פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: פאקינ איי

22 יוני 2012, 11:26

חתיכת מטומטם, אני פשוט לא מאמין, הוא עשה לעצמו נזק מקצועי אדיר. פשוט נטול שכל.

22 יוני 2012, 11:27

תאמת בשביל אוחיון אני מאוד מקווה שזאת המצאה...

22 יוני 2012, 11:28

כל הסיפור עם אוחיון ומכבי הזוי מההתחלה. קודם החוזה החתום שלא באמת נחתם אחר כך הקרדיט המפתיע מבלאט וההצלחה העוד יותר מפתיעה ועכשיו ההחלטה האידיוטית הזאת.. אני מקווה שזה לא יותר משמועה אבל הסיכוי קלוש עד אפסי, חבל שהוא אידיוט

22 יוני 2012, 11:28

אני עדיין מפקפק באמיתות הדיווח של וואלה. אבל אם זה נכון אז הוא גמר.
ולחשוב שהוא היה פוטנציאל להיות על הגופייה הבאה שחשבתי לקנות..

חנו'ש כתב:
קודי כתב:העיקר מזרחי אמר שיחכו לחזרתו של אוחיון מארה"ב ואז ידברו איתו...

כעת ברור שאין ברירה ואסור כבר לאפשר לו לחזור למכבי - לא העונה ולא אף פעם. מה שכן - צריך למרר לו את החיים כך שההרפתקה הזו תעלה לו המון כסף, אפילו אם הוא לא ישחק העונה כדורסל.

אם זה באמת נעשה ככה בחשאיות בלי לנסות אפילו קודם להבהיר את הדברים עם מכבי ולנסות ליישר את ההדורים, אז אני לגמרי מסכימה איתך.
אם הוא מעיז להתנהג בצורה כזו מגעילה למכבי, מכבי צריכה להתנהג בצורה הכי מגעילה כלפיו בחזרה!!
מצידי שישב בחוץ כל העונה, או מקסימום לגרום לו לגלות לליגה הקפריסאית כמו שמגדל עשו לפניני לפני כמה שנים (ואני יודעת שאין קשר ושזה לא אותו דבר...)

רק לדייק- אם זכרוני אינו מטעני ירושלים לא שלחה את פניני לקפריסין ולסרביה.
לפניני היה חוזה בירושלים עם אופציה ליציאה לאירופה בלבד, הוא אמר להם שהוא מממש את האופציה ויוצא לאירופה, ובמקביל חתם לשנה שתהיה אחרי אירופה במכבי.
מבחינת ירושלים הם רצו להשאיר אותו.

22 יוני 2012, 11:29

גרינוולד יכול להמציא הרבה שטויות, אבל זה מידע שצריך להיות מבוסס משהו, קשה לי להאמין שהוא המציא זאת. הוא עדיין לא שלמה חסיד. ובא לי להקיא עוד יותר מקובאן, שיצאו בהכחשה חד משמעית. מאחל שהבוררות תיכנס בשניהם.

22 יוני 2012, 11:30

er79 כתב:גרינוולד יכול להמציא הרבה שטויות, אבל זה מידע שצריך להיות מבוסס משהו, קשה לי להאמין שהוא המציא זאת. הוא עדיין לא שלמה חסיד. ובא לי להקיא עוד יותר מקובאן, שיצאו בהכחשה חד משמעית. מאחל שהבוררות תיכנס בשניהם.

הכל טוב ויפה השאלה היחידה היא אם אוחיון באמת חתום לשנה הבאה,ולא באיזה אופציה שאפשר לפרש אותה בכמה צורות

22 יוני 2012, 11:33

אם אוחיון עשה את זה בלי תיאום עם מכבי אז אני מאד מקווה שמכבי תיקח אותו לבוררות ותשאף להפוך את המקרה שלו לדוגמא ומופת לשחקנים הבאים שחתומים על חוזה ומנסים להפר אותו.

22 יוני 2012, 11:35

EulGam05 כתב:אם אוחיון עשה את זה בלי תיאום עם מכבי אז אני מאד מקווה שמכבי תיקח אותו לבוררות ותשאף להפוך את המקרה שלו לדוגמא ומופת לשחקנים הבאים שחתומים על חוזה ומנסים להפר אותו.

תשמע ניסו לעשות את זה עם פארגו ולא כל כך הצליחו

22 יוני 2012, 11:37

itay92 כתב:
er79 כתב:גרינוולד יכול להמציא הרבה שטויות, אבל זה מידע שצריך להיות מבוסס משהו, קשה לי להאמין שהוא המציא זאת. הוא עדיין לא שלמה חסיד. ובא לי להקיא עוד יותר מקובאן, שיצאו בהכחשה חד משמעית. מאחל שהבוררות תיכנס בשניהם.

הכל טוב ויפה השאלה היחידה היא אם אוחיון באמת חתום לשנה הבאה,ולא באיזה אופציה שאפשר לפרש אותה בכמה צורות

גם אם ניתן לפרש את החוזה בצורה שאוחיון היה רוצה לפרש - שיש אופציית יציאה תמורת 200 אלף דולר, זה עדיין היה חייב להיות בתיאום מלא עם מכבי.
עצם זה שזה נעשה בחשאי ובסודיות כזו, מוכיח שכל העסק מסריח מהיסוד ואפילו אוחיון עצמו מבין שהוא לא נוהג בצורה ישרה וכשרה.

22 יוני 2012, 11:39

חנו'ש כתב:
itay92 כתב:

גם אם ניתן לפרש את החוזה בצורה שאוחיון היה רוצה לפרש - שיש אופציית יציאה תמורת 200 אלף דולר, זה עדיין היה חייב להיות בתיאום מלא עם מכבי.
עצם זה שזה נעשה בחשאי ובסודיות כזו, מוכיח שכל העסק מסריח מהיסוד ואפילו אוחיון עצמו מבין שהוא לא נוהג בצורה ישרה וכשרה.

אם אוחיון היה חושב שיש אופציית ב200K אין שום סיבה שהוא יעשה את זה בחשאיות,חוץ מטיפשות וטמטום...

22 יוני 2012, 11:42

itay92 כתב:
חנו'ש כתב:
itay92 כתב:

אם אוחיון היה חושב שיש אופציית ב200K אין שום סיבה שהוא יעשה את זה בחשאיות,חוץ מטיפשות וטמטום...

מה שמוכיח שהוא לא נוהג כשורה, לכן מכבי די וודאי תנצח בבוררות!!

22 יוני 2012, 11:43

עם פארגו זה לא הלך אולי כמו שירצו שיילך מבחינה כלכלית, אבל זה כן ישבית את יוגב כמעט חצי עונה עד להחלטת הבוררות. מזלו של פארגו שהאנ.בי.איי התחיל מאוחר. לאוחיון שמהיום אני פשוט אכנה אותו בשמו הראוי-״טמבל״- אין את הפריבילגיה הזו. הרוסים הטיפשים הללו בזבזו חצי עונה משכורת על טמבל שאסור יהיה לו לשחק. מקווה ש cas ייכנסו בשניהם, ומאחל לאוחיון נחיתה רכה בהגועל ירושלים שנה הבאה

22 יוני 2012, 11:50

er79 כתב:עם פארגו זה לא הלך אולי כמו שירצו שיילך מבחינה כלכלית, אבל זה כן ישבית את יוגב כמעט חצי עונה עד להחלטת הבוררות. מזלו של פארגו שהאנ.בי.איי התחיל מאוחר. לאוחיון שמהיום אני פשוט אכנה אותו בשמו הראוי-״טמבל״- אין את הפריבילגיה הזו. הרוסים הטיפשים הללו בזבזו חצי עונה משכורת על טמבל שאסור יהיה לו לשחק. מקווה ש cas ייכנסו בשניהם, ומאחל לאוחיון נחיתה רכה בהגועל ירושלים שנה הבאה

בדיוק. הבוררות עם פארגו התחילה באוגוסט והסתיימה בדצמבר, נקווה שבמקרה של אוחיון זה יקח אף יותר זמן.

22 יוני 2012, 11:51

בינתיים לא מפורסם שום דבר בכל מקום אחר. מאמין שכתבי הספורט ברחבי הארץ חוקרים את המקרה לפרטיו. (או שהם ישנים שנ"צ)

22 יוני 2012, 11:51

er79 כתב:עם פארגו זה לא הלך אולי כמו שירצו שיילך מבחינה כלכלית, אבל זה כן ישבית את יוגב כמעט חצי עונה עד להחלטת הבוררות. מזלו של פארגו שהאנ.בי.איי התחיל מאוחר. לאוחיון שמהיום אני פשוט אכנה אותו בשמו הראוי-״טמבל״- אין את הפריבילגיה הזו. הרוסים הטיפשים הללו בזבזו חצי עונה משכורת על טמבל שאסור יהיה לו לשחק. מקווה ש cas ייכנסו בשניהם, ומאחל לאוחיון נחיתה רכה בהגועל ירושלים שנה הבאה

יודע מה גם השבתה של חצי עונה לאוחיון אפילו בלי פיצוי כספי יספקו אותי

22 יוני 2012, 11:53

החציל האצטקי כתב:בינתיים לא מפורסם שום דבר בכל מקום אחר. מאמין שכתבי הספורט ברחבי הארץ חוקרים את המקרה לפרטיו. (או שהם ישנים שנ"צ)

לא מאמין שגרינוולד היה מפרסם דבר כזה בלי מידע מבוסס.

22 יוני 2012, 11:55

רוב הסיכויים שהכתבים ישנים שלפשטונדה בשישי בצהריים .

22 יוני 2012, 11:56

yarinsaky כתב:רוב הסיכויים שהכתבים ישנים שלפשטונדה בשישי בצהריים .

טוב הם ראו NBA בלילה, בכל זאת...

22 יוני 2012, 11:57

אני מעדיף שיקבל את כל הצינור - גם וגם. כמו מקרה פארגו, לא צריך לעשות איפה ואיפה

22 יוני 2012, 12:00

er79 כתב:

אני מעדיף שיקבל את כל הצינור - גם וגם. כמו מקרה פארגו, לא צריך לעשות איפה ואיפה

פארגו לא קיבל שום צינור,קנס מינימלי של 200K על חוזה של שני מיליון בnba זה כלום,מה גם שהוא יכל לחזור לשחק עוד לפני שהשביתה הסתיימה
פרסם תגובה