חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:שוב, כמו לנדסברג ואליהו, הוא לא שומר. זה בלאט ואי אפשר לשנות אותו
הוא לפחות משתדל...
אני מבטיח גם להשתדל אם יתנו לי חוזה במכבי.
המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991
חנו'ש כתב:MTA2311 כתב:שוב, כמו לנדסברג ואליהו, הוא לא שומר. זה בלאט ואי אפשר לשנות אותו
הוא לפחות משתדל...
rc4991 כתב:MTA2311 כתב:שוב, כמו לנדסברג ואליהו, הוא לא שומר. זה בלאט ואי אפשר לשנות אותו
בליגה הוא שומר טוב ואפילו מאוד,נותן הרבה אנרגיות,ניהול משחק וגם לא מדובר באיזה נגר
LIAV10 כתב:הבחור מהמשחק של וואלה טורס החטיא איזה 12 פעמים מתחת לסל.....איך?!?!
MTA2311 כתב:rc4991 כתב:MTA2311 כתב:שוב, כמו לנדסברג ואליהו, הוא לא שומר. זה בלאט ואי אפשר לשנות אותו
בליגה הוא שומר טוב ואפילו מאוד,נותן הרבה אנרגיות,ניהול משחק וגם לא מדובר באיזה נגר
איזה טוב מאוד? הרוש עושה לו בית ספר. וגם אם כן, דיברתם על היורוליג, ושם הוא לא יכול לשמור גם על מסינה.
LIAV10 כתב:חחחחחחחחחחחחח רסקין: ״אנחנו מגרבצ׳ים כבר הרבה דקות״..
Holiday_Armadillo כתב:שני דפים בקושי
וואי וואי מה היה הולך פה אם היינו מפסידים או אפילו מנצחים על הבאזר
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:שני דפים בקושי
כמה כבר אפשר לדקסקס על משחק ליגה שנגמר באיזור ה-30 הפרש??
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:שני דפים בקושי
על אותו משקל אפשר להגיד ''כמה אפשר לדסקס על הפסד במשחק ליגה לא חשוב אחרי שהקבוצה רק נחתה בארץ''
אבל על הפסד כזה יהיו פה 25 עמודים ות'רדים חדשים על מה צריך לשנות ואיך העזנו להפסיד
כל מה שאני אומרת זה שאם אנחנו לא יכולים לשמוח על ניצחון של הקבוצה שלנו(ומי באמת מרגיש פה איזשהי שמחה על הניצחון היום?)איזה זכות יש לנו לכעוס על הפסד? קצת איזון לא יזיק לאוהדים של מכבי
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:שני דפים בקושי
על אותו משקל אפשר להגיד ''כמה אפשר לדסקס על הפסד במשחק ליגה לא חשוב אחרי שהקבוצה רק נחתה בארץ''
אבל על הפסד כזה יהיו פה 25 עמודים ות'רדים חדשים על מה צריך לשנות ואיך העזנו להפסיד
כל מה שאני אומרת זה שאם אנחנו לא יכולים לשמוח על ניצחון של הקבוצה שלנו(ומי באמת מרגיש פה איזשהי שמחה על הניצחון היום?)איזה זכות יש לנו לכעוס על הפסד? קצת איזון לא יזיק לאוהדים של מכבי
חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:שני דפים בקושי
את יודעת שיש הבדל בין כשקורה הדבר הצפוי לבין דבר בלתי צפוי.
והפסד בליגה הוא הוא לא צפוי.
אתה לא עושה עניין ממשהו שהוא בנורמה.
Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:חנו'ש כתב:Holiday_Armadillo כתב:שני דפים בקושי
את יודעת שיש הבדל בין כשקורה הדבר הצפוי לבין דבר בלתי צפוי.
והפסד בליגה הוא הוא לא צפוי.
אתה לא עושה עניין ממשהו שהוא בנורמה.
וזאת תעודת עניות לנו כאוהדים
זה שהתרגלנו לנצחונות ואנחנו לא עושים מזה ביג דיל זה לחובתנו לא לזכותנו
זה שאנחנו שוחטים את הקבוצה אחרי הפסדים זה אפילו יותר גרוע
אף אחד לא אוהב להפסיד אבל נראה כאילו אוהדי מכבי בשנים האחרונות לא ממש אוהבים לנצח ורק מחכים להפסדים כי הם כל כך אוהבים את ההיסטריה שהם יכולים לחוות אחרי כל הפסד
משתמשים הגולשים בפורום זה: felix_r, Google [Bot], JarJarBinx, WendelA, מרסר ו־12 אורחים