28 יוני 2012, 09:12
yzafrir כתב:קודי כתב:שילוב נדיר ומדהים בין שחקן נפלא לאדם עוד יותר נפלא - חברותי, צנוע ונאמן - משהו נדיר שלא קיים היום במחוזותינו.
מדהים שפארקר הובא כשחקן שנזרק מה-NBA והתגלה לגמרי במקרה במחנות האימון בארה"ב על ידי גרשון ובלאט. כשהוא הגיע לכאן עוד היה ספק אם הוא יצליח למלא את מקומו של דורון שפר (הוא הובא במקור כמחליף לשפר) ואחרי כמה חודשים אפילו היו קולות שאולי הוא ייחתך. מדהים!
אתה יודע , שמעתי את הסיפור הזה כמה פעמים ואני ממש לא זוכר את זה . אני זוכר דווקא שמהשחק הראשון שלו הבינו שיש פה משהוא גדול . אבל לא ידעו עד כמה גדול...
28 יוני 2012, 09:25
yzafrir כתב:קודי כתב:שילוב נדיר ומדהים בין שחקן נפלא לאדם עוד יותר נפלא - חברותי, צנוע ונאמן - משהו נדיר שלא קיים היום במחוזותינו.
מדהים שפארקר הובא כשחקן שנזרק מה-NBA והתגלה לגמרי במקרה במחנות האימון בארה"ב על ידי גרשון ובלאט. כשהוא הגיע לכאן עוד היה ספק אם הוא יצליח למלא את מקומו של דורון שפר (הוא הובא במקור כמחליף לשפר) ואחרי כמה חודשים אפילו היו קולות שאולי הוא ייחתך. מדהים!
אתה יודע , שמעתי את הסיפור הזה כמה פעמים ואני ממש לא זוכר את זה . אני זוכר דווקא שמהשחק הראשון שלו הבינו שיש פה משהוא גדול . אבל לא ידעו עד כמה גדול...
28 יוני 2012, 11:32
28 יוני 2012, 11:47
28 יוני 2012, 14:14
28 יוני 2012, 15:14
28 יוני 2012, 16:21
28 יוני 2012, 16:26
argof כתב:רעיון שיווקי למכבי, פיצוי על כל סבלות עונת המלפפונים: משחק פרידה לאנתוני פארקר, חינם למנויי הקבוצה, שיפתח את העונה, בין הקבוצה החדשה לבין נבחרת האקסים של הקבוצה מהשנים האחרונות (ביינום, הנדריקס, אידסון, שאראס ואח׳). יהיה מרגש.
28 יוני 2012, 16:35
argof כתב:רעיון שיווקי למכבי, פיצוי על כל סבלות עונת המלפפונים: משחק פרידה לאנתוני פארקר, חינם למנויי הקבוצה, שיפתח את העונה, בין הקבוצה החדשה לבין נבחרת האקסים של הקבוצה מהשנים האחרונות (ביינום, הנדריקס, אידסון, שאראס ואח׳). יהיה מרגש.
28 יוני 2012, 16:40
LIAV10 כתב:argof כתב:רעיון שיווקי למכבי, פיצוי על כל סבלות עונת המלפפונים: משחק פרידה לאנתוני פארקר, חינם למנויי הקבוצה, שיפתח את העונה, בין הקבוצה החדשה לבין נבחרת האקסים של הקבוצה מהשנים האחרונות (ביינום, הנדריקס, אידסון, שאראס ואח׳). יהיה מרגש.
הלוואי, אבל לא נראה לי בר ביצוע..
פעם בנוקיה היו משחקים כאלה גדולים, אשכרה מג'יק היה פה..
28 יוני 2012, 17:04
felix_r כתב:LIAV10 כתב:argof כתב:רעיון שיווקי למכבי, פיצוי על כל סבלות עונת המלפפונים: משחק פרידה לאנתוני פארקר, חינם למנויי הקבוצה, שיפתח את העונה, בין הקבוצה החדשה לבין נבחרת האקסים של הקבוצה מהשנים האחרונות (ביינום, הנדריקס, אידסון, שאראס ואח׳). יהיה מרגש.
הלוואי, אבל לא נראה לי בר ביצוע..
פעם בנוקיה היו משחקים כאלה גדולים, אשכרה מג'יק היה פה..
נכון, מג'יק היה. ולפניו היה דוקטור ג'יי ואפילו שיחק מחצית אחת במדי מכבי
28 יוני 2012, 17:07
28 יוני 2012, 17:26
rc4991 כתב:אם כבר מעלים את הנושא הזה אז אני כבר כמה שנים חושב לעצמי למה שמכבי לא תעשה טורניר הכנה יוקרתי עם קבוצות מהטופ ושהאוהדים יקנו כרטיסים לטורניר הזה?(לא במחירים גבוהים כמובן)
גם אנחנו נרוויח כמה משחקים ברמה גבוהה ויפה וגם יכנס למכבי סכום יפה לקופה שיוכל לעזור בהחתמת שחקן מסויים
28 יוני 2012, 17:32
28 יוני 2012, 17:42
חביב אורנג'ד כתב:rc4991 כתב:אם כבר מעלים את הנושא הזה אז אני כבר כמה שנים חושב לעצמי למה שמכבי לא תעשה טורניר הכנה יוקרתי עם קבוצות מהטופ ושהאוהדים יקנו כרטיסים לטורניר הזה?(לא במחירים גבוהים כמובן)
גם אנחנו נרוויח כמה משחקים ברמה גבוהה ויפה וגם יכנס למכבי סכום יפה לקופה שיוכל לעזור בהחתמת שחקן מסויים
היה כזה דבר פעם.
קראו לזה טורניר תל-אביב.
28 יוני 2012, 17:46
rc4991 כתב:חביב אורנג'ד כתב:rc4991 כתב:אם כבר מעלים את הנושא הזה אז אני כבר כמה שנים חושב לעצמי למה שמכבי לא תעשה טורניר הכנה יוקרתי עם קבוצות מהטופ ושהאוהדים יקנו כרטיסים לטורניר הזה?(לא במחירים גבוהים כמובן)
היה כזה דבר פעם.
קראו לזה טורניר תל-אביב.
ולמה הפסיקו את זה?
על פניו כל הצדדים נהנים מהעניין
28 יוני 2012, 18:55
rc4991 כתב:חביב אורנג'ד כתב:rc4991 כתב:אם כבר מעלים את הנושא הזה אז אני כבר כמה שנים חושב לעצמי למה שמכבי לא תעשה טורניר הכנה יוקרתי עם קבוצות מהטופ ושהאוהדים יקנו כרטיסים לטורניר הזה?(לא במחירים גבוהים כמובן)
היה כזה דבר פעם.
קראו לזה טורניר תל-אביב.
ולמה הפסיקו את זה?
28 יוני 2012, 18:57
argof כתב:rc4991 כתב:חביב אורנג'ד כתב:rc4991 כתב:אם כבר מעלים את הנושא הזה אז אני כבר כמה שנים חושב לעצמי למה שמכבי לא תעשה טורניר הכנה יוקרתי עם קבוצות מהטופ ושהאוהדים יקנו כרטיסים לטורניר הזה?(לא במחירים גבוהים כמובן)
היה כזה דבר פעם.
קראו לזה טורניר תל-אביב.
ולמה הפסיקו את זה?
טורניר ת"א כלל את מכבי והפועל ת"א, ונהנה מתמיכת העירייה. עם שקיעתה של הפועל, שקע גם הטורניר. אולי כעת..
29 יוני 2012, 13:15
29 יוני 2012, 13:19
rc4991 כתב:הפרטים הקטנים שבונים האגדה
הטלפון המקרי והדי המוזר שהביא אותו לישראל. המספרים הנדירים במעמדי גמר. עושי המשחק השונים שהתחלפו מסביבו. החבטות שחטפו כל חבריו לשושלת הגדולה חוץ ממנו. המשכורת המגוחכת לעומת זו של נבארו, למשל. הבלוג של גרינוולד עם המורשת נטולת הכתמים של אנתוני פארקר
http://sports.walla.co.il/?w=//2545700