדור עד הטבעת ואפשר לעשות לו "אופן" בזמנים קשים

למה אתה צריך 3 אם יש לך כבר את קולסון ובריסט בעמדה הזו?

05 אוגוסט 2026, 17:25

עידן כתב:

אני מבין למה עודד רוצה קומבו גארד כמו וואלאס הזה ולא קלעי בלבד, כי הוא מעריך שגם בריסט וגם בונזי יכולים לחדור לסל ולקלוע ממרחק וזה בנוסף לים ג'ונדי לונדברג ולקלארק, ולכן עודד מעדיף שהגארד שיבוא במקום ווקר יוכל לרכז ולקלוע.

05 אוגוסט 2026, 17:36

ברדה: קיטון וואלאס סיכם במכבי.

https://www.one.co.il/Article/529884.html

05 אוגוסט 2026, 17:41

מרסר כתב:ברדה: קיטון וואלאס סיכם במכבי.

https://www.one.co.il/Article/529884.html

עכשיו צריך לראות אם מביאים עכשיו עוד גארד סקורר סטייל אדוארדס או שיביאו אותו באמצע העונה

בנוסף בטוויטר משה ברדה מוסיף שכל התנאים סוכמו ונשארה רק החתימה הסופית
https://x.com/mosesb1/status/2085012099999105358?s=61

05 אוגוסט 2026, 17:41

מרסר כתב:
עידן כתב:

אני מבין למה עודד רוצה קומבו גארד כמו וואלאס הזה ולא קלעי בלבד, כי הוא מעריך שגם בריסט וגם בונזי יכולים לחדור לסל ולקלוע ממרחק וזה בנוסף לים ג'ונדי לונדברג ולקלארק, ולכן עודד מעדיף שהגארד שיבוא במקום ווקר יוכל לרכז ולקלוע.

סבבה, אבל התייחסתי לרצון להביא עוד 2/3. אין כל כך דקות בעמדה 3 בהתחשב בכך שחוץ מבריסט וקולסון גם לביא יכול לתת שם דקות וגם ריימן/הורד קצת במידת הצורך.

אני חושב שצריך 2 טהור. אם מביאים 2 טהור וגם קומבו גארד - מעולה. אבל אני מהמר שיסתפקו בהחתמה אחת נוספת בעמדות הגארד וזהו.

05 אוגוסט 2026, 17:45

עידן כתב:
מרסר כתב:
עידן כתב:

סבבה, אבל התייחסתי לרצון להביא עוד 2/3. אין כל כך דקות בעמדה 3 בהתחשב בכך שחוץ מבריסט וקולסון גם לביא יכול לתת שם דקות וגם ריימן/הורד קצת במידת הצורך.

אני חושב שצריך 2 טהור. אם מביאים 2 טהור וגם קומבו גארד - מעולה. אבל אני מהמר שיסתפקו בהחתמה אחת נוספת בעמדות הגארד וזהו.

אני כמוך בעד שיביאו עוד קלעי אני חושב שמכבי צריכה עוד אפשריות בקו האחורי, מה גם שהולכת להיות עונה סופר צפופה ועמוסה וצריך פה סגל עמוק .

05 אוגוסט 2026, 17:47

הייתי מביא את אנגולה.

05 אוגוסט 2026, 17:56

felix_r כתב:הייתי מביא את אנגולה.

הקליעה שלו לא יציבה אני הייתי הולך על אדוארדס מהעמק הוא גם יותר גבוה ואתלטי ממנו, אנגולה בכלל לא עבר את הבדיקות אז במכבי לא נראה שינסו עוד פעם להביא אותו.

05 אוגוסט 2026, 18:13

וואלאס חתם לפי גבעתי 1.2 לעונה
פרסם תגובה