פופס נחת בארץ

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פופס בדרך החוצה?

הודעהעל ידי aribari24 » 02 ספטמבר 2012, 08:04

אם זה עוד ניסיון למחטף חסכון בעלויות זה כבר באמת פאתטי...

אני כבר רואה את הדיווחים- חיזוק נוסף יידחה לקראת שחרור שחקני NBA מהמחנות הסופיים... ללקראת הטופ 16.... לקראת הכושילי רבאק
aribari24

הודעהעל ידי אלמוג » 02 ספטמבר 2012, 08:34

aribari24 כתב:אם זה עוד ניסיון למחטף חסכון בעלויות זה כבר באמת פאתטי...

אני כבר רואה את הדיווחים- חיזוק נוסף יידחה לקראת שחרור שחקני NBA מהמחנות הסופיים... ללקראת הטופ 16.... לקראת הכושילי רבאק

לפי מה שאני מבין זה לא נסיון לחיסכון בעלויות, השחקן פצוע. שזה כבר מחדל אחר.
השחקן המוזר הזה שנחת פה, הוא כנראה סתם שחקן לאימונים כי אנחנו לא רוצים שג'יימס(עצוב כמה שזה נשמע, אבל הוא כרגע הגבוה היחידי שלנו בארץ) יתאמן לקראת העונה מול הגבוהים של הנוער שלנו.
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי קודי » 02 ספטמבר 2012, 11:21

פרסומים בטורקיה שבשיקטאש מעוניינת להחזיר אליה את פופס במידה שלא יגיע למכבי.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי מקובי » 02 ספטמבר 2012, 11:24

אלמוג כתב:

השחקן המוזר הזה שנחת פה, הוא כנראה סתם שחקן לאימונים כי אנחנו לא רוצים שג'יימס(עצוב כמה שזה נשמע, אבל הוא כרגע הגבוה היחידי שלנו בארץ) יתאמן לקראת העונה מול הגבוהים של הנוער שלנו.

עד כמה שאני מבין השחקן נפצע באולימפיאדה.
בכל מקרה הוא לא חתום. ככה שאין פה מחדל.
מקובי

הודעהעל ידי אלמוג » 02 ספטמבר 2012, 11:30

מקובי כתב:
אלמוג כתב:

פופס לא חתום?
תמונה
אלמוג

הודעהעל ידי קודי » 02 ספטמבר 2012, 11:32

מקובי כתב:
אלמוג כתב:

המחדל הקטן יחסית הוא שהבחור נפצע כבר לפני חודש ועבר אורתוסקופיה לפני שבועיים אבל עדיין לא מצאו את הזמן להטיס אותו לכאן לבדיקות. במצב כזה הזר הכי יקר שלך עדיין בסימן שאלה ואתה לא יכול להביא אף אחד במקומו בשבועיים הקרובים. המחדל הגדול הוא שבשבילו ויתרו על הנדריקס.
ואגב - הוא כן חתום, אבל כפוף לבדיקות הרפואיות. אני מבטיח לך שאם יתברר בבדיקות שהוא חוזר עוד חודש או חודשיים מכבי לא יוכלו כל כך מהר להשתחרר מהחוזה. אני מזכיר לך מה קרה עם פייזר שהיה פצוע כמעט עונה שלמה ומכבי לא הצליחה להשתחרר מהחוזה שלו.
13.7- בלאט: "רוט אינו בעדיפות מבחינת ההשקפה של הצוות המקצועי". 14.7- מכבי מודיעה על החתמתו של רוט.
20.6- בלאט: "אישית חשבתי שהנדריקס זה שחקן שצריך להיות במכבי הרבה שנים". 20.7- רקנאטי: "כולם טועים לגבי ריצ'י. לא רצינו אותו."
קודי

הודעהעל ידי NY boy » 02 ספטמבר 2012, 13:13

אין דבר כזה אם חוזר בעוד חודש או חודשיים. הוא צריך לעבור בדיקות רפואיות, אם כשמגיע הוא לא כשיר ולא עובר את הבדיקות מכבי יכולה להשתחרר ממנו מיידית. אין דבר כזה אם שחקן מגיע ומסתבר בבדיקות הרפואיות שהוא כשיר לחזור עוד חודש או חודשיים שאי אפשר לצאת מההסכם. לא קיימת בכלל אופציה כזאת.

מקרה פייזר היה שונה לחלוטין מכיוון שהוא נפצע במכבי בחוזה לשנתיים. הוא כבר עבר את הבדיקות הרפואיות בשנה הראשונה, אחרי זה הוא נפצע במכבי ולכן הקבוצה הייתה מחוייבת לחוזה שלו והוא לא היה צריך לעבור בדיקות רפואיות מחודשות (אלא אם כן היה נפצע מחוץ למכבי כמובן). וזאת הסיבה שלא הצליחו להשתחרר מההסכם איתו, מכיוון שהאחריות על הפציעה הייתה על הקבוצה.
NY boy

הודעהעל ידי קודי » 02 ספטמבר 2012, 13:16

NY boy כתב:אין דבר כזה אם חוזר בעוד חודש או חודשיים. הוא צריך לעבור בדיקות רפואיות, אם כשמגיע הוא לא כשיר ולא עובר את הבדיקות מכבי יכולה להשתחרר ממנו מיידית. אין דבר כזה אם שחקן מגיע ומסתבר בבדיקות הרפואיות שהוא כשיר לחזור עוד חודש או חודשיים שאי אפשר לצאת מההסכם. לא קיימת בכלל אופציה כזאת.

אני מבטיח לך שהחוזה הוא לא כל כך חד משמעי. הרי ברור שאם הוא חטף התקררות או נקע קליל ויכול לחזור לשחק עוד שבוע אז החוזה לא מתבטל אוטומטית. הרי כבר עכשיו יודעים ראשי מכבי שהוא לא יהיה כשיר באמצע ספטמבר, אבל ברור גם להם שזה לא כל כך פשוט, מה עוד שלפעמים עדיף לחכות קצת לשחקן טוב מאשר להביא שחקן רע שזמין ממחר בבוקר. אבל חבל להקדים את המאוחר - בואו נחכה ונראה ונקווה מאוד שהוא בריא.
קודי

הודעהעל ידי מתAMסרת » 02 ספטמבר 2012, 14:06

קודי כתב:
er79 כתב:אם הוא יחתום זה באמת יהיה שיא הבזיונות. אם היו אומרים לי מלכתחילה שהשחקן פח הזה מצטרף לשרמדיני וג'יימס, אבל לנגפורד ואוחיון נשארים - עוד הייתי יכול לאכול את הלוקש הזה. עכשיו אם זה יקרה זה מעשה שלא ייסלח. רק שאלי ישי לא יגרש אותו בטעות, הבנתי שהוא דרום סודאני.

עזוב, אין מצב שהוא יחתום כאן. מדובר בשחקן שאני לא רואה אף קבוצה מליגת העל שלנו מחתימה אותו.

1. קודי, אם מה שאתה אומר נכון, למה בחרו להביא דווקא אותו ? מניחה שהוא היה בחירה של בלאט (קשה לי להאמין שמישהו מההנהלה היה חושב דווקא עליו)

2. אם מה שאתה אומר נכון, אנחנו בבעיה סופר קשה..
לפי הפרסומים האחרונים, או לפחות האמירה של בלאט, הפציעה של פופס קשה יותר ממה שחשבו תחילה, מה שאומר שלשבוע הראשון או השני של אוק' הוא לא יגיע בכושר שיא (גם אם יחלים).
מזכירה שגם שרמאדיני אחרי פציעה, ועדיין לא עבר כאן בדיקות רפואיות, וגם הוא וגם מדלי אמורים להגיע לא לפני אמצע ספט'..
אנחנו כבר מדברים על כל הקו הקדמי (כמעט) שאמור עוד לעבור קליטה, והסתגלות למועדון, לקבוצה ולשיטה.

3. המצב נראה לי בכלל לא פשוט...
מתAMסרת

הודעהעל ידי מתAMסרת » 02 ספטמבר 2012, 14:08

קודי כתב:
מקובי כתב:
אלמוג כתב:

המחדל הקטן יחסית הוא שהבחור נפצע כבר לפני חודש ועבר אורתוסקופיה לפני שבועיים אבל עדיין לא מצאו את הזמן להטיס אותו לכאן לבדיקות. במצב כזה הזר הכי יקר שלך עדיין בסימן שאלה ואתה לא יכול להביא אף אחד במקומו בשבועיים הקרובים. המחדל הגדול הוא שבשבילו ויתרו על הנדריקס.ואגב - הוא כן חתום, אבל כפוף לבדיקות הרפואיות. אני מבטיח לך שאם יתברר בבדיקות שהוא חוזר עוד חודש או חודשיים מכבי לא יוכלו כל כך מהר להשתחרר מהחוזה. אני מזכיר לך מה קרה עם פייזר שהיה פצוע כמעט עונה שלמה ומכבי לא הצליחה להשתחרר מהחוזה שלו.

מסכימה לגמרי !
מתAMסרת

הודעהעל ידי NY boy » 02 ספטמבר 2012, 22:12

קודי כתב:
NY boy כתב:אין דבר כזה אם חוזר בעוד חודש או חודשיים. הוא צריך לעבור בדיקות רפואיות, אם כשמגיע הוא לא כשיר ולא עובר את הבדיקות מכבי יכולה להשתחרר ממנו מיידית. אין דבר כזה אם שחקן מגיע ומסתבר בבדיקות הרפואיות שהוא כשיר לחזור עוד חודש או חודשיים שאי אפשר לצאת מההסכם. לא קיימת בכלל אופציה כזאת.

אני מבטיח לך שהחוזה הוא לא כל כך חד משמעי. הרי ברור שאם הוא חטף התקררות או נקע קליל ויכול לחזור לשחק עוד שבוע אז החוזה לא מתבטל אוטומטית. הרי כבר עכשיו יודעים ראשי מכבי שהוא לא יהיה כשיר באמצע ספטמבר, אבל ברור גם להם שזה לא כל כך פשוט, מה עוד שלפעמים עדיף לחכות קצת לשחקן טוב מאשר להביא שחקן רע שזמין ממחר בבוקר. אבל חבל להקדים את המאוחר - בואו נחכה ונראה ונקווה מאוד שהוא בריא.

החוזה אני בטוח כזה חד משמעי. צריך לעבור בדיקות רפואיות, לא עובר החוזה מבוטל. זה סטנדארטי בכל הסכם של שחקנים.

ברור שהחלטה במקרה הזה היא של הקבוצה. בדרך כלל שאתה מחתים שחקן אתה רוצה אותו, אם הפציעה שלו לא רצינית אתה תעדיף לחכות שיחלים מאשר לשחרר אותו. ראשי מכבי יודעים שהוא לא כשיר, אם הם היו רוצים לצאת מההסכם הם היו דורשים שהוא יגיע לבדיקות רפואיות, מפילים אותו, יוצאים מההסכם. אבל מה כנראה שכן רוצים את פופס, גם אם ייקח לו חודש לחזור ועכשיו הוא לא כשיר. סביר אבל שכן רוצים לבדוק שהפציעה זה לא פציעה בעייתית, שאין סכנה שתחזור, שאנחנו לא מסתבכים עם שחקן פצוע שכל העונה יסתבך עם פציעות ובעיות. אם יראו שזה לא משהו מסובך הוא מן הסתם ישחק ולא יקרה כלום, אם יראו שזה בעיה יתחילו לחשוב מה לעשות. ברור כבר שאם היו רוצים להפטר ממנו יש להם יציאה עם הניתוח הזה, אבל הם כנראה (ובצדק, את מי בדיוק יביאו?) לא ממש ממהרים להיפטר ממנו.
NY boy

הודעהעל ידי זרובבל » 03 ספטמבר 2012, 06:51

בישראל היום מציינים את שמו של מלקלום תומס כמחליף לפופס, במידה ולא יהיה כשיר. תומאס הוא בן 24, 2.06 מ' ושיחק כמה משחקים בספרס. מישהו יכול לשפוך עליו אור או חושך?
זרובבל

הודעהעל ידי קודי » 03 ספטמבר 2012, 13:02

המנהל של בשיקטאש, קבוצתו הקודמת של פופס, טוען שהבחור גמר את קריירת הכדורסל שלו ושמכבי מתכוונת לתבוע אותו. מצד שני, לפי ספורטנדו - גורם המקורב לפופס הכחיש את הדברים בתוקף וטען שפופס עבר פרוצדורת ניקוי פשוטה והוא יהיה כשיר.
קודי

מנסה בונסו גמר את הקריירה?

הודעהעל ידי felix_r » 03 ספטמבר 2012, 18:24

- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי זרובבל » 03 ספטמבר 2012, 18:43

מנסה בונסו הכחיש את הדברים וצייץ בטוויטר שלו: "אני רוצה לומר שאף אחת מהשמועות לא נכונה. אני בסדר ומביט הלאה כדי לשחק עם מכבי ולרוץ איתה לפיינל פור".

http://one.co.il/Article/205242.html
זרובבל

הודעהעל ידי Holiday_Armadillo » 03 ספטמבר 2012, 18:50

נראה כאילו מהרגע שהוא חתם התקשורת מנסה לעשות הכל בשביל שהוא לא ישחק במכבי..ככה זה נראה
:alan:
סמל אישי של המשתמש
Holiday_Armadillo
חבר צוות

הודעהעל ידי felix_r » 03 ספטמבר 2012, 18:54

Holiday_Armadillo כתב:נראה כאילו מהרגע שהוא חתם התקשורת מנסה לעשות הכל בשביל שהוא לא ישחק במכבי..ככה זה נראה

האמת שבמשחקי האולימפיאדה הוא נראה קצת מוזר. לא קפץ הרבה, לא הטביע, כאילו איבד את האתלטיות. כנראה ששיחק פצוע
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי זרובבל » 04 ספטמבר 2012, 05:48

בישראל היום מצטטים גורם במכבי שטוען שבונסו יוכל לחזור לשחק כבר בתחילת החודש הבא. זה אומר שהוא יהיה כשיר למשחק הראשון ביורוליג ולפתיחת הליגה בארץ.
זרובבל

הודעהעל ידי rc4991 » 04 ספטמבר 2012, 16:35

"נקרע לי הלב"
כלום לא הכין את פופס מנסה בונסו להתקפה של חבריו לשעבר בטורקיה. כעת הוא מסביר בדיוק מה היה שם, מה באמת המצב הרפואי שלו ומה הולך להיות מיוחד כל כך בחיבור שלו עם מכבי.
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2564644

כמו שחשבתי,סתם סיפור שנופח מעל ומעבר.והוא עדיין לא הגיע בגלל שהוא מתחתן בשבוע הבא
סמל אישי של המשתמש
rc4991
חבר צוות

הודעהעל ידי קודי » 04 ספטמבר 2012, 17:54

rc4991 כתב:"נקרע לי הלב"
כלום לא הכין את פופס מנסה בונסו להתקפה של חבריו לשעבר בטורקיה. כעת הוא מסביר בדיוק מה היה שם, מה באמת המצב הרפואי שלו ומה הולך להיות מיוחד כל כך בחיבור שלו עם מכבי.
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2564644

כמו שחשבתי,סתם סיפור שנופח מעל ומעבר.והוא עדיין לא הגיע בגלל שהוא מתחתן בשבוע הבא

כמו שאני טוען כבר לא מעט זמן - למרות ה״אהבה״ הגדולה שלו לקבוצה, גרינוולד הוא העיתונאי מספר אחד בענייני מכבי.
קודי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, liran, גל גל ו־21 אורחים