01 דצמבר 2012, 06:46
Holiday_Armadillo כתב:כדורעף אבל עדיין..אולי להכניס אנשים קצת לאווירה בתקווה שהמשחק יעבור בשלום
01 דצמבר 2012, 06:51
LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כדורעף אבל עדיין..אולי להכניס אנשים קצת לאווירה בתקווה שהמשחק יעבור בשלום
אני אפילו לא יודע את המילים לקונטרה, באסה..
פעם אחרונה שהיה דרבי הייתי ילד קטן..
01 דצמבר 2012, 07:02
01 דצמבר 2012, 07:03
01 דצמבר 2012, 07:06
Holiday_Armadillo כתב:זה לא קצת אירוני שהפועל מאחלים לנו שואה וקוראים לנו נאצים?
נראה לי מישהו לא הקשיב בשיעור היסטוריה
01 דצמבר 2012, 07:06
01 דצמבר 2012, 08:33
מכביסט28 כתב:אל תחפשי היגיון בשירים של עכברי המעבדה האלה.. יותר סביר שתמצאי עוד שמש בשמיים..
01 דצמבר 2012, 12:06
01 דצמבר 2012, 13:11
MTA2311 כתב:אני מקווה שיצליחו לשמוע אותנו מחר.
01 דצמבר 2012, 15:20
jol9 כתב:מכביסט28 כתב:אל תחפשי היגיון בשירים של עכברי המעבדה האלה.. יותר סביר שתמצאי עוד שמש בשמיים..
עכברי מעבדה הן חיות מאוד חמודות וממש לא מזיקות. עכברושי ביבים הוא תיאור יותר הולם לחלאות.
01 דצמבר 2012, 16:02
jol9 כתב:rc4991 כתב:אני אוהד מכבי מ-2004 ואני מודה שגם אז רק ראיתי משחקי יורוליג(וגם זה בגלל המשפחה) ולא התעניינתי בשאר
אתם רוצים להגיד לי שהפועל היו כל כך טובים שהם נתנו כזה פייט למכבי?ואפילו למכבי הגדולה?הם ישתתפו במפעל אירופי?
לא היה שום פייט.
היה משחק חד פעמי שמכבי לא תפקדה בו לחלוטין וחטפה בראש, אבל בגמר הפלייאוף זה היה 3-0 חלק וקל.
01 דצמבר 2012, 16:06
Holiday_Armadillo כתב:LIAV10 כתב:Holiday_Armadillo כתב:כדורעף אבל עדיין..אולי להכניס אנשים קצת לאווירה בתקווה שהמשחק יעבור בשלום
אני אפילו לא יודע את המילים לקונטרה, באסה..
פעם אחרונה שהיה דרבי הייתי ילד קטן..
בלומפילד לא הבית של האדומים
כי גם אם זה כואב, לכם אין אוהדים
שער 5 נראה כמו מחנה פליטים
תרדו כבר מהארץ - אתם לא יהודים
שרים על השואה אתם לא מתביישים?
חכו לנקמה שתבוא מאלוהים
הפועל קראו לי נאצי [נאצי?!]
אבל אני גאה במגן דוד שיש לי על החזה
שרים על הרימון בליגת המילואים
ספרו גם שקיבלתם מכות של החיים
שרים לי עד המוות [מוות !]
אחר כך רק בוכים שבכל מגרש בארץ מכות אתם אוכלים
שער 5 דרש בתחת הוא קיבל [!!]
שונא לעד הפועל אוהב את ישראל
השיר הזה הוא קונטרה - לשירה הגרמנית, יבוא היום הפועל - תחזרו ללאומית
את הפזמון עכשיו אנחנו לא שרים
שמים עליכם זין [!!!] על כל האדומים
(מה שמסומן זה החלקים שאני ממש אוהבת)
ד''א, שרו את השיר הזה בסוף המשחק נגד שאלון
01 דצמבר 2012, 16:18
rc4991 כתב:עוד משהו שאני אל מבין(אולי בגלל שאני אוהד רק את מכבי בכדורסל ולא אכפת לי מהשאר)וחייב לשאול האם ולמה יש לכל מועדון איזשהם נטיות פוליטות,קו מחשבה מאוחד ודברים נוספים שמאפיינים אותו?
אני שומע לפעמים את חברים שלי אומרים "הפועל פאשיסטים","אלה ככה ואלה ככה" ואני לא מבין,האם ולמה יש למועדונים אותו קו חשיבה בדברים שאינם קשורים לספורט
01 דצמבר 2012, 16:23
עוד משהו שאני אל מבין(אולי בגלל שאני אוהד רק את מכבי בכדורסל ולא אכפת לי מהשאר)וחייב לשאול האם ולמה יש לכל מועדון איזשהם נטיות פוליטות,קו מחשבה מאוחד ודברים נוספים שמאפיינים אותו?
אני שומע לפעמים את חברים שלי אומרים "הפועל פאשיסטים","אלה ככה ואלה ככה" ואני לא מבין,האם ולמה יש למועדונים אותו קו חשיבה בדברים שאינם קשורים לספורט
01 דצמבר 2012, 16:27
חנו'ש כתב:rc4991 כתב:עוד משהו שאני אל מבין(אולי בגלל שאני אוהד רק את מכבי בכדורסל ולא אכפת לי מהשאר)וחייב לשאול האם ולמה יש לכל מועדון איזשהם נטיות פוליטות,קו מחשבה מאוחד ודברים נוספים שמאפיינים אותו?
יש בזה איזה משהו היסטורי.
פעם חלק מאגודות הספורט היו שייכות למפלגות (כמו הרבה תחומים אחרים בחיים החל מתנועות הנוער ועד לקופות החולים).
אגודת הפועל היתה שייכת להסתדרות שהיתה תחת מפא"י ההסטורית, בעוד שאגודת בית"ר היתה מקושרת לחירות והיתה מבוססת על תורת ז'בוטינסקי.
(ואני חושבת שלאגודות אליצור יש איזה קשר למפד"ל אבל אני לא בטוחה)
בקשר למכבי, אני לא חושבת שהיא היתה מקושרת לאיזו מפלגה, אלא יותר לתנועת מכבי העולמית ששמה לה למטרה לקשר בין יהודי כל העולם, אבל אני לא לגמרי סגורה על זה.
כמובן ששרידים של זה נשארו גם היום, אבל זה לא מוחלט כמו פעם מכיוון שהיום רוב קבוצות הספורט הן פרטיות ולא שייכות לאיגוד מסוים או מייצגות אידיאולגיה פוליטית מסוימת.
01 דצמבר 2012, 16:32
rc4991 כתב:חנו'ש כתב:rc4991 כתב:עוד משהו שאני אל מבין(אולי בגלל שאני אוהד רק את מכבי בכדורסל ולא אכפת לי מהשאר)וחייב לשאול האם ולמה יש לכל מועדון איזשהם נטיות פוליטות,קו מחשבה מאוחד ודברים נוספים שמאפיינים אותו?
יש בזה איזה משהו היסטורי.
פעם חלק מאגודות הספורט היו שייכות למפלגות (כמו הרבה תחומים אחרים בחיים החל מתנועות הנוער ועד לקופות החולים).
אגודת הפועל היתה שייכת להסתדרות שהיתה תחת מפא"י ההסטורית, בעוד שאגודת בית"ר היתה מקושרת לחירות והיתה מבוססת על תורת ז'בוטינסקי.
(ואני חושבת שלאגודות אליצור יש איזה קשר למפד"ל אבל אני לא בטוחה)
בקשר למכבי, אני לא חושבת שהיא היתה מקושרת לאיזו מפלגה, אלא יותר לתנועת מכבי העולמית ששמה לה למטרה לקשר בין יהודי כל העולם, אבל אני לא לגמרי סגורה על זה.
כמובן ששרידים של זה נשארו גם היום, אבל זה לא מוחלט כמו פעם מכיוון שהיום רוב קבוצות הספורט הן פרטיות ולא שייכות לאיגוד מסוים או מייצגות אידיאולגיה פוליטית מסוימת.
תודה על ההסבר,למרות שאני לא מבין למה ערבבו אז פוליטיקה בספורט
01 דצמבר 2012, 16:39
01 דצמבר 2012, 20:32
01 דצמבר 2012, 20:39
חנו'ש כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4314083,00.html
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 33394.html
מה נהיינו? אוהדי הכדורגל? בשביל מה זה היה טוב?
01 דצמבר 2012, 21:05
גל גל כתב:חנו'ש כתב:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4314083,00.html
http://www.sport5.co.il/HTML/articles/A ... 33394.html
מה נהיינו? אוהדי הכדורגל? בשביל מה זה היה טוב?
מה הבעיה בזה? קצת טירוף לפני המשחק יהיה טוב שלא ירדמו