16 יולי 2012, 18:38
asafb96 כתב:קודי כתב:שחף כתב:לפי אמינות הידיעות של גדלסטון בקיץ הזה יכול להיות שהוא בכלל חתם במכבי.
זה נכון. גם הסוכן של הלפרין מצוטט כאומר שזה עדיין לא סגור אבל הם מאוד קרובים. מדהים שבקיץ הזה הפסדנו שחקנים לפזארו ובאיירן מינכן...
למה אתה שוב יוצא בהצהרות?? הלפרין חתם בבאיירן כבר?? ג'יימס חתם בפזארו??
16 יולי 2012, 18:39
asafb96 כתב:קודי כתב:שחף כתב:לפי אמינות הידיעות של גדלסטון בקיץ הזה יכול להיות שהוא בכלל חתם במכבי.
זה נכון. גם הסוכן של הלפרין מצוטט כאומר שזה עדיין לא סגור אבל הם מאוד קרובים. מדהים שבקיץ הזה הפסדנו שחקנים לפזארו ובאיירן מינכן...
16 יולי 2012, 18:40
Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:שחף כתב:לפי אמינות הידיעות של גדלסטון בקיץ הזה יכול להיות שהוא בכלל חתם במכבי.
מהלפרין אני לא מופתעת..הוא תמיד העדיף קבוצות בינוניות עם כסף על פני התקדמות בקריירה(לא שופטת, מציינת עובדה)
16 יולי 2012, 18:40
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:קודי כתב:שחף כתב:לפי אמינות הידיעות של גדלסטון בקיץ הזה יכול להיות שהוא בכלל חתם במכבי.
מהלפרין אני לא מופתעת..הוא תמיד העדיף קבוצות בינוניות עם כסף על פני התקדמות בקריירה(לא שופטת, מציינת עובדה)
זה נכון לגבי הלפרין, הבעיה היא שהקיץ זה כבר רחוק מלהיות רק הלפרין.
כמה כבר אנחנו יכולים לכעוס רק על השחקנים שמעדיפים קבוצות דרג ז' על פני מכבי?
אם זה קורה לכל כך הרבה שחקנים, זה כבר הרבה יותר מאיזה שחקן אידיוט כזה או אחר, זו כבר בעיה מבנית.
16 יולי 2012, 18:45
16 יולי 2012, 18:46
16 יולי 2012, 18:53
קודי כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:שחף כתב:לפי אמינות הידיעות של גדלסטון בקיץ הזה יכול להיות שהוא בכלל חתם במכבי.
הלפרין יחתום בבאיירן (כך לפחות אומר סוכנו, שיודע טיפה יותר מאיתנו) וטיוס (שבלאט אמר שהוא רוצה אותו) חתם בקאנטו (אמרתי בטעות פזארו).
ועוד דבר - מספיק עם הטון המתנשא הזה ועם ההאשמות המטופשות האלה. אני מזכיר לך מה אמרת לי בתחילת הקיץ ותראה איפה אנחנו עכשיו.
16 יולי 2012, 18:53
tomerp כתב:איזה באלאגן! ואנחנו האוהדים שותקים........צריך לפעול נגד ההנהלה!
הדם הרע שיש בין בלאט להנהלה ,פוגע במכבי , ופדרמן+מזרחי+כל היתר בהנהלה האשמים המרכזיים!
לא יכול להיות שהבעלים מחתימים את שחקנים למרות שהמאמן לא רוצה אותם!
די!די!די!
אני קורא לבלאט לומר "בלאט ולא להתראות" להנהלה ולמצוא לו קבוצה שתכבד אותו ובטח תשלם לו סכומים יפים למשכורת!
16 יולי 2012, 18:54
16 יולי 2012, 18:55
gandya כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:שחף כתב:לפי אמינות הידיעות של גדלסטון בקיץ הזה יכול להיות שהוא בכלל חתם במכבי.
גיימס? הוא מדבר על טיוס, וקאנטו אני מניח. (וכן מכבי רצתה את השחקן).
16 יולי 2012, 18:55
Dperk כתב:tomerp כתב:איזה באלאגן! ואנחנו האוהדים שותקים........צריך לפעול נגד ההנהלה!
הדם הרע שיש בין בלאט להנהלה ,פוגע במכבי , ופדרמן+מזרחי+כל היתר בהנהלה האשמים המרכזיים!
לא יכול להיות שהבעלים מחתימים את שחקנים למרות שהמאמן לא רוצה אותם!
די!די!די!
אני קורא לבלאט לומר "בלאט ולא להתראות" להנהלה ולמצוא לו קבוצה שתכבד אותו ובטח תשלם לו סכומים יפים למשכורת!
אולי זה נאיבי ואנוכי מצידי אבל אכפת לי יותר ממכבי ת"א מאשר מדיוויד בלאט. אני לא חושב שאם בלאט יעבור לאחת מעשירות היבשת תמורת חוזה מפוצץ וארוך טווח יעזור למכבי. לדעתי אפשר לבצע שינוי גם כאשר בלאט נשאר המאמן, והנזק מעזיבה שלו יהיה יותר גדול מהתועלת.
חביב אורנג'ד כתב:אגב, לפי מה שכתוב, הלפרין לא מגיע לא בגלל פער של 100K, אלא רק בגלל בעיות המס שלא הוסדרו.
16 יולי 2012, 18:57
16 יולי 2012, 18:58
16 יולי 2012, 18:59
asafb96 כתב:gandya כתב:asafb96 כתב:קודי כתב:שחף כתב:לפי אמינות הידיעות של גדלסטון בקיץ הזה יכול להיות שהוא בכלל חתם במכבי.
גיימס? הוא מדבר על טיוס, וקאנטו אני מניח. (וכן מכבי רצתה את השחקן).
אוקי, אז בוא נדבר בכנות. אם מכבי הייתה משווה את ההצעה של קאנטו (300 אלף דולר), אתה יכול לומר לי בכנות שאתה, קודי, ושאר הפורום, היו מתרגזים ואומרים שזה היה מהלך טיפשי ושטותי?? (ובצדק). מכבי רוצה את טיוס כי הוא ישראלי, ולא בגלל שום סיבה אחרת. אבל זו ממש לא סיבה לתת לו שכר מוגזם שכזה, עם כל הכבוד לתעודת הזהות שלו ולמספרים שלו בקופליה. אם היו מחתימים אותו ב300K, אז כולם היו מקללים את פדרמן על כך שהוא זורק כסף סתם. אחרי שלא נתנו לו את זה (שוב, בצדק), והוא לא פה, אז עדיין יש תלונות לפדרמן, על כך שאנחנו לא יכולים להתמודד עם שחקנים גם מול קאנטו
16 יולי 2012, 19:00
16 יולי 2012, 19:01
Holiday_Armadillo כתב:כל הזמן אומרים שבלאט לא עושה למכבי טובה שהוא מאמן פה..גם מכבי לא עושה טובה לבלאט שהיא נותנת לו לאמן כי אני בטוחה שהוא יכול למצוא קבוצה באירופה שתשלם לו אותו דבר אם לא יותר ולא תלך איתו ראש בראש כשהוא ירצה להחתים שחקנים על 850K
אין לי ספק שאם בלאט יעזוב מי שייפגע יותר יהיה המועדון ולא בלאט
16 יולי 2012, 19:02
16 יולי 2012, 19:04
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:כל הזמן אומרים שבלאט לא עושה למכבי טובה שהוא מאמן פה..גם מכבי לא עושה טובה לבלאט שהיא נותנת לו לאמן כי אני בטוחה שהוא יכול למצוא קבוצה באירופה שתשלם לו אותו דבר אם לא יותר ולא תלך איתו ראש בראש כשהוא ירצה להחתים שחקנים על 850K
אין לי ספק שאם בלאט יעזוב מי שייפגע יותר יהיה המועדון ולא בלאט
בואי נאמר זאת כך, לבלאט יש אלטרנטיבות אחרות מלבד מכבי והן לא רעות בכלל.
למכבי אין כל כך אלטרנטיבות מלבד בלאט....
16 יולי 2012, 19:06
קודי כתב:אסף - קאנטו סגרה עם טיוס על 250 אלף דולר והוא מאד רצה להישאר בארץ והיה מוכן לוותר על קצת בשביל מכבי, בשכר של 200-220 אלף דולר הייתי שמח אם הוא היה בא במקום ג׳יימס שיעלה כפול (ומדובר על סנטר שלישי). בסוף ישלמו את השכר הזה על איזה גרונפלד או אידיוט אחר.
16 יולי 2012, 19:06
זרובבל כתב:אגב, מה שמגוחך בכל העסק זה שגולדסטון שפרסם בהתלהבות שנפתרו בעיות המס של הלפרין והוא ישחק בעונה הבאה במכבי, מפרסם את הידיעה הזאת עכשיו כאילו אין מחר.