המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
aribari24 כתב:אם זה עוד ניסיון למחטף חסכון בעלויות זה כבר באמת פאתטי...
אני כבר רואה את הדיווחים- חיזוק נוסף יידחה לקראת שחרור שחקני NBA מהמחנות הסופיים... ללקראת הטופ 16.... לקראת הכושילי רבאק
אלמוג כתב:aribari24 כתב:אם זה עוד ניסיון למחטף חסכון בעלויות זה כבר באמת פאתטי...
אני כבר רואה את הדיווחים- חיזוק נוסף יידחה לקראת שחרור שחקני NBA מהמחנות הסופיים... ללקראת הטופ 16.... לקראת הכושילי רבאק
לפי מה שאני מבין זה לא נסיון לחיסכון בעלויות, השחקן פצוע. שזה כבר מחדל אחר.
השחקן המוזר הזה שנחת פה, הוא כנראה סתם שחקן לאימונים כי אנחנו לא רוצים שג'יימס(עצוב כמה שזה נשמע, אבל הוא כרגע הגבוה היחידי שלנו בארץ) יתאמן לקראת העונה מול הגבוהים של הנוער שלנו.
מקובי כתב:אלמוג כתב:aribari24 כתב:אם זה עוד ניסיון למחטף חסכון בעלויות זה כבר באמת פאתטי...
השחקן המוזר הזה שנחת פה, הוא כנראה סתם שחקן לאימונים כי אנחנו לא רוצים שג'יימס(עצוב כמה שזה נשמע, אבל הוא כרגע הגבוה היחידי שלנו בארץ) יתאמן לקראת העונה מול הגבוהים של הנוער שלנו.
עד כמה שאני מבין השחקן נפצע באולימפיאדה.
בכל מקרה הוא לא חתום. ככה שאין פה מחדל.
מקובי כתב:אלמוג כתב:aribari24 כתב:אם זה עוד ניסיון למחטף חסכון בעלויות זה כבר באמת פאתטי...
NY boy כתב:אין דבר כזה אם חוזר בעוד חודש או חודשיים. הוא צריך לעבור בדיקות רפואיות, אם כשמגיע הוא לא כשיר ולא עובר את הבדיקות מכבי יכולה להשתחרר ממנו מיידית. אין דבר כזה אם שחקן מגיע ומסתבר בבדיקות הרפואיות שהוא כשיר לחזור עוד חודש או חודשיים שאי אפשר לצאת מההסכם. לא קיימת בכלל אופציה כזאת.
קודי כתב:er79 כתב:אם הוא יחתום זה באמת יהיה שיא הבזיונות. אם היו אומרים לי מלכתחילה שהשחקן פח הזה מצטרף לשרמדיני וג'יימס, אבל לנגפורד ואוחיון נשארים - עוד הייתי יכול לאכול את הלוקש הזה. עכשיו אם זה יקרה זה מעשה שלא ייסלח. רק שאלי ישי לא יגרש אותו בטעות, הבנתי שהוא דרום סודאני.
עזוב, אין מצב שהוא יחתום כאן. מדובר בשחקן שאני לא רואה אף קבוצה מליגת העל שלנו מחתימה אותו.
קודי כתב:מקובי כתב:אלמוג כתב:aribari24 כתב:אם זה עוד ניסיון למחטף חסכון בעלויות זה כבר באמת פאתטי...
המחדל הקטן יחסית הוא שהבחור נפצע כבר לפני חודש ועבר אורתוסקופיה לפני שבועיים אבל עדיין לא מצאו את הזמן להטיס אותו לכאן לבדיקות. במצב כזה הזר הכי יקר שלך עדיין בסימן שאלה ואתה לא יכול להביא אף אחד במקומו בשבועיים הקרובים. המחדל הגדול הוא שבשבילו ויתרו על הנדריקס.ואגב - הוא כן חתום, אבל כפוף לבדיקות הרפואיות. אני מבטיח לך שאם יתברר בבדיקות שהוא חוזר עוד חודש או חודשיים מכבי לא יוכלו כל כך מהר להשתחרר מהחוזה. אני מזכיר לך מה קרה עם פייזר שהיה פצוע כמעט עונה שלמה ומכבי לא הצליחה להשתחרר מהחוזה שלו.
קודי כתב:NY boy כתב:אין דבר כזה אם חוזר בעוד חודש או חודשיים. הוא צריך לעבור בדיקות רפואיות, אם כשמגיע הוא לא כשיר ולא עובר את הבדיקות מכבי יכולה להשתחרר ממנו מיידית. אין דבר כזה אם שחקן מגיע ומסתבר בבדיקות הרפואיות שהוא כשיר לחזור עוד חודש או חודשיים שאי אפשר לצאת מההסכם. לא קיימת בכלל אופציה כזאת.
אני מבטיח לך שהחוזה הוא לא כל כך חד משמעי. הרי ברור שאם הוא חטף התקררות או נקע קליל ויכול לחזור לשחק עוד שבוע אז החוזה לא מתבטל אוטומטית. הרי כבר עכשיו יודעים ראשי מכבי שהוא לא יהיה כשיר באמצע ספטמבר, אבל ברור גם להם שזה לא כל כך פשוט, מה עוד שלפעמים עדיף לחכות קצת לשחקן טוב מאשר להביא שחקן רע שזמין ממחר בבוקר. אבל חבל להקדים את המאוחר - בואו נחכה ונראה ונקווה מאוד שהוא בריא.
Holiday_Armadillo כתב:נראה כאילו מהרגע שהוא חתם התקשורת מנסה לעשות הכל בשביל שהוא לא ישחק במכבי..ככה זה נראה
rc4991 כתב:"נקרע לי הלב"
כלום לא הכין את פופס מנסה בונסו להתקפה של חבריו לשעבר בטורקיה. כעת הוא מסביר בדיוק מה היה שם, מה באמת המצב הרפואי שלו ומה הולך להיות מיוחד כל כך בחיבור שלו עם מכבי.
http://sports.walla.co.il/?w=/151/2564644
כמו שחשבתי,סתם סיפור שנופח מעל ומעבר.והוא עדיין לא הגיע בגלל שהוא מתחתן בשבוע הבא
משתמשים הגולשים בפורום זה: Avi1508, liran, גל גל ו־21 אורחים