19 יוני 2012, 08:21
er79 כתב:הנדריקס אולי עשה עסקה טובה כלכלית, אבל לא מקצועית. הוא לא יגיע לכלום ושום דבר במילאנו. תארים הוא לא יקטוף איתם, ויש סיכוי שאת הספסל הוא יראה מקרוב לא פעם ולא פעמיים, כי בורוסיס פשוט יותר טוב ממנו. פוטסיס גם טוב ממנו בעמדה 4. אגב, אני לא מרגיש ברע אם זה שהוא עזב אותנו, מכבי תמצא מחליפים טובים ממנו לעמדה 5. על לנגפורד אני חושש יותר.
19 יוני 2012, 08:22
קודי כתב:felix_r כתב:לא החזקתי ממנו שחקן רציני.
מזל שתמיד יש פראירים שמוכנים לשלם את הסכומים האלה לשחקנים בנוניים.
שיהיה לו בהצלחה.
בעוד שנתים הוא שוב ימצא את עצמו באיזו קבוצת אמצע הטבלה ספרדית, שלא משחקת ביורוליג.
רציני או לא, הוא היה השחקן השני הכי טוב במכבי העונה.
19 יוני 2012, 08:23
felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:לא החזקתי ממנו שחקן רציני.
שיהיה לו בהצלחה.
בעוד שנתים הוא שוב ימצא את עצמו באיזו קבוצת אמצע הטבלה ספרדית, שלא משחקת ביורוליג.
מה?
הוא היה טוב רק בטופ-16. זהו.
כל שאר הזמן הוא היה או בנוני או חלש.
להזכירך,
בשלב הבתים של היורוליג: 7 נקודות + 4 כ"ח למשחק
בהצלבה של היורוליג: 7.8 נקודות + 4.8 כ"ח למשחק
19 יוני 2012, 08:23
19 יוני 2012, 08:24
felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:לא החזקתי ממנו שחקן רציני.
שיהיה לו בהצלחה.
מה?
להזכירך,
19 יוני 2012, 08:28
קודי כתב:felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:לא החזקתי ממנו שחקן רציני.
שיהיה לו בהצלחה.
מה?
להזכירך,
ועדיין, אחרי לנגפורד הוא היה השחקן השני הכי טוב במכבי (אני לא לוקח בחשבון את פרמאר שהגיע לכאן להבלחה קצרה והוא גם לא רלוונטי לאירופה). לא שאני חושב שהיה צריך לתת לו מיליון דולר לעונה, אבל בוא רק נקווה שלא מחפשים סנטר ב-600 אלף דולר.
19 יוני 2012, 08:30
19 יוני 2012, 08:31
felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:קודי כתב:felix_r כתב:לא החזקתי ממנו שחקן רציני.
שיהיה לו בהצלחה.
מה?
להזכירך,
ועדיין, אחרי לנגפורד הוא היה השחקן השני הכי טוב במכבי (אני לא לוקח בחשבון את פרמאר שהגיע לכאן להבלחה קצרה והוא גם לא רלוונטי לאירופה). לא שאני חושב שהיה צריך לתת לו מיליון דולר לעונה, אבל בוא רק נקווה שלא מחפשים סנטר ב-600 אלף דולר.
בכלל לא חושב ככה. לאנגפורד, אוחיון וסמית' היו יותר טובים
19 יוני 2012, 08:37
19 יוני 2012, 08:43
19 יוני 2012, 08:51
לא מסכים איתך בכלל. בורוסיס הוא לא שחקן שמשחק הרבה דקות, וריצ' ימצא את עצמו בסיטואציה דומה לזו שהיתה לו במכבי. הוא יהיה סנטר מחליף
אבל מאוד מהר הוא יוכל אפילו לעבור את בורוסיס במניין הדקות, והתרומה.
ריצ' אחלה שחקן. אני חושב שהיתה חסרה לו עוד עונה-שתיים במכבי בשביל למצות את עצמו, אבל באמת שהוא יקר מדי עבור מכבי כסנטר מחליף.
אני מאחל לו רק בהצלחה.
19 יוני 2012, 08:53
19 יוני 2012, 08:58
er79 כתב:לא מסכים איתך בכלל. בורוסיס הוא לא שחקן שמשחק הרבה דקות, וריצ' ימצא את עצמו בסיטואציה דומה לזו שהיתה לו במכבי. הוא יהיה סנטר מחליף
אבל מאוד מהר הוא יוכל אפילו לעבור את בורוסיס במניין הדקות, והתרומה.
ריצ' אחלה שחקן. אני חושב שהיתה חסרה לו עוד עונה-שתיים במכבי בשביל למצות את עצמו, אבל באמת שהוא יקר מדי עבור מכבי כסנטר מחליף.
אני מאחל לו רק בהצלחה.
בורוסיס לא משחק הרבה דקות? על מה אתה מדבר? יש לו מעל 22 דקות עונתי, שזה מכובד ביותר.
http://www.euroleague.net/competition/p ... &pcode=AQU
ואתה באמת משווה בין בורוסיס להנדריקס בעמדה 5? לבורוסיס יש עבר רע מאוד, הכולל חשד לשימוש בסמים, אבל מבחינה מקצועית אין מקום להשוואה. סנטר אדיר. אם השימוש בהנדריקס במילאנו יהיה בעמדה 4, שם מחכה לו פוטסיס. אתה יכול לחשוב מה שאתה רואה לנכון, לדעתי חוץ מכסף לחשבון הבנק הנדריקס יקבל רק חול וכולירה.
19 יוני 2012, 09:00
19 יוני 2012, 09:10
er79 כתב:אתה לוקח כמובן מאליו את זה שגם בעונה הבאה יהיו לבורוסיס 22 דקות משחק ולהנדריקס 18. אני בכלל לא בטוח שכך יהיה המצב. זה תלוי יותר בבורוסיס מאשר בהנדריקס. וגם הנדריקס לא יקח את מילאנו לשום מקום
19 יוני 2012, 09:19
19 יוני 2012, 09:21
refael כתב:קצת כואב הלב.
בכל זה לא רואים הרבה שחקנים כאלו שנותנים את הכל כל משחק לא משנה מה.
במשך שנתיים הוא נתן את ה100 אחוז שלו כל משחק ואני מאוד מאוכזב שהוא הלך כל עוד לא מביאים לפה מישהו רציני כסנטר ראשון.
19 יוני 2012, 09:22
נחכה ונראה. הניחוש שלך טוב בדיוק כמו הניחוש שלי. מילאנו משתפרת מאוד לדעתי עם ההחתמה הזאתף ומחזיקה היום בקו קדמי איכותי מאוד. הבעיה שם היתה שכמעט כל השחקנים היו פרימדונות, ודווקא לא היו להם מספיק שחקנים שנלחמים על המגרש וחסרי אגו.
19 יוני 2012, 09:29
felix_r כתב:
לטעמי הנדריקס הוא גם שחקן הגנה בנוני, בדיוק כמו בשאר הדברים שהוא עושה.
הוא בנוני בהכל. לא מצטיין בשום דבר. שחקן בנוני.
19 יוני 2012, 09:36
er79 כתב:נחכה ונראה. הניחוש שלך טוב בדיוק כמו הניחוש שלי. מילאנו משתפרת מאוד לדעתי עם ההחתמה הזאתף ומחזיקה היום בקו קדמי איכותי מאוד. הבעיה שם היתה שכמעט כל השחקנים היו פרימדונות, ודווקא לא היו להם מספיק שחקנים שנלחמים על המגרש וחסרי אגו.
אבל קבוצות כמו סיינה הציעו לו יותר ממכבי, והוא בא למכבי כדי להוכיח את עצמו ולהשתדרג מקצועית..