26 אפריל 2012, 20:39
Holiday_Armadillo כתב:
ד''א, גילוי נאות שלי, בפעמיים שרשמתי ''יעודד את בלאט'' זה במקור היה ''יעודד את פדרמן'', לא יודעת מה נדפק לי בראש שכתבתי את זה פעמיים
26 אפריל 2012, 21:16
27 אפריל 2012, 08:59
27 אפריל 2012, 10:14
felix_r כתב:לא יודע... אני אישית לא היתי כל כך מרוצה לא מבחירת השחקנים ולא מהעבודה איתם בהמשך.
גם הסידרה הגדולה מול פאו לא יכולה למחוק את העובדה, שבניגוד לעונה שעברה, העונה מכבי נראיתה קבוצה ללא סגנון וללא שיטה. אין לנו אפילו חמישיה פותחת. אני חושב שהביקורת היא במקום.
אז נכון, אם בלאט לא ימשיך, אין שום מועמד ראוי להחליף אותו, אבל עדיין זה לא אומר שאנחנו צריכים להתלהב מעבודתו של בלאט העונה.
27 אפריל 2012, 10:47
27 אפריל 2012, 10:58
rc4991 כתב:felix_r כתב:לא יודע... אני אישית לא היתי כל כך מרוצה לא מבחירת השחקנים ולא מהעבודה איתם בהמשך.
גם הסידרה הגדולה מול פאו לא יכולה למחוק את העובדה, שבניגוד לעונה שעברה, העונה מכבי נראיתה קבוצה ללא סגנון וללא שיטה. אין לנו אפילו חמישיה פותחת. אני חושב שהביקורת היא במקום.
אז נכון, אם בלאט לא ימשיך, אין שום מועמד ראוי להחליף אותו, אבל עדיין זה לא אומר שאנחנו צריכים להתלהב מעבודתו של בלאט העונה.
הבן אדם הגיע מרחק שריקה שלא נשרקה לפיינל פור אחרי עונה כל כך קשה(השביתה בNBA,הבאת רכז שעזב באמצע,אדריאטית,הבטחות שלא קוימו(סגל שכולל 14-15 שחקנים בכירים)ואתה עוד מעביר עליו ביקורת?
מילא להעביר עליו ביקורת על דברים ספציפיים כמו סוגיית פאפא' והגנת החילופיחם האוטומאטיים אבל לבוא ולהעביר ביקורת על עונה שלמה שהיתה הצלחה גדולה?(וכן היא היתה מוצלחת מאוד)
27 אפריל 2012, 11:05
felix_r כתב:לא יודע... אני אישית לא היתי כל כך מרוצה לא מבחירת השחקנים ולא מהעבודה איתם בהמשך.
27 אפריל 2012, 11:07
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:לא יודע... אני אישית לא היתי כל כך מרוצה לא מבחירת השחקנים ולא מהעבודה איתם בהמשך.
הבן אדם הגיע מרחק שריקה שלא נשרקה לפיינל פור אחרי עונה כל כך קשה(השביתה בNBA,הבאת רכז שעזב באמצע,אדריאטית,הבטחות שלא קוימו(סגל שכולל 14-15 שחקנים בכירים)ואתה עוד מעביר עליו ביקורת?
מילא להעביר עליו ביקורת על דברים ספציפיים כמו סוגיית פאפא' והגנת החילופיחם האוטומאטיים אבל לבוא ולהעביר ביקורת על עונה שלמה שהיתה הצלחה גדולה?(וכן היא היתה מוצלחת מאוד)
לא יודע מאיפה אתה לוקח את הדברים שלך. אתה, ועוד מספר חברים כאן קוראים דבר אחד, אבל מבינים מה שהם רוצים. חבל.
הרבה מאוד דברים ספציפיים, כמו אלה שציינת וגם אחרים שלא ציינת, גורמים לי לחוסר שביעות רצון בעבודתו של בלאט העונה.
27 אפריל 2012, 11:16
27 אפריל 2012, 12:15
yarinsaky כתב:פדרמן אומר שאולי צריך לתת לאוחיון את המפתחות לשנה הבאה, הוא היה חולם לדבר כך אם בלאט לא היה נותן לו קרדיט גדול העונה גם על חשבון פאפלוקאס ?
כלומר יש כאן משהוא לא הגון גם בקטע הזה. אפשר לבקר את בלאט על עניין פאפלוקאס, אבל היה לזה גם מחיר וגם דבר טוב בסופו של דבר.
אי אפשר לתפוס את המקל משני הקצוות.
אני חושב כמו יוני שאי אפשר לדעת מה היה קורה עם פאפאס היה מקבל יותר על חשבון אוחיון או אם אליהו היה מקבל יותר על חשבון בלו, זה סתם
ניחושים.
שני השחקנים האלו הם לא שחקנים שלמים היום שאפשר לדעת זאת ברמה מסויימת של וודאות.
חוץ מזה, עונה שהתחילה בשביתת נ.ב.א, בהברזה של הרכז הראשון והכוכב, בעזיבת רכז נ.ב.א מוביל ובפציעה של הסנטר המוביל היא בהגדרה עונה בעייתית. לא דומה לעונה הקודמת.
27 אפריל 2012, 12:46
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:לא יודע... אני אישית לא היתי כל כך מרוצה לא מבחירת השחקנים ולא מהעבודה איתם בהמשך.
לא יודע מאיפה אתה לוקח את הדברים שלך. אתה, ועוד מספר חברים כאן קוראים דבר אחד, אבל מבינים מה שהם רוצים. חבל.
הרבה מאוד דברים ספציפיים, כמו אלה שציינת וגם אחרים שלא ציינת, גורמים לי לחוסר שביעות רצון בעבודתו של בלאט העונה.
27 אפריל 2012, 12:59
rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:לא יודע... אני אישית לא היתי כל כך מרוצה לא מבחירת השחקנים ולא מהעבודה איתם בהמשך.
מהתגובה שלך הבנתי שאתה מגדיר את העונה הזאת כלא טובה ופחות התמקדת בנקודות ספציפיות או שלא הבנתי אותך נכון?
27 אפריל 2012, 13:47
felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:rc4991 כתב:felix_r כתב:לא יודע... אני אישית לא היתי כל כך מרוצה לא מבחירת השחקנים ולא מהעבודה איתם בהמשך.
מהתגובה שלך הבנתי שאתה מגדיר את העונה הזאת כלא טובה ופחות התמקדת בנקודות ספציפיות או שלא הבנתי אותך נכון?
לא מדויק. אני אומר, שעל הנייר בסך הכל במבחן התוצאה העונה הזאת היא בסדר, כי זה לא בושה להפסיד לאלופת אירופה בנקודה בסדרה הרואית. אבל אם בוחנים את העבודה של בלאט לעומק, ונכנסים לפרטים, אז קשה לקרוא לזה הצלחה. כי חוץ מהמוצאה שמתקבלת על הדעת, הוא לא ממש הצליח ברוב הדברים שהוא בחר לעשות.
בהרבה מאוד מקרים בלאט התעקש להוכיח בכח שהבחירות שלו היו נכונות, מה שהזיק לקבוצה
27 אפריל 2012, 13:58
27 אפריל 2012, 14:05
MTA2311 כתב:יוני, יש את מבחן התוצאה ואת מבחן הדרך. אז נכון, היינו במרחק נקודה מהפיינל פור, אבל יחד עם זאת, שיחקנו כדורסל לא טוב העונה. וגם עם זה אי אפשר להתווכח
27 אפריל 2012, 14:14
jol9 כתב:MTA2311 כתב:יוני, יש את מבחן התוצאה ואת מבחן הדרך. אז נכון, היינו במרחק נקודה מהפיינל פור, אבל יחד עם זאת, שיחקנו כדורסל לא טוב העונה. וגם עם זה אי אפשר להתווכח
OK. מבחן הדרך הוא משני מבחינתי. צסקא לקחה אליפויות אירופה עם הגנת ברזל, וכדורסל מכוער שמתבסס על קליעה משלוש בעיקר, ועל הגאוניות של פאפאס. אז מה,
הם נחשבים אלופים פחות גדולים?
ואם חלילה דרק היה מפספס את אותה הזריקה, האם הקבוצה המופלאה של מכבי, ששיחקה כדורסל מדהים, היתה בכלל יכולה להיות מוזכרת לצד האלופות הגדולות ביותר?
זה קצת מזכיר לי את התירוצים של אוהדי בארסה או פדרר... לא תמיד היופי הוא מה שחשוב.
27 אפריל 2012, 14:16
27 אפריל 2012, 14:19
MTA2311 כתב:jol9 כתב:MTA2311 כתב:יוני, יש את מבחן התוצאה ואת מבחן הדרך. אז נכון, היינו במרחק נקודה מהפיינל פור, אבל יחד עם זאת, שיחקנו כדורסל לא טוב העונה. וגם עם זה אי אפשר להתווכח
OK. מבחן הדרך הוא משני מבחינתי. צסקא לקחה אליפויות אירופה עם הגנת ברזל, וכדורסל מכוער שמתבסס על קליעה משלוש בעיקר, ועל הגאוניות של פאפאס. אז מה,
הם נחשבים אלופים פחות גדולים?
ואם חלילה דרק היה מפספס את אותה הזריקה, האם הקבוצה המופלאה של מכבי, ששיחקה כדורסל מדהים, היתה בכלל יכולה להיות מוזכרת לצד האלופות הגדולות ביותר?
זה קצת מזכיר לי את התירוצים של אוהדי בארסה או פדרר... לא תמיד היופי הוא מה שחשוב.
ברור שהוא משני, אבל אי אפשר להתעלם ממנו. גם לך היו לא מעט תלונות לאורך העונה.
בשביל מכבי, עונה שנגמרת בהצלבה כשהכדורסל שהקבוצה משחקת הוא לא טוב, היא לא עונה מוצלחת. כמובן שבלאט הוא לא האשם היחיד, אבל גם לו יש חלק בזה.
27 אפריל 2012, 14:24
yarinsaky כתב:אבל יש סיבות מקלות לכדורסל הלא טוב - רכז מוביל שעוזב באמצע ( פארמר ), שחקן מרכזי שמגיע באמצע העונה עם כושר לקוי ( לאנגפורד ) שלוקח לו זמן להתאקלם, פציעה של סנטר שמגבילה אותו, יותר משחקים מאימונים בגלל האדריאטית. כל אלו גורמים אובייקטיביים שלא היו תלויים בבלאט.
תארו לכם שאובראדוביץ' מאבד רכז מוביל באמצע העונה. לדעתי הוא היה מאבד את הראש.
אבל כמובן שגם לבלאט יש חלק בכל דבר שקורה בקבוצה .
אני חושב שיהיה יותר הוגן לבדוק את בלאט בעונה הקרובה אם הקיץ יהיה שקט ויהיה ניתן לבנות קבוצה בצורה נורמלית( אשתו של בלו כבר פוחדת להישאר כאן בגלל הדיבורים על איראן ).
נראה אם היא תהיה קרובה יותר לעונה הקודמת או לעונה הנוכחית.
27 אפריל 2012, 14:28