ג'ורדן פארמר סגר ל-3 שנים באפס אנאדולו

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: ג'ורדן פארמר סגר ל-3 שנים באפס אנאדולו

הודעהעל ידי קובי » 11 יולי 2012, 15:05

באסה.

זה כאילו שמכבי במו ידיה סידרה לו חוזה באירופה...
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי misha » 11 יולי 2012, 15:09

rc4991 כתב:הרבה מהסטט' האלה הוא היה עושה בלי שנשים לב ולא במובן החיובי של המילה
היו לו הרבה משחקים בינוניים אבל בסוף שהסתכלתי בסט' ראיתי דווקא שהוא קלע בדאבל פיגרס וכד' אבל זה נעשה מליי אפ קל או דברים בסגנון מדי פעם ובלי השפעה על המשחק
היו לו כמובן גם משחקים טובים(כמו זה נגד ריאל)ואני לא אומר שהוא שחקן רע אבל הוא לא סופרסטאר לדעתי וגם לא קרוב,אני למשל חושב שאני מעדיף את פארגו(לא לגמרי בטוח)

לא מסכים. הייתה לו השפעה גדולה על המשחק של מכבי מכל הבחינות (גם מנהיגותי). לא ידוע על איזה לאייפים אתה מדבר, רוב הנקודות הוא ייצר לעצמו (חדירה בלתי עצירה, חצי מרחק, חטיפות וכו').
הרבה משחקים בינוניים? אתה מדבר כאילו הוא שיחק פה איזה שנה לפחות. הוא היה פה תקופה מאוד קצרה והיה צפוי שתהיה חוסר יציבות מסוימת בגלל שזו הפעם הראשונה שהוא משחק מחוץ לארה"ב.
ברגע שהוא התאקלם, לא היה ספק בקשר ליכולות שלו. לא רק נגד ריאל, גם נגד אפס ומילאנו הוא היה מצוין. הוא גם היה טוב מאוד בNBA העונה.
אולי חוץ מקליעה מבחוץ, שגם היא היא לא רעה כמו שעושים (לא זורק הרבה אבל קולע באחוזים טובים) יש לו הכל כדי להיות פה סופרסטאר ולדעתי הוא הולך להראות את זה באפס.
תמונה תמונה

"לכל שחקן יש את הגאווה שלו ומה שמביא לי את הגאווה זה לא הדקות או הנקודות אלא הניצחון"
~דריק שארפ~
סמל אישי של המשתמש
misha

הודעהעל ידי מתAMסרת » 11 יולי 2012, 15:28

misha כתב:
rc4991 כתב:הרבה מהסטט' האלה הוא היה עושה בלי שנשים לב ולא במובן החיובי של המילה
היו לו הרבה משחקים בינוניים אבל בסוף שהסתכלתי בסט' ראיתי דווקא שהוא קלע בדאבל פיגרס וכד' אבל זה נעשה מליי אפ קל או דברים בסגנון מדי פעם ובלי השפעה על המשחק
היו לו כמובן גם משחקים טובים(כמו זה נגד ריאל)ואני לא אומר שהוא שחקן רע אבל הוא לא סופרסטאר לדעתי וגם לא קרוב,אני למשל חושב שאני מעדיף את פארגו(לא לגמרי בטוח)

לא מסכים. הייתה לו השפעה גדולה על המשחק של מכבי מכל בחינות (גם מנהיגותי). לא ידוע על איזה לאייפים אתה מדבר, רוב הנקודות הוא ייצר לעצמו (חדירה בלתי עצירה, חצי מרחק, חטיפות וכו').
הרבה משחקים בינוניים? אתה מדבר כאילו הוא שיחק פה איזה שנה לפחות. הוא היה פה תקופה מאוד קצרה והיה צפוי שתהיה חוסר יציבות מסוימת בגלל שזו הפעם הראשונה שהוא משחק מחוץ לארה"ב.
ברגע שהוא התאקלם, לא היה ספק בקשר ליכולות שלו. לא רק נגד ריאל, גם נגד אפס ומילאנו הוא היה מצויןץ הוא גם היה טוב מאוד בNBA העונה.
אולי חוץ מקליעה מבחוץ, שגם היא היא לא רעה כמו שעושים (לא זורק הרבה אבל קולע באחוזים טובים) יש לו הכל כדי להיות פה סופרסטאר ולדעתי הוא הולך להראות את זה באפס.

:thumbup
מתAMסרת

הודעהעל ידי מתAMסרת » 11 יולי 2012, 15:33

גם אני חשבתי שאם אירופה - אז רק במכבי. אבל בסכומים כאלה, אין מה ולמי לבוא בטענות.
גם חוזה ארוך טווח... לכו תדעו, אולי אם לא יהיה לו טוב שם, דברים יכולים להשתנות.. לא שאני בונה על זה.
חבל, חבל. הוא בדיוק השחקן שאנחנו צריכים (מעבר לכל מה שמסביב).
מתAMסרת

הודעהעל ידי אלמוג » 11 יולי 2012, 15:39

קובי כתב:באסה.

בדיוק חיפשתי מהי הסיבה שאני מרגיש כזו אכזבה מהחתימה שלו שם.
אולי אני מגזים קצת, אבל אני בהחלט חושב שהוא יכול להשאיר חותם של סופר-סטאר באירופה, כמעט כמו אדני,בודירוגה ופארקר.
כאילו הבאנו את הסטאר הגדול הבא, כזה של פעם בדור, על מגש לאפס.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי gandya » 11 יולי 2012, 15:47

אלמוג כתב:

אולי אני מגזים קצת, אבל אני בהחלט חושב שהוא יכול להשאיר חותם של סופר-סטאר באירופה, כמעט כמו אדני,בודירוגה ופארקר.

בחייך, איזו הגזמה, בתקציב שהם החתימו את פארמר, אפשר לפתות גם שחקנים אחרים מהNBA, לא פחות טובים, אין שום הצדקה לכנות את פארמר פארקר, נכון להיום הייתי מעדיף כנראה אפילו את פארגו בקבוצה(עד שיוכח אחרת), אולי הוא יהיה סופרסטאר בקליבר של פארקר יום אחד לאחר 3 גבעי יורוליג,ו4 גמרים, כרגע מביש אפילו להשוות.
gandya

הודעהעל ידי אלמוג » 11 יולי 2012, 15:54

gandya כתב:
אלמוג כתב:

בחייך, איזו הגזמה, בתקציב שהם החתימו את פארמר, אפשר לפתות גם שחקנים אחרים מהNBA, לא פחות טובים, אין שום הצדקה לכנות את פארמר פארקר, נכון להיום הייתי מעדיף כנראה אפילו את פארגו בקבוצה(עד שיוכח אחרת), אולי הוא יהיה סופרסטאר בקליבר של פארקר יום אחד לאחר 3 גבעי יורוליג,ו4 גמרים, כרגע מביש אפילו להשוות.

רק דיברתי על הפונטציאל שלו. הוא רק בן 25, ואני חושב שעתידית הוא יכול להיות בלבל של שלושתם...
להשוות אותו אליהם עכשיו זה מוגזם, ברור לי.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי Chen » 11 יולי 2012, 16:48

מעניין מה יש לפדרמן לומר בתגובה..
תמונה
סמל אישי של המשתמש
Chen

הודעהעל ידי התנין » 11 יולי 2012, 16:56

אפס בשנים האחרונות בנתה קבוצות מאוד מוכשרות שלא הגיעו לכלום, ולכולן היה מכנה משותף: לכולן היה רכז מחורבן לחלוטין. באופן לא ברור הקציבו סכומי עתק על כל עמדה ורק את העמדה הכי חשובה שכחו. נראה שעכשיו הם הולכים הכי חזק על המועמד הכי חזק שניתן לחשוב עליו(האמת שבכלל לא האמנתי שקבוצה אירופית תוכל לראות בו מועמד אליה).
מה שבטוח זה שמדובר ברכז הכי טוב ביורוליג, עם הדעיכה הצפוייה של דיא.
התנין

הודעהעל ידי jol9 » 11 יולי 2012, 17:16

פארגו??? זה ההוא שמחמם את הספסל של ממפיס, ואפילו לא נרשם למשחקי הפלייאוף. זה ההוא שקלע 60% מהקו, 30% מהשדה ו25% משלוש?

פארמר שחקן הרבה יותר איכותי מפארגו. אין מה להשוות בכלל.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 11 יולי 2012, 17:19

לא יודע... אף פעם לא ממש התלהבתי מפארמר. אין לי שום דבר נגדו, אבל איכשהו הוא כל כך הרשים אותי.
ככה שאני לא מרגיש שום באסה מהעובדה שהוא חתם בטוריקה
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי gandya » 11 יולי 2012, 17:33

jol9 כתב:פארגו??? זה ההוא שמחמם את הספסל של ממפיס, ואפילו לא נרשם למשחקי הפלייאוף. זה ההוא שקלע 60% מהקו, 30% מהשדה ו25% משלוש?

ממתי הצלחה בNBA אומרת משהו? (זה לא שפארמר כוכב NBA גדול), פארקר נכשל בNBA, פארקר בא לכאן מליגת הפיתוח, וכן פארגו השאיר כאן חותם גדול יותר, פארגו הוביל את מכבי לגמר היורוליג, פארמר שיחק כאן חודשיים, והיה שחקן נחמד, זה הכל, עד שיוכח אחרת, מעדיף את פארגו בקבוצה שלי. מאוד "חכם" לדבר על הNBA, כאשר הרכז האירופי הגדול ביותר בעשור החולף, הסריח את הפרקט בNBA.
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 11 יולי 2012, 17:38

gandya כתב:
jol9 כתב:פארגו??? זה ההוא שמחמם את הספסל של ממפיס, ואפילו לא נרשם למשחקי הפלייאוף. זה ההוא שקלע 60% מהקו, 30% מהשדה ו25% משלוש?

ממתי הצלחה בNBA אומרת משהו? (זה לא שפארמר כוכב NBA גדול), פארקר נכשל בNBA, פארקר בא לכאן מליגת הפיתוח, וכן פארגו השאיר כאן חותם גדול יותר, פארגו הוביל את מכבי לגמר היורוליג, פארמר שיחק כאן חודשיים, והיה שחקן נחמד, זה הכל, עד שיוכח אחרת, מעדיף את פארגו בקבוצה שלי. מאוד "חכם" לדבר על הNBA, כאשר הרכז האירופי הגדול ביותר בעשור החולף, הסריח את הפרקט בNBA.

אם ההישג אליו השחקן הוביל את קבוצתו הוא קנה המידה שלך, אז זה פשוט לא הוגן להשוות בין השניים.
אין לזה שהאחד היה כאן חודשיים והשני עונה שלמה שום סיבה מקצועית, אלא נסיבות חיצוניות.
מכיוון שאנחנו לא יכולים לדעת לאן מכבי היתה מגיעה אילו פארמר היה נשאר כאן עונה שלמה, לא ניתן לקבוע איזה שחקן עדיף.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יולי 2012, 17:38

פארמר שחקן הרבה יותר טוב מפארגו, אין בכלל מה להשוות.
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 11 יולי 2012, 17:40

felix_r כתב:לא יודע... אף פעם לא ממש התלהבתי מפארמר. אין לי שום דבר נגדו, אבל איכשהו הוא כל כך הרשים אותי.

אתה תרגיש, כשתראה כאן את המוקיון התורן מליגת לאס וגאס שהסקאוט הדגול דני פדרמן יביא לנו.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי התנין » 11 יולי 2012, 17:41

מסכים שאין שום דבר בין הצלחה של שחקן באירופה למידת הצלחתו ב-NBA. פשוט שני דברים שונים שלא מעידים על כלום.
אבל אני מאוד מאוד התרשמתי בזמן הקצר שפארמר היה פה, שאם הוא היה נשאר במכבי לכל העונה, אז היה מדובר ברכז מדהים. לא סתם הוא השאיר באנשים כאן תחושה שמדובר בסופרסטאר, כי הוא באמת כזה ברמה האירופית. ובמשחקי השיא שלו אני לא רואה רכז אחר שבהישג ידן של קבוצות אירופאיות, שהייתי מביא לפניו. רק את דיאמנטידיס בשיאו, ואולי אולי גם את מקאלב שמבחינתי הוא אותה רמה.
התנין

הודעהעל ידי gandya » 11 יולי 2012, 17:42

asafb96 כתב:פארמר שחקן הרבה יותר טוב מפארגו, אין בכלל מה להשוות.

אחלה, בNBA הוא שחקן ענק, כי לא ממש הצליח להשיג חוזה מעל המינימום, ונאלץ להשלים פערים בטוריקה, ובאירופה הוא ענק, כי אתה החלטת שהוא כזה.., וכל מה שאני אומר שיש לבחור מה להוכיח.
gandya

הודעהעל ידי אלמוג » 11 יולי 2012, 17:43

jol9 כתב:
felix_r כתב:לא יודע... אף פעם לא ממש התלהבתי מפארמר. אין לי שום דבר נגדו, אבל איכשהו הוא כל כך הרשים אותי.

אתה תרגיש, כשתראה כאן את המוקיון התורן מליגת לאס וגאס שהסקאוט הדגול דני פדרמן יביא לנו.

:laugh1 :laugh3
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי asafb96 » 11 יולי 2012, 17:47

gandya כתב:
asafb96 כתב:פארמר שחקן הרבה יותר טוב מפארגו, אין בכלל מה להשוות.

אחלה, בNBA הוא שחקן ענק, כי לא ממש הצליח להשיג חוזה מעל המינימום, ונאלץ להשלים פערים בטוריקה, ובאירופה הוא ענק, כי אתה החלטת שהוא כזה.., וכל מה שאני אומר שיש לבחור מה להוכיח.

לא הצליח להשיג חוזה מעל המינימום? תגיד על מה אתה מדבר? זה שאפס נתנו לו הצעה ענקית (שוות ערך לחוזה של 7 מיליון דולר בNBA) זה משהו אחר. אבל שפארגו יעשה רבע ממה שפארמר עשה בNBA, דבר איתי. וזה עוד שהם באותו גיל.
פארמר שיחק רק 7 משחקים באירופה (וגם בהם השיג ממוצעים אדירים). לפארגו היה קשיי התאקלמות ובהתחלה הוא נראה כמו כלום אחד גדול. לפארמר היה קשיי התאקלמות, אבל לאט לאט השתפר והראה יכולת אדירה, לחשוב רק מה היה עושה אם היה ממשיך לעונה שלמה כמו פארגו. תראה מה פארמר עשה ב7 משחקים שלו ביורוליג, ומה פארגו עשה ב7 משחקים הראשונים שלו. תראה מה כל אחד עשה בNBA, ובכלל בקריירה עד עכשיו. שפארגו הטביע בגנר נר, פארמר לקחת אליפות NBA. אין מקום להשוות, פארמר שחקן הרבה יותר טוב, וקרוב לוודאי יהיה הרכז הטוב באירופה אם אכן יחתום בטורקיה
asafb96

הודעהעל ידי jol9 » 11 יולי 2012, 17:49

gandya כתב:

קודם כל פארגו לא הוביל. מי שהוביל הוא סופו, עד שפרקינס נפצע הוא היה טוב מפארגו, וגם אידסון היה טוב מפארגו.
פארגו נתן סדרת הצלבה עצומה מול קאחה, טופ 16 טוב מאוד ופיינל פור סביר. אבל הוא עשה את זה במשך עונה אחת, ואח"כ העדיף לתקוע את מכבי מאחורה, להפר חוזה ולברוח לספסל
של ממפיס.
פארמר בא לכאן לשחק כמעט בהתנדבות, ועשה עבודה נהדרת בחודשיים ששיחק כאן. עקומת הלמידה שלו היתה פי כמה מהירה יותר מזו של פארגו, ולידו שיחקו
הצל של סופו, המיסטר ג'קיל של סמית', הצד הרגיש והנשי של אליהו והתאום השמן והעצלן של לאנגפורד.

ההצלחה בNBA בסה"כ אומרת כמה דברים. נדמה לי שחקן שמצליח שם הוא בהכרח שחקן טוב, לא? אולי אני צריך לבדוק מחדש את כל מה שאני יודע על כדורסל...

ואדרבא - זה מאוד "חכם" לדבר על NBA, שאפילו רכז גדול כמו שאראס לא מצליח שם, ופארמר כן. זה כנראה אומר משהו על פארמר.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, Shay_uzan, yon1 ו־29 אורחים