פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
04 יוני 2012, 06:06
BIG sofo כתב:קובי כתב:אגב, לא יודע אם אמרו את זה - גלדסטון בחדשות אומר שזה או הלפרין או לאנדסברג...
נראה שהתשובה ברורה...
לאנדסברג שחקן הרבה יותר טוב(גם התקפית וגם הגנתית) , עם פוטינצאל יותר גבוה וגם הרבה יותר צעיר(בן 21.5) ועם ביצים הרבה יותר גדולות... במה הלפרין יותר טוב, אם בכלל?
נקווה שרשויות המס יעשו בעיות... או שאולי מכבי מתכננים להחתים את לאנדסברג ולהשאיל אותו?
מה בדיוק לנדסברג עשה שמצדיק את מה שאתה אומר? הוא בסך הכל קלע הרבה נקודות בקבוצה הכי גרועה בליגת הזבל שלנו. קבוצה של סוציומטים שכל אחד לוקח את הכדור והולך לבד לסל. הוא מעולם לא שיחק באף מפעל אירופאי ולא שיחק באף קבוצה נורמלית. בקבוצות הגדולות ובמשחקים הגדולים שהלפרין שכח שהוא היה לנדסברג עוד לא חלם להיות. קודם שיראה שהוא יכול להיות שחקן רוטציה סביר בקבוצה נורמלית ואז נדבר.
04 יוני 2012, 06:43
קודי כתב:BIG sofo כתב:קובי כתב:אגב, לא יודע אם אמרו את זה - גלדסטון בחדשות אומר שזה או הלפרין או לאנדסברג...
נראה שהתשובה ברורה...
לאנדסברג שחקן הרבה יותר טוב(גם התקפית וגם הגנתית) , עם פוטינצאל יותר גבוה וגם הרבה יותר צעיר(בן 21.5) ועם ביצים הרבה יותר גדולות... במה הלפרין יותר טוב, אם בכלל?
נקווה שרשויות המס יעשו בעיות... או שאולי מכבי מתכננים להחתים את לאנדסברג ולהשאיל אותו?
מה בדיוק לנדסברג עשה שמצדיק את מה שאתה אומר? הוא בסך הכל קלע הרבה נקודות בקבוצה הכי גרועה בליגת הזבל שלנו. קבוצה של סוציומטים שכל אחד לוקח את הכדור והולך לבד לסל. הוא מעולם לא שיחק באף מפעל אירופאי ולא שיחק באף קבוצה נורמלית. בקבוצות הגדולות ובמשחקים הגדולים שהלפרין שכח שהוא היה לנדסברג עוד לא חלם להיות. קודם שיראה שהוא יכול להיות שחקן רוטציה סביר בקבוצה נורמלית ואז נדבר.
מאמינה שלאנסברג תחת בלאט יראה אחרת.. והוא אולי פוטנציאל, אבל אין מה להשוות להלפרין.
מקווה מאד שהפעם בעיות המס יפתרו ונראה אותו כאן עם חוזה ארוך טווח.
הוא לבד - שדרוג גדול לקו האחורי של השנה האחרונה.
04 יוני 2012, 09:16
כל יום נוסף שעובר מרגע סיום העונה ביוון ללא ידיעות על מאריץ' די מרחיק אותו ממכבי. הוא כבר התראיין בעיתון ואמר שהוא יודע איפה ישחק בעונה הבאה, לכן תמוה השקט מכיוונה של מכבי בעניינו. בסוף עוד יתברר שהוא סגור בכלל בקבוצה אחרת. בטורקיה ואיטליה טרם הסתיימה העונה, אולי הוא בכלל ישחק שם.
04 יוני 2012, 09:21
er79 כתב:כל יום נוסף שעובר מרגע סיום העונה ביוון ללא ידיעות על מאריץ' די מרחיק אותו ממכבי. הוא כבר התראיין בעיתון ואמר שהוא יודע איפה ישחק בעונה הבאה, לכן תמוה השקט מכיוונה של מכבי בעניינו. בסוף עוד יתברר שהוא סגור בכלל בקבוצה אחרת. בטורקיה ואיטליה טרם הסתיימה העונה, אולי הוא בכלל ישחק שם.
הכל יכול להיות, אבל אני לא חושב שזה אומר משהו. מאריץ רק סיים את העונה לפני פחות מ-48 שעות ואני מניח שגם אם מכבי והוא חתמו על חוזה הם לא ירצו להראות שזה נעשה במהלך העונה (אתה לא מסכם תנאים וחותם על הסכם תוך יומיים). סביר להניח שעוד שבוע-שבועיים נשמע לאן הוא הולך.
04 יוני 2012, 09:30
תאורטית, אפשר לסכם תנאים ולחתום תוך יומיים, מה גם שאת התנאים הוא כבר סיכם כפי שאמר לעיתונות, כך שזה לא דבר של מה בכך. זה לא אומר שאני צודק, זה רק תמוה שעברו יומיים ואפילו אין פיפס בעניינו, כי האינטרסים של 2 הקבוצות מחוסרי עניין עם סיום העונה בשתי המדינות.
04 יוני 2012, 10:37
אל תשכחו שרק לפני יומיים הוא הפסיד את האליפות(גם אם לא השתתף)וזה מעבר די חד לחתום ישר על החוזה
04 יוני 2012, 10:56
ועדיין, זה לא מתיישב עם התבטאויותיו בתקשורת האוסטרלית שהוא כבר סיכם בקבוצה כלשהי, וזה עוד היה לפני הגמר כמדומני. אם זה לא היה המצב, הייתי מקבל את דבריך.
04 יוני 2012, 11:06
יאללה תתחלו להפציץ את הטוויטר שלו...
04 יוני 2012, 11:14
rc4991 כתב:yarinsaky כתב:הגמד האין סופי מתפוז מדבר על טייריס רייס כרכז שמועמד חזק.
ומישהו אחר טוען שמכבי בודקת גם את ג'אמון לוקאס
איך הוא משחק?הוא מרכז משחק טוב?
גם אני חשבתי על השם הזה.
אם מדברים על שחקן שיכול להשלים את אוחיון וכבר מתורגל בלהיות רכז שני בקבוצה יחסית חזקה, אז טבעי ששמו של לוקאס יעלה.
הוא לא עילוי גדול וגם לא שחקן בקליבר של הגדולים, אבל שחקן טוב שכאמור יוכל להשלים את אוחיון מן הספסל.
אני עדיין הייתי הולך על רכז איכותי ומוביל ולא הייתי מרים ידיים וזונח את החיפוש אחר שחקן כזה כבר עכשיו.
עם זאת, אם בכל זאת חושבים על שחקן שלא "ירמוס" את אוחיון וידע לשמש לו מחליף, לא הייתי מתנגד לראות כאן את לוקאס.
04 יוני 2012, 11:19
פחח מדהים לראות שיש עוד אנשים שמעלים כתבות מהצהובון ONE כאישור למשהו.. הגמד ה192 מפורום בננה נשמע הרבה יותר אמין.
בכל מצב, אם מאריץ לא יהיה כאן, אני(ופליקס), נשמח.. :)
04 יוני 2012, 11:24
אוי, נו, אתה לא רציני. ONE זה האתר הכי לא אמין בעולם בנוגע למכבי. יש כאן כמה אנשים בפורום שעם הקשרים שאין להם במכבי יכולים להיחשב במקורבים לקבוצה ביחס לצהובון המגעיל הזה. לא זוכר ידיעה אחת מאז שמשפחת פנאן ופיני גרשון עזבו את המועדון שהיתה אפילו קרובה למשהו שקרה במכבי. אין להם שום קשר לאף גורם במכבי וכל הכתבות האלה הן פרי דמיונן המופלג של קביליו, אסייג ויתר הפרחות באתר. כבר עד עכשיו, הם הספיקו להחתים את לנגפורד והנדריקס על חוזים חדשים ואת בלאט כבר הטיסו לרוסיה בחוזה עתק.
04 יוני 2012, 11:26
לגיטימי לחלוטין ששחקן רוצה לבדוק אופציות אחרות לפני שהוא סוגר ולא צריך להיות גאון גדול בשביל להבין את זה .
מכבי מבחינתה צריכה לתת לו דד ליין עד מתי ההצעה תקפה בשביל לא למצוא את עצמה מחכה לו חודש ומפספסת שחקנים אחרים כי שחקנים לא ישבו ויחכו למכבי בטח ובטח כשההצעות שלה נמוכות יותר...
04 יוני 2012, 11:28
קודי וגנדיה, רק שמתי לינק, זה לא אומר שאני מאמין לוואן. מצד שני, להגיד שהגמד מפורום תפוז אמין יותר זה כמו להגיד שדרור חג'ג' הוא הפוינט גארד הכי טוב בעולם. לא משנה מאיפה וואן הביאו את המקורות, עדיין תמוה בעיניי שאין שום התפתחות בעניין מאריץ'.
04 יוני 2012, 11:29
er79 כתב:קודי וגנדיה, רק שמתי לינק, זה לא אומר שאני מאמין לוואן. מצד שני, להגיד שהגמד מפורום תפוז אמין יותר זה כמו להגיד שדרור חג'ג' הוא הפוינט גארד הכי טוב בעולם. לא משנה מאיפה וואן הביאו את המקורות, עדיין תמוה בעיניי שאין שום התפתחות בעניין מאריץ'.
ועדיין הגמד מתפוז וגם הענק מקלמנטינה הרבה יותר אמינים מ-ONE.
04 יוני 2012, 11:32
הגמד מתפוז גם לא יפגע באסלה בקוטר של 2 מטר. אין לי מושג על מה אתה מדבר. בעונה שעברה הנוסחא הכי פשוטה לדעת מי יחתום או יעזוב את מכבי זה פשוט ללכת הפוך לגמרי ממה שהוא אמר.
04 יוני 2012, 11:33
ממש חכמות הפרחות של one..
לא חותם? אמרנו לכם!
חותם? בדק עוד אופציות ולא מצא!
קבליו את אסייג מתעלות על עצמן..
04 יוני 2012, 12:20
עונת המלפופונים בעיצומה ואני שוב אובססיבי
מחפש שחקנים "פוטנציאלים" בכל האתרים ובודק אם יש להם חוזה והאם יוכלו להתאים למכבי.
נכנס לצהבת לפחות 3 פעמים ביום, מחכה לתגובותיהם של הקודקודים פליקס,קודי ואסף מתוק שאומרים שהוא סקאוטר לא רשמי (מי בעצם לא כזה בעידן האינטרנט),
כל השאר סתם ילדים שמפנטזים על כל מיני שחקנים וחופרים 50 עמודים על שחקנים שלעולם לא יגיעו ולעולם לא היו מועמדים למכבי .
בודק כל אתר אינטרנט וספורט הקשור למכבי האם יש מועמד חדש? האם מישהו כבר חתם ? ספורט 5 הכי אמינים אבל "גלדסטון" סתם אידיוט, בוואן יושבות פרחות ומפליצות ראיונות ושחקנים מועמדים,
גרינוולד הוא אדום ורק רפאל נאה ואבי סגל סבירים רק שהם לא כותבים יותר מידי. בחו"ל דובי פיק מתכתב עם שחקנים בטוויטר ושולח את תגובותיהם לספורטנדו, ואם הוא כל כך אמין "כמו שאומרים" אז למה שחקן שמועמד למכבי חותם למחרת בחימקי ? .
לפעמים אני חוטא(מודה ומתוווה) ובודק בפורום תפוז שם יש גמד תשיעי ואולי בעצם עשירי ,שיש לו מקורבים אבל טוענים שהוא לא אמין ולא פוגע ממטר .יש את רועי מרום השנוי במחלוקת ,שפעם היה במרכז הכתיבה בצהבת, והיום כותב בפורום אזוטרי ויכול להיות שמשוטט גם כאן בשמות בדויים. עדיין לא שוכחים לו שפרנק ווליאמס לא חתם במכבי( או מה זה משנה?).
בודק גם באינטרבאסקט פעם היה שם עוגת איטריות," צ'יז נודל " שידע ראשון על מהלכים של שחקנים אמריקאים באירופה. היום זה בעיקר הגולשים שלנו אם איזה איטלקי הזוי שאוהד מכבי ולא מבין בכדורסל. :duh די די די
אז זהו, אני כבר מיואש שיחתמו כבר השחקנים ואני יוכל להמשיך בחיי ללא הפרעה , אבל אז בעצם יתחילו משחקי ההכנה ו.........
מישהו מרגיש כמוני ? או שאני סתם דפוק
04 יוני 2012, 12:24
אנטוניו כתב:עונת המלפופונים בעיצומה ואני שוב אובססיבי
מחפש שחקנים "פוטנציאלים" בכל האתרים ובודק אם יש להם חוזה והאם יוכלו להתאים למכבי.
נכנס לצהבת לפחות 3 פעמים ביום, מחכה לתגובותיהם של הקודקודים פליקס,קודי ואסף מתוק שאומרים שהוא סקאוטר לא רשמי (מי בעצם לא כזה בעידן האינטרנט),
כל השאר סתם ילדים שמפנטזים על כל מיני שחקנים וחופרים 50 עמודים על שחקנים שלעולם לא יגיעו ולעולם לא היו מועמדים למכבי .
בודק כל אתר אינטרנט וספורט הקשור למכבי האם יש מועמד חדש? האם מישהו כבר חתם ? ספורט 5 הכי אמינים אבל "גלדסטון" סתם אידיוט, בוואן יושבות פרחות ומפליצות ראיונות ושחקנים מועמדים,
גרינוולד הוא אדום ורק רפאל נאה ואבי סגל סבירים רק שהם לא כותבים יותר מידי. בחו"ל דובי פיק מתכתב עם שחקנים בטוויטר ושולח את תגובותיהם לספורטנדו, ואם הוא כל כך אמין "כמו שאומרים" אז למה שחקן שמועמד למכבי חותם למחרת בחימקי ? .
לפעמים אני חוטא(מודה ומתוווה) ובודק בפורום תפוז שם יש גמד תשיעי ואולי בעצם עשירי ,שיש לו מקורבים אבל טוענים שהוא לא אמין ולא פוגע ממטר .יש את רועי מרום השנוי במחלוקת ,שפעם היה במרכז הכתיבה בצהבת, והיום כותב בפורום אזוטרי ויכול להיות שמשוטט גם כאן בשמות בדויים. עדיין לא שוכחים לו שפרנק ווליאמס לא חתם במכבי( או מה זה משנה?).
בודק גם באינטרבאסקט פעם היה שם עוגת איטריות," צ'יז נודל " שידע ראשון על מהלכים של שחקנים אמריקאים באירופה. היום זה בעיקר הגולשים שלנו אם איזה איטלקי הזוי שאוהד מכבי ולא מבין בכדורסל. :duh די די די
אז זהו, אני כבר מיואש שיחתמו כבר השחקנים ואני יוכל להמשיך בחיי ללא הפרעה , אבל אז בעצם יתחילו משחקי ההכנה ו.........
מישהו מרגיש כמוני ? או שאני סתם דפוק
אני מרגיש כמוך :blush1
04 יוני 2012, 12:25
למה לפתוח על זה ת'רד?
חוץ מזה ברוב המקרים לא העלו כאן שמות לא הגיוניים