שחף כתב:הוא לא מחזיק פה עד ינואר. את הבלוף נראה כבר מול מאלאגה, כשפרוביץ' ו-ואסקז יחגגו עליו וזה לא רחוק בכלל.
נו באמת, קודם תן לו שנייה לשחק..
גם אני מאוכזב ולא מרוצה, אבל מה זה ההצהרות האלה..
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
שחף כתב:הוא לא מחזיק פה עד ינואר. את הבלוף נראה כבר מול מאלאגה, כשפרוביץ' ו-ואסקז יחגגו עליו וזה לא רחוק בכלל.
MTA2311 כתב:כמו שכתבתי כבר לפני חודש וחצי בערך, שרמדיני ייאלץ להיות הסנטר המוביל הרבה יותר מהר ממה שהוא ומכבי חשבו. מעניין אם יש לו את זה...
Holiday_Armadillo כתב:בערוץ הספורט רשום שהוא סיכם לעונה ופיק טוען שהוא חתם על MULTI-YEAR CONTRACT
tomerp כתב:ואגב אם היה לכם ספק, החתמת פופס הייתה החתמה שיווקית נטו....רק כדי לקבל כמה ג'ובות על מנויים...
מילוס כתב:יא רבאק, מה נסגר? חלאס כבר לקטר!!! תקראו לי דטלף שראמפף אם יש פה מישהו אחד שבאמת מכיר את מלקולם תומאס!!! da fuck..למה אנשים פה מוצאים כל כך הרבה כיף בלבכות, להיות פאסימיים ולחזות אסונות ספורטיביים, עוד לפני שיש להם טיפת מושג קלוש??.. למה נואל פליקס מוזכר פה 72 פעמים וקית' לנגפורד או ג'רמי פארגו לא??
ולגבי "איפה ההפרש", ההפרש בכיס של יוגב אוחיון. ושמי ששאל את זה צריך לצאת כבר מעולם הפוטבול מנג'ר שלו..
התנין כתב:יש המון סימני שאלה בקבוצה. לא זכורה לי קבוצה של מכבי עם כ''כ הרבה נעלמים, מדובר בסגל הכי זול שזכור לי מאז תחילת המילניום. מדהים, ואני זוכר שרבים גיחכו(בינהם אני)כאשר דיברו במכבי על הנוהל החדש של ''זרים במחיר שלא עולה על 400-500 אלף דולר''(מילים ולחן דייויד פדרמן). היום זה פשוט מתפוצץ לכולנו בפנים.
jol9 כתב:התנין כתב:יש המון סימני שאלה בקבוצה. לא זכורה לי קבוצה של מכבי עם כ''כ הרבה נעלמים, מדובר בסגל הכי זול שזכור לי מאז תחילת המילניום. מדהים, ואני זוכר שרבים גיחכו(בינהם אני)כאשר דיברו במכבי על הנוהל החדש של ''זרים במחיר שלא עולה על 400-500 אלף דולר''(מילים ולחן דייויד פדרמן). היום זה פשוט מתפוצץ לכולנו בפנים.
כן, אתה צודק.
אני רק רוצה להזכיר לכולם על איזה סגלים פינטזנו כאן בתחילת הקיץ...
אז ראשית, צריך לאחל לבחור בהצלחה.
שנית, אני תוהה לאן הבחור הזה אמור להיכנס ברוטציה. במשחקי ההכנה ראינו ששרמאדיני הוא הגבוה הטוב ביותר שלנו, אבל הוא עולה מהספסל. כלומר המעמד של
שון ג'יימס הוא די גבוה, שכן הוא פותח בחמישייה.
בעמדה 4, יש את ליאור, שהוא נכון להיום השחקן הכי טוב בקבוצה ויש את מדלי שנותן הרבה אגרסיביות וריבאונד.
לא נראה שתומאס מביא משהו שחסר למכבי, ובעצם רק מוסיף עומק לסגל.
לבסוף אפשר להצטער על כך שמכבי שוב חוזרת לוקנספט שכשל כשהקבוצה שיחקה ללא שחקן פנים שהוא עוגן התקפי. גם אם שרמאדיני יהיה שחקן נהדר,
זה עדיין לא יהיה מספיק לדעתי.
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו־22 אורחים