מלפפונים

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: מלפפונים

הודעהעל ידי מקובי » 13 יולי 2012, 10:11

or163 כתב:למה פדרמן פשוט מטומטם ונוכל, כי שנכנסים לקבוצת ספורט בדרך כלל המטרה היא להשקיע בה ולהוציא על הקבוצה כסף (ע''ע גולדהאר) ולא לחלוב את כל הכספים של הקבוצה ולהשאיר אותה עם שחקנים דרג ז' שלא שווים יורוקאפ במקרה הטוב.

אה באמת?
המטרה היא להשקיע ולהוציא כסף עד שבעל הבית יחליט שנמאס לו ויקח את הרגליים וילך? (ע"ע גידאמק, גומא, שניידר, יאמר וכו')
במקרים מסוימים מצאו תחליפים, במקרים אחרים הקבוצה בדרך לפירוק...
אתה באמת רוצה להגיע למצב כזה?

לפי מה שאתה אומר- השיקולים להיכנס לקבוצת ספורט זה רק להפסיד כסף.

אתה בטוח שאתה חי בעולם שלנו?
מקובי

הודעהעל ידי קודי » 13 יולי 2012, 10:12

רוט יותר נמוך, יותר מבוגר, פחות חזק ופחות אתלטי מאוחיון. לכן אני גם לא חושב שהוא יוכל לתרום למכבי משהו ביורוליג. אם במכבי חושבים שקו אחורי שכולל את היקמן, רוט, לנדסברג ועוד גארד סביר (לא רואה גארדים מוכחים שפנויים ושמכבי יכולה להביא) אז יש להם טעות מרה. מצב כזה יוביל להתרסקות בטופ 16. יש לא מעט קבוצות יורוקאפ עם קו אחורי טוב יותר והיו שנים שלירושלים היה קו אחורי טוב מזה.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי אלמוג » 13 יולי 2012, 10:16

קודי כתב:רוט יותר נמוך, יותר מבוגר, פחות חזק ופחות אתלטי מאוחיון. לכן אני גם לא חושב שהוא יוכל לתרום למכבי משהו ביורוליג. אם במכבי חושבים שקו אחורי שכולל את היקמן, רוט, לנדסברג ועוד גארד סביר (לא רואה גארדים מוכחים שפנויים ושמכבי יכולה להביא) אז יש להם טעות מרה. מצב כזה יוביל להתרסקות בטופ 16. יש לא מעט קבוצות יורוקאפ עם קו אחורי טוב יותר והיו שנים שלירושלים היה קו אחורי טוב מזה.

מסכים(לא עם זה שרוט זו החתמה חלשה, אלא עם הרמה של הקו האחורי) זה קו לליגה ישראלית, אפילו לא לקבוצה שמכבדת את עצמה ביורוקאפ. אני לא מבין איזה גארד בכיר מכבי מקווה להביא, אבל זה נראה פשוט רע.
בלי שום קשר להחתמה של רוט שלדעתי היא טובה, כל זה כמובן בתקווה שיבוא גארד נורמאלי. בכיר באמת הגארד הזה לא יהיה, בזה אני בטוח. מקסימום פרקינס.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי חנו'ש » 13 יולי 2012, 10:20

קודי כתב:רוט יותר נמוך, יותר מבוגר, פחות חזק ופחות אתלטי מאוחיון. לכן אני גם לא חושב שהוא יוכל לתרום למכבי משהו ביורוליג. אם במכבי חושבים שקו אחורי שכולל את היקמן, רוט, לנדסברג ועוד גארד סביר (לא רואה גארדים מוכחים שפנויים ושמכבי יכולה להביא) אז יש להם טעות מרה. מצב כזה יוביל להתרסקות בטופ 16. יש לא מעט קבוצות יורוקאפ עם קו אחורי טוב יותר והיו שנים שלירושלים היה קו אחורי טוב מזה.

רוט ייכנס לתקן הרכז המחליף הישראלי שייתן דקות בעיקר בליגה ותקווה לתרומה של דקות מעטות ביורוליג (התפקיד המקורי שתוכננן לאוחיון כשרק חתם(.
הוא לא מחליף להלפרין, שאין לא מושג אם יחתום או לא, אבל זה לא קשור לרוט.
אני באמת תוהה אם יש לך אופציה טובה יותר??

מקובי כתב:חחחח ברור לך שאם הוא חותם פה הוא הולך לקבל שריקות בוז מהאוהדים נכון?
אוהד הפועל, יש תמונות שלו בשער 5, יש דברים טיפה יותר חשובים.
תן לי את הישראלי הכי טוב בשוק ותביא הוכחות שהוא אוהד הפועל והוא מחוק מבחינת הקהל.

לגבי ההחתמה- מורן מיועד להיות רכז מחליף שעולה מהספסל ומביא אנרגיות (כן, גם ברמת יורוליג)
הוא עושה את זה מצוין.

מקל כבר היה כאן ולא קיבל שריקות בוז מהקהל.
מה שלי מפריע בו שהוא אוברייטד שחש עצמו ובעיקר שירוץ לבכות לתקשורת על כל ספסול קטן וישר ידרוש לעזוב.
לפחות רוט פחות סביר שיעשה את זה.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי gandya » 13 יולי 2012, 10:21

מקובי כתב:
or163 כתב:למה פדרמן פשוט מטומטם ונוכל, כי שנכנסים לקבוצת ספורט בדרך כלל המטרה היא להשקיע בה ולהוציא על הקבוצה כסף (ע''ע גולדהאר) ולא לחלוב את כל הכספים של הקבוצה ולהשאיר אותה עם שחקנים דרג ז' שלא שווים יורוקאפ במקרה הטוב.

אה באמת?
המטרה היא להשקיע ולהוציא כסף עד שבעל הבית יחליט שנמאס לו ויקח את הרגליים וילך? (ע"ע גידאמק, גומא, שניידר, יאמר וכו')

הרבה לפני שמכבי תמצא את עצמה ללא בעלים, היא תישאר ללא עניין מנויים, ורייטינג, כל עוד יש למכבי בסיס כה מוצק של אוהדים, ועניין כה גדול סביבה, יהיו הרבה אנשים שישמחו לקחת את הקבוצה.
gandya

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 יולי 2012, 10:23

er79 כתב:ההשוואה בין רוט לחג׳ג׳ מגוחכת, עשו בדיוק את אותה השוואה שנה שעברה עם אוחיון. תנו לבן אדם צ׳אנס. אני מאמין שהוא לא יבוא על חשבון גארד איכותי עם יכולת ניהול משחק.

ליוגב אוחיון היה הרבה יותר אפסייד. היו לו נתונים טובים בכדי להצליח ביורוליג (אתלטיות, יכולת חדירה) והוא גם הרבה יותר צעיר. רוט אוטוטו בן 30, היכולת שלו בירידה וגם בשיאו הוא היה שחקן בינוני.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי jol9 » 13 יולי 2012, 10:24

er79 כתב:ההשוואה בין רוט לחג׳ג׳ מגוחכת, עשו בדיוק את אותה השוואה שנה שעברה עם אוחיון. תנו לבן אדם צ׳אנס. אני מאמין שהוא לא יבוא על חשבון גארד איכותי עם יכולת ניהול משחק.

אני דווקא כן. אוחיון היה אמור להיות הרכז הפותח שלנו, או לכל הפחות הרכז המחליף. אם רוט בא במקום אוחיון (וכנראה בעבור שכר דומה), אז רוט יהיה הרכז המחליף, בעוד
היקמן כנראה מיועד לפתוח.
לדעתי גארד בכיר יבוא רק אם הלפרין לא יגיע, אבל אם הלפרין לא יגיע, אז מצבת הישראלים שלנו תהיה די בינונית.
סמל אישי של המשתמש
jol9
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 13 יולי 2012, 10:26

jol9 כתב:

אני דווקא כן. אוחיון היה אמור להיות הרכז הפותח שלנו, או לכל הפחות הרכז המחליף. אם רוט בא במקום אוחיון (וכנראה בעבור שכר דומה), אז רוט יהיה הרכז המחליף, בעוד
היקמן כנראה מיועד לפתוח.
לדעתי גארד בכיר יבוא רק אם הלפרין לא יגיע, אבל אם הלפרין לא יגיע, אז מצבת הישראלים שלנו תהיה די בינונית.

ואם הלפרין יהיה הגארד הבכיר שלנו אז מצבנו יהיה עוד יותר גרוע. יותם שחקן טוב מאוד אבל במקרה הטוב הוא גארד יורוליג בינוני.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי er79 » 13 יולי 2012, 10:29

שמואל1 כתב:

ליוגב אוחיון היה הרבה יותר אפסייד. היו לו נתונים טובים בכדי להצליח ביורוליג (אתלטיות, יכולת חדירה) והוא גם הרבה יותר צעיר. רוט אוטוטו בן 30, היכולת שלו בירידה וגם בשיאו הוא היה שחקן בינוני.

שטויות במיץ עגבניות. מעניין מה כתבת על אוחיון כשהוא חתם. אתה ממעריציו הגדולים של שאראס, לא? הוא לא היה רכיכה הגנתית? הוא היה אתלט? גורנישט. רוט הוא מלך האסיסטים של הליגה, מוסר נפלא, טוב יותר מאוחיון, קלעי טוב יותר מאוחיון, ראיית משחק טובה מאוחיון, הגנה נפלאה, ניזון מאנרגיות. מה רע? אז אוחיון אתלט טוב יותר, ביג דיל. אני לא מחפש אתלטיות ברכז, את זה אני אקבל מהעמדות האחרות. אין לנו ישראלים, מה אתה רוצה שנעשה. בשביל רכז שלישי ליורוליג ובשביל רכז שני, אפילו ראשון לקופליג, רוט הוא הגארד הטוב ביותר שאתה יכול להביא לפה חוץ מיותם.
er79

הודעהעל ידי אלמוג » 13 יולי 2012, 10:30

jol9 כתב:

היקמן כנראה מיועד לפתוח.

אתה חושב שיש מצב שמכבי לא תחתים את הלפרין+גארד זר בכיר?
קשה לי להאמין. אני לא מאמין שהגארד יהיה כזה "בכיר", אבל קשה לי להאמין שרק הלפרין או גארד כלשהו יוחתם.
אם זה ככה, אנחנו נילחם על בכלל לעלות לטופ 16 . סמית' אמור להיות הכוכב הגדול שלנו עונה הבאה :o לא משנה, אני לא מאמין זה יקרה.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 יולי 2012, 10:35

er79 כתב:
שמואל1 כתב:

שטויות במיץ עגבניות. מעניין מה כתבת על אוחיון כשהוא חתם. אתה ממעריציו הגדולים של שאראס, לא? הוא לא היה רכיכה הגנתית? הוא היה אתלט? גורנישט. רוט הוא מלך האסיסטים של הליגה, מוסר נפלא, טוב יותר מאוחיון, קלעי טוב יותר מאוחיון, ראיית משחק טובה מאוחיון, הגנה נפלאה, ניזון מאנרגיות. מה רע? אז אוחיון אתלט טוב יותר, ביג דיל. אני לא מחפש אתלטיות ברכז, את זה אני אקבל מהעמדות האחרות. אין לנו ישראלים, מה אתה רוצה שנעשה. בשביל רכז שלישי ליורוליג ובשביל רכז שני, אפילו ראשון לקופליג, רוט הוא הגארד הטוב ביותר שאתה יכול להביא לפה חוץ מיותם.

כנראה שלא כתבתי כלום על ההחתמה של אוחיון כי באותו זמן הייתי בטירונות. אבל אני כן יכול להגיד לך שמההתחלה חשבתי שאוחיון הוא החתמה טובה. אומנם גם אני לא ציפיתי ליכולת שהוא הציג לקראת סוף העונה, אבל בהחלט ראיתי בו כרכז מחליף מצויין לפארמר.
מה בדיוק הקשר לשאראס?

אגב, לגבי כל הדברים שבהם ציינת את שרוט שחקן יותר טוב מאוחיון- זה שטויות. את כל הדברים האלו רוט עשה בקבוצת תחתית עלובה בליגה הישראלית. נראה אותו ביורוליג מול אריות היבשת.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 13 יולי 2012, 10:37

er79 כתב:
שמואל1 כתב:

אם הוא היה אמור להיות רכז שלישי אז ניחא, אבל שיהיה לך ברור שבמקרה הטוב רוט יהיה הרכז השני ביורוליג. אני לא רואה את הלפרין חוזר לכאן כל כך מהר ובמקרה כזה הקו האחורי יכלול את היקמן ורוט כרכזים את לנדסברג ועוד איזה גארד בינוני בעמדה 2.
אלא אם כן יגיע לכאן מישהו ברמה של ארויו (ואין למכבי כסף לחצי מהשכר שלו) וסנטר ברמה טובה כמו מאריץ ופרוביץ אז חבל על הזמן.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 13 יולי 2012, 10:40, נערך פעם אחת בסך הכל.
קודי

Re: אשכול אירופה: חדשות, החתמות, תוצאות משחקים וכו'

הודעהעל ידי התנין » 13 יולי 2012, 10:39

קודי כתב:בספרד מדווחים שג'מונט גורדון קרוב מאוד לחתימה במלאגה.

חבל, שחקן שמכבי יכלה להביא ולדעתי היה מככב כאן.
התנין

הודעהעל ידי מקובי » 13 יולי 2012, 10:40

לגבי מקל- אני, ואני יודע גם שארגון גייט 11 ישרוק לו בוז מכל הלב.
לא רוצים אדומים במכבי.

gandya כתב:
מקובי כתב:

אה באמת?

הרבה לפני שמכבי תמצא את עצמה ללא בעלים, היא תישאר ללא עניין מנויים, ורייטינג, כל עוד יש למכבי בסיס כה מוצק של אוהדים, ועניין כה גדול סביבה, יהיו הרבה אנשים שישמחו לקחת את הקבוצה.

אני מסכים שאפשר להוסיף בעלים, השאלה אם ההנהלה רוצה...(בפעם הקודמת שהוסיפו זה לא נגמר טוב)
אבל הוא אמר שהמטרה של בעלים זה לבוא ולזרוק כסף.
מקובי

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 יולי 2012, 10:42

אני מקווה שבסוף אוחיון יתעשת ויחליט להמשיך במכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 13 יולי 2012, 10:43

כנראה שבקרוב ניפרד מעוד מלפפון שליווה אותנו במשך כל הקיץ - העיתונות היוונית מדווחת שאלכס מאריץ קרוב לחתימה בקאחה לבוראל.
קודי

הודעהעל ידי התנין » 13 יולי 2012, 10:43

מקובי כתב:
p&p כתב:
אנטוניו כתב:כל הזמן אתם בוכים ומתלוננים.!!!!!
איזה אופציה אחרת אתם רואים לרכז ישראלי? גל מקל יותר טוב? אפיק נסים?
תכנסו פרופורציה !!!!!
החתמה טובה לדעתי, עוד יפתיע רבים מכם.

הרבה יותר טוב

חחחח ברור לך שאם הוא חותם פה הוא הולך לקבל שריקות בוז מהאוהדים נכון?
תן לי את הישראלי הכי טוב בשוק ותביא הוכחות שהוא אוהד הפועל והוא מחוק מבחינת הקהל.

חרטא. זה יעניין לקהל את הביצים כל זמן שהוא ישחק טוב. בדיוק כמו שרבים פה שכחו מה פארגו עשה למכבי בקיץ הקודם וכרגע היו מוכנים להוציא את כל תקציב הרכש על מנת להחזירו.
התנין

הודעהעל ידי שמואל1 » 13 יולי 2012, 10:46

התנין כתב:
מקובי כתב:
p&p כתב:
תכנסו פרופורציה !!!!!

הרבה יותר טוב

חרטא. זה יעניין לקהל את הביצים כל זמן שהוא ישחק טוב. בדיוק כמו שרבים פה שכחו מה פארגו עשה למכבי בקיץ הקודם וכרגע היו מוכנים להוציא את כל תקציב הרכש על מנת להחזירו.

מסכים. מי שיהיה טוב- הקהל יאהב אותו. אותו דבר אמרו על גיא פניני לפני שהגיע למכבי. היום הוא השחקן הכי אהוב במכבי.
תמונה
סמל אישי של המשתמש
שמואל1
חבר צוות

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 13 יולי 2012, 10:47

שמואל1 כתב:
התנין כתב:
מקובי כתב:
p&p כתב:
תכנסו פרופורציה !!!!!

הרבה יותר טוב

מסכים. מי שיהיה טוב- הקהל יאהב אותו. אותו דבר אמרו על גיא פניני לפני שהגיע למכבי. היום הוא השחקן הכי אהוב במכבי.

פניני גדל בבית של מכביסטים וזה פשוט האופי שלו שהופך אותו לשחקן של ''אם הוא איתך אתה מת עליו אם הוא נגדך אתה שונא אותו''
פניני אולי המכביסט הכי גדול במכבי
מקל גדל בשער 5 ושר שירי שואה למכבי..מהרגע הראשון הבינו שאין לו רצון מיותר לשחק פה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי er79 » 13 יולי 2012, 10:54

עזוב, שמואל, אני לחלוטין לא מסכים עם דבריך ואין לי כח להתווכח איתך. קודי, אני מסרב להאמין שהוא בא על תקן של רכז שני ליורוליג, אבל סירבתי גם להאמין על זה עם אוחיון. נחכה ונראה. שכחו מאוחיון, חלאס, השעה 13:00 עברה, הבן אדם שרוף.
er79

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk, מרסר ו־30 אורחים