המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
מני כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.130559.html
מני כתב:http://www.sport5.co.il/HTML/articles/Article.274.130559.html
BIG sofo כתב:"טעות" הוא לא יהיה בכל מצב...
גם כשלא הולך לו בחלק ההתקפי הוא עדיין נלחם בהגנה ובריבאונדים...
yzafrir כתב:BIG sofo כתב:"טעות" הוא לא יהיה בכל מצב...
אף אחד לא מדבר על טעות מהבחינה מקצועית כי אין ספק שהוא יכול להצליח , אבל זה יבוא על חשבון זה שליאוד יפגע ושניהם השחקנים הכי יקרים בסגל . היה עדיף להשקיע סכום גבוהה בעמדה אחרת...
BIG sofo כתב:yzafrir כתב:BIG sofo כתב:"טעות" הוא לא יהיה בכל מצב...
אף אחד לא מדבר על טעות מהבחינה מקצועית כי אין ספק שהוא יכול להצליח , אבל זה יבוא על חשבון זה שליאוד יפגע ושניהם השחקנים הכי יקרים בסגל . היה עדיף להשקיע סכום גבוהה בעמדה אחרת...
קיינר מדלי יכול לשחק גם בעמדות 3 ו-5 כמו שבלאט ניסה במשחקי אימון
yzafrir כתב:rc4991 כתב:לדעתי אחרי שבנית הקבוצה נגמרה אפשר לראות שזו היתה טעות ושבכסף שלו היה עדיף לנו להשקיע בסנטר פותח ובגארד יוצר
נכון שהיינו מוותרים על פורוורד נהדר ומגוון אבל אני מניח שרובנו היו מתפשרים (אם בכלל) על מלקולם תומאס כמחליף ובתמורה מקבלים שני שחקנים הרבה יותר טובים בעמדות חשובות וחלשות
הרי זה בדיוק מה שאמרתי לפני כמה זמן ותקפו אותי פה .
מדלי שחקן מצויין אבל הוחתם בטעות . גם אם יתן תפוקה טובה , זה יבוא על חשבון שחקן יקר אחר (אליהו) כך שכלכלית זו החלטה גרוע .
מקצועית אי אפשר לומר בברור שזו החלטה גרוע כי לטעמי בכל עמדה צריך שיהיה שני שחקנים איכותיים אבל שוב העניין הכספי פה משחק תפקיד חשוב ולכן ההחתמה הזאת לא נכונה .
כרמל , זה לא משנה מתי נעשתה החתימה של היקמן כי סביר שמכבי כבר היו במומ עם מדלי וידעו באילו סכומים מדובר ולפי זה בנו את שאר התקציב...
דבר נוסף , אני מסכים אם פליקס ואמרתי את זה כבר המון פעמים . שחקנים אמריקאים בעמדה 4 מוכשרים יש כמו זבל .
זה בעיקר בגלל שבאירופה שחקן לעמדה 4 יכול להיות גם 2.00-2.03 ובNBA לא יקחו שחקן בגובהה הזה לעמדה 4 ברוב המקרים , אז החברה האלו תקועים בדרך כלל למרות הכשרון שלהם .
תומאס למשל יכול לתת בעמדה 4 בדיוק מה שמדלי יתן רק בפחות מחצי מחיר . אם כבר להמר על צעירים אז בעמדה הזאת....
Holiday_Armadillo כתב:אני לא מסכימה איתכם(אלה שכתבו בת'רד של המשחק)
היום כשמדלי שיחק עם ליאור כשהוא רק נכנס בפעם הראשונה הוא היה טוב..הלך חזק מאוד לריבאונד, קלע שלשה והוסיף שתי נקודות מחצי מרחק
הוא לא מחובר? נכון, אבל אני חושבת שהיום הוא שיחק יותר טוב ממה שאומרים פה
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא מסכימה איתכם(אלה שכתבו בת'רד של המשחק)
היום כשמדלי שיחק עם ליאור כשהוא רק נכנס בפעם הראשונה הוא היה טוב..הלך חזק מאוד לריבאונד, קלע שלשה והוסיף שתי נקודות מחצי מרחק
את רצינית?
הוא היה זוועה הערב
Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא מסכימה איתכם(אלה שכתבו בת'רד של המשחק)
את רצינית?
הוא היה זוועה הערב
לא מסכימה
כל מכבי הייתה זוועה והוא היה בין הפחות גרועים
rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:rc4991 כתב:Holiday_Armadillo כתב:אני לא מסכימה איתכם(אלה שכתבו בת'רד של המשחק)
את רצינית?
הוא היה זוועה הערב
לא מסכימה
כל מכבי הייתה זוועה והוא היה בין הפחות גרועים
אבל אצלו זה כבר רצף של משחקים רעים
אני חושב שהמשחק הטוב היחיד שלו היה מול אול' בהכנה
משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Google Adsense [Bot], גל גל ו־16 אורחים