28 מאי 2012, 19:53
שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אסתכל על הסגל שאני רוצה מזווית מציאותית לגמרי כולל אי-החזרה המסתמנת של בלו
1-קופונן, אוחיון
2-לוגאן\היקמן, הלפרין,לאנדסברג
3-סמית', פניני
4-ליאור, ניק קיינר מדלי
5-שרמאדיני, מאריץ', ג'יימס\טיוס
למה בחרתי בלוגאן? בשביל שיהיה כסף לשחקן טוב בעמדה 4+ג'יימס\טיוס שישמש כגבוה חמישי אבל עדיין יש עדיפות להיקמן כי הוא יותר מגוון
למה ניק קיינר מדלי לעמדה 4? במילה אחת..שלשות. בשתי מילים..שלשות וריבאונד
עברתי על חוק אחד-מכבי אמרו שיהיו 6 זרים ואני הלכתי על שבעה אבל אם טיוס יקבל אזרחות ויגיע במקום ג'יימס אז זה ייפתר
בפנטזיות הכי ורודות שלי ג'רלד גרין לא מקבל חוזה ב-NBA ומגיע הנה לעמדה 4 אבל כולנו יודעים שזה לא יקרה
קופונן ולוגאן בתור קו אחורי? משחקים ביורוקאפ בשנה הבאה?
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אוהבת את קופונן כי אני חושבת שהוא מה שמתאים למכבי מבחינת ניהול משחק כי למרות שיוגב יכול לתת הגנה ואנרגיות ולפעמים אסיסטים מחדירות הוא עדיין לוקה בחסר בכל מה שקשור בניהול המשחק ואני רוצה רכז חכם שגם יכול לקלוע..קופונן עונה על הדרישות האלה
עם הפיסקה הזו אני מאוד מסכימה.
אני לא ממש מכירה את קופונן, אבל אני בהחלט איתך על העיקרון של רכז חכם, למרות השיפור העצום של אוחיון.
אגב, מה נסגר עם התשוקה המחודשת של כולם כאן לשאראס??
רוצים שידור חוזר של מקרה פאפא??
28 מאי 2012, 20:04
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אסתכל על הסגל שאני רוצה מזווית מציאותית לגמרי כולל אי-החזרה המסתמנת של בלו
1-קופונן, אוחיון
2-לוגאן, הלפרין,לאנדסברג
3-סמית', פניני
4-ליאור, ניק קיינר מדלי
5-שרמאדיני, מאריץ', ג'יימס\טיוס
למה בחרתי בלוגאן? בשביל שיהיה כסף לשחקן טוב בעמדה 4+ג'יימס\טיוס שישמש כגבוה חמישי
למה ניק קיינר מדלי לעמדה 4? במילה אחת..שלשות. בשתי מילים..שלשות וריבאונד
עברתי על חוק אחד-מכבי אמרו שיהיו 6 זרים ואני הלכתי על שבעה אבל אם טיוס יקבל אזרחות ויגיע במקום ג'יימס אז זה ייפתר
בפנטזיות הכי ורודות שלי ג'רלד גרין לא מקבל חוזה ב-NBA ומגיע הנה לעמדה 4 אבל כולנו יודעים שזה לא יקרה
בלי להעליב אבל לפי דעתי זה סגל חלש מאוד..
אני מבין שזה הסגנון שאת אוהבת, וכמה שפחות שחורים, אבל את באמת חושבת שדבר כזה יכול להצליח?
יש כישרון, נכון, אבל זה לוקה באתלטיות, זה בעצם סגל של קבוצה אירופאית (שהיא לא מכבי) מלפני 30 שנה (כאילו מתאים לסגנון)
בסך הכל אירגנת פה כוכבי יורוקאפ אחרי שדייויד התלונן שאין לו סופרסטאר על..
זה יכול להיות נחמד ושיצא לראות כדורסל יפה וחכם, אבל כדורסל יפהמ וחכם שלא יעבור את הטופ 16, אין פה מישהו אחד שיכול לקחת על עצמו "ברגעים הקשים"..
אני לא מסכימה עם האמירה שאני רוצה כמה שפחות שחורים
סמית' לא מפריע לי והוא שחור
את באסטון אהבתי והוא שחור
את ג'יימס אני אוהבת והוא שחור
קרה מצב ועמדה 5 מסתמנת כעמדה לבנה..אני לא יכולה להוריד משם את שרמאדיני כי הוא חתום ומאריץ' מסתמן כשחקן השני אז מה אני אעשה? מה גם שמאריץ' לא בדיוק אירופאי..אוסטרלי שהלך ללמוד בקולג' אמריקאי וממוצא סרבי
אני אוהבת את קופונן כי אני חושבת שהוא מה שמתאים למכבי מבחינת ניהול משחק כי למרות שיוגב יכול לתת הגנה ואנרגיות ולפעמים אסיסטים מחדירות הוא עדיין לוקה בחסר בכל מה שקשור בניהול המשחק ואני רוצה רכז חכם שגם יכול לקלוע..קופונן עונה על הדרישות האלה
28 מאי 2012, 20:23
28 מאי 2012, 20:26
שחף כתב:קופונן ולוגאן בתור קו אחורי? משחקים ביורוקאפ בשנה הבאה?
28 מאי 2012, 20:30
28 מאי 2012, 20:36
28 מאי 2012, 20:37
Euro_Basket כתב:שחף כתב:קופונן ולוגאן בתור קו אחורי? משחקים ביורוקאפ בשנה הבאה?
קופונן יותר טוב מרוב הגארדים ששיחקו ביורוליג השנה.
28 מאי 2012, 20:50
שחף כתב:באמת מעניין אותי למה אנשים חושבים שהבאה של שאראס זה רעיון טוב. מעבר לעובדה שלשחקן בגילו אין שום אינדיקציה איך הולכת להיראות העונה הבאה שלו והוא יכול ליפול חזק ביכולת שלו, אנשים באמת חושבים ששאראס, שיש לו לא מעט גינוני כוכבות, יבוא לפה ויקבל בהכנעה את זה שהוא יהיה יחלוק בדקות\יהיה המחליף של יוגב אוחיון?? ואיך לדעתכם הקהל או יותר גרוע מזה פדרמן יגיבו אם בלאט יחליט לספסל אותו באחד המשחקים?
28 מאי 2012, 20:51
28 מאי 2012, 20:52
yarinsaky כתב:שאראס זה באמת לא פאפאס, השבתה שלו ע"י בלאט תהיה רעידת אדמה. לא לשכוח שפדרמן גם מאוד אוהב אותו אישית. בלאט מאוד יפחד לקחת אותו, לא רק מקצועית.
28 מאי 2012, 20:57
שחף כתב:הוא לא מן יותם הלפרין לעשירים?(שלא לדבר על זה שמבחינת הישגים בקריירה הלפרין עשה יותר ממנו).
28 מאי 2012, 21:13
28 מאי 2012, 22:25
yarinsaky כתב:שאראס זה באמת לא פאפאס, השבתה שלו ע"י בלאט תהיה רעידת אדמה. לא לשכוח שפדרמן גם מאוד אוהב אותו אישית. בלאט מאוד יפחד לקחת אותו, לא רק מקצועית.
28 מאי 2012, 22:31
28 מאי 2012, 22:33
yellowaura כתב:מבחינה מציאותית. סגל שנראה לי אפשרי:
C- אלכס מאריץ', גיאורגי שרמדיני
PF- דבון ג'פרסון, ליאור אליהו
SF- דווין סמית', גיא פניני
SG- פטריק בוורלי, סילבן לאנדסברג, יותם הלפרין
PG- ארון ג'קסון, יוגב אוחיון
אני מסכים עם פליקס שעמדת הסנטר במיוחד לא ממש מושכת השנה אבל אין מה לעשות.
אני הייתי שמח לראות את מירוטיץ' בעמדת הסנטר ומקאלב בעמדת הגארד אבל זה לא יקרה.
ישנם אילוצים מסוימים כגון שרמדיני ובלו שלפי דעתי לא ימשיך.
בכל מקרה מדובר בסגל ריאלי לטעמי.
ג'קסון לפי דעתי יחתום בסוף במכבי (זה בינו לבין פרקינס).
במקום לאנגפורד היקר הייתי שמח לראות את בוורלי שלטעמי היום מעט יותר זול ממנו ונותן עוד שחקן שיכול בעת הצורך לשחק גם רכז או מוביל כדור.
בנוסף בוורלי מתאים למשחק הלחץ בהגנה שבלאט אוהב.
לצד מאריץ' ושרמדיני צריך שחקן אתלטי בעמדה 4. מאריץ' שיחק היטב עם רוברטס בפרטיזן ושרמדיני יודע למסור היטב לגבוהים שנעים טוב. הייתי שמח לראות את ג'פרסון שנתן עונת MVP ברוסיה ועדיין יהיה שחקן צעיר במחיר זול יחסית.
זה סגל שנראה לי אפשרי ואטרקטיבי יחסית. סגל אתלטי, אמריקאי. סגל שיכול לרוץ אך גם לשחק משחק עומד.
28 מאי 2012, 22:46
LIAV10 כתב:yellowaura כתב:מבחינה מציאותית. סגל שנראה לי אפשרי:
C- אלכס מאריץ', גיאורגי שרמדיני
PF- דבון ג'פרסון, ליאור אליהו
SF- דווין סמית', גיא פניני
SG- פטריק בוורלי, סילבן לאנדסברג, יותם הלפרין
PG- ארון ג'קסון, יוגב אוחיון
אני מסכים עם פליקס שעמדת הסנטר במיוחד לא ממש מושכת השנה אבל אין מה לעשות.
אני הייתי שמח לראות את מירוטיץ' בעמדת הסנטר ומקאלב בעמדת הגארד אבל זה לא יקרה.
ישנם אילוצים מסוימים כגון שרמדיני ובלו שלפי דעתי לא ימשיך.
בכל מקרה מדובר בסגל ריאלי לטעמי.
ג'קסון לפי דעתי יחתום בסוף במכבי (זה בינו לבין פרקינס).
במקום לאנגפורד היקר הייתי שמח לראות את בוורלי שלטעמי היום מעט יותר זול ממנו ונותן עוד שחקן שיכול בעת הצורך לשחק גם רכז או מוביל כדור.
בנוסף בוורלי מתאים למשחק הלחץ בהגנה שבלאט אוהב.
לצד מאריץ' ושרמדיני צריך שחקן אתלטי בעמדה 4. מאריץ' שיחק היטב עם רוברטס בפרטיזן ושרמדיני יודע למסור היטב לגבוהים שנעים טוב. הייתי שמח לראות את ג'פרסון שנתן עונת MVP ברוסיה ועדיין יהיה שחקן צעיר במחיר זול יחסית.
זה סגל שנראה לי אפשרי ואטרקטיבי יחסית. סגל אתלטי, אמריקאי. סגל שיכול לרוץ אך גם לשחק משחק עומד.
איך בדיוק סגל מציאןתי כולל את בברלי?
אם מירוטיץ' סנטר זה החלום הרטוב שלך כנראה מכבי נטחנת בחלומות האלה כי הוא יותר SF מאשר סנטר (הוא PF)..
28 מאי 2012, 23:01
28 מאי 2012, 23:46
29 מאי 2012, 00:55
29 מאי 2012, 04:28
מתAMסרת כתב:אוחיון, רכז מנהל משחק חכם עם יכולת קליעה
לאנגפורד, יותם
סמית', פניני
ליאור, בלו/שון ג'יימס
הנדריקס/מאריץ, שרמדיני
אז ככה..
יוני, לשאראס יש לא מעט איכויות מצויינות, אבל, בגלל הגיל, ההגנה והאגו המנופח (יהיה לו קשה להיות כינור שני ליוגב..), וגם בגלל שבלאט לדעתי לא רוצה אותו.. ובלאט צריך תחתיו שחקנים שהוא מאמין בהם..זה לא יהיה חכם (אפרופו סיפסול).
לאנגפורד, התחלתי להשתכנע שהוא טוב למכבי, ובשאיפה שאם יהיה - ישפר בעונה הבאה את יכולת קבלת ההחלטות שלו..
הנדריקס, למרות התק' האחרונה הלא טובה שלו, הוא שחקן של מאמן שכנראה מאמין בו, ביכולות שלו ובפוטנציאל להתקדם, ובאישיות שלו. סיבה נוספת היא מאריץ והספק לגביו (פציעות וכו')