פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: ת'רד ההנהלה הביזיונית של מכבי ת''א

19 אוקטובר 2025, 14:14

Gevaudan כתב:אני חושב שיש איזשהו ניסיון לא להתנות את חזרת המשחקים לארץ בהתאם להפסקת עם חמאס, שלא פוגעת בשום צורה באורח החיים התקין במדינה מבחינה ביטחונית. האירוע מולם יכול לקחת שבועות, חודשים, אולי שנים. מכבי צריכה לייצר מציאות שבה גם אם העניינים עם חמאס לא נרגעו אלא הורידו הילוך אפשר לקיים כאן אירוח משחקים.
שכחת את החותים?

19 אוקטובר 2025, 15:07

העניין כבר הרבה זמן הוא לא בטחוני. לא חמאס ולא החותים.

ישראל הפכה להיות מדינה מצורעת בעולם ולכולם מאוד נוח לא להגיע לפה.

19 אוקטובר 2025, 16:07

שמואל1 כתב:
Gevaudan כתב:אני חושב שיש איזשהו ניסיון לא להתנות את חזרת המשחקים לארץ בהתאם להפסקת עם חמאס, שלא פוגעת בשום צורה באורח החיים התקין במדינה מבחינה ביטחונית. האירוע מולם יכול לקחת שבועות, חודשים, אולי שנים. מכבי צריכה לייצר מציאות שבה גם אם העניינים עם חמאס לא נרגעו אלא הורידו הילוך אפשר לקיים כאן אירוח משחקים.
שכחת את החותים?

הם אמרו שכל עוד יש הפסקת אש הם לא יורים, אז אם מחליטים שמחזירים לארץ בגלל הפסקת האש, החותים שלובים ביחד איתם (ברור לי שאי אפשר באמת לסמוך על מילה של החותים, אבל באותה מידה אי אפשר לסמוך על מילה של חמאס)

19 אוקטובר 2025, 16:07

MTA2311 כתב:העניין כבר הרבה זמן הוא לא בטחוני. לא חמאס ולא החותים.

בטורקיה אנחנו לא מתארחים והם לא מארחים אותנו
בספרד ובאנגליה אסור לאוהדים יהודים להיכנס
וזה עוד לפני שבדקנו את איטליה ובכלל דובאי.

ייקח כמה שנים טובות עד שישראל תחזור להיות חלק אינטגרלי מהעולם

ד"א גם אם אתה היית אזרח של אחת מהמדינות האלה , והיית נחשף למה שמשודר שם והמראות מעזה , גם אתה היית הופך להיות אנטישמי.

19 אוקטובר 2025, 16:54

MTA2311 כתב:העניין כבר הרבה זמן הוא לא בטחוני. לא חמאס ולא החותים.

גם אני חושב שזה רק זה.
אפילו ניקח את הדוגמא של מכבי מול הפועל ביורוליג כשהמשחק מתקיים בבולגריה, למרות ששתי הקבוצות משחקות בליגה המקומית בארץ.אין שום סיבה הגיונית לזה מעבר לכך שרוצים להשאיר את ישראל בסטטוס - מקום ללא משחקי בית.

19 אוקטובר 2025, 17:54

זה מגוון סיבות: טורקיה - המתח עם ישראל - אין מה להרחיב
ספרד ואיטליה ספציפית, שתי מדינות שחיו תחת שילטוון פשיסטי - השמאל שם מאוד חזק החל כבר משנות ה-60
יש שם חזק את העניין של המערב העשיר הקולוניאליסטי. בנוסף, אותו מאמן נבחרת איטלקי למשל, גדל עם זה שיהודים = כסף, כח ותמיכה אמריקאית
הוא לא אנטישמי, הוא איש טוב, - אבל יש את זה שם ברקע וכשמגיעות תמונות מעזה - וזה מתחבר.

ברקע יש גם את התסביכים האירופים עם השואה והרצון לא להיות נאצים בעצמם. היציאה נגד ישראל היא סוג של קתרזיס מטהר
וכמובן פעילות מאורגנת מוסלמית מול אוהדים ישראלים - כמו באמסטרדם.

בגדול וזה היה תמיד: האירופים לא אוהבים את ישראל, ולא אהבו אף פעם. לפעמים זה רק ״ביקורת״ ולפעמים זה מקבל צורה של צונאמי (ארווויזיון) ואז נרגע חלקית. מה שהיה ב- Vuelta בספרד כשהמפגינים עצרו את המרוץ - לדעתי יילך ויחמיר. אני מקווה שאני טועה.

20 אוקטובר 2025, 17:14

הודעה של הגייט:
https://www.facebook.com/10006498552003 ... l/?app=fbl

הטענה המעניינית: פדרמן עוצר העברת כספים לחיזוק עד לפיטורו של קטש.

Sent from my SM-S926B using Tapatalk

20 אוקטובר 2025, 17:36

Mitelka כתב:הודעה של הגייט:

הגיוני סך הכל לאור ההתנהלות של משפחת פדרמן בעבר

20 אוקטובר 2025, 17:37

איזה צירוף מקרים מדהים שדווקא הדמות היחידה בהנהלה שהגייט מעז להזכיר בשמה ומטרגט ישירות היא אותה הדמות שחוסמת בגופה באופן בלעדי את חיזוק הסגל

כך יצא

20 אוקטובר 2025, 17:49

זה פורסם עוד לפני בטוויטר (בלי שמות) אצל אוהד מכבי בשם תום ניסני שכמדומני גם אחד מהמגישים של הפודקאסט מכביבול
https://x.com/TomNissani/status/1980261619574751688

20 אוקטובר 2025, 18:14

להאשים רק את פדרמן זה מגוחך
להאשים אותו ולחדש מנוי זה מביך

20 אוקטובר 2025, 18:17

אם זה נכון זו שערורייה, פדרמן ''לכאורה'' מחסל חשבונות עם קטש על חשבון טובת הקבוצה ? בושה וחרפה.

20 אוקטובר 2025, 19:52

ערב טוב חברים, האמת שכל הסיפור הזה הזוי בעיניי.

לא הגיוני שיש 2 משפחות שולטות בפועל + בעלים נספחים ורק בן אדם אחד הוא המחליט הבלעדי והגורם הבלעדי לכל הצרות בהנהלה. עד כה הגייט לא שחרר שום מידע לציבור המצביע על כל ההאשמות המכוונות לדני פדרמן.

אל תבינו אותי לא נכון, ייתכן ובהחלט לאור כל הפרסומים, הוא אכן המוקד הבעייתי שמערים קשיים בכל החלטה ופועל כנגד דעת הקהל ואוהדי הקבוצה. יחד עם זאת ועם כל הכבוד ל"ראש הנחש", הרי שאי אפשר להתעלם ולהסיר מאחריות את יתר הבעלים במצבה של הקבוצה והמועדון בשנים האחרונות.

משפחת רקנאטי שולטת באותה מידה, מבחינת אחוזי בעלות במועדון, והיא צריכה לשאת באותה מידה של אחריות. תמיד מזכירים סעיף כזה או אחר בתקנון, אשר מהווה מכשול בקבלת ההחלטות ושם מקלות בגלגלים - לכל מי מהצדדים אשר מעוניין להשקיע כספים הרי שיתר הבעלים מחויבים לשים את אותו הסכום על מנת לא לפגוע באחוזי הבעלות של היתר.

מספיק להתחבא מאחורי " ההסכם הג'נטלמני" הזה, בתואנה שהצד השני עלול להיפגע... הרי זה כבר ידוע ששני הצדדים לא משדרים על אותו גל תקופה ארוכה.
אם באמת אכפת להם מהמועדון אז לעזאזל המוסכמות האלה, אני בטוח שהיו מוצאים דרך כדי לאלץ את הצד/הצדדים שפחות מעוניינים בשינוי - פשוט לפנות את מקומם. לחלופין, למצוא דרך להשקיע באופן עצמאי, ללא קשר אם השאר בעניין או לא. ללא קשר אם מישהו יפגע או יעלב חלילה, אלא כדי להראות ולהוכיח כי עדיין אכפת להם ממה שקורה למועדון שהם עבדו והשקיעו בו כל כך.

אישית, אני לא בעד סוג של בעלים כמו שיש כרגע מעבר לכביש באדום, אבל יש סקאלה בין קיצון אחד שמתבטא בצורת הניהול (כישלון) של מכבי לבין הקיצון השני שמפגיז מכל ולכל עבר. אני מאמין שההצלחה והשאיפה היא אחפשהו באמצע.

בכל מקרה, חייבים שינוי. כולי תקווה שהחדשות על ההסכם המסתמנן עם משפחת ווילף יוביל לישועה. :worship

20 אוקטובר 2025, 21:17

כל האירוע הזה מרגיש לי כמו ניסיון (לא משהו, אגב) של הגייט לתרץ את ההחלטה שלהם ללכת על הראש של פדרמן בלבד ולטשטש במעט את העובדה שהרבה באשמתם דוכאה כאן מחאת אוהדים לגיטימית בקיץ.

ובסוף זה גם לא באמת פוגע בפדרמן אלא בעיקר מציג אותם מגוחך. קטש הרי עושה בשביל כל המשקיעים את העבודה המלוכלכת – עומד מול המצלמות שבוע-שבוע במקומם, סופג את הרפש, וממשיך לשמור על פאסון של מענטש גם כשהמערכת סביבו מתפרקת לגזרים. הוא הפיון המושלם מבחינתם וכל עוד יש את שלל "הנסיבות המקלות" (מלחמה, "שוק קשה", "גישושים בלתי נגמרים בצל התחרות") הם יכולים למרוח את הסטטוס קוו הזה תקופה לא מבוטלת של זמן.

20 אוקטובר 2025, 21:26

קחו בערבון מוגבל כל הודעה של הגייט.
הארגון הזה לא אמין והוא עושה נזק למועדון לא פחות מההנהלה. מבחינתי גם הם צריכים ללכת ולפנות את מקומם לארגון חדש.
דרך אגב יש התארגנות חדשה שנקראת אנחנו במפה, ממליץ לעקוב אחריהם ברשתות החברתיות.

20 אוקטובר 2025, 21:31

וזאת הסיבה למה לדבר על קטש,השעיר לעזאזל התורן של פרדמן, לא תורמת.
זה לא פעם ראשונה או אחרונה שפדרמן עוצר הכל כי האשם התורן עדיין בתפקיד אז לא צריך להשקיע כסף, בוא נעשה לן את החיים הכי קשים אז לא ניתן חיזוק כי אין למה, יאשימו את קטש ולא אותו.

מה שכן פדרמן אין לו מספיק אחוזים לוטו, אולי יש משהו שאנחנו לא יודעים עליו אבל אני בספק. להאשים אותו לבד זה מסתיר משהו אחר

20 אוקטובר 2025, 21:43

אגב מסתבר שרקנאטי הוא נחש לא פחות גדול מפדרמן.

מתדרך בלי הפסקה נגד פדרמן גם בתקשורת וגם אצל הגייט.

מועדון חולה.

20 אוקטובר 2025, 21:44

שמואל1 כתב:קחו בערבון מוגבל כל הודעה של הגייט.
הארגון הזה לא אמין והוא עושה נזק למועדון לא פחות מההנהלה. מבחינתי גם הם צריכים ללכת ולפנות את מקומם לארגון חדש.
דרך אגב יש התארגנות חדשה שנקראת אנחנו במפה, ממליץ לעקוב אחריהם ברשתות החברתיות.

*נשארים במפה

20 אוקטובר 2025, 23:04

MTA2311 כתב:אגב מסתבר שרקנאטי הוא נחש לא פחות גדול מפדרמן.

מתדרך בלי הפסקה נגד פדרמן גם בתקשורת וגם אצל הגייט.

מועדון חולה.

אם רקנאטי ופדרמן מסוכסכים ואין יותר בינהם הסכם ג׳נטלמני או ווטאבר אז אני לא מבין מה הבעיה של כל שאר הבעלים לכנס את הבורד ולהצביע בעד הנפקת מניות כנגד הזרמת הון בעלים. אם כולם מוכנים אז כל האחזקות ישארו אותו דבר ואם פדרמן מתנגד אז הוא ידולל. לא צריך את האישור שלו.

הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שזה לא הסכם "ג׳נטלמני" אלא יש בין פדרמן ורקאנטי הסכם אמיתי של שליטה משותפת ובה כל אחד רשאי להטיל וטו על השני וכל ההחלטות מתקבלות ביחד. אם זה לא זה אז אני באמת לא מבין מה הסיפור ולמה לא דוחקים אותו (זה כמובן בהנחה שמאמינים לסיפורים שכולם רוצים להזרים עוד כסף ורק פדרמן מתנגד)

21 אוקטובר 2025, 10:19

האמת כנראה איפשהו באמצע. זה לא "רק" פדרמן, אבל אין ספק שגם לו יש תרומה באיך שהקבוצה נראית.
אם כל שאר המשקיעים היו רוצים לשים כסף ורק פדרמן "לא", היו מוצאים דרך לעשות את זה מבלי שאחוזי הבעלות יפגעו.
הסיפור הזה של הגייט, אני לא קונה אותו. נשמע לי כמו גיבוב שבעיקר משרת אותם.
פרסם תגובה