22 יוני 2012, 11:26
22 יוני 2012, 11:27
22 יוני 2012, 11:28
22 יוני 2012, 11:28
חנו'ש כתב:קודי כתב:העיקר מזרחי אמר שיחכו לחזרתו של אוחיון מארה"ב ואז ידברו איתו...
כעת ברור שאין ברירה ואסור כבר לאפשר לו לחזור למכבי - לא העונה ולא אף פעם. מה שכן - צריך למרר לו את החיים כך שההרפתקה הזו תעלה לו המון כסף, אפילו אם הוא לא ישחק העונה כדורסל.
אם זה באמת נעשה ככה בחשאיות בלי לנסות אפילו קודם להבהיר את הדברים עם מכבי ולנסות ליישר את ההדורים, אז אני לגמרי מסכימה איתך.
אם הוא מעיז להתנהג בצורה כזו מגעילה למכבי, מכבי צריכה להתנהג בצורה הכי מגעילה כלפיו בחזרה!!
מצידי שישב בחוץ כל העונה, או מקסימום לגרום לו לגלות לליגה הקפריסאית כמו שמגדל עשו לפניני לפני כמה שנים (ואני יודעת שאין קשר ושזה לא אותו דבר...)
22 יוני 2012, 11:29
22 יוני 2012, 11:30
er79 כתב:גרינוולד יכול להמציא הרבה שטויות, אבל זה מידע שצריך להיות מבוסס משהו, קשה לי להאמין שהוא המציא זאת. הוא עדיין לא שלמה חסיד. ובא לי להקיא עוד יותר מקובאן, שיצאו בהכחשה חד משמעית. מאחל שהבוררות תיכנס בשניהם.
22 יוני 2012, 11:33
22 יוני 2012, 11:35
EulGam05 כתב:אם אוחיון עשה את זה בלי תיאום עם מכבי אז אני מאד מקווה שמכבי תיקח אותו לבוררות ותשאף להפוך את המקרה שלו לדוגמא ומופת לשחקנים הבאים שחתומים על חוזה ומנסים להפר אותו.
22 יוני 2012, 11:37
itay92 כתב:er79 כתב:גרינוולד יכול להמציא הרבה שטויות, אבל זה מידע שצריך להיות מבוסס משהו, קשה לי להאמין שהוא המציא זאת. הוא עדיין לא שלמה חסיד. ובא לי להקיא עוד יותר מקובאן, שיצאו בהכחשה חד משמעית. מאחל שהבוררות תיכנס בשניהם.
הכל טוב ויפה השאלה היחידה היא אם אוחיון באמת חתום לשנה הבאה,ולא באיזה אופציה שאפשר לפרש אותה בכמה צורות
22 יוני 2012, 11:39
חנו'ש כתב:itay92 כתב:er79 כתב:גרינוולד יכול להמציא הרבה שטויות, אבל זה מידע שצריך להיות מבוסס משהו, קשה לי להאמין שהוא המציא זאת. הוא עדיין לא שלמה חסיד. ובא לי להקיא עוד יותר מקובאן, שיצאו בהכחשה חד משמעית. מאחל שהבוררות תיכנס בשניהם.
הכל טוב ויפה השאלה היחידה היא אם אוחיון באמת חתום לשנה הבאה,ולא באיזה אופציה שאפשר לפרש אותה בכמה צורות
גם אם ניתן לפרש את החוזה בצורה שאוחיון היה רוצה לפרש - שיש אופציית יציאה תמורת 200 אלף דולר, זה עדיין היה חייב להיות בתיאום מלא עם מכבי.
עצם זה שזה נעשה בחשאי ובסודיות כזו, מוכיח שכל העסק מסריח מהיסוד ואפילו אוחיון עצמו מבין שהוא לא נוהג בצורה ישרה וכשרה.
22 יוני 2012, 11:42
itay92 כתב:חנו'ש כתב:itay92 כתב:er79 כתב:גרינוולד יכול להמציא הרבה שטויות, אבל זה מידע שצריך להיות מבוסס משהו, קשה לי להאמין שהוא המציא זאת. הוא עדיין לא שלמה חסיד. ובא לי להקיא עוד יותר מקובאן, שיצאו בהכחשה חד משמעית. מאחל שהבוררות תיכנס בשניהם.
גם אם ניתן לפרש את החוזה בצורה שאוחיון היה רוצה לפרש - שיש אופציית יציאה תמורת 200 אלף דולר, זה עדיין היה חייב להיות בתיאום מלא עם מכבי.
עצם זה שזה נעשה בחשאי ובסודיות כזו, מוכיח שכל העסק מסריח מהיסוד ואפילו אוחיון עצמו מבין שהוא לא נוהג בצורה ישרה וכשרה.
אם אוחיון היה חושב שיש אופציית ב200K אין שום סיבה שהוא יעשה את זה בחשאיות,חוץ מטיפשות וטמטום...
22 יוני 2012, 11:43
22 יוני 2012, 11:50
er79 כתב:עם פארגו זה לא הלך אולי כמו שירצו שיילך מבחינה כלכלית, אבל זה כן ישבית את יוגב כמעט חצי עונה עד להחלטת הבוררות. מזלו של פארגו שהאנ.בי.איי התחיל מאוחר. לאוחיון שמהיום אני פשוט אכנה אותו בשמו הראוי-״טמבל״- אין את הפריבילגיה הזו. הרוסים הטיפשים הללו בזבזו חצי עונה משכורת על טמבל שאסור יהיה לו לשחק. מקווה ש cas ייכנסו בשניהם, ומאחל לאוחיון נחיתה רכה בהגועל ירושלים שנה הבאה
22 יוני 2012, 11:51
22 יוני 2012, 11:51
er79 כתב:עם פארגו זה לא הלך אולי כמו שירצו שיילך מבחינה כלכלית, אבל זה כן ישבית את יוגב כמעט חצי עונה עד להחלטת הבוררות. מזלו של פארגו שהאנ.בי.איי התחיל מאוחר. לאוחיון שמהיום אני פשוט אכנה אותו בשמו הראוי-״טמבל״- אין את הפריבילגיה הזו. הרוסים הטיפשים הללו בזבזו חצי עונה משכורת על טמבל שאסור יהיה לו לשחק. מקווה ש cas ייכנסו בשניהם, ומאחל לאוחיון נחיתה רכה בהגועל ירושלים שנה הבאה
22 יוני 2012, 11:53
החציל האצטקי כתב:בינתיים לא מפורסם שום דבר בכל מקום אחר. מאמין שכתבי הספורט ברחבי הארץ חוקרים את המקרה לפרטיו. (או שהם ישנים שנ"צ)
22 יוני 2012, 11:55
22 יוני 2012, 11:56
yarinsaky כתב:רוב הסיכויים שהכתבים ישנים שלפשטונדה בשישי בצהריים .
22 יוני 2012, 11:57
יודע מה גם השבתה של חצי עונה לאוחיון אפילו בלי פיצוי כספי יספקו אותי
22 יוני 2012, 12:00
er79 כתב:יודע מה גם השבתה של חצי עונה לאוחיון אפילו בלי פיצוי כספי יספקו אותי
אני מעדיף שיקבל את כל הצינור - גם וגם. כמו מקרה פארגו, לא צריך לעשות איפה ואיפה