הסגל שלכם לעונה הבאה

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: הסגל שלכם לעונה הבאה

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 28 מאי 2012, 19:53

שחף כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני אסתכל על הסגל שאני רוצה מזווית מציאותית לגמרי כולל אי-החזרה המסתמנת של בלו

1-קופונן, אוחיון
2-לוגאן\היקמן, הלפרין,לאנדסברג
3-סמית', פניני
4-ליאור, ניק קיינר מדלי
5-שרמאדיני, מאריץ', ג'יימס\טיוס

למה בחרתי בלוגאן? בשביל שיהיה כסף לשחקן טוב בעמדה 4+ג'יימס\טיוס שישמש כגבוה חמישי אבל עדיין יש עדיפות להיקמן כי הוא יותר מגוון

למה ניק קיינר מדלי לעמדה 4? במילה אחת..שלשות. בשתי מילים..שלשות וריבאונד

עברתי על חוק אחד-מכבי אמרו שיהיו 6 זרים ואני הלכתי על שבעה אבל אם טיוס יקבל אזרחות ויגיע במקום ג'יימס אז זה ייפתר

בפנטזיות הכי ורודות שלי ג'רלד גרין לא מקבל חוזה ב-NBA ומגיע הנה לעמדה 4 אבל כולנו יודעים שזה לא יקרה

קופונן ולוגאן בתור קו אחורי? משחקים ביורוקאפ בשנה הבאה?

לוגאן בא לי לראש כי אני מנסה להיות מציאותית
הוא ממש לא העדיפות הראשונה ואני מעדיפה מישהו הרבה יותר אתלטי ממנו(הרבה יותר)אבל זה היה יותר בגלל ענייני כספים ולא רציתי להשאיר משבצת ריקה

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני אוהבת את קופונן כי אני חושבת שהוא מה שמתאים למכבי מבחינת ניהול משחק כי למרות שיוגב יכול לתת הגנה ואנרגיות ולפעמים אסיסטים מחדירות הוא עדיין לוקה בחסר בכל מה שקשור בניהול המשחק ואני רוצה רכז חכם שגם יכול לקלוע..קופונן עונה על הדרישות האלה

עם הפיסקה הזו אני מאוד מסכימה.
אני לא ממש מכירה את קופונן, אבל אני בהחלט איתך על העיקרון של רכז חכם, למרות השיפור העצום של אוחיון.

אגב, מה נסגר עם התשוקה המחודשת של כולם כאן לשאראס??
רוצים שידור חוזר של מקרה פאפא??

הרעש יהיה הרבה יותר גדול וחמור עם שאראס אם יקרה לו מה שקרה עם פאפא ובדיוק בגלל זה אסור שהוא יגיע
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 מאי 2012, 20:04

Holiday_Armadillo כתב:
LIAV10 כתב:
Holiday_Armadillo כתב:אני אסתכל על הסגל שאני רוצה מזווית מציאותית לגמרי כולל אי-החזרה המסתמנת של בלו

1-קופונן, אוחיון
2-לוגאן, הלפרין,לאנדסברג
3-סמית', פניני
4-ליאור, ניק קיינר מדלי
5-שרמאדיני, מאריץ', ג'יימס\טיוס

למה בחרתי בלוגאן? בשביל שיהיה כסף לשחקן טוב בעמדה 4+ג'יימס\טיוס שישמש כגבוה חמישי

למה ניק קיינר מדלי לעמדה 4? במילה אחת..שלשות. בשתי מילים..שלשות וריבאונד

עברתי על חוק אחד-מכבי אמרו שיהיו 6 זרים ואני הלכתי על שבעה אבל אם טיוס יקבל אזרחות ויגיע במקום ג'יימס אז זה ייפתר

בפנטזיות הכי ורודות שלי ג'רלד גרין לא מקבל חוזה ב-NBA ומגיע הנה לעמדה 4 אבל כולנו יודעים שזה לא יקרה

בלי להעליב אבל לפי דעתי זה סגל חלש מאוד..
אני מבין שזה הסגנון שאת אוהבת, וכמה שפחות שחורים, אבל את באמת חושבת שדבר כזה יכול להצליח?
יש כישרון, נכון, אבל זה לוקה באתלטיות, זה בעצם סגל של קבוצה אירופאית (שהיא לא מכבי) מלפני 30 שנה (כאילו מתאים לסגנון)
בסך הכל אירגנת פה כוכבי יורוקאפ אחרי שדייויד התלונן שאין לו סופרסטאר על..

זה יכול להיות נחמד ושיצא לראות כדורסל יפה וחכם, אבל כדורסל יפהמ וחכם שלא יעבור את הטופ 16, אין פה מישהו אחד שיכול לקחת על עצמו "ברגעים הקשים"..

אני לא מסכימה עם האמירה שאני רוצה כמה שפחות שחורים
סמית' לא מפריע לי והוא שחור
את באסטון אהבתי והוא שחור
את ג'יימס אני אוהבת והוא שחור
קרה מצב ועמדה 5 מסתמנת כעמדה לבנה..אני לא יכולה להוריד משם את שרמאדיני כי הוא חתום ומאריץ' מסתמן כשחקן השני אז מה אני אעשה? מה גם שמאריץ' לא בדיוק אירופאי..אוסטרלי שהלך ללמוד בקולג' אמריקאי וממוצא סרבי

אני אוהבת את קופונן כי אני חושבת שהוא מה שמתאים למכבי מבחינת ניהול משחק כי למרות שיוגב יכול לתת הגנה ואנרגיות ולפעמים אסיסטים מחדירות הוא עדיין לוקה בחסר בכל מה שקשור בניהול המשחק ואני רוצה רכז חכם שגם יכול לקלוע..קופונן עונה על הדרישות האלה

אוקיי, עם הקטע של קופנן אני זורם, אם את אומרת שהוא כישרון אני מאמין לך, אבל לסבול את לוגאן בשיל לקבל את קיינר מדלי? מילא זה היה בשביל טלטוביץ', אבל פאקינג מישהו שהוא בסך הכל לא יותר טוב מהנדריקס..

קבוצה מאוד אפורה, אלופת היורוקאפ כן, לעבור את הטופ 16 ביורוליג? אני לא בטוח..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי rc4991 » 28 מאי 2012, 20:23

די מוזר לי שאנשים פה ביקרו את הסגל שלי ואחרים פה כתבו סגלים לא פחות יקרים ואפילו יותר
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי Euro_Basket » 28 מאי 2012, 20:26

שחף כתב:קופונן ולוגאן בתור קו אחורי? משחקים ביורוקאפ בשנה הבאה?

קופונן יותר טוב מרוב הגארדים ששיחקו ביורוליג השנה.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי שחף » 28 מאי 2012, 20:30

באמת מעניין אותי למה אנשים חושבים שהבאה של שאראס זה רעיון טוב. מעבר לעובדה שלשחקן בגילו אין שום אינדיקציה איך הולכת להיראות העונה הבאה שלו והוא יכול ליפול חזק ביכולת שלו, אנשים באמת חושבים ששאראס, שיש לו לא מעט גינוני כוכבות, יבוא לפה ויקבל בהכנעה את זה שהוא יהיה יחלוק בדקות\יהיה המחליף של יוגב אוחיון?? ואיך לדעתכם הקהל או יותר גרוע מזה פדרמן יגיבו אם בלאט יחליט לספסל אותו באחד המשחקים?
שחף

הודעהעל ידי asafb96 » 28 מאי 2012, 20:36

דה קולו/קופנן/היקמן, אוחיון
לאנגפורד, הלפרין
סמית', פניני
מאצ'בן/ג'יימס, ליאור
מאריץ', שרמדיני

לליגה מוסיפים ישראלים כמו שטיין, זלמנסון והררי
asafb96

הודעהעל ידי שחף » 28 מאי 2012, 20:37

Euro_Basket כתב:
שחף כתב:קופונן ולוגאן בתור קו אחורי? משחקים ביורוקאפ בשנה הבאה?

קופונן יותר טוב מרוב הגארדים ששיחקו ביורוליג השנה.

הוא לא מן יותם הלפרין לעשירים?(שלא לדבר על זה שמבחינת הישגים בקריירה הלפרין עשה יותר ממנו).
שחף

הודעהעל ידי חנו'ש » 28 מאי 2012, 20:50

שחף כתב:באמת מעניין אותי למה אנשים חושבים שהבאה של שאראס זה רעיון טוב. מעבר לעובדה שלשחקן בגילו אין שום אינדיקציה איך הולכת להיראות העונה הבאה שלו והוא יכול ליפול חזק ביכולת שלו, אנשים באמת חושבים ששאראס, שיש לו לא מעט גינוני כוכבות, יבוא לפה ויקבל בהכנעה את זה שהוא יהיה יחלוק בדקות\יהיה המחליף של יוגב אוחיון?? ואיך לדעתכם הקהל או יותר גרוע מזה פדרמן יגיבו אם בלאט יחליט לספסל אותו באחד המשחקים?

אשכרה פדרמן עוד מסוגל לפטר את בלאט על ספסול יתר של שאראס.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי yarinsaky » 28 מאי 2012, 20:51

שאראס זה באמת לא פאפאס, השבתה שלו ע"י בלאט תהיה רעידת אדמה. לא לשכוח שפדרמן גם מאוד אוהב אותו אישית. בלאט מאוד יפחד לקחת אותו, לא רק מקצועית.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי שחף » 28 מאי 2012, 20:52

yarinsaky כתב:שאראס זה באמת לא פאפאס, השבתה שלו ע"י בלאט תהיה רעידת אדמה. לא לשכוח שפדרמן גם מאוד אוהב אותו אישית. בלאט מאוד יפחד לקחת אותו, לא רק מקצועית.

בלאט גם רמז לזה שאת שאראס הוא לא יכול להעלות מהספסל, ופדרמן אמר ש"הבעיה עם שאראס היא קודם כל מקצועית". אני באמת לא רואה את זה קורה.
שחף

הודעהעל ידי Euro_Basket » 28 מאי 2012, 20:57

שחף כתב:הוא לא מן יותם הלפרין לעשירים?(שלא לדבר על זה שמבחינת הישגים בקריירה הלפרין עשה יותר ממנו).

יש קצת דמיון להלפרין.. נתונים פיזיים, משחק פיק אנד רול מעולה, אוהב לחדור לסל וקולע טוב מחוץ לקשת.
בנוסף, הוא גם אוהב משחק ריצה, מקבל החלטות טובות בהתקפות מתפרצות ומרבה לקלוע שלשות בהתקפת מעבר.
אל תשכח שהוא צעיר ממנו ב-4 שנים, אבל השוני הכי גדול ביניהם הוא שבניגוד להלפרין הוא אוהב את הכדור אצלו במאני טיים (רק בשבוע שעבר הוא קלע 11 נק' ב-2 הדקות האחרונות של המשחק).

אני לא חושב שבלעדיו פינלנד היתה מסיימת את אליפות אירופה האחרונה במקום ה-9, או בכלל עולה לדרג הראשון.
סמל אישי של המשתמש
Euro_Basket

הודעהעל ידי Thorin » 28 מאי 2012, 21:13

רכזים- יוגב וג'קסון
גארד שני- קית' ויותם
סמול- טוב זה סגור וחתום, סמית' וגיא
4- הייתי רוצה בלו אבל כיוון שהוא כנראה לא יהיה כאן אני בוחר במילאן וליאור
סנטר- שרמנדיני,מאריץ וגיימס.
בנוסף גארד לבחירה של בלאט, אני מעדיף שזה יהיה לנסברג ולא טל שגמר את הסוס ומרוויח המון כסף למה שהוא מייצר.
סגל טוב,מאוזן, אתה יודע מה תקבל ממנו חוץ מסימן השאלה של ג'קסון וגם אם לא יילך איתו יוגב הוכיח שהוא רכז גדול והוא רק ישתפר.
אני בטוח שיהיה שיפור גדול בעמדות הפנים, שרמנדיני זריז ממה שנראה, מאריץ אם יהיה כשיר יוסיף המון מתחת לסלים.

ואני לא קונה את השטויות האלה שנבנה סגל טוב ליורוליג אבל לא לליגה, אמנם כל הקבוצות מחזיקות כאן שחקנים זריזים ונמוכים בעמדות הפנים, אבל ממה שאנחנו חווינו בשנים האחרונות ביורוליג, הגדול והחזק מנצח ולא דווקא הזריז, טחנו אותנו בצבע בלי סוף ועכשיו תורנו הגיע.
מאריץ יטחן את הליגה הזאת בזה אני בטוח.
Thorin

הודעהעל ידי jol9 » 28 מאי 2012, 22:25

yarinsaky כתב:שאראס זה באמת לא פאפאס, השבתה שלו ע"י בלאט תהיה רעידת אדמה. לא לשכוח שפדרמן גם מאוד אוהב אותו אישית. בלאט מאוד יפחד לקחת אותו, לא רק מקצועית.

יש משהו בעניין הזה.
תכלס, אני רוצה שהרכז הנוסף, יהיה רכז שישלים את יוגב. קליעה מצויינת זה מאסט. אבל זה גם צריך להיות שחקן שיוכל להתחלק עם יוגי על העמדה.

מבחינה מקצועית דווקא נראה לי ששאראס מתאים כמו כפפה - קלעי גדול גם היום, ווינר, מנהל משחק משובח, יודע להפעיל גבוהים ושחקנים אחרים שלצידו...
הוא גם לא יכול לשחק יותר מדי דקות, ולא תהיה לו שום בעיה לעלות מהספסל.

מה שכן, אם בלאט יחליט לספסל אותו, זה באמת עלול להיות בעייתי.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי yellowaura » 28 מאי 2012, 22:31

מבחינה מציאותית. סגל שנראה לי אפשרי:

C- אלכס מאריץ', גיאורגי שרמדיני
PF- דבון ג'פרסון, ליאור אליהו
SF- דווין סמית', גיא פניני
SG- פטריק בוורלי, סילבן לאנדסברג, יותם הלפרין
PG- ארון ג'קסון, יוגב אוחיון

אני מסכים עם פליקס שעמדת הסנטר במיוחד לא ממש מושכת השנה אבל אין מה לעשות.
אני הייתי שמח לראות את מירוטיץ' בעמדת הסנטר ומקאלב בעמדת הגארד אבל זה לא יקרה.
ישנם אילוצים מסוימים כגון שרמדיני ובלו שלפי דעתי לא ימשיך.

בכל מקרה מדובר בסגל ריאלי לטעמי.
ג'קסון לפי דעתי יחתום בסוף במכבי (זה בינו לבין פרקינס).
במקום לאנגפורד היקר הייתי שמח לראות את בוורלי שלטעמי היום מעט יותר זול ממנו ונותן עוד שחקן שיכול בעת הצורך לשחק גם רכז או מוביל כדור.
בנוסף בוורלי מתאים למשחק הלחץ בהגנה שבלאט אוהב (4 שחקני לחץ טובים בקו האחורי: סמית', בוורלי, אוחיון וג'קסון).
לצד מאריץ' ושרמדיני צריך שחקן אתלטי בעמדה 4. מאריץ' שיחק היטב עם רוברטס בפרטיזן ושרמדיני יודע למסור היטב לגבוהים שנעים טוב. הייתי שמח לראות את ג'פרסון שנתן עונת MVP ברוסיה ועדיין יהיה שחקן צעיר במחיר זול יחסית.

יתרונות: זה סגל שנראה לי אפשרי ואטרקטיבי יחסית. סגל אתלטי, אמריקאי. סגל שיכול לרוץ אך גם לשחק משחק עומד. 4 שחקני הגנה טובים בקו האחורי
חסרונות: 1. ג'פרסון שחקן אתלטי וטוב בהתקפה אך רזה יחסית, לא גבוה במיוחד. מבחינה הגנתית וברמות הגבוהות סימן שאלה.
2. האם ג'קסון מסוגל להיות הגו טו גאי. מסיבה זו הייתי מעדיף את מקאלב אך גם מסיבה זו אני מעדיף את ג'קסון על פרקינס
3. האם מאריץ' יחזור ל70% מהיכולת בפרטיזן. אם כן הרכישה השתלמה
נערך לאחרונה על ידי yellowaura בתאריך 28 מאי 2012, 22:38, נערך פעם אחת בסך הכל.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי LIAV10 » 28 מאי 2012, 22:33

yellowaura כתב:מבחינה מציאותית. סגל שנראה לי אפשרי:

במקום לאנגפורד היקר הייתי שמח לראות את בוורלי שלטעמי היום מעט יותר זול ממנו ונותן עוד שחקן שיכול בעת הצורך לשחק גם רכז או מוביל כדור.
בנוסף בוורלי מתאים למשחק הלחץ בהגנה שבלאט אוהב.
לצד מאריץ' ושרמדיני צריך שחקן אתלטי בעמדה 4. מאריץ' שיחק היטב עם רוברטס בפרטיזן ושרמדיני יודע למסור היטב לגבוהים שנעים טוב. הייתי שמח לראות את ג'פרסון שנתן עונת MVP ברוסיה ועדיין יהיה שחקן צעיר במחיר זול יחסית.

זה סגל שנראה לי אפשרי ואטרקטיבי יחסית. סגל אתלטי, אמריקאי. סגל שיכול לרוץ אך גם לשחק משחק עומד.

איך בדיוק סגל מציאןתי כולל את בברלי?
אם מירוטיץ' סנטר זה החלום הרטוב שלך כנראה מכבי נטחנת בחלומות האלה כי הוא יותר SF מאשר סנטר (הוא PF)..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי yellowaura » 28 מאי 2012, 22:46

LIAV10 כתב:
yellowaura כתב:מבחינה מציאותית. סגל שנראה לי אפשרי:

בנוסף בוורלי מתאים למשחק הלחץ בהגנה שבלאט אוהב.

זה סגל שנראה לי אפשרי ואטרקטיבי יחסית. סגל אתלטי, אמריקאי. סגל שיכול לרוץ אך גם לשחק משחק עומד.

איך בדיוק סגל מציאןתי כולל את בברלי?
אם מירוטיץ' סנטר זה החלום הרטוב שלך כנראה מכבי נטחנת בחלומות האלה כי הוא יותר SF מאשר סנטר (הוא PF)..

ממש לא מסכים... אם כבר מירוטיץ' הוא C/PF. לטעמי הוא בקלות יכול גם לשחק סנטר וראינו אותו כבר משחק בעמדה הזו.
הוא 2.08 ממש לא קרוב להיות SF . הכדרור שלו לא מתקרב לרמה הזו והוא כבר מזמן פיתח יכולות פיזיות לעמוד בקרבות אפילו מול סנטרים.
אם הסנטר שלך היום 2.03 אז בהחלט מירוטיץ' יכול לשחק כסנטר. במיוחד שלא מדובר בשחקן רזה כמו טלטוביץ' למשל.
אתה היית שם אותו היום בעמדה 3 ??? הזוי אם אתה שואל אותי.
בכל מקרה הוא אחד הגבוהים המגוונים ביותר בהתקפה באירופה.
ועוד דבר אני לא זוכר שמכבי טחנו את מירוטיץ'. להיפך מירוטיץ' עשה לנו בית ספר.

אני חושב שבוורלי הוא אפשרי. אי אפשר לומר שהוא סופרסטאר. כן הוא חתום על חוזה א"ט אבל בהתחשב בזה שהוא לא סופרסטאר אם מכבי הייתה מאמינה בו היא הייתה יכולה להביא אותו (או לפחות הייתה נותנת תחרות רצינית).
אני חושב שהיום לאנגפורד יקר מבוורלי.

ועוד דבר קטן... אני מאתגר אותך למצוא לי היום 10 סנטרים טבעיים טובים באירופה (לורבק הוא גם לא סנטר טהור ובכל זאת הייתי מעדיף אותו כסנטר על פני כל אחד אחר באירופה.) . היום רוב הקבוצות הולכות על שילוב של PF/C. זה בהחלט מספק.
רוב הסנטרים היום בינוניים.
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי מתAMסרת » 28 מאי 2012, 23:01

אוחיון, רכז מנהל משחק חכם עם יכולת קליעה
לאנגפורד, יותם
סמית', פניני
ליאור, בלו/שון ג'יימס
הנדריקס/מאריץ, שרמדיני

אז ככה..
יוני, לשאראס יש לא מעט איכויות מצויינות, אבל, בגלל הגיל, ההגנה והאגו המנופח (יהיה לו קשה להיות כינור שני ליוגב..), וגם בגלל שבלאט לדעתי לא רוצה אותו.. ובלאט צריך תחתיו שחקנים שהוא מאמין בהם..זה לא יהיה חכם (אפרופו סיפסול).
לאנגפורד, התחלתי להשתכנע שהוא טוב למכבי, ובשאיפה שאם יהיה - ישפר בעונה הבאה את יכולת קבלת ההחלטות שלו..
הנדריקס, למרות התק' האחרונה הלא טובה שלו, הוא שחקן של מאמן שכנראה מאמין בו, ביכולות שלו ובפוטנציאל להתקדם, ובאישיות שלו. סיבה נוספת היא מאריץ והספק לגביו (פציעות וכו')
מתAMסרת

הודעהעל ידי מקובי » 28 מאי 2012, 23:46

רכז: אוחיון, קיצ'ן/שאראס/כל רכז שנותן את הדברים שאוחיון פחות נותן
שוטינג: קית', יותם, בורשטיין/לנדסברג (עדיפות לאחרון)
סמול: סמית',גיא
פאוור: אליהו, בלו/טיוס,הנדריקס/דורסי/ג'יימס
סנטר: שראמדיני, מאריץ'

בגלל שאני חושב שצריך להשאיר את קית', אז אפשר ללכת על רכז צעיר ו"הימור" מצד אחד או "זקן" מצד שני- ז"א שקיצ'ן או שאראס יכולים לבוא בחשבון. כמובן שבעולם מושלם הייתי בוחר את ג'קסון ליד יוגב.
את פרקינס אני פחות רוצה כי הוא די דומה ליוגב מבחינת תכונות המשחק שלו.

בקו הקדמי זה קודם כל תלוי אם מאריץ' בפנים- אם מאריץ' חתום אז חייבים להביא שחקן בסגנון של הנדריקס, שומר אתלטי וחוסם, ג'יימס מועמד, כמובן שגם דורסי או הנדריקס אם יהיה אפשרי אז ללכת עליהם.
מצ'באן לצערי לא מתאים בסיטואציה שמאריץ' מגיע, אם מאריץ' לא מגיע אז אפשר לחשוב על מצ'באן ב-4 ולהביא איזה סנטר אתלטי כדי שיוכל להשלים את הקו הקדמי.

בגדול המצב של מכבי די טוב- עמדת המפתח זה 3/4 זרים, שאני מעריך שריצ' או קית' ישארו, ככה שזה ישאיר אותנו עם 3 זרים לבחירה ועוד 2 ישראלים שבסימן שאלה.
מקובי

הודעהעל ידי אדם » 29 מאי 2012, 00:55

קודם כל מזל שכמה פה לא בונים את מכבי עדיף שמות מהליגה חצי מקצוענית בנבא או שחקנים מקבוצות מסוימות ולא הסגלים שניבנו כאן
מצטער אם זה נשמע כהעלבה לא הכוונה פשוט הופתעתי
ואם כל הכבוד לא מבין למה טוענים שכמה סגלים פה לא רלוונטים יקרים וכדומה
מצבאן יעלה שנה הבאה מליון דולר ואם יש את מאריץ ושמרדיני צריך קפיץ יחסית אתלטי עובד שחור אז הנדריקס בתור הגבוהה ה3 ולא נראה לי הזוי במקום אלה ששמו את מצבאן
הסגל שלי ולא היתפרעתי
גקסון אוחיון
לנדסברג לאנגפורד
פניני סמית
בלו אליהו הנדריקס
מאריץ ושמרדיני כי נראה לי שגם ככה סגורים
אני מאמין שבלו יהיה פה בסופו של דבר
אין לי בעיה בהוספת הלפרין אבל הזיכרון של אנשים קצר
הלפרין לא לרמות האלה הוא שחקן משלים מינוס
שנותן שלשה פה קליעה שם הובלת כדור ונקודדות במשחקים החסרי משמעות
במשך כל הקרירה הוא מוכיח שהוא לא מסוגל לתת את התפוקה במשחקים שצריך אז בשביל לקלוע נגד זלאגריס קובנה
ולשלם לו 600 אלף דולר זה יותר מידי עדיף לתת לשטיין לשחק הוא גם יעשה במשחקים האלה אותו דבר
זה מעצבן הזכרון והציפייה שהוא יהיה משהו אחר הוא שחקן בינוני שיספק קצת יותר או אותו דבר ממה שבורשטין נתן בשנים האחרונות
הבחור בלשמור לא טוב בזה רכרוכי
גם שברושטין חזר מהליגה הספרדית כולם ציפו וחיכו וחשבו שמגיע שחקן חדש שיקלע וירכז ראינו הכל
לא משתנים ברוב המקרים ולמכבי זה עולה מלא כסף כמו אם ברושטין שציפו וקיבלו אתם כנראה נהנים להלל ולצפות ולשכנע את עצמכם ולנסות לגרום לשחקן להיות משהו שהוא לא
כמה הלפרין יקבל וברושטין קיבל וגרין ואליהו שזה ה ישמור ואל תנסו לשכנע אותי לגבי אליהו שמתאמצים להגן על שחקן ומפרסמים סטטיסטיקות שלו ומנסיםלהראות ובכוח שהוא מדהים זה מראה שהשחקן בלי קבלות כדוגמת אליהו שוב 750 אלף דולר לא ההגיוני
לשחק שבמאני טיים נהגויאבות שווברות תלוח ונהיה רכרוכי וחוטף שלשות על הראש
ובכוח כולם מנסים למצוא משהו אהה בלאט לא נותןלו מספיק הוא הישתפר בשמירה
כןממש הישתפר הוא מכון לקלעי תזריקה יותר טוב
זה גם רמת אקייו וחוסר יצירתיות
אז שוב אני הלוואי שאליהו היה נותן יותר והלפרין גם
אבל לצפות ולההגיד שאליהו 4 בין הטובים והוא מצויןן באמת עלמי אנחנו עובדים
הלפרין חירב לקבוצה שלו תיורוקאפ וגם תמקום חמישי ברוסיה
זה שהיה טוב בהתחלה יופי מזה תרם
אנחנו מחפשים מישהו שיעלה אותנו דרגה ושלב וירים תקבוצה במאני טיים
אנחנו לא מחפשים למלא תספסל בשמות בינוניים שיעלמו במשחקים גדולים יעלו לנו במקום שחקנים אחרים
תראו כמה סמית שארפ בלו קיבלו במכבי ותתרומה שלהם
אני משתגע מזה ששותקעים מהסכום שאליהו מקבל
משחק אחד נורמלי שהוא לקח קדימה אתמכבי לא ראיתי השנה ממנו
שנהשעברה ביורוליגבפיינל שבלאטייבש אותו ובצדק עלמה התלונות והניסיון להגיד שטעו?
גם השנה בסדרה הוא נעלם
גם נגד חולוןתמיד שלחץופיזיות אליהו לא פה
אז קצת אתלטיות סלים נחמדים לא יותר
אז תאמינו לי שאם הםהיו מקבלים תסכומים שמגיע להםבאמת הכל היה אחרת והינו יכולים להעמיד כל סגל אין קבוצה בארץ שתציע להם גם לא 300
אז מכבי במקום בום700 600 היתה מציע 300 רוצים?לא אז לכו לקבוצה אמצע טבלהב באיטליה או רוסיה
ונראה אותם
בשביל זה אני לא מתלהב מלהביא את הלפרין
כי זה 600 שגם לא יתרמו בשלבים הרציניים
וגם מורידים לנו שחקנים אחרים
למלא תספסל בהלפרין מצבאן שכרגע באמצע לא מוביל ואליהו וללשלם להם 2וחצי מליוןדולר
ברור שקבוצה צריכה גם משלימים אבל צריך גם מרכזיים שמעליםתרמה שסוחביןם במאני טיים
צריך להשקיע ב5 6 מרכזיים
ראינו בהפסדים בסדרה מה חסר לנו וגפם בגמר שנהשעברה
תשחקן שניים האלה שניכנסים לפוקוס פתאום וסוחסים תקבוצה
שוב אין לי בעיה לא נגד אליהו והלפרין ובררושטין שחקנים טובים ישראלים תרמו ויתרמו לנבחרת
אבל הסכומים לא הגיונים וזה ביזבוז של כסף לששולים וציפייה לדבר לא נכון
יגיע יקלע פנ ושם יעשה פיק אבל זהו
השאלה אם לא עדיף בכסף הזה להרים ללאנגפורד תהצעהלשפר קצת להנדריקס לבנות בהסיסטוב ככה יהיה לנו 3 גבוהים שמשלימים אחד תשני וגארדטוב
וגם הזרים שהעליתם בינונים ונחמדים כאלה לגליל קאנטו
איןלהם חצימהפוטנציאל של פארגו או אפילו קיצן פרנקיס
בפנטזיה הייתירוצה לראות אהרון גקסון דורון פרנקינס לאנגפורד סמית הנדריקס מאריץ ושמרדיני
7 זרים
אדם

הודעהעל ידי jol9 » 29 מאי 2012, 04:28

מתAMסרת כתב:אוחיון, רכז מנהל משחק חכם עם יכולת קליעה
לאנגפורד, יותם
סמית', פניני
ליאור, בלו/שון ג'יימס
הנדריקס/מאריץ, שרמדיני

אז ככה..
יוני, לשאראס יש לא מעט איכויות מצויינות, אבל, בגלל הגיל, ההגנה והאגו המנופח (יהיה לו קשה להיות כינור שני ליוגב..), וגם בגלל שבלאט לדעתי לא רוצה אותו.. ובלאט צריך תחתיו שחקנים שהוא מאמין בהם..זה לא יהיה חכם (אפרופו סיפסול).
לאנגפורד, התחלתי להשתכנע שהוא טוב למכבי, ובשאיפה שאם יהיה - ישפר בעונה הבאה את יכולת קבלת ההחלטות שלו..
הנדריקס, למרות התק' האחרונה הלא טובה שלו, הוא שחקן של מאמן שכנראה מאמין בו, ביכולות שלו ובפוטנציאל להתקדם, ובאישיות שלו. סיבה נוספת היא מאריץ והספק לגביו (פציעות וכו')

אני חושב ששאראס הוא שחקן ואדם חכם, והוא מבין שהוא לא יכול להיות רכז פותח ומוביל בקבוצה גדולה, ולא נראה לי שתהיה לו בעיה
לעלות מהספסל.

אנחנו גם לא יודעים מה בלאט רוצה ומה לא. שאראס אף פעם לא נמדד על ההגנה שלו, והוא באמת שומר עוד פחות טוב עכשיו ממה ששמר לפני כמה שנים,
אבל אם הוא היה מספיק טוב בשביל זליקו, שהוא מאמן קפדן לא פחות מבלאט, אז הוא גם מספיק טוב בשביל בלאט.
בכל אופן, שאראס הוא רק דוגמא. אפשר למצוא שחקנים אחרים. מה שחשוב זה שהשחקן הזה לא יהיה הפער שיגרום ללאנגפורד לעזוב, כי אז הקו האחורי שלנו ייחלש
במקום להתחזק, וזאת לא המטרה של בניית הסגל השנה.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google Adsense [Bot] ו־29 אורחים