שחף כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אסתכל על הסגל שאני רוצה מזווית מציאותית לגמרי כולל אי-החזרה המסתמנת של בלו
1-קופונן, אוחיון
2-לוגאן\היקמן, הלפרין,לאנדסברג
3-סמית', פניני
4-ליאור, ניק קיינר מדלי
5-שרמאדיני, מאריץ', ג'יימס\טיוס
למה בחרתי בלוגאן? בשביל שיהיה כסף לשחקן טוב בעמדה 4+ג'יימס\טיוס שישמש כגבוה חמישי אבל עדיין יש עדיפות להיקמן כי הוא יותר מגוון
למה ניק קיינר מדלי לעמדה 4? במילה אחת..שלשות. בשתי מילים..שלשות וריבאונד
עברתי על חוק אחד-מכבי אמרו שיהיו 6 זרים ואני הלכתי על שבעה אבל אם טיוס יקבל אזרחות ויגיע במקום ג'יימס אז זה ייפתר
בפנטזיות הכי ורודות שלי ג'רלד גרין לא מקבל חוזה ב-NBA ומגיע הנה לעמדה 4 אבל כולנו יודעים שזה לא יקרה
קופונן ולוגאן בתור קו אחורי? משחקים ביורוקאפ בשנה הבאה?
לוגאן בא לי לראש כי אני מנסה להיות מציאותית
הוא ממש לא העדיפות הראשונה ואני מעדיפה מישהו הרבה יותר אתלטי ממנו(הרבה יותר)אבל זה היה יותר בגלל ענייני כספים ולא רציתי להשאיר משבצת ריקה
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני אוהבת את קופונן כי אני חושבת שהוא מה שמתאים למכבי מבחינת ניהול משחק כי למרות שיוגב יכול לתת הגנה ואנרגיות ולפעמים אסיסטים מחדירות הוא עדיין לוקה בחסר בכל מה שקשור בניהול המשחק ואני רוצה רכז חכם שגם יכול לקלוע..קופונן עונה על הדרישות האלה
עם הפיסקה הזו אני מאוד מסכימה.
אני לא ממש מכירה את קופונן, אבל אני בהחלט איתך על העיקרון של רכז חכם, למרות השיפור העצום של אוחיון.
אגב, מה נסגר עם התשוקה המחודשת של כולם כאן לשאראס??
רוצים שידור חוזר של מקרה פאפא??
הרעש יהיה הרבה יותר גדול וחמור עם שאראס אם יקרה לו מה שקרה עם פאפא ובדיוק בגלל זה אסור שהוא יגיע