26 דצמבר 2012, 04:37
or163 כתב:yzafrir כתב:אומנם מכבי ניצחה אותם בבית והפסידה רק ב2 נק' בחוץ אבל סיינה זו דוגמא לקבוצה שמראה מגמת השתפרות מסויימת מתחילת העונה ולעומת זאת מכבי ניראת כאילו היא דורכת במקום...
משחק לא קל בכלל והפסד לא יפתיע אותי .
אם מכבי רוצה לעשות משהו בטופ 16 אז זה משחק שצריך לנצח אותו .
איזה מגמת השתפרות בדיוק?
להפסיד לשאלון ושבוע לאחר מכן להפסיד לפרוקום בבית לאחר יתרון של 25 נקודות.
זה משחק שמכבי חייבים לנצח בכל מקרה, ולדעתי מכבי גם פייבוריטים במשחק הזה.
26 דצמבר 2012, 05:48
26 דצמבר 2012, 07:01
yzafrir כתב:or163 כתב:yzafrir כתב:אומנם מכבי ניצחה אותם בבית והפסידה רק ב2 נק' בחוץ אבל סיינה זו דוגמא לקבוצה שמראה מגמת השתפרות מסויימת מתחילת העונה ולעומת זאת מכבי ניראת כאילו היא דורכת במקום...
איזה מגמת השתפרות בדיוק?
ההפסדים האלו באו אחרי 5 ניצחונות רצופים שהבטיחו להם את העלייה לטופ 16 ולא היה להם משמעות מבחינתם .
זו קבוצה שניצחנו מסל עם הבאזר של היקמן בבית , והפסדנו בחוץ כך שלא הייתי מזלזל בהם .
זה משחק שחייבים לקחת אם רוצים לעשות משהו בטופ 16 כי בכל זאת היא נחשבת לאחת החלשות בבית....אבל הניצחון בהחלט לא מובטח
26 דצמבר 2012, 08:07
קובי כתב:yzafrir כתב:or163 כתב:yzafrir כתב:אומנם מכבי ניצחה אותם בבית והפסידה רק ב2 נק' בחוץ אבל סיינה זו דוגמא לקבוצה שמראה מגמת השתפרות מסויימת מתחילת העונה ולעומת זאת מכבי ניראת כאילו היא דורכת במקום...
איזה מגמת השתפרות בדיוק?
ההפסדים האלו באו אחרי 5 ניצחונות רצופים שהבטיחו להם את העלייה לטופ 16 ולא היה להם משמעות מבחינתם .
זו קבוצה שניצחנו מסל עם הבאזר של היקמן בבית , והפסדנו בחוץ כך שלא הייתי מזלזל בהם .
זה משחק שחייבים לקחת אם רוצים לעשות משהו בטופ 16 כי בכל זאת היא נחשבת לאחת החלשות בבית....אבל הניצחון בהחלט לא מובטח
בוודאי שהייתה משמעות - זאת קבוצת כדורסל ויותר מהרצון הטבעי לנצח ולסיים במקום גבוה יותר, אף אחד לא רוצה להפסיד לשאלון ובטח שלא מול הקהל הביתי כנגד פרוקום.
אבוי לספורט, אם כולם היו בסטייט אוף מיינד שהצגת.
26 דצמבר 2012, 10:28
26 דצמבר 2012, 10:47
מכביסט28 כתב:מה שתיסכל מאוד במשחק בסיינה זה ששיחקנו יחסית טוב ובכל זאת הפסדנו לאחר שכשלנו לחלוטין בהגנה על השלוש מול קבוצה שהיה ידוע לכולם שהיא חיה מהטווח הזה..
אם לא נלמד מזה למשחק הקרוב פשוט לא עשינו כלום. לכן אני נוטה להיות אופטימי, יש לי הרגשה שהחופש והשלב החדש שצפוי להיות הרבה יותר מעניין מהקודם יחדדו משהו אצל בלאט והשחקנים.. זה חייב לתת להם עוד מוטיבציה.
26 דצמבר 2012, 20:49
yzafrir כתב:or163 כתב:yzafrir כתב:אומנם מכבי ניצחה אותם בבית והפסידה רק ב2 נק' בחוץ אבל סיינה זו דוגמא לקבוצה שמראה מגמת השתפרות מסויימת מתחילת העונה ולעומת זאת מכבי ניראת כאילו היא דורכת במקום...
איזה מגמת השתפרות בדיוק?
26 דצמבר 2012, 20:57
26 דצמבר 2012, 21:04
27 דצמבר 2012, 08:15
~Box & 1~ כתב:אני רק רוצה להזהיר מראש,
בד"כ כשאנחנו משחקים מול קבוצה שידועה כ"חיית שלשות" אנחנו נוטים לחשוב, וואלה הפעם נשמור אותם חזק ויהיה סיכוי שהם לא יצליחו.
פעם אחר פעם הבלון הזה מתפוצץ לנו בפרצוף, ומתברר שהאופי הטבעי של הקבוצה גובר על כל הרצון הטוב של מכבי לעצור את הקבוצה הנגדית מהתחום שהיא חזקה בו.
הייתי מציע לבלאט הפעם באמת לקחת ברצינות את האיום ל-3 ופשוט להטריף את השחקנים מהרגע הראשון לא לאפשר להם שום זריקה נוחה מהשלוש,
מה שמוביל אותי לנקודה הבאה: קבוצות טובות ל-3 בד"כ מוכיחות את עצמן שהן טובות דווקא אחרי שכבר קבוצות אחרות הבינו את זה ועשו הכל בשביל למנוע מהן שלשות,
ובכל זאת הקבוצות האלה קולעות טוב נגד הגנה חזקה. מה שמוביל למסקנה שצריך לשמור הרבה יותר מטוב בשביל שהן יהפכו לקבוצת 3 לא טובה, לפחות במשחק הזה.
השאלה היא איך עושים זאת
27 דצמבר 2012, 16:43
27 דצמבר 2012, 19:11
27 דצמבר 2012, 19:32
27 דצמבר 2012, 19:34
27 דצמבר 2012, 19:36
27 דצמבר 2012, 19:40
or163 כתב:סיינה מייצגת את כל מה שמגעיל בכדורסל
27 דצמבר 2012, 19:42
jol9 כתב:שון ג'יימס פשוט נהדר.
להיקמן אסור לנסות לרכז את המשחק, זה פשוט לא עובד. הכדור צריך להיות אצל יוגב והיקמן צריך לסיים.
27 דצמבר 2012, 19:44
27 דצמבר 2012, 19:45
27 דצמבר 2012, 19:45