המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
rc4991 כתב:הרבה מהסטט' האלה הוא היה עושה בלי שנשים לב ולא במובן החיובי של המילה
היו לו הרבה משחקים בינוניים אבל בסוף שהסתכלתי בסט' ראיתי דווקא שהוא קלע בדאבל פיגרס וכד' אבל זה נעשה מליי אפ קל או דברים בסגנון מדי פעם ובלי השפעה על המשחק
היו לו כמובן גם משחקים טובים(כמו זה נגד ריאל)ואני לא אומר שהוא שחקן רע אבל הוא לא סופרסטאר לדעתי וגם לא קרוב,אני למשל חושב שאני מעדיף את פארגו(לא לגמרי בטוח)
misha כתב:rc4991 כתב:הרבה מהסטט' האלה הוא היה עושה בלי שנשים לב ולא במובן החיובי של המילה
היו לו הרבה משחקים בינוניים אבל בסוף שהסתכלתי בסט' ראיתי דווקא שהוא קלע בדאבל פיגרס וכד' אבל זה נעשה מליי אפ קל או דברים בסגנון מדי פעם ובלי השפעה על המשחק
היו לו כמובן גם משחקים טובים(כמו זה נגד ריאל)ואני לא אומר שהוא שחקן רע אבל הוא לא סופרסטאר לדעתי וגם לא קרוב,אני למשל חושב שאני מעדיף את פארגו(לא לגמרי בטוח)
לא מסכים. הייתה לו השפעה גדולה על המשחק של מכבי מכל בחינות (גם מנהיגותי). לא ידוע על איזה לאייפים אתה מדבר, רוב הנקודות הוא ייצר לעצמו (חדירה בלתי עצירה, חצי מרחק, חטיפות וכו').
הרבה משחקים בינוניים? אתה מדבר כאילו הוא שיחק פה איזה שנה לפחות. הוא היה פה תקופה מאוד קצרה והיה צפוי שתהיה חוסר יציבות מסוימת בגלל שזו הפעם הראשונה שהוא משחק מחוץ לארה"ב.
ברגע שהוא התאקלם, לא היה ספק בקשר ליכולות שלו. לא רק נגד ריאל, גם נגד אפס ומילאנו הוא היה מצויןץ הוא גם היה טוב מאוד בNBA העונה.
אולי חוץ מקליעה מבחוץ, שגם היא היא לא רעה כמו שעושים (לא זורק הרבה אבל קולע באחוזים טובים) יש לו הכל כדי להיות פה סופרסטאר ולדעתי הוא הולך להראות את זה באפס.
קובי כתב:באסה.
זה כאילו שמכבי במו ידיה סידרה לו חוזה באירופה...
אלמוג כתב:קובי כתב:באסה.
בדיוק חיפשתי מהי הסיבה שאני מרגיש כזו אכזבה מהחתימה שלו שם.
אולי אני מגזים קצת, אבל אני בהחלט חושב שהוא יכול להשאיר חותם של סופר-סטאר באירופה, כמעט כמו אדני,בודירוגה ופארקר.
כאילו הבאנו את הסטאר הגדול הבא, כזה של פעם בדור, על מגש לאפס.
gandya כתב:אלמוג כתב:קובי כתב:באסה.
בדיוק חיפשתי מהי הסיבה שאני מרגיש כזו אכזבה מהחתימה שלו שם.
אולי אני מגזים קצת, אבל אני בהחלט חושב שהוא יכול להשאיר חותם של סופר-סטאר באירופה, כמעט כמו אדני,בודירוגה ופארקר.
כאילו הבאנו את הסטאר הגדול הבא, כזה של פעם בדור, על מגש לאפס.
בחייך, איזו הגזמה, בתקציב שהם החתימו את פארמר, אפשר לפתות גם שחקנים אחרים מהNBA, לא פחות טובים, אין שום הצדקה לכנות את פארמר פארקר, נכון להיום הייתי מעדיף כנראה אפילו את פארגו בקבוצה(עד שיוכח אחרת), אולי הוא יהיה סופרסטאר בקליבר של פארקר יום אחד לאחר 3 גבעי יורוליג,ו4 גמרים, כרגע מביש אפילו להשוות.
jol9 כתב:פארגו??? זה ההוא שמחמם את הספסל של ממפיס, ואפילו לא נרשם למשחקי הפלייאוף. זה ההוא שקלע 60% מהקו, 30% מהשדה ו25% משלוש?
פארמר שחקן הרבה יותר איכותי מפארגו. אין מה להשוות בכלל.
gandya כתב:jol9 כתב:פארגו??? זה ההוא שמחמם את הספסל של ממפיס, ואפילו לא נרשם למשחקי הפלייאוף. זה ההוא שקלע 60% מהקו, 30% מהשדה ו25% משלוש?
ממתי הצלחה בNBA אומרת משהו? (זה לא שפארמר כוכב NBA גדול), פארקר נכשל בNBA, פארקר בא לכאן מליגת הפיתוח, וכן פארגו השאיר כאן חותם גדול יותר, פארגו הוביל את מכבי לגמר היורוליג, פארמר שיחק כאן חודשיים, והיה שחקן נחמד, זה הכל, עד שיוכח אחרת, מעדיף את פארגו בקבוצה שלי. מאוד "חכם" לדבר על הNBA, כאשר הרכז האירופי הגדול ביותר בעשור החולף, הסריח את הפרקט בNBA.
felix_r כתב:לא יודע... אף פעם לא ממש התלהבתי מפארמר. אין לי שום דבר נגדו, אבל איכשהו הוא כל כך הרשים אותי.
ככה שאני לא מרגיש שום באסה מהעובדה שהוא חתם בטוריקה
asafb96 כתב:פארמר שחקן הרבה יותר טוב מפארגו, אין בכלל מה להשוות.
jol9 כתב:felix_r כתב:לא יודע... אף פעם לא ממש התלהבתי מפארמר. אין לי שום דבר נגדו, אבל איכשהו הוא כל כך הרשים אותי.
ככה שאני לא מרגיש שום באסה מהעובדה שהוא חתם בטוריקה
אתה תרגיש, כשתראה כאן את המוקיון התורן מליגת לאס וגאס שהסקאוט הדגול דני פדרמן יביא לנו.
gandya כתב:asafb96 כתב:פארמר שחקן הרבה יותר טוב מפארגו, אין בכלל מה להשוות.
אחלה, בNBA הוא שחקן ענק, כי לא ממש הצליח להשיג חוזה מעל המינימום, ונאלץ להשלים פערים בטוריקה, ובאירופה הוא ענק, כי אתה החלטת שהוא כזה.., וכל מה שאני אומר שיש לבחור מה להוכיח.
gandya כתב:jol9 כתב:פארגו??? זה ההוא שמחמם את הספסל של ממפיס, ואפילו לא נרשם למשחקי הפלייאוף. זה ההוא שקלע 60% מהקו, 30% מהשדה ו25% משלוש?
ממתי הצלחה בNBA אומרת משהו? (זה לא שפארמר כוכב NBA גדול), פארקר נכשל בNBA, פארקר בא לכאן מליגת הפיתוח, וכן פארגו השאיר כאן חותם גדול יותר, פארגו הוביל את מכבי לגמר היורוליג, פארמר שיחק כאן חודשיים, והיה שחקן נחמד, זה הכל, עד שיוכח אחרת, מעדיף את פארגו בקבוצה שלי. מאוד "חכם" לדבר על הNBA, כאשר הרכז האירופי הגדול ביותר בעשור החולף, הסריח את הפרקט בNBA.
משתמשים הגולשים בפורום זה: JarJarBinx, Shay_uzan, yon1 ו־29 אורחים