שחף כתב:חוץ מזה, אם כבר פנטזיות, למה לא לורבק במקום ווימס? הקו הקדמי שלך לא משהו.
למה במקום ווימס? עדיף את לורבק במקום ג'יימס. ועל הדרך גם את דיאמנטדיס, ואולי גם נשכנע את קירילנקו לוותר על הנטס. ואם ממש רוצים אז גם נבארו זה סבבה
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:חוץ מזה, אם כבר פנטזיות, למה לא לורבק במקום ווימס? הקו הקדמי שלך לא משהו.
asafb96 כתב:שחף כתב:חוץ מזה, אם כבר פנטזיות, למה לא לורבק במקום ווימס? הקו הקדמי שלך לא משהו.
למה במקום ווימס? עדיף את לורבק במקום ג'יימס. ועל הדרך גם את דיאמנטדיס, ואולי גם נשכנע את קירילנקו לוותר על הנטס. ואם ממש רוצים אז גם נבארו זה סבבה
Mta_atic כתב:משחקים טובים (עד כמה שאפשר לקרוא לזה טוב כשאנחנו לא שם).
פאו ובארסה יהיו בגמר (אסף, מקווה שלא שחכת את ההתערבות הקטנה שלנו) ובארסה תיקח גביע.
where is the love? כתב:אני מהמר על גמר של צסק"א - אולימפיאקוס
זה נכון שצסק"א היא פייבוריטית ושמתסכלים על הכוכבים שלה אז זה באמת נראה מפחיד, אבל גם לפאו יש מספיק כוכבים ואוברדוביץ מאוד יקשה עליהם, לדעתי צסק"א ינצחו אבל זה לא יהיה קל כל כך. לגבי הגמר, בגמר הכל יכול להיות גם ברצלונה יכולה לעצור את צסק"א וגם אולימפיאקוס יכולה להפתיע למרות מה שחושבים...
בכל אופן צסק"א תחזור יחד עם הגביע, ולדעתי בגמר יהיה לה יותר קל מחצי הגמר, אבל בהחלט זה לא יהיה טיול קליל!
אני גם בעד צסק"א אני חושב שמאוד מגיע להם ויהיה נחמד לראות את קירילנקו זוכה בגביע אירופה.
אגב יש שידור איפשהו של חצאי הגמר? או לפחות של הגמר?
asafb96 כתב:נו פליקס, מה אתה אומר, מאריץ' שחקן גמור?![]()
מקווה לראות אותו פה. נשאר אותו סנטר אדיר. פאו פשוט משחקים מושלם. צסק"א נראים חסרי אונים, אבל לדעתי הם עוד יחזרו
asafb96 כתב:נו פליקס, מה אתה אומר, מאריץ' שחקן גמור?![]()
מקווה לראות אותו פה. נשאר אותו סנטר אדיר. פאו פשוט משחקים מושלם. צסק"א נראים חסרי אונים, אבל לדעתי הם עוד יחזרו
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508 ו־29 אורחים