10 ינואר 2013, 22:14
10 ינואר 2013, 22:18
10 ינואר 2013, 22:19
10 ינואר 2013, 22:21
10 ינואר 2013, 22:26
10 ינואר 2013, 22:31
10 ינואר 2013, 23:14
11 ינואר 2013, 22:56
12 ינואר 2013, 17:26
Chen כתב:סוף סוף הוא מקבל MVP..
20 פברואר 2013, 18:55
20 פברואר 2013, 21:16
or163 כתב:לכל אלו שלא מפסיקים לרדת על היקמן והטענה שלהם שהוא לא מנצח משחקים השנה,
גם קית' לנגפורד (המצוין) לא ניצח למילאנו משחקים השנה למיטב זכרוני עם קבוצה לא פחות טובה משל מכבי, כמו גם בו מקאלב שהוא גם שחקן מצויין והוא לא מצליח להביא לפנר את הערך המוסף.
גם הטענה שהיקמן הוא זונת סטטיסטיקה ממש לא מובנת לי, היקמן ממש לא כופה את עצמו על המשחק כמו לאנגפורד למשל, אלא הוא הולך עם השטף של המשחק ולא מכריח זריקות, ככה ששחקן כזה לדעתי לעולם לא יכול להיקרא זונת סטטיסטיקה סטייל אדריאן בנקס למשל.
הבעיה בהיקמן ובגלל הזה האוהדים לא מצליחים להתתחבר אליו זה שהוא שקט ולא מצליח לסחוף אחריו את האוהדים, הוא לא מבצע פעולות גרנדיוזיות כמו פארגו, או מהלכים הגנתיים כמו פרקינס שמלהיבים את הקהל, אלא הוא יותר סולידי בדברים שהוא עושה, הוא טוב בהרבה תחומים אך לא מצויין בתחום אחד ספציפי, ואני חושב שאם יביאו רכז בכיר שנה הבאה למכבי זה ישדרג את היקמן רבות והוא יוכל לפתוח כ-2 במכבי עם רכז טוב.
את הכסף עדיף להשקיע קודם כל ברכז וסנטר, ולא לדבר על להחליף את אחד משניים- שלושה היחידים שמתפקדים במכבי השנה.
20 פברואר 2013, 21:40
or163 כתב:לכל אלו שלא מפסיקים לרדת על היקמן והטענה שלהם שהוא לא מנצח משחקים השנה,
גם קית' לנגפורד (המצוין) לא ניצח למילאנו משחקים השנה למיטב זכרוני עם קבוצה לא פחות טובה משל מכבי, כמו גם בו מקאלב שהוא גם שחקן מצויין והוא לא מצליח להביא לפנר את הערך המוסף.
גם הטענה שהיקמן הוא זונת סטטיסטיקה ממש לא מובנת לי, היקמן ממש לא כופה את עצמו על המשחק כמו לאנגפורד למשל, אלא הוא הולך עם השטף של המשחק ולא מכריח זריקות, ככה ששחקן כזה לדעתי לעולם לא יכול להיקרא זונת סטטיסטיקה סטייל אדריאן בנקס למשל.
הבעיה בהיקמן ובגלל הזה האוהדים לא מצליחים להתתחבר אליו זה שהוא שקט ולא מצליח לסחוף אחריו את האוהדים, הוא לא מבצע פעולות גרנדיוזיות כמו פארגו, או מהלכים הגנתיים כמו פרקינס שמלהיבים את הקהל, אלא הוא יותר סולידי בדברים שהוא עושה, הוא טוב בהרבה תחומים אך לא מצויין בתחום אחד ספציפי, ואני חושב שאם יביאו רכז בכיר שנה הבאה למכבי זה ישדרג את היקמן רבות והוא יוכל לפתוח כ-2 במכבי עם רכז טוב.
את הכסף עדיף להשקיע קודם כל ברכז וסנטר, ולא לדבר על להחליף את אחד משניים- שלושה היחידים שמתפקדים במכבי השנה.
20 פברואר 2013, 21:46
jol9 כתב:or163 כתב:לכל אלו שלא מפסיקים לרדת על היקמן והטענה שלהם שהוא לא מנצח משחקים השנה,
תראה, עצם העובדה שהבחור נותן כאן מספרים טובים, אבל עדיין יש לגביו מחלוקת גדולה מאוד,כבר אומרת שהוא סוג של זונת סטטיסטיקה.
אתה לא חייב להיות אגואיסט בשביל זה. מספיק שכל הזדמנות וחצי הזדמנות שיש לך, תעיף את הכדור לעבר הסל, בלי קשר למה שהקבוצה צריכה.
אני לא זוכר שום מצב שבו היקמן עבד בשביל הקבוצה. הוא עובד רק בשביל עצמו, לא בגלל שהוא בחור רע, אלא בגלל שזה מה שהוא יודע.
אז זה נראה טוב ויפה במספרים היבשים, אבל מי שרואה את המשחקים, יודע להעריך אחרת.
20 פברואר 2013, 21:51
Holiday_Armadillo כתב:jol9 כתב:or163 כתב:לכל אלו שלא מפסיקים לרדת על היקמן והטענה שלהם שהוא לא מנצח משחקים השנה,
תראה, עצם העובדה שהבחור נותן כאן מספרים טובים, אבל עדיין יש לגביו מחלוקת גדולה מאוד,כבר אומרת שהוא סוג של זונת סטטיסטיקה.
אתה לא חייב להיות אגואיסט בשביל זה. מספיק שכל הזדמנות וחצי הזדמנות שיש לך, תעיף את הכדור לעבר הסל, בלי קשר למה שהקבוצה צריכה.
אני לא זוכר שום מצב שבו היקמן עבד בשביל הקבוצה. הוא עובד רק בשביל עצמו, לא בגלל שהוא בחור רע, אלא בגלל שזה מה שהוא יודע.
אז זה נראה טוב ויפה במספרים היבשים, אבל מי שרואה את המשחקים, יודע להעריך אחרת.
ועדיין אי אפשר להתכחש לזה שמאוד קל לרדת עליו כי הוא היה שעיר לעזאזל עוד לפני שהוא חתם
עוד לפני שהוא שם קצת דיו על הנייר כבר שנאו אותו ולא משנה מה הוא יעשה, לחלק מהאנשים זה פשוט לעולם לא יספיק
עוד צריך להיות שחקן כל כך אינטגרלי במכבי? לא, אבל זה שהוא כן כזה זאת ממש לא אשמתו
לא אכפת לי אם הוא יישאר כאן לצד גארדים בכירים יותר(והמשכורת שלו היא לא מה שתמנע ממכבי להביא גארדים בכירים)
20 פברואר 2013, 21:54
20 פברואר 2013, 22:11
MTA2311 כתב:גם אני לא מתחבר לשחקן הזה, אבל הוא הגארד הכי טוב שלנו העונה. עם זה אי אפשר להתווכח.
אם הייתה לו קליעה יותר טובה, ואם היו מחליטים שהולכים שוב על קבוצה עם 7 זרים, לא היה אכפת לי שהוא יישאר כאן בתור גארד מחליף.
21 פברואר 2013, 00:18
21 פברואר 2013, 08:23
חנו'ש כתב:אין ספק שמדובר בבחור חביב מאוד ושחקן לא רע בגדול.
אבל אין וויכוח על כך שזה לא שחקן להוביל קבוצה לגדולות, אלא במינימום מדובר על שחקן חביב לספסל.
עזבו את העונה, שכבר לא מעניינת לכלום. אני חושבת שמילת המפתח לעונה הבאה היא צמצום.
כמה שיותר סגל מצומצם וכמה שיותר איכות.
במצב כזה אין מקום לשחקנים "נחמדים" כמו היקמן. כל אחד מהזרים צריך להיות במינימום תותח או שלא יהיה פה.
לכן אני לא רואה מקום להיקמן בעונה הבאה.
צריך לעמדות הגארד 2 זרים תותחים וזהו!!
21 פברואר 2013, 10:30
חנו'ש כתב:אין ספק שמדובר בבחור חביב מאוד ושחקן לא רע בגדול.
אבל אין וויכוח על כך שזה לא שחקן להוביל קבוצה לגדולות, אלא במינימום מדובר על שחקן חביב לספסל.
עזבו את העונה, שכבר לא מעניינת לכלום. אני חושבת שמילת המפתח לעונה הבאה היא צמצום.
כמה שיותר סגל מצומצם וכמה שיותר איכות.
במצב כזה אין מקום לשחקנים "נחמדים" כמו היקמן. כל אחד מהזרים צריך להיות במינימום תותח או שלא יהיה פה.
לכן אני לא רואה מקום להיקמן בעונה הבאה.
צריך לעמדות הגארד 2 זרים תותחים וזהו!!
21 פברואר 2013, 10:48