16 יולי 2012, 20:18
16 יולי 2012, 20:21
NY boy כתב:מחאה עושים כשהקבוצה גרועה. אף אחד פה לא יודע איך הקבוצה תראה בשנה הבאה, לפני שנתיים עם פארגו ופרקינס כקו אחורי וישראלים בינוניים זה לא נראה יותר טוב.
הקבוצה הרוויחה ובצדק מספיק קרדיט בשביל שנראה מה יקרה לפני שמחליטים פה על מחאות וכל מיני שטויות אחרות.
16 יולי 2012, 20:24
16 יולי 2012, 20:37
NY boy כתב:מחאה עושים כשהקבוצה גרועה. אף אחד פה לא יודע איך הקבוצה תראה בשנה הבאה, לפני שנתיים עם פארגו ופרקינס כקו אחורי וישראלים בינוניים זה לא נראה יותר טוב.
הקבוצה הרוויחה ובצדק מספיק קרדיט בשביל שנראה מה יקרה לפני שמחליטים פה על מחאות וכל מיני שטויות אחרות.
16 יולי 2012, 20:46
16 יולי 2012, 20:49
16 יולי 2012, 21:42
19 יולי 2012, 06:41
NY boy כתב:באיזה התנהלות מדובר בדיוק? שהם לא רוצים שחקנים שבפורום החליטו האוהדים שהם רוצים? שהם לא יכולים לשלם את מס ההכנסה של יותם? שהם לא רוצים את טיוס? שהם לא יכלו לשלם ללאנגפורד את הסכומים שמילאנו משלמת?
ההנהלות ה"רעה" נובעת בעיקר מהתקשורת שמנפחת ומחליטה דברים.
אני הייתי מציע לחכות ולראות איזה קבוצה תהיה בסוף, מי יהיה, ולא הדיבורים באוויר או הקישקושים של התקשורת. הרי אם מחר יגיע לפה גארד טוב וסנטר טוב פתאום יש אחלה קבוצה.
19 יולי 2012, 06:45
jol9 כתב:NY boy כתב:מחאה עושים כשהקבוצה גרועה. אף אחד פה לא יודע איך הקבוצה תראה בשנה הבאה, לפני שנתיים עם פארגו ופרקינס כקו אחורי וישראלים בינוניים זה לא נראה יותר טוב.
זה לא לגמרי נכון.
האוהדים יכולים למחות מתי שהם רוצים. נכון שטרם נזרק ג'אמפ בול אחד לאוויר, אבל הרוח של הדברים היא שמכבי לא מוכנה להשקיע ובונה סגל
שאין לו שום סיכוי לקחת את התואר, וסיכוי קלוש ביותר להגיע לפיינל פור (כמובן שאם פתאום הכל יתחבר באורך פלא, אז ההנהלה תזכה במרבית הקרדיט ולא האלכימאי
שיחבר את כל זה לקבוצה טובה).
אישית אני חושב שהמחאה הכי טובה, הכי לגיטימית והכי חזקה זה לא פייסבוק ולא הפגנות, אלא החזרת מנויים.
מכיוון שלי אין מנוי, אני לא ממש יכול לדעת איך זה ירגיש לאותו האדם, אבל מה שבטוח, שאפילו עשרה כאלה, שלא נדבר על 100-200, זה משהו שההנהלה
לא תוכל להתעלם ממנו.
19 יולי 2012, 06:48
גלעד א כתב:ערב טוב.אני קורא בכל הפורומים והאתרים ורוצה להביע את מה שאני מרגיש:נמאס ונעלב.אני ממש נעלב בתור אוהד. לשם הדיוק אני אוהד עמוק משנות ה 80 ואף פעם לא הרגשתי כל כךמושפל כאוהד. מכיוון שאני יודע מה בלאט רצה(ממקור ראשון ממנו אישית) ואני רואה עד כמה זה רחוק התחושה היא העלבות.נכון שקניתי מנוי כי האמנתי בקבוצה או יותר נכון בניהול שלה אבל אני מאד מאד מאוכזב, מסתבר שהקבוצה שאני מכיר היא לא הקבוצה של היום. אני לא מבקש להוציא מליוני דולרים סתם על שחקנים אבל גם לא להיות ככה. אני לא אוהד על מנת של"דור הצעיר" יהיה מה לעשות. זו לא הקבוצה שלי,לא המותג שלי, לא מה שהיה בשלושים שנים האחרונות. גם בלאט לא נקי מאשמה.אי אפשר לעבוד בעבודה נוספת חוץ ממכבי. האם מכבי חלטורה? אין לי הידע כיצד לעשות זאת אבל אשמח שמישהו יכין מכתב מחאה חתום על ידינו ויעביר לפייסבוק של מכבי.לפחות שלא יחשבו שאנחנו מטומטמים.
19 יולי 2012, 07:14
yellowaura כתב:jol9 כתב:NY boy כתב:מחאה עושים כשהקבוצה גרועה. אף אחד פה לא יודע איך הקבוצה תראה בשנה הבאה, לפני שנתיים עם פארגו ופרקינס כקו אחורי וישראלים בינוניים זה לא נראה יותר טוב.
זה לא לגמרי נכון.
האוהדים יכולים למחות מתי שהם רוצים. נכון שטרם נזרק ג'אמפ בול אחד לאוויר, אבל הרוח של הדברים היא שמכבי לא מוכנה להשקיע ובונה סגל
שאין לו שום סיכוי לקחת את התואר, וסיכוי קלוש ביותר להגיע לפיינל פור (כמובן שאם פתאום הכל יתחבר באורך פלא, אז ההנהלה תזכה במרבית הקרדיט ולא האלכימאי
שיחבר את כל זה לקבוצה טובה).
אישית אני חושב שהמחאה הכי טובה, הכי לגיטימית והכי חזקה זה לא פייסבוק ולא הפגנות, אלא החזרת מנויים.
מכיוון שלי אין מנוי, אני לא ממש יכול לדעת איך זה ירגיש לאותו האדם, אבל מה שבטוח, שאפילו עשרה כאלה, שלא נדבר על 100-200, זה משהו שההנהלה
לא תוכל להתעלם ממנו.
יש המון אוהדים ותיקים שקונים מנוי "אוטומטית"...ברגע שהם יעזבו יהיה קשה להחזיר אותם ומכבי ישלמו מחיר גדול.
19 יולי 2012, 19:41
19 יולי 2012, 19:42
19 יולי 2012, 19:43
19 יולי 2012, 19:44
19 יולי 2012, 20:40
JeremyP כתב:http://www.facebook.com/MTA.Anti.Federman
19 יולי 2012, 20:52
Maccabikid כתב:JeremyP כתב:http://www.facebook.com/MTA.Anti.Federman
זה חסר סיכוי..
19 יולי 2012, 20:52
20 יולי 2012, 00:16