01 יולי 2012, 09:11
קודי כתב:אגב, אם לא תגיע הכחשה מהירה של מכבי לפרסום הזה כנראה שזה באמת המצב. הרי מכבי שומעת ומגיבה על כל מילה שנאמרת באיזה ערוץ נידח על הקבוצה, אז בטח ידיעה ראשית בערוץ הספורט. אם לא תבוא הכחשה או שלא יהיה ראיון מהיר עם פדרמן או מזרחי, אני מניח שהדברים מדוייקים לחלוטין ואפשר לסגור את העונה הזאת עוד לפני שהיא התחילה.
01 יולי 2012, 09:11
קודי כתב:אגב, אם לא תגיע הכחשה מהירה של מכבי לפרסום הזה כנראה שזה באמת המצב. הרי מכבי שומעת ומגיבה על כל מילה שנאמרת באיזה ערוץ נידח על הקבוצה, אז בטח ידיעה ראשית בערוץ הספורט. אם לא תבוא הכחשה או שלא יהיה ראיון מהיר עם פדרמן או מזרחי, אני מניח שהדברים מדוייקים לחלוטין ואפשר לסגור את העונה הזאת עוד לפני שהיא התחילה.
01 יולי 2012, 10:49
yarinsaky כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.123418.html
אז מה המטרות לשנה הבאה ?
מה יספק אותנו ?
טופ 16 ? הצלבה ? פיינלפור ?
עד לפני חודש הרבה פינטזו על קבוצה שנוכל לעשות איתה שופינג בלונדון .
01 יולי 2012, 12:21
gandya כתב:yarinsaky כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.123418.html
אז מה המטרות לשנה הבאה ?
מה יספק אותנו ?
מחיר המנוי היקר ביורוליג, המטרות אמורות להיות לא פחות מהצלבה.(גם פדרמן צריך לדעת, שאפשר, לצערי, למכור לאוהדים הצלבה, פחות מכך אפילו מחלקת השיווק המשומנת של מכבי תתקשה למכור לאוהדים, ו"הקשיים" לא ממש מעניינים את האוהד הממוצע).
01 יולי 2012, 12:27
jol9 כתב:gandya כתב:yarinsaky כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.123418.html
אז מה המטרות לשנה הבאה ?
מה יספק אותנו ?
מחיר המנוי היקר ביורוליג, המטרות אמורות להיות לא פחות מהצלבה.(גם פדרמן צריך לדעת, שאפשר, לצערי, למכור לאוהדים הצלבה, פחות מכך אפילו מחלקת השיווק המשומנת של מכבי תתקשה למכור לאוהדים, ו"הקשיים" לא ממש מעניינים את האוהד הממוצע).
נראה לי שזה פחות עניין של מחיר המנוי, אלא יותר הזלזול שעושה רושם שישנו כלפי האוהדים.
מספיק לקרוא את ההתבטאויות של פדרמן הבן, בשביל להבין את זה. זה לא נעים לאף אחד כשגורמים לו להרגיש שהוא מטומטם, ואין סיבה שפדרמן יעשה את זה.
כמובן שגם חייבת להיות סיבה מוצדקת לעלות את מחירי המנויים, אם כי, במקרה הזה, כמו שכתב מקובי (נדמה לי), יש כאן את עניין הביקוש וההיצע, ככה שזה
לא חייב להיות חד משמעי.
01 יולי 2012, 12:31
gandya כתב:jol9 כתב:gandya כתב:yarinsaky כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.123418.html
אז מה המטרות לשנה הבאה ?
מה יספק אותנו ?
נראה לי שזה פחות עניין של מחיר המנוי, אלא יותר הזלזול שעושה רושם שישנו כלפי האוהדים.
מספיק לקרוא את ההתבטאויות של פדרמן הבן, בשביל להבין את זה. זה לא נעים לאף אחד כשגורמים לו להרגיש שהוא מטומטם, ואין סיבה שפדרמן יעשה את זה.
כמובן שגם חייבת להיות סיבה מוצדקת לעלות את מחירי המנויים, אם כי, במקרה הזה, כמו שכתב מקובי (נדמה לי), יש כאן את עניין הביקוש וההיצע, ככה שזה
לא חייב להיות חד משמעי.
וכמו שאני אמרתי, ביקוש יציע, זה משהו זמני מאוד, הנה כבר העונה מכבי תתקשה למכור מנויים, אם השנה תהיה קטסטרופאלית(שזה אומר כישלון כבר בטופ16, או גרוע לפני כן), ובקייץ הבא לא יהיה שינוי מיידי לטובה, לא יהיה שום ביקוש למנויים, נחזור לראות נערים יושבים ביציעים, אם משהו יסיכים לקנות את זכויות השידור, יהיה אפשר להגיד תודה.
01 יולי 2012, 13:38
01 יולי 2012, 13:55
מקובי כתב:יובל- אני בטוח שיש לא מעט שירצו לקנות את המנוי שלך. ואני מדבר בשיא הרצינות.
לפי בדיקה שערכתי אתמול- מחירי המנוי עלו רק באולם 1-4-7-10 וגם זה ב50 שקלים. אם זה מעניין מישהו אני כבר אעלה את הלינקים של המחירים של שנה שעברה ושל השנה.
תקראו לי אופטימיסט חסר תקנה אבל אתם באמת לוקחים כתבה שנאמר שם ש"גורם במכבי" טוען שינמיכו ציפיות וזה עוד לפני שבנו כאן סגל?
אם אחרי שיהיה כאן סגל יגידו שיש כאן עונה פיננסית זה דבר אחד, נכון לעכשיו החתמה גדולה של שחקן אחד והסגל פתאום משנה כיוון.
התקשורת השנה יותר מתמיד באמת שלא יודעת מה קורה עם מכבי, ככה שהייתי נזהר עם קביעת מטרות נכון לעכשיו.
01 יולי 2012, 14:08
"אנחנו מבינים שהמצב קשה. בעוד חודש וחצי אנחנו מתחילים את האימונים ואין לנו סגל. תהיה קבוצה חדשה לגמרי וזה גם אומר מטרות אחרות, שכן ייקח זמן להרכיב את הקבוצה מחדש. אנחנו מקווים שנוכל לעשות את זה בצורה מהירה וטובה. המזל שלנו שקיבלנו את הדרג הראשון בהגרלת היורוליג, דבר שיעזור לנו להעפיל יותר בקלות לשלב הבא"
01 יולי 2012, 14:13
gandya כתב:מקובי כתב:יובל- אני בטוח שיש לא מעט שירצו לקנות את המנוי שלך. ואני מדבר בשיא הרצינות.
לפי בדיקה שערכתי אתמול- מחירי המנוי עלו רק באולם 1-4-7-10 וגם זה ב50 שקלים. אם זה מעניין מישהו אני כבר אעלה את הלינקים של המחירים של שנה שעברה ושל השנה.
תקראו לי אופטימיסט חסר תקנה אבל אתם באמת לוקחים כתבה שנאמר שם ש"גורם במכבי" טוען שינמיכו ציפיות וזה עוד לפני שבנו כאן סגל?
אם אחרי שיהיה כאן סגל יגידו שיש כאן עונה פיננסית זה דבר אחד, נכון לעכשיו החתמה גדולה של שחקן אחד והסגל פתאום משנה כיוון.
התקשורת השנה יותר מתמיד באמת שלא יודעת מה קורה עם מכבי, ככה שהייתי נזהר עם קביעת מטרות נכון לעכשיו.
1)"רק" ב50 ש"ח? 50 ש"ח זה גם כסף.
2)"הגורם ממכבי", בסדר, אבל לעצום עיניים, ולראות שעד עכשיו המצב נראה רע מאוד, לסגור את האוזניים כאשר בלאט מדבר על קשיים, זה כבר לא בסדר.
3)אף אחד במכבי לא אמר "עונה פננסית" וגם לא יגיד, כל עוד בכוונתו למכור מנויים לשנה הבאה(ולא רק לקומץ האוהדים שקונים מנוי בכל מקרה).
4)שום "החתמה גדולה" לא תשנה את התמונה(רק את מצב הרוח), צריך שחקנים טובים+כוכב, בנתים אין כאן כלום.
01 יולי 2012, 14:16
01 יולי 2012, 14:22
EulGam05 כתב:תאכלס, אין באמת מה לדאוג. אמנם יש רק 4 שחקנים חתומים אבל יש את בלאט, הוא יסתדר. מקסימום אם נראה בתחילת העונה שקצת קשה אז אני בטוח שההנהלה לא תבחל באמצעים ותביא גם שחקן חמישי לסגל.
01 יולי 2012, 14:25
01 יולי 2012, 14:31
felix_r כתב:עד אשר האוהדים לא יתחילו להפגין מול משרדי המועדון, המצב רק יחמיר כל שנה
01 יולי 2012, 14:33
חנו'ש כתב:felix_r כתב:עד אשר האוהדים לא יתחילו להפגין מול משרדי המועדון, המצב רק יחמיר כל שנה
שנקרא לדפני ליף??
01 יולי 2012, 14:35
חנו'ש כתב:felix_r כתב:עד אשר האוהדים לא יתחילו להפגין מול משרדי המועדון, המצב רק יחמיר כל שנה
שנקרא לדפני ליף??
01 יולי 2012, 14:36
felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:עד אשר האוהדים לא יתחילו להפגין מול משרדי המועדון, המצב רק יחמיר כל שנה
שנקרא לדפני ליף??
חס וחלילה. לא רוצה שום קשר עם כל "האנשים" האלה
01 יולי 2012, 14:37
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:עד אשר האוהדים לא יתחילו להפגין מול משרדי המועדון, המצב רק יחמיר כל שנה
שנקרא לדפני ליף??
אז אתה רוצה להוביל את המחאה??
01 יולי 2012, 14:38
חנו'ש כתב:felix_r כתב:חנו'ש כתב:felix_r כתב:עד אשר האוהדים לא יתחילו להפגין מול משרדי המועדון, המצב רק יחמיר כל שנה
שנקרא לדפני ליף??
אז אתה רוצה להוביל את המחאה??
01 יולי 2012, 14:39
מקובי כתב:gandya כתב:מקובי כתב:יובל- אני בטוח שיש לא מעט שירצו לקנות את המנוי שלך. ואני מדבר בשיא הרצינות.
1)"רק" ב50 ש"ח? 50 ש"ח זה גם כסף.
2)"הגורם ממכבי", בסדר, אבל לעצום עיניים, ולראות שעד עכשיו המצב נראה רע מאוד, לסגור את האוזניים כאשר בלאט מדבר על קשיים, זה כבר לא בסדר.
3)אף אחד במכבי לא אמר "עונה פננסית" וגם לא יגיד, כל עוד בכוונתו למכור מנויים לשנה הבאה(ולא רק לקומץ האוהדים שקונים מנוי בכל מקרה).
4)שום "החתמה גדולה" לא תשנה את התמונה(רק את מצב הרוח), צריך שחקנים טובים+כוכב, בנתים אין כאן כלום.
אני מסכים ש50 שקלים זה כסף, ואני האחרון שיזלזל בזה. אבל נהיה כאן מעין אופנה להגיד שכל מחירי המנויים הועלו, דבר שלא נכון.
לא אמרתי שהמצב טוב, לא אמרתי שאין קשיים, אבל מצד שני אנשים כאן שוקלים לעשות חרם מנויים (ואני בספק אם יש כאן 10 מנויים בפורום אבל זה כבר עניין אחר) כי אין רכש למרות שאנחנו בתחילת עונת המלפפונים. זה לא כדורגל שהאימונים כבר התחילו (חיפה והמתמודדות באירופה) או מתחילים שבוע הבא (מכבי רגל) האימונים של מכבי מתחילים עוד חודשיים שאני בטוח שאתה מסכים איתי שזה זמן מספיק לבנות כאן קבוצה ראויה שתתחרה בכל החזיתות.
אתם באמת חושבים שמכבי לא רואים את זה, ויודעים שאם הם יבנו כאן קבוצה חלשה אז לא מעט אוהדים מאלו שבאים כדי לראות ולהראות (שמאוד חשובים למכבי כי הם משלמים הרבה כסף על מנוי) יפסיקו לבוא ולא יקנו מנויים.
אנשים מדברים כאן כאילו האינטרס של פדרמן ומכבי זה לבנות כאן קבוצה חלשה. טיפה כבוד להנהלה של מכבי (וגם לפדרמן שאני בטוח רוצה רק בהצלחת הקבוצה, הרי בסופו של דבר כולנו מסכימים שמכבי זה לא עסק רווחי, ככה שהוא הפסיד על הקבוצה שלנו לא מעט כסף מאז שהוא בעלים)
אין כאן כלום?
לא הייתי מזלזל במה שיש, ואני בטוח שמכבי יסתמו את השורות בשחקנים טובים. כמו שאני בטוח שמכבי תיאבק על פיינל פור אירופי.
בעונה של פיני שהחתמנו את כל הסגל עוד לפני עונת המלפפונים אני זוכר שהיתה כאן דעה על כך שאולי מכבי מיהרה לסגור את הסגל כי במהלך עונת המלפפונים השתחררו כמה שחקנים שלדעתנו התאימו יותר מלאמפה את לאזמה, ככה שלא תמיד זה שסוגרים מהר סגל זה יתרון.