פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: הלפרין הגיע להבנות עם רשות המיסים וישחק במכבי

05 יולי 2012, 16:46

asafb96 כתב:מעולה. לאט לאט הסגל תופס צורה, וכל הפסימיות ששטפה את הפורום לאט לאט מתפוררת. חסר כרגע רכז זר וסנטר נוסף, וזהו. סוף סוף הלפרין חוזר, והסגל נראה טוב כרגע, וקרוב לסגירה. בעמדת הסנטר יש לא מעט שמות ואני מאמין שמישהו מהם יגיע (מאריץ', וויקאס, פרוביץ' וטומיץ'), עמדת הרכז היא קצת בעייתית, ואחרי חתימת אוקיץ' בקאחה אני מקווה שיחשבו על אופציות מהNBA

נוסעים לווגאס, לא ? ;)

05 יולי 2012, 16:47

מתAMסרת כתב:
asafb96 כתב:מעולה. לאט לאט הסגל תופס צורה, וכל הפסימיות ששטפה את הפורום לאט לאט מתפוררת. חסר כרגע רכז זר וסנטר נוסף, וזהו. סוף סוף הלפרין חוזר, והסגל נראה טוב כרגע, וקרוב לסגירה. בעמדת הסנטר יש לא מעט שמות ואני מאמין שמישהו מהם יגיע (מאריץ', וויקאס, פרוביץ' וטומיץ'), עמדת הרכז היא קצת בעייתית, ואחרי חתימת אוקיץ' בקאחה אני מקווה שיחשבו על אופציות מהNBA

נוסעים לווגאס, לא ? ;)

עוצרים שם בדרך לחתונה ;)

05 יולי 2012, 16:56

אם זה באמת יקרה זו החתמה מצויינת של מכבי ובהחלט שדרוג לעומת השחקן אותו הוא מחליף (הבכיין שמטייל בארה"ב).

05 יולי 2012, 16:57

מתAMסרת כתב:

נוסעים לווגאס, לא ? ;)

כן :D
למרות שאני מקווה שלא הולכים להחתים משם שחקן. לפני שנה או שנתיים, קארול, ועוד כמה שחקנים נחמדים מאוד היו בליגת הקיץ, אבל אני אישית לא מתלהב מהחתמות משם. מעדיף שיביאו שחקן NBA חופשי

05 יולי 2012, 17:10

אני לא יודע מה אתכם אבל בשנים האחרונות אני לא כל כך בוטח בידיעות שיוצאות מפי התקשורת ועד שאין תגובה או פרסום רשמי של מכבי מבחינתי זה לא קרה.
יש עוד נשים שמרגישים כך?
בנוסף לאחר מה שקרה שנה שעברה עם הלפרין אני נוטה לאדישות בכל הדברים שקשורים לסיכומים למיניהם ולא חתימות.

05 יולי 2012, 17:12

פיק יוצא פה חומוס. יצא לפני שבועיים או משהו בכתבה נחרצת למדי שלפיה הלפרין לא יהיה במכבי והשסוכן שלו התחיל לחפש לו קבוצה בחו''ל. ייתכן שהחלק השני היה נכון באותו זמן, אבל אנשים צריכים לקחת פה בפרופורציות את הציוצים שלו(הוא חבר של השחקנים והסוכנים ומנסה לדחוף את האינטרסים שלהם).

05 יולי 2012, 17:26

שחף כתב:פיק יוצא פה חומוס. יצא לפני שבועיים או משהו בכתבה נחרצת למדי שלפיה הלפרין לא יהיה במכבי והשסוכן שלו התחיל לחפש לו קבוצה בחו''ל. ייתכן שהחלק השני היה נכון באותו זמן, אבל אנשים צריכים לקחת פה בפרופורציות את הציוצים שלו(הוא חבר של השחקנים והסוכנים ומנסה לדחוף את האינטרסים שלהם).

בכלל הקיץ הוא די הפוך, לא?

05 יולי 2012, 17:31

עמיר לונ כתב:אני לא יודע מה אתכם אבל בשנים האחרונות אני לא כל כך בוטח בידיעות שיוצאות מפי התקשורת ועד שאין תגובה או פרסום רשמי של מכבי מבחינתי זה לא קרה.
יש עוד נשים שמרגישים כך?
בנוסף לאחר מה שקרה שנה שעברה עם הלפרין אני נוטה לאדישות בכל הדברים שקשורים לסיכומים למיניהם ולא חתימות.

הקיץ הזה היה באמת די בעייתי לתקשורת כי מכבי כנראה שמה את הקלפים קרוב לחזה וחלקה מידע רק עם בודדים .

לדעתי על אבי סגל למשל אפשר לסמוך באופן כללי. רוב הידיעות שלו התבררו כנכונות בסופו של דבר. לא צריך לשכוח שהיו עליות ומורדות עם כמה שחקנים הקיץ, כולל לאנגפורד, הנדריקס והלפרין ומכבי בעצמה לא ידעה מה ילד יום, לכן קשה להאשים כאן מישהוא מחוץ למערכת.

05 יולי 2012, 17:31

כן, בקיץ שעבר פיק היה יותר מדויק. השנה הזו צריכים כנראה להיות יותר קשובים לספורטנדו. גם שני גולשים מתפוז (שהם ממש לא הגמד התשיעי ומרום) נתנו כמה פגיעות טובות.

05 יולי 2012, 17:36

מעולה, יש לנו סגל ממש טוב ליורוקאפ. אם היינו משחקים שם, היה סיכוי טוב שנגיע לפיינל-פור.

05 יולי 2012, 17:38

Allan Turing כתב:מעולה, יש לנו סגל ממש טוב ליורוקאפ. אם היינו משחקים שם, היה סיכוי טוב שנגיע לפיינל-פור.

יש לך מאמן טופ יורוליג שאמור להיות מסוגל לחבר גם חבורה בינונית יחסית, לקבוצה מנצחת. כמובן שצריך לראות את שתי ההחתמות הנוספות, אבל אין ספק שהשבוע
הקיץ השתנה לחלוטין והפך להיות חיובי בהרבה.

05 יולי 2012, 20:45

Allan Turing כתב:מעולה, יש לנו סגל ממש טוב ליורוקאפ. אם היינו משחקים שם, היה סיכוי טוב שנגיע לפיינל-פור.

נכון, אבל כך הייתה גם הקבוצה של פארגו מגליל, פרקינס מחיפה, אידסון מריטאס והשחקן השמן ההוא שלא הצליח ביוון.

05 יולי 2012, 20:48

אגב, זה עדיין רק גלדסטון...

05 יולי 2012, 20:51

קובי כתב:אגב, זה עדיין רק גלדסטון...

ONE עדיין לא אמרו כלום על לאנדסברג..

06 יולי 2012, 02:51

וואן כבר שנתיים לא מעוודכנים על שום דבר לגבי מכבי . המקור אחת ירדה למחתרת (אבל היא השושבינה ןלברה טובה של סוכן האירני של אוחיון ) ושני עובד שם כפרשן אז אין להם מי שידליף כמו פעם .

06 יולי 2012, 05:59

מעניין ששרשור המלפפונים בשבוע שלא היה בו כלום, תפח ל-50 עמודים מאוד מהר, בעוד שרשורי שלושת ההחתמות של השבוע, מכילים כולם ביחד רק מספר מועט של עמודים.
מה זה אומר??

06 יולי 2012, 06:29

לפי ידיעות אחרונות עדיין אין סיכום סופי והלפרין גם מכחיש סיכום כזה.

06 יולי 2012, 08:14

jol9 כתב:מעניין ששרשור המלפפונים בשבוע שלא היה בו כלום, תפח ל-50 עמודים מאוד מהר, בעוד שרשורי שלושת ההחתמות של השבוע, מכילים כולם ביחד רק מספר מועט של עמודים.
מה זה אומר??

דבר ראשון הגענו לעשרה עמודים ביומיים שזה גם הרבה
דבר שני כששחקן חותם(ובמקרה של הלפרין מסכם)פותחים עליו עוד ת'רד

06 יולי 2012, 14:14

jol9 כתב:מעניין ששרשור המלפפונים בשבוע שלא היה בו כלום, תפח ל-50 עמודים מאוד מהר, בעוד שרשורי שלושת ההחתמות של השבוע, מכילים כולם ביחד רק מספר מועט של עמודים.
מה זה אומר??

אותו דבר כמו שיש 30 עמודים על הפסד ושניים על ניצחון

06 יולי 2012, 14:17

Holiday_Armadillo כתב:
מה זה אומר??

אותו דבר כמו שיש 30 עמודים על הפסד ושניים על ניצחון

:thumbup
השאלה היא "למה"?
פרסם תגובה