פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל
פרסם תגובה

Re: מחאה

16 יולי 2012, 20:18

במה תועיל מחאה כשהסגל כבר יהיה גרוע ולא יהיה מה לעשות?

16 יולי 2012, 20:21

NY boy כתב:מחאה עושים כשהקבוצה גרועה. אף אחד פה לא יודע איך הקבוצה תראה בשנה הבאה, לפני שנתיים עם פארגו ופרקינס כקו אחורי וישראלים בינוניים זה לא נראה יותר טוב.

הקבוצה הרוויחה ובצדק מספיק קרדיט בשביל שנראה מה יקרה לפני שמחליטים פה על מחאות וכל מיני שטויות אחרות.

המחאה היא לא על מי שמגיע אלא על דרך ההתנהלות של מכבי בקיץ

16 יולי 2012, 20:24

קרדיט נותנים כשמגיע.במקרה הזה כל המשחק של ההנהלה הוא על הגב שלנו.מישהו באמת מאמין שפדרמן היה נותן לבן שלו ולאלי דריקס לנהל את אחת מהחברות לו? או שהיה נותן להם לעבוד ליד מנהלים טובים וללמוד.איזו הכרה בדיוק יש להם שהם מנהלים מו"מ על כסף דהוא ברובו שלנו: המותג,הכרטיסים,כויות שיו וכו

16 יולי 2012, 20:37

NY boy כתב:מחאה עושים כשהקבוצה גרועה. אף אחד פה לא יודע איך הקבוצה תראה בשנה הבאה, לפני שנתיים עם פארגו ופרקינס כקו אחורי וישראלים בינוניים זה לא נראה יותר טוב.

הקבוצה הרוויחה ובצדק מספיק קרדיט בשביל שנראה מה יקרה לפני שמחליטים פה על מחאות וכל מיני שטויות אחרות.

הקבוצה ההיא של לפני שנתיים היתה נהדרת, אבל ההתנהלות של מכבי בקיץ שלפני היה מתחת לכל ביקורת.
אתה יודע מה? זה רק נעשה גרוע יותר.
אין שום קשר בין התוצאות שמכבי מצליחה לגרד לבין ההתנהלות של ההנהלה במהלך הקיץ ולאורך השנה.

וכן, בהחלט יכול להיות איזה נס והשנה תהיה דווקא מוצלחת ביותר, לי זה לא משנה בכלל!!

16 יולי 2012, 20:46

באיזה התנהלות מדובר בדיוק? שהם לא רוצים שחקנים שבפורום החליטו האוהדים שהם רוצים? שהם לא יכולים לשלם את מס ההכנסה של יותם? שהם לא רוצים את טיוס? שהם לא יכלו לשלם ללאנגפורד את הסכומים שמילאנו משלמת?

ההנהלות ה"רעה" נובעת בעיקר מהתקשורת שמנפחת ומחליטה דברים.

אני הייתי מציע לחכות ולראות איזה קבוצה תהיה בסוף, מי יהיה, ולא הדיבורים באוויר או הקישקושים של התקשורת. הרי אם מחר יגיע לפה גארד טוב וסנטר טוב פתאום יש אחלה קבוצה.

16 יולי 2012, 20:49

אז מכיוון שאמרתי שאני יודע הרי שבלאט רצה את מאיץ ולנפורד וניתן היה לסגור איתם לפני חודשיים רק מישהו החליט להמר שהשוק בקיץ יהיה חלש,הבעיה היא שהוא הימר בכסף שלי במותג שלי.התחושה ממש ממש רעה.

16 יולי 2012, 21:42

זה לא לגמרי נכון.
האוהדים יכולים למחות מתי שהם רוצים. נכון שטרם נזרק ג'אמפ בול אחד לאוויר, אבל הרוח של הדברים היא שמכבי לא מוכנה להשקיע ובונה סגל
שאין לו שום סיכוי לקחת את התואר, וסיכוי קלוש ביותר להגיע לפיינל פור (כמובן שאם פתאום הכל יתחבר באורך פלא, אז ההנהלה תזכה במרבית הקרדיט ולא האלכימאי
שיחבר את כל זה לקבוצה טובה).

אישית אני חושב שהמחאה הכי טובה, הכי לגיטימית והכי חזקה זה לא פייסבוק ולא הפגנות, אלא החזרת מנויים.
מכיוון שלי אין מנוי, אני לא ממש יכול לדעת איך זה ירגיש לאותו האדם, אבל מה שבטוח, שאפילו עשרה כאלה, שלא נדבר על 100-200, זה משהו שההנהלה
לא תוכל להתעלם ממנו.

19 יולי 2012, 06:41

NY boy כתב:באיזה התנהלות מדובר בדיוק? שהם לא רוצים שחקנים שבפורום החליטו האוהדים שהם רוצים? שהם לא יכולים לשלם את מס ההכנסה של יותם? שהם לא רוצים את טיוס? שהם לא יכלו לשלם ללאנגפורד את הסכומים שמילאנו משלמת?

ההנהלות ה"רעה" נובעת בעיקר מהתקשורת שמנפחת ומחליטה דברים.

אני הייתי מציע לחכות ולראות איזה קבוצה תהיה בסוף, מי יהיה, ולא הדיבורים באוויר או הקישקושים של התקשורת. הרי אם מחר יגיע לפה גארד טוב וסנטר טוב פתאום יש אחלה קבוצה.

1. הנדריקס- יכלו לצרף אותו עבור הרבה פחות כסף ממה ששילמה עליו מילאנו. המשא ומתן נתקע על 50,000 דולר לפי דיווחים. אפילו הנדריקס הופתע.
2. לאנגפורד- ההחלטה הראשונית הייתה להוריד לו את סכום האופציה שהייתה וזה פתח לו את העיניים למקומות חדשים (בצירוף עם ההחלטה של הנדריקס לעזוב)
3. אוחיון- קיבל שדרוג מבייש ולטעמי גם יחס משפיל ממכבי. לא שאני פוטר אותו אבל היו חייבים לשדרג לו עוד לפני שהוא עשה בעיות באופן יותר משמעותי. בנוסף היה הלאום של מכבי כנגדו בתקשורת שהרחיק אותו סופית.
4. איפה השחקנים שיוכלו להוביל את מכבי ? איפה הרכש שיחליף שחקנים בסדר גודל של הנדריקס, לאנגפורד, סופו... ויתן אפילו שדרוג ?
5. לאיפה הכסף של אחת הקבוצות המכניסות באירופה הולך ?

אתה בטוח שאין לך איזה קשר אישי עם ההנהלה ?

כולנו פה אוהדים מנוסים ויודעים מה קורה כל שנה... השנה לא מרגיש שאפילו יש תקווה. צריך לפחות עוד 3 שחקנים איכותיים ביותר לסגל ונראה כי זה לא יקרה.

19 יולי 2012, 06:45

jol9 כתב:

זה לא לגמרי נכון.
האוהדים יכולים למחות מתי שהם רוצים. נכון שטרם נזרק ג'אמפ בול אחד לאוויר, אבל הרוח של הדברים היא שמכבי לא מוכנה להשקיע ובונה סגל
שאין לו שום סיכוי לקחת את התואר, וסיכוי קלוש ביותר להגיע לפיינל פור (כמובן שאם פתאום הכל יתחבר באורך פלא, אז ההנהלה תזכה במרבית הקרדיט ולא האלכימאי

אישית אני חושב שהמחאה הכי טובה, הכי לגיטימית והכי חזקה זה לא פייסבוק ולא הפגנות, אלא החזרת מנויים.
מכיוון שלי אין מנוי, אני לא ממש יכול לדעת איך זה ירגיש לאותו האדם, אבל מה שבטוח, שאפילו עשרה כאלה, שלא נדבר על 100-200, זה משהו שההנהלה
לא תוכל להתעלם ממנו.

יש המון אוהדים ותיקים שקונים מנוי "אוטומטית"...ברגע שהם יעזבו יהיה קשה להחזיר אותם ומכבי ישלמו מחיר גדול.

19 יולי 2012, 06:48

גלעד א כתב:ערב טוב.אני קורא בכל הפורומים והאתרים ורוצה להביע את מה שאני מרגיש:נמאס ונעלב.אני ממש נעלב בתור אוהד. לשם הדיוק אני אוהד עמוק משנות ה 80 ואף פעם לא הרגשתי כל כךמושפל כאוהד. מכיוון שאני יודע מה בלאט רצה(ממקור ראשון ממנו אישית) ואני רואה עד כמה זה רחוק התחושה היא העלבות.נכון שקניתי מנוי כי האמנתי בקבוצה או יותר נכון בניהול שלה אבל אני מאד מאד מאוכזב, מסתבר שהקבוצה שאני מכיר היא לא הקבוצה של היום. אני לא מבקש להוציא מליוני דולרים סתם על שחקנים אבל גם לא להיות ככה. אני לא אוהד על מנת של"דור הצעיר" יהיה מה לעשות. זו לא הקבוצה שלי,לא המותג שלי, לא מה שהיה בשלושים שנים האחרונות. גם בלאט לא נקי מאשמה.אי אפשר לעבוד בעבודה נוספת חוץ ממכבי. האם מכבי חלטורה? אין לי הידע כיצד לעשות זאת אבל אשמח שמישהו יכין מכתב מחאה חתום על ידינו ויעביר לפייסבוק של מכבי.לפחות שלא יחשבו שאנחנו מטומטמים.

אני חושב שזו הצעה יפה וגם פשוטה לביצוע (עדיף שיהיה בעל מנוי).

19 יולי 2012, 07:14

yellowaura כתב:
jol9 כתב:

זה לא לגמרי נכון.

לא תוכל להתעלם ממנו.

יש המון אוהדים ותיקים שקונים מנוי "אוטומטית"...ברגע שהם יעזבו יהיה קשה להחזיר אותם ומכבי ישלמו מחיר גדול.

אני מדבר על האימפקט. אם אוהד אחד יחזיר את המנוי, אז זה לא יזיז לאף אחד, גם לא אם עשרה. אבל אם פתאום יתחילו להגיע עשרות אוהדים, ולבקש את כספם בחזרה תמורת המנוי,
אז גם אם זאת לא תהיה פגיעה כלכלית קשה, זה בטוח לא יעבור בשקט (ידיעות בעיתונות, לחץ בתקשורת, לחץ מהאוהדים וכו').
זה אולי לא ישנה שום דבר לעונה הזאת, אבל זאת בהחלט תהיה אמירה של האוהדים, שהם לא מוכנים לעבור שוב קיץ כמו הקיץ הזה.

מחאה בפייסבוק נגד פדרמן ובניו

19 יולי 2012, 19:39

http://www.facebook.com/MTA.Anti.Federman

Re: מחאה בפייסבוק נגד פדרמן ובניו

19 יולי 2012, 19:41

מעולה סוף סוף מישהו העיז - אני בפנים

19 יולי 2012, 19:42

לא יעזור בשיט
30 אנשים יצטרפו בלחץ

19 יולי 2012, 19:43

לייק !

19 יולי 2012, 19:44

הצטרפתי

19 יולי 2012, 20:40

JeremyP כתב:http://www.facebook.com/MTA.Anti.Federman

זה חסר סיכוי..

19 יולי 2012, 20:52

Maccabikid כתב:
JeremyP כתב:http://www.facebook.com/MTA.Anti.Federman

זה חסר סיכוי..

ככה גם אמרו על הקוטג' :eek

19 יולי 2012, 20:52

חסר סיכוי או לא, לא עלה לי כסף להצטרף, והרגשתי טיפה יותר טוב עם עצמי. גם זה משהו.

20 יולי 2012, 00:16

לא זו המחאה שאנני רוצה...המחאה צריכה להיות פשוט שיכניסו יותר כסף או עוד שותף ויפתחו תכיס
פרסם תגובה