גם הלפרין ברח למכבי - סגר בבאיירן מינכן

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: גם הלפרין ברח למכבי - סגר בבאיירן מינכן

הודעהעל ידי קודי » 16 יולי 2012, 18:38

asafb96 כתב:
קודי כתב:
שחף כתב:לפי אמינות הידיעות של גדלסטון בקיץ הזה יכול להיות שהוא בכלל חתם במכבי.

זה נכון. גם הסוכן של הלפרין מצוטט כאומר שזה עדיין לא סגור אבל הם מאוד קרובים. מדהים שבקיץ הזה הפסדנו שחקנים לפזארו ובאיירן מינכן...

למה אתה שוב יוצא בהצהרות?? הלפרין חתם בבאיירן כבר?? ג'יימס חתם בפזארו??

הלפרין יחתום בבאיירן (כך לפחות אומר סוכנו, שיודע טיפה יותר מאיתנו) וטיוס (שבלאט אמר שהוא רוצה אותו) חתם בקאנטו (אמרתי בטעות פזארו).
ועוד דבר - מספיק עם הטון המתנשא הזה ועם ההאשמות המטופשות האלה. אני מזכיר לך מה אמרת לי בתחילת הקיץ ותראה איפה אנחנו עכשיו.
נערך לאחרונה על ידי קודי בתאריך 16 יולי 2012, 18:39, נערך פעם אחת בסך הכל.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי gandya » 16 יולי 2012, 18:39

asafb96 כתב:
קודי כתב:

זה נכון. גם הסוכן של הלפרין מצוטט כאומר שזה עדיין לא סגור אבל הם מאוד קרובים. מדהים שבקיץ הזה הפסדנו שחקנים לפזארו ובאיירן מינכן...

גיימס? הוא מדבר על טיוס, וקאנטו אני מניח. (וכן מכבי רצתה את השחקן).
gandya

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 יולי 2012, 18:40

Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:

מהלפרין אני לא מופתעת..הוא תמיד העדיף קבוצות בינוניות עם כסף על פני התקדמות בקריירה(לא שופטת, מציינת עובדה)

זה נכון לגבי הלפרין, הבעיה היא שהקיץ זה כבר רחוק מלהיות רק הלפרין.
כמה כבר אנחנו יכולים לכעוס רק על השחקנים שמעדיפים קבוצות דרג ז' על פני מכבי?
אם זה קורה לכל כך הרבה שחקנים, זה כבר הרבה יותר מאיזה שחקן אידיוט כזה או אחר, זו כבר בעיה מבנית.
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יולי 2012, 18:40

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:
קודי כתב:

מהלפרין אני לא מופתעת..הוא תמיד העדיף קבוצות בינוניות עם כסף על פני התקדמות בקריירה(לא שופטת, מציינת עובדה)

זה נכון לגבי הלפרין, הבעיה היא שהקיץ זה כבר רחוק מלהיות רק הלפרין.
כמה כבר אנחנו יכולים לכעוס רק על השחקנים שמעדיפים קבוצות דרג ז' על פני מכבי?
אם זה קורה לכל כך הרבה שחקנים, זה כבר הרבה יותר מאיזה שחקן אידיוט כזה או אחר, זו כבר בעיה מבנית.

לא מתווכחת..רק אמרתי שמהלפרין אני לא מופתעת
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 יולי 2012, 18:45

איזה קיץ מגוחך, באמת חסר תקדים .
אבל זה יהיה עוד יותר מגוחך אם גם אליהו יבריז בסוף.
אבל הכי מגוחך אם לבלאט ימאס ויחליט שהוא רוצה להיות דיפלומט במקום מאמן, זה היה חלום חייו לטענתו.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי tomerp » 16 יולי 2012, 18:46

איזה באלאגן! ואנחנו האוהדים שותקים........צריך לפעול נגד ההנהלה!
הדם הרע שיש בין בלאט להנהלה ,פוגע במכבי , ופדרמן+מזרחי+כל היתר בהנהלה האשמים המרכזיים!
לא יכול להיות שהבעלים מחתימים את שחקנים למרות שהמאמן לא רוצה אותם!
די!די!די!
אני קורא לבלאט לומר "בלאט ולא להתראות" להנהלה ולמצוא לו קבוצה שתכבד אותו ובטח תשלם לו סכומים יפים למשכורת!
הסגל שלי לשנת 2014\2013:
PG: כרס פול(כרס מיותר מדי פול),מורן רוט
SG:חנוכי, קובי(מהפורום)
SF: קרמבו, ד"ר לב רון
PF: אליהו ,בוש(ה)
C: שרמאן(הטנק),יניב
tomerp

הודעהעל ידי asafb96 » 16 יולי 2012, 18:53

קודי כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:

הלפרין יחתום בבאיירן (כך לפחות אומר סוכנו, שיודע טיפה יותר מאיתנו) וטיוס (שבלאט אמר שהוא רוצה אותו) חתם בקאנטו (אמרתי בטעות פזארו).
ועוד דבר - מספיק עם הטון המתנשא הזה ועם ההאשמות המטופשות האלה. אני מזכיר לך מה אמרת לי בתחילת הקיץ ותראה איפה אנחנו עכשיו.

כי זה מרגיז. זה בדיוק מה שאמרתי באשכול אחר, שכל שטות שגלדסטון פולט, אתה ישר הופך את זה לאיזה עובדה.
מצד אחד, אתה אומר שג'יימס עולה 800 אלף ברוטו, אז זה יהיה שטות להשאיר אותו. מצד שני אתה כותב ש"מדהים שהפסדנו שחקנים לפזארו". אז מה אתה רוצה שיקרה?
עד עכשיו הפסדנו שחקנים למילאנו. אם הלפרין יחתום זה רק בגלל בעיות המס, אם לא הבעיות האלה הוא היה פה.
asafb96

הודעהעל ידי Dperk » 16 יולי 2012, 18:53

tomerp כתב:איזה באלאגן! ואנחנו האוהדים שותקים........צריך לפעול נגד ההנהלה!
הדם הרע שיש בין בלאט להנהלה ,פוגע במכבי , ופדרמן+מזרחי+כל היתר בהנהלה האשמים המרכזיים!
די!די!די!
אני קורא לבלאט לומר "בלאט ולא להתראות" להנהלה ולמצוא לו קבוצה שתכבד אותו ובטח תשלם לו סכומים יפים למשכורת!

אולי זה נאיבי ואנוכי מצידי אבל אכפת לי יותר ממכבי ת"א מאשר מדיוויד בלאט. אני לא חושב שאם בלאט יעבור לאחת מעשירות היבשת תמורת חוזה מפוצץ וארוך טווח יעזור למכבי. לדעתי אפשר לבצע שינוי גם כאשר בלאט נשאר המאמן, והנזק מעזיבה שלו יהיה יותר גדול מהתועלת.
Dperk

הודעהעל ידי חביב אורנג'ד » 16 יולי 2012, 18:54

אגב, לפי מה שכתוב, הלפרין לא מגיע לא בגלל פער של 100K, אלא רק בגלל בעיות המס שלא הוסדרו.
תמונה
חביב אורנג'ד
חבר כבוד

הודעהעל ידי asafb96 » 16 יולי 2012, 18:55

gandya כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:

אוקי, אז בוא נדבר בכנות. אם מכבי הייתה משווה את ההצעה של קאנטו (300 אלף דולר), אתה יכול לומר לי בכנות שאתה, קודי, ושאר הפורום, היו מתרגזים ואומרים שזה היה מהלך טיפשי ושטותי?? (ובצדק). מכבי רוצה את טיוס כי הוא ישראלי, ולא בגלל שום סיבה אחרת. אבל זו ממש לא סיבה לתת לו שכר מוגזם שכזה, עם כל הכבוד לתעודת הזהות שלו ולמספרים שלו בקופליה. אם היו מחתימים אותו ב300K, אז כולם היו מקללים את פדרמן על כך שהוא זורק כסף סתם. אחרי שלא נתנו לו את זה (שוב, בצדק), והוא לא פה, אז עדיין יש תלונות לפדרמן, על כך שאנחנו לא יכולים להתמודד עם שחקנים גם מול קאנטו
נערך לאחרונה על ידי asafb96 בתאריך 16 יולי 2012, 18:56, נערך פעם אחת בסך הכל.
asafb96

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 16 יולי 2012, 18:55

Dperk כתב:
tomerp כתב:איזה באלאגן! ואנחנו האוהדים שותקים........צריך לפעול נגד ההנהלה!
די!די!די!

אולי זה נאיבי ואנוכי מצידי אבל אכפת לי יותר ממכבי ת"א מאשר מדיוויד בלאט. אני לא חושב שאם בלאט יעבור לאחת מעשירות היבשת תמורת חוזה מפוצץ וארוך טווח יעזור למכבי. לדעתי אפשר לבצע שינוי גם כאשר בלאט נשאר המאמן, והנזק מעזיבה שלו יהיה יותר גדול מהתועלת.

כל הזמן אומרים שבלאט לא עושה למכבי טובה שהוא מאמן פה..גם מכבי לא עושה טובה לבלאט שהיא נותנת לו לאמן כי אני בטוחה שהוא יכול למצוא קבוצה באירופה שתשלם לו אותו דבר אם לא יותר ולא תלך איתו ראש בראש כשהוא ירצה להחתים שחקנים על 850K
אין לי ספק שאם בלאט יעזוב מי שייפגע יותר יהיה המועדון ולא בלאט

חביב אורנג'ד כתב:אגב, לפי מה שכתוב, הלפרין לא מגיע לא בגלל פער של 100K, אלא רק בגלל בעיות המס שלא הוסדרו.

כמו שאמרתי
פה אין לי בעיה עם מכבי
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 16 יולי 2012, 18:57

אסף - קאנטו סגרה עם טיוס על 250 אלף דולר והוא מאד רצה להישאר בארץ והיה מוכן לוותר על קצת בשביל מכבי, בשכר של 200-220 אלף דולר הייתי שמח אם הוא היה בא במקום ג׳יימס שיעלה כפול (ומדובר על סנטר שלישי). בסוף ישלמו את השכר הזה על איזה גרונפלד או אידיוט אחר.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי זרובבל » 16 יולי 2012, 18:58

אף פעם לא אהבתי את השחקן הזה, בטח לא ב-2008 כשהוא ברח מאחריות והסוף ידוע. אבל בהעדר ישראלים בכירים אחרים שלא בורחים לרוסיה בלי להודיע, מכבי היתה צריכה לעשות מאמץ עליון להחתים אותו.
זרובבל

הודעהעל ידי gandya » 16 יולי 2012, 18:59

asafb96 כתב:
gandya כתב:
asafb96 כתב:
קודי כתב:

אוקי, אז בוא נדבר בכנות. אם מכבי הייתה משווה את ההצעה של קאנטו (300 אלף דולר), אתה יכול לומר לי בכנות שאתה, קודי, ושאר הפורום, היו מתרגזים ואומרים שזה היה מהלך טיפשי ושטותי?? (ובצדק). מכבי רוצה את טיוס כי הוא ישראלי, ולא בגלל שום סיבה אחרת. אבל זו ממש לא סיבה לתת לו שכר מוגזם שכזה, עם כל הכבוד לתעודת הזהות שלו ולמספרים שלו בקופליה. אם היו מחתימים אותו ב300K, אז כולם היו מקללים את פדרמן על כך שהוא זורק כסף סתם. אחרי שלא נתנו לו את זה (שוב, בצדק), והוא לא פה, אז עדיין יש תלונות לפדרמן, על כך שאנחנו לא יכולים להתמודד עם שחקנים גם מול קאנטו

קצת עובדות, טיוס לא קיבל 300K אלה 250K.
ב200K היה רץ לחתום במכבי, 200K זה פחות או יותר מחיר מתאזרח ממוצע בתחילת דרכו.
gandya

הודעהעל ידי זרובבל » 16 יולי 2012, 19:00

אגב, מה שמגוחך בכל העסק זה שגולדסטון שפרסם בהתלהבות שנפתרו בעיות המס של הלפרין והוא ישחק בעונה הבאה במכבי, מפרסם את הידיעה הזאת עכשיו כאילו אין מחר.
זרובבל

הודעהעל ידי חנו'ש » 16 יולי 2012, 19:01

Holiday_Armadillo כתב:כל הזמן אומרים שבלאט לא עושה למכבי טובה שהוא מאמן פה..גם מכבי לא עושה טובה לבלאט שהיא נותנת לו לאמן כי אני בטוחה שהוא יכול למצוא קבוצה באירופה שתשלם לו אותו דבר אם לא יותר ולא תלך איתו ראש בראש כשהוא ירצה להחתים שחקנים על 850K

בואי נאמר זאת כך, לבלאט יש אלטרנטיבות אחרות מלבד מכבי והן לא רעות בכלל.
למכבי אין כל כך אלטרנטיבות מלבד בלאט....
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי felix_r » 16 יולי 2012, 19:02

עכשיו כשהמחאה נגד פדרמן בכל הטוקבקים עולה לשיאים חדשים, אולי נקבל בסוף איזה מקאלב כדי להרגיע את הרוחות. יאללה חברים, קדימה, תכתבו את מה שאתם חושבים בכל האתרים.
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי yarinsaky » 16 יולי 2012, 19:04

חנו'ש כתב:
Holiday_Armadillo כתב:כל הזמן אומרים שבלאט לא עושה למכבי טובה שהוא מאמן פה..גם מכבי לא עושה טובה לבלאט שהיא נותנת לו לאמן כי אני בטוחה שהוא יכול למצוא קבוצה באירופה שתשלם לו אותו דבר אם לא יותר ולא תלך איתו ראש בראש כשהוא ירצה להחתים שחקנים על 850K

בואי נאמר זאת כך, לבלאט יש אלטרנטיבות אחרות מלבד מכבי והן לא רעות בכלל.
למכבי אין כל כך אלטרנטיבות מלבד בלאט....

למכבי אין כבר אלטרנטיבות כמו פעם, עידן פיני ושרף שהיו המלאכים הגואלים כל פעם שההנהלה עשתה במכנסיים כבר אי אפשר לשחזר.
הסגל של מכבי ת"א :

רכזיות - בר רפאלי, אליזבת הארלי
קלעיות - מורן אטיאס, ליב טיילור
סמוליות - ג'יזל, קים קרדישיאן
פאווריות- מייגן פוקס, אולגה קורילנקו
סנטריות - פנלופה קרוז, קייט ווינסלט

מאמנות- שרון סטון, - מישל פייפר, ברוק שילדס
yarinsaky

הודעהעל ידי asafb96 » 16 יולי 2012, 19:06

קודי כתב:אסף - קאנטו סגרה עם טיוס על 250 אלף דולר והוא מאד רצה להישאר בארץ והיה מוכן לוותר על קצת בשביל מכבי, בשכר של 200-220 אלף דולר הייתי שמח אם הוא היה בא במקום ג׳יימס שיעלה כפול (ומדובר על סנטר שלישי). בסוף ישלמו את השכר הזה על איזה גרונפלד או אידיוט אחר.

מי אמר שהוא היה מוכן לוותר? האם לדעתך הוא שווה 400-500 אלף דולר ברוטו? ועוד פיצוי לאשדוד?
גם אם כן, אולי מכבי לא חושבת שהוא שווה את זה? זה אומר ש"מכבי לא יכולה להתמודד עם קאנטו"?? אני מבטיח לך שאם מכבי היו רוצים אותו ממש, הוא היה פה. אבל זה לא שווה כלכלית. ג'יימס גם לא זול, אבל הוא שחקן טוב יותר שכבר השתלב בקבוצה. אני מעדיף את טיוס אישית, כי הוא ישראלי, אבל זה לא אומר שהוא שווה באמת את הסכומים האלה, וזה לא אומר שמכבי לא יכולה להתמודד עם קאנטו, פזארו, באיירן, או כל קבוצה מצחיקה אחרת.
asafb96

הודעהעל ידי gandya » 16 יולי 2012, 19:06

זרובבל כתב:אגב, מה שמגוחך בכל העסק זה שגולדסטון שפרסם בהתלהבות שנפתרו בעיות המס של הלפרין והוא ישחק בעונה הבאה במכבי, מפרסם את הידיעה הזאת עכשיו כאילו אין מחר.

הבעיות של הלפרין נפתרו, וזה נכון, אמרו לו במדוייק מה הסכום שעליו לשלם.
כל מה שמעבר, זה דברים שמכתבים לגולסטון. (גם בהנהלה האמינו שייסכמו).
gandya

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], גל גל ו־25 אורחים