פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
נושא נעול

Re: ת'רד המלפפונים החדש

27 יוני 2012, 17:27

טוב, משהו בטוח הולך לקרות..יש לי מול הבית רכב של חרדים עם מוזיקה בפול ווליום שאני לא יכולה לשמוע את עצמי חושבת..סימן?

27 יוני 2012, 17:31

Holiday_Armadillo כתב:טוב, משהו בטוח הולך לקרות..יש לי מול הבית רכב של חרדים עם מוזיקה בפול ווליום שאני לא יכולה לשמוע את עצמי חושבת..סימן?

המשיח

27 יוני 2012, 17:32

Holiday_Armadillo כתב:
מתAMסרת כתב:מקאלב ?
פרקינס ?
בסוף נשמע על סולחה עם אוחיון (לא מצחיק, אני יודעת..) ;)

זה לא מצחיק רק בגלל שזה עצוב, זאת לא אשמתך
זאת עונת מלפפונים שכל הטעויות נעשו בה

אני תמיד מאמינה שתהיה לנו בסוף עונה טובה ואני לעולם מאלה שנכנסים לדיפרסיה בגלל עונת מלפפונים רעה אבל אני לא הולכת להתכחש לזה שמשהו בקיץ הזה פשוט התפקשש לגמרי..חלק בגלל ההנהלה וחלק בגלל השחקנים

ועדיין הכל יכול להשתנות ברגע עם החתמה של שוטינג וסנטר

מסכימה לגמרי.
עונת מלפפונים רעה לא מלחיצה אותי כמו התחושה שיש כמה וכמה דברים שחורקים במערכת המשומנת, המנוסה והגדולה שקוראים לה מכבי.
הדברים האלה חייבים להיות מזוהים, ומטופלים בחריש עמוק , ויפה שעה אחת קודם.
גם אני מאמינה שבסוף תהיה פה קבוצה טובה, אבל כל הדברים שחורקים פוגעים במערכת, גם במוניטין וביוקרה שבנו פה עם הרבה זיעה.

27 יוני 2012, 17:33

felix_r כתב:
Holiday_Armadillo כתב:טוב, משהו בטוח הולך לקרות..יש לי מול הבית רכב של חרדים עם מוזיקה בפול ווליום שאני לא יכולה לשמוע את עצמי חושבת..סימן?

המשיח

זה הרכז שמכבי הולכת להחתים??
מישהו יודע מה רמת ניהול המשחק שלו?? :cool

27 יוני 2012, 17:35

זו החתמה גדולה !

תמונה

27 יוני 2012, 17:39

עוד הפגזת שמות בתפוז. הבחור לא לקח סיכונים ופשוט הפגיז על כל השמות, כדי שאולי יצדק: רדוליצה, אנדרסן, אוקיץ׳, מקאלב, מאריץ׳, גורדון, את בלו הבחור החזיר מהבוידעם. שאפו

27 יוני 2012, 17:49

er79 כתב:עוד הפגזת שמות בתפוז. הבחור לא לקח סיכונים ופשוט הפגיז על כל השמות, כדי שאולי יצדק: רדוליצה, אנדרסן, אוקיץ׳, מקאלב, מאריץ׳, גורדון, את בלו הבחור החזיר מהבוידעם. שאפו

היחידים שיכולים להגיע למכבי מהרשימה הזאת אלו מאריץ וגורדון כל השאר לא בטווח מחירים של מכבי או שלא מתאים לרמה שלה(רדוליצה).

27 יוני 2012, 17:50

חנו'ש כתב:
felix_r כתב:

המשיח

זה הרכז שמכבי הולכת להחתים??
מישהו יודע מה רמת ניהול המשחק שלו?? :cool

מה שבטוח הוא זז ממש לאט.

27 יוני 2012, 17:52

פארגו חוזר ?
איזה רכז על כבר יביאו תהיו מציאותיים לרגע אין אף רכז כזה פנוי בשוק ואני לא מאמין שישלמו בייאוט של מיליון לDD שיבוא לפה, מקסימום נראה פה את פרקניס.

27 יוני 2012, 17:58

refael כתב:פארגו חוזר ?
איזה רכז על כבר יביאו תהיו מציאותיים לרגע אין אף רכז כזה פנוי בשוק ואני לא מאמין שישלמו בייאוט של מיליון לDD שיבוא לפה, מקסימום נראה פה את פרקניס.

לא רוצים בוגדים!

27 יוני 2012, 18:00

רועי מרום:

יש שם הרבה יותר גדול שאכן מועמד חם לעמדת הרכז, אבל למרות שמכבי מוכנה לשבור קופות גמל ופנסיה עבורו, זה לא תלוי רק בה ובשחקן שרוצה לבוא, אבל כפוף למגבלה טכנית בחוזה הקודם שלו.

27 יוני 2012, 18:15

שאלה פשוטה(או שלא)
מה יגרום לכם לשנות את דעתכם על עונת המלפפונים הזאת ב-180 מעלות?(360 :laugh2 )

27 יוני 2012, 18:24

וויז חוזר למכבי :)

27 יוני 2012, 18:26

Holiday_Armadillo כתב:שאלה פשוטה(או שלא)
מה יגרום לכם לשנות את דעתכם על עונת המלפפונים הזאת ב-180 מעלות?(360 :laugh2 )

החתמה של כוכב על בקנה מידה אירופאי.

27 יוני 2012, 18:31

BIG sofo כתב:רועי מרום:

יש שם הרבה יותר גדול שאכן מועמד חם לעמדת הרכז, אבל למרות שמכבי מוכנה לשבור קופות גמל ופנסיה עבורו, זה לא תלוי רק בה ובשחקן שרוצה לבוא, אבל כפוף למגבלה טכנית בחוזה הקודם שלו.

שחקן שנמצא תחת חוזה, יכול להיות או DD או מקאלב.
בשביל כל אחד מהם צריך לשבור כמה וכמה קופות גמל ופנסיה....

האמת שאני לא לגמרי בטוחה שזה יהיה רעיון טוב.
מפחיד אותי שמרוב הלחץ והבלגן בקבוצה ינחיתו אולי שם גדול אבל שאר הקבוצה עלולה להיראות כמו זו של אפי.
אם יביאו שם גדול לעמדת הרכז, לאנג' בטוח יהיה בחוץ ואז או שיחתום במקומו שחקן זול או שנישאר רק עם היקמן בתור מחליף שלו, בנוסף גם הסנטר וגם הפרוורד שמכבי צריכה יהיו ככל הנראה הימורים זולים כי לא יישאר כסף (והמצב יהיה אפילו יותר גרוע אם גם אליהו ישיג חוזה בנ.ב.א).
מכיוון ש-3 הזרים שכבר חתומים כאן הם עדיין לא כוכבים גדולים או שחקנים מוכחים, יכול להיות שה"כוכב" הגדול שהתפוזים מבטיחים לנו יהיה השחקן היחיד בקבוצה ששווה משהו.
נערך לאחרונה על ידי חנו'ש בתאריך 27 יוני 2012, 18:36, נערך פעם אחת בסך הכל.

27 יוני 2012, 18:36

זביאן דאודל?! XD

27 יוני 2012, 19:20

יש לי משום מה תחושה על מקאלב

27 יוני 2012, 19:26

asafb96 כתב:יש לי משום מה תחושה על מקאלב

יהיה שמח.. אבל תחושות לחוד, ומציאות לחוד.
המציאות מכבי בכל עונה(בשנים האחרונות) מביאה לפחות שם אחד גדול. שנה שעברה פארמר+לנגפורד, לפני שנתיים החזרת ליאור אליהו+ החתמת סופו.
מצד שני מכבי מעולם(לא שאני יודע), לא שילמה באי-אווט גדול על כוכב. אין סיבה שזה ישתנה הפעם..

27 יוני 2012, 19:28

gandya כתב:
asafb96 כתב:יש לי משום מה תחושה על מקאלב

יהיה שמח.. אבל תחושות לחוד, ומציאות לחוד.
המציאות מכבי בכל עונה(בשנים האחרונות) מביאה לפחות שם אחד גדול. שנה שעברה פארמר+לנגפורד, לפני שנתיים החזרת ליאור אליהו+ החתמת סופו.
מצד שני מכבי מעולם(לא שאני יודע), לא שילמה באי-אווט גדול על כוכב. אין סיבה שזה ישתנה הפעם..

דווקא זכור לי שמכבי שילמה בייאוט יפה על איידסון, אבל כמובן שזה עדיין לא קרוב אפילו לסכומים שיצטרכו לשלם על שחקן כמו מקאלב.

27 יוני 2012, 19:30

רועי מרום? תזכירו לי מתי הוא דייק לאחרונה? בשנת תרפ״ט?
נושא נעול