13 יולי 2012, 10:11
or163 כתב:למה פדרמן פשוט מטומטם ונוכל, כי שנכנסים לקבוצת ספורט בדרך כלל המטרה היא להשקיע בה ולהוציא על הקבוצה כסף (ע''ע גולדהאר) ולא לחלוב את כל הכספים של הקבוצה ולהשאיר אותה עם שחקנים דרג ז' שלא שווים יורוקאפ במקרה הטוב.
13 יולי 2012, 10:12
13 יולי 2012, 10:16
קודי כתב:רוט יותר נמוך, יותר מבוגר, פחות חזק ופחות אתלטי מאוחיון. לכן אני גם לא חושב שהוא יוכל לתרום למכבי משהו ביורוליג. אם במכבי חושבים שקו אחורי שכולל את היקמן, רוט, לנדסברג ועוד גארד סביר (לא רואה גארדים מוכחים שפנויים ושמכבי יכולה להביא) אז יש להם טעות מרה. מצב כזה יוביל להתרסקות בטופ 16. יש לא מעט קבוצות יורוקאפ עם קו אחורי טוב יותר והיו שנים שלירושלים היה קו אחורי טוב מזה.
13 יולי 2012, 10:20
קודי כתב:רוט יותר נמוך, יותר מבוגר, פחות חזק ופחות אתלטי מאוחיון. לכן אני גם לא חושב שהוא יוכל לתרום למכבי משהו ביורוליג. אם במכבי חושבים שקו אחורי שכולל את היקמן, רוט, לנדסברג ועוד גארד סביר (לא רואה גארדים מוכחים שפנויים ושמכבי יכולה להביא) אז יש להם טעות מרה. מצב כזה יוביל להתרסקות בטופ 16. יש לא מעט קבוצות יורוקאפ עם קו אחורי טוב יותר והיו שנים שלירושלים היה קו אחורי טוב מזה.
מקובי כתב:חחחח ברור לך שאם הוא חותם פה הוא הולך לקבל שריקות בוז מהאוהדים נכון?
אוהד הפועל, יש תמונות שלו בשער 5, יש דברים טיפה יותר חשובים.
תן לי את הישראלי הכי טוב בשוק ותביא הוכחות שהוא אוהד הפועל והוא מחוק מבחינת הקהל.
לגבי ההחתמה- מורן מיועד להיות רכז מחליף שעולה מהספסל ומביא אנרגיות (כן, גם ברמת יורוליג)
הוא עושה את זה מצוין.
13 יולי 2012, 10:21
מקובי כתב:or163 כתב:למה פדרמן פשוט מטומטם ונוכל, כי שנכנסים לקבוצת ספורט בדרך כלל המטרה היא להשקיע בה ולהוציא על הקבוצה כסף (ע''ע גולדהאר) ולא לחלוב את כל הכספים של הקבוצה ולהשאיר אותה עם שחקנים דרג ז' שלא שווים יורוקאפ במקרה הטוב.
אה באמת?
המטרה היא להשקיע ולהוציא כסף עד שבעל הבית יחליט שנמאס לו ויקח את הרגליים וילך? (ע"ע גידאמק, גומא, שניידר, יאמר וכו')
במקרים מסוימים מצאו תחליפים, במקרים אחרים הקבוצה בדרך לפירוק...
אתה באמת רוצה להגיע למצב כזה?
לפי מה שאתה אומר- השיקולים להיכנס לקבוצת ספורט זה רק להפסיד כסף.
אתה בטוח שאתה חי בעולם שלנו?
13 יולי 2012, 10:23
er79 כתב:ההשוואה בין רוט לחג׳ג׳ מגוחכת, עשו בדיוק את אותה השוואה שנה שעברה עם אוחיון. תנו לבן אדם צ׳אנס. אני מאמין שהוא לא יבוא על חשבון גארד איכותי עם יכולת ניהול משחק.
13 יולי 2012, 10:24
er79 כתב:ההשוואה בין רוט לחג׳ג׳ מגוחכת, עשו בדיוק את אותה השוואה שנה שעברה עם אוחיון. תנו לבן אדם צ׳אנס. אני מאמין שהוא לא יבוא על חשבון גארד איכותי עם יכולת ניהול משחק.
13 יולי 2012, 10:26
jol9 כתב:er79 כתב:ההשוואה בין רוט לחג׳ג׳ מגוחכת, עשו בדיוק את אותה השוואה שנה שעברה עם אוחיון. תנו לבן אדם צ׳אנס. אני מאמין שהוא לא יבוא על חשבון גארד איכותי עם יכולת ניהול משחק.
אני דווקא כן. אוחיון היה אמור להיות הרכז הפותח שלנו, או לכל הפחות הרכז המחליף. אם רוט בא במקום אוחיון (וכנראה בעבור שכר דומה), אז רוט יהיה הרכז המחליף, בעוד
היקמן כנראה מיועד לפתוח.
לדעתי גארד בכיר יבוא רק אם הלפרין לא יגיע, אבל אם הלפרין לא יגיע, אז מצבת הישראלים שלנו תהיה די בינונית.
13 יולי 2012, 10:29
שמואל1 כתב:er79 כתב:ההשוואה בין רוט לחג׳ג׳ מגוחכת, עשו בדיוק את אותה השוואה שנה שעברה עם אוחיון. תנו לבן אדם צ׳אנס. אני מאמין שהוא לא יבוא על חשבון גארד איכותי עם יכולת ניהול משחק.
ליוגב אוחיון היה הרבה יותר אפסייד. היו לו נתונים טובים בכדי להצליח ביורוליג (אתלטיות, יכולת חדירה) והוא גם הרבה יותר צעיר. רוט אוטוטו בן 30, היכולת שלו בירידה וגם בשיאו הוא היה שחקן בינוני.
13 יולי 2012, 10:30
jol9 כתב:er79 כתב:ההשוואה בין רוט לחג׳ג׳ מגוחכת, עשו בדיוק את אותה השוואה שנה שעברה עם אוחיון. תנו לבן אדם צ׳אנס. אני מאמין שהוא לא יבוא על חשבון גארד איכותי עם יכולת ניהול משחק.
אני דווקא כן. אוחיון היה אמור להיות הרכז הפותח שלנו, או לכל הפחות הרכז המחליף. אם רוט בא במקום אוחיון (וכנראה בעבור שכר דומה), אז רוט יהיה הרכז המחליף, בעוד
היקמן כנראה מיועד לפתוח.
לדעתי גארד בכיר יבוא רק אם הלפרין לא יגיע, אבל אם הלפרין לא יגיע, אז מצבת הישראלים שלנו תהיה די בינונית.
13 יולי 2012, 10:35
er79 כתב:שמואל1 כתב:er79 כתב:ההשוואה בין רוט לחג׳ג׳ מגוחכת, עשו בדיוק את אותה השוואה שנה שעברה עם אוחיון. תנו לבן אדם צ׳אנס. אני מאמין שהוא לא יבוא על חשבון גארד איכותי עם יכולת ניהול משחק.
ליוגב אוחיון היה הרבה יותר אפסייד. היו לו נתונים טובים בכדי להצליח ביורוליג (אתלטיות, יכולת חדירה) והוא גם הרבה יותר צעיר. רוט אוטוטו בן 30, היכולת שלו בירידה וגם בשיאו הוא היה שחקן בינוני.
שטויות במיץ עגבניות. מעניין מה כתבת על אוחיון כשהוא חתם. אתה ממעריציו הגדולים של שאראס, לא? הוא לא היה רכיכה הגנתית? הוא היה אתלט? גורנישט. רוט הוא מלך האסיסטים של הליגה, מוסר נפלא, טוב יותר מאוחיון, קלעי טוב יותר מאוחיון, ראיית משחק טובה מאוחיון, הגנה נפלאה, ניזון מאנרגיות. מה רע? אז אוחיון אתלט טוב יותר, ביג דיל. אני לא מחפש אתלטיות ברכז, את זה אני אקבל מהעמדות האחרות. אין לנו ישראלים, מה אתה רוצה שנעשה. בשביל רכז שלישי ליורוליג ובשביל רכז שני, אפילו ראשון לקופליג, רוט הוא הגארד הטוב ביותר שאתה יכול להביא לפה חוץ מיותם.
13 יולי 2012, 10:37
er79 כתב:שמואל1 כתב:er79 כתב:ההשוואה בין רוט לחג׳ג׳ מגוחכת, עשו בדיוק את אותה השוואה שנה שעברה עם אוחיון. תנו לבן אדם צ׳אנס. אני מאמין שהוא לא יבוא על חשבון גארד איכותי עם יכולת ניהול משחק.
שטויות במיץ עגבניות. מעניין מה כתבת על אוחיון כשהוא חתם. אתה ממעריציו הגדולים של שאראס, לא? הוא לא היה רכיכה הגנתית? הוא היה אתלט? גורנישט. רוט הוא מלך האסיסטים של הליגה, מוסר נפלא, טוב יותר מאוחיון, קלעי טוב יותר מאוחיון, ראיית משחק טובה מאוחיון, הגנה נפלאה, ניזון מאנרגיות. מה רע? אז אוחיון אתלט טוב יותר, ביג דיל. אני לא מחפש אתלטיות ברכז, את זה אני אקבל מהעמדות האחרות. אין לנו ישראלים, מה אתה רוצה שנעשה. בשביל רכז שלישי ליורוליג ובשביל רכז שני, אפילו ראשון לקופליג, רוט הוא הגארד הטוב ביותר שאתה יכול להביא לפה חוץ מיותם.
13 יולי 2012, 10:39
קודי כתב:בספרד מדווחים שג'מונט גורדון קרוב מאוד לחתימה במלאגה.
13 יולי 2012, 10:40
gandya כתב:מקובי כתב:or163 כתב:למה פדרמן פשוט מטומטם ונוכל, כי שנכנסים לקבוצת ספורט בדרך כלל המטרה היא להשקיע בה ולהוציא על הקבוצה כסף (ע''ע גולדהאר) ולא לחלוב את כל הכספים של הקבוצה ולהשאיר אותה עם שחקנים דרג ז' שלא שווים יורוקאפ במקרה הטוב.
אה באמת?
המטרה היא להשקיע ולהוציא כסף עד שבעל הבית יחליט שנמאס לו ויקח את הרגליים וילך? (ע"ע גידאמק, גומא, שניידר, יאמר וכו')
במקרים מסוימים מצאו תחליפים, במקרים אחרים הקבוצה בדרך לפירוק...
אתה באמת רוצה להגיע למצב כזה?
לפי מה שאתה אומר- השיקולים להיכנס לקבוצת ספורט זה רק להפסיד כסף.
אתה בטוח שאתה חי בעולם שלנו?
הרבה לפני שמכבי תמצא את עצמה ללא בעלים, היא תישאר ללא עניין מנויים, ורייטינג, כל עוד יש למכבי בסיס כה מוצק של אוהדים, ועניין כה גדול סביבה, יהיו הרבה אנשים שישמחו לקחת את הקבוצה.
13 יולי 2012, 10:42
13 יולי 2012, 10:43
13 יולי 2012, 10:43
מקובי כתב:p&p כתב:אנטוניו כתב:כל הזמן אתם בוכים ומתלוננים.!!!!!
איזה אופציה אחרת אתם רואים לרכז ישראלי? גל מקל יותר טוב? אפיק נסים?
תכנסו פרופורציה !!!!!
החתמה טובה לדעתי, עוד יפתיע רבים מכם.
הרבה יותר טוב
חחחח ברור לך שאם הוא חותם פה הוא הולך לקבל שריקות בוז מהאוהדים נכון?
תן לי את הישראלי הכי טוב בשוק ותביא הוכחות שהוא אוהד הפועל והוא מחוק מבחינת הקהל.
13 יולי 2012, 10:46
התנין כתב:מקובי כתב:p&p כתב:אנטוניו כתב:כל הזמן אתם בוכים ומתלוננים.!!!!!
תכנסו פרופורציה !!!!!
הרבה יותר טוב
חרטא. זה יעניין לקהל את הביצים כל זמן שהוא ישחק טוב. בדיוק כמו שרבים פה שכחו מה פארגו עשה למכבי בקיץ הקודם וכרגע היו מוכנים להוציא את כל תקציב הרכש על מנת להחזירו.
13 יולי 2012, 10:47
שמואל1 כתב:התנין כתב:מקובי כתב:p&p כתב:אנטוניו כתב:כל הזמן אתם בוכים ומתלוננים.!!!!!
תכנסו פרופורציה !!!!!
הרבה יותר טוב
חרטא. זה יעניין לקהל את הביצים כל זמן שהוא ישחק טוב. בדיוק כמו שרבים פה שכחו מה פארגו עשה למכבי בקיץ הקודם וכרגע היו מוכנים להוציא את כל תקציב הרכש על מנת להחזירו.
מסכים. מי שיהיה טוב- הקהל יאהב אותו. אותו דבר אמרו על גיא פניני לפני שהגיע למכבי. היום הוא השחקן הכי אהוב במכבי.
13 יולי 2012, 10:54