פיני גרשון פותח חזית מול בלאט!

פורום האוהדים של מכבי תל-אביב בכדורסל

המנהלים: jol9, Holiday_Armadillo, rc4991

Re: פיני גרשון פותח חזית מול בלאט!

הודעהעל ידי קובי » 11 ינואר 2013, 11:51

LIAV10 כתב:פיני בחיים לא עבד בתקציבים האלה

בוא נדייק בעובדות ואקח את השתיים הגדולות שלמעשה דחפו את הקריירה של פיני במיוחד:
1) פיני הגיע כמאמן ראשי למכבי, אחרי שהחליף את חרוש בעונת 98/99, בעונה שהושקעו שם לא מעט כספים על זרים יוקרתיים שנחתו פה והוחלפו במהלך העונה (ווילי אנדרסון-דיוויד בנואה, ניקולה לונצ'אר-זראבקו ראדולוביץ' וכמובן ה"שודד בטרנינג", ויקטור אלכסנדר).
העונה שלאחר מכן והראשונה של פיני כמאמן ראשי מתחליתה, שלמעשה החזירה את מכבי לימיה הגדולים, הוגדרה כפיננסית, נקודה. זאת ועוד, מכבי החליטו, או נאלצו שלא לחכות לקטש, ה-כוכב של הקבוצה באותה העונה, שבחר לבדוק את אופציית ה-NBA ושבסופו של דבר חתם בפאו של אובראדוביץ'.
במקומו הוחתם אריאל מקדונלד, שהיה השחקן היקר בסגל, אך לא יקר במיוחד בהשוואה לכוכבים הגדולים באירופה באותה התקופה. הגיע מלובליאנה הקטנה, שהפתיעה בעונה קודם לכן בהגעה לחצי גמר הפיינל פור.
לאחר מכן, הוחתמו שני שחקני פנים, שים לב - אנדראס גיברט ואנטוני אייבנט וממש בשלהי הקיץ, פיני החליט לוותר על שניהם והביא במקומם את נייט האפמן האלמוני מפואנלבראדה הקטנה בספרד ואת דאלאס קומג'יס בן ה-35 ממונטקאטיני מהליגה השנייה באיטליה.
איך זה נגמר? גמר גביע אירופה לאלופות, אחרי 9 שנים של דישדוש אירופאי בשנות ה-90.

2) העונות בגליל, בדגש על 92/3, "עונת הדובדבנים" - פיני לוקח את גליל, בראשותו של שחקן בן 21, העונה לשם דורון שפר ובחיזוקם של אנדרו קנדי וברד ליף הותיקים, מייק גיבסון, ניר מטלון ושות' ומצעיד אותם היישר למקום השני בליגה, עם מספר נקודות זהה לשל הפועל ת"א ומעל מכבי ת"א, האלופה הנצחית.
הוא היחיד שהוביל קבוצה לאליפות, אמיתית, פר אקסלנס, על מכבי, בסדרה שהסתיימה ב-2-3 לטובת הגליל בחצי הגמר ולאחר מכן בגמר כנגד הפועל העירונית, בתוצאה 1-3 וללא יתרון ביתיות.
באותה העונה הוא גם הוביל את הקבוצה המופלאה והמפתיעה עד לחצי גמר גביע המחזיקות היוקרתי, שבה נעצרה הקבוצה ע"י אפס פילזן ב-2 הפסדים סופר צמודים.

גילוי נאות - פיני איננו כוס התה שלי, בלשון המעטה, אבל את יכולת ניהול המשחק שלו כמאמן והקריירה המפוארת, אי אפשר לקחת לו.
אפשר לדבר על אלמנט המזל ואולי תקופת חוסן שבה מכבי הצליחה לשמור על שחקנים גדולים לאורך תקופה, כהאפמן, מקדונלד, פארקר, ניקולה, באסטון ואפילו שאראס, שהגיע לכאן במחטף מפתיע. בשורה התחתונה, פיני הצליח להוביל את מכבי להישגים, שאף מאמן לפניו לא הצליח, מלבד רלף קליין ז"ל בסוף שנות ה-70 ורודי דאמיקו בתחילת ה-80.
אם נרצה בכל זאת להשוות, אז לצביקה שרף הייתה קבוצה סופר כשרונית, עם המשכיות ולא זולה, שכבר הוכתרה לאלופת אירופה, אך רגע לפני, נחלה הפסד מול יוגופלסטיקה המוכשרת והצעירה.
היה את בלאט שהמשיך את השושלת של פיני, עם מקדונלד, האפמן ופארקר, אך וויתר על ניקו המוכשר, תמורת בשוק הבינוני והפסיד בחצי גמר היורוליג כנגד פאו.

כמובן שזה לא ממעיט מהישגם של השניים, שאחד מהם הוביל את מכבי ת"א לתור הזהב בשנות ה-80 ולהגעה לגמר גביע אירופה לאלופות 3 פעמים + מקום 3 ב-90/91 ולזכייה אחת בגביע הנכסף כעוזרו של דאמיקו ב-80/81. בנוסף, זכה בגביע המחזיקות עם אריס סלוניקי בעונת 92/3.
בלאט, כמאמן ראשי, הגיע עם הקבוצה לגמר אחד, פיינל פור נוסף וזכה בגביע האדריאטית. כעוזר מאמן זכה בסופרוליג וביורוליג. כמאמן נבחרת רוסיה זכה באליפות אירופה ופעמיים זכה עם הנבחרת בארד באותו הטורניר.

בשורה התחתונה - פיני לא הגיע למכבי עם כפית של זהב. הוא הגיע כאנטי תזה למכביסטיות השמרנית של שמעון מזרחי וכאחד שנלחם מלחמת חורמה, לא פעם ולא פעמיים, כנגד מגבי בתקשורת והפך להיות נציג הציבור מספר אחת שלה והמאמן הטוב ביותר בכל הזמנים במכבי ובכדורסל הישראלי.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
מאמן:פיני גרשון
עוזרים:רלף קליין ודיוויד בלאט
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי toja27 » 11 ינואר 2013, 12:12

לא דבר פופלרי לעשות שכשמאמן מבקר מאמן אבל הביקורת נכונה לדעתי.זה נשמע יותר מדי פעמים שלבלאט יש תירוצים על איך שהקבוצה הזו משחקת. הפעם זה היה חוסר הניסיון של השחקנים ביורוליג. פיני פשוט אמר את האמת, למשל, שאם זה היה תלוי בגודל הניסיון פנר' היו קורעים את מכבי וכיוון שזה לא קרה אז הטענות האלה על חוסר הניסיון הן לא נכונות וצריך להפסיק להתחבא מאחורי כל מיני תירוצים כאלה ואחרים.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי toja27 » 11 ינואר 2013, 12:21

דרך אגב, הוא גם הזכיר את זה שפעם ראשונה שבמקום רכז עולה רכז. לפי דעתי זה שבלאט לא השכיל לראות עד השלב הזה של העונה שהיקמן כרכז הוא חורבן למשחק הזורם של מכבי זה כישלון ענק שלו. היה צריך לחכות לרגע הזה שמורן רוט ייכנס( האמת, לא חשבתי שיש לו את מה שדרוש ליורוליג אבל אתמול הוא הוכיח לי שטעיתי) וישנה את כל הזרימה של המשחק כדי להבין מה זה רכז אמיתי.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 ינואר 2013, 13:26

קובי, נראה לך שמכבי של היום תביא שחקן שגרר קבוצה אפסית לפיינל פור?
פיננסית פיננסית אבל אנחנו יודעים כמה קבוצות באמת השיגו משהו במפעל הזה, כל שנה אותו פיינל פור..
בקדנציה הבאה שלו היה לו את התקציב השני בגודלו אחרי צסק״א
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קובי » 11 ינואר 2013, 13:46

LIAV10 כתב:קובי, נראה לך שמכבי של היום תביא שחקן שגרר קבוצה אפסית לפיינל פור?
פיננסית פיננסית אבל אנחנו יודעים כמה קבוצות באמת השיגו משהו במפעל הזה, כל שנה אותו פיינל פור..

כפי שאמרתי - שורה תחתונה, הישגים.
מקדונלד היה יקר יחסית לסגל של מכבי, אבל בטח שלא בסדר הגודל החוזי של השחקנים מהשורה הראשונה של אירופה באותה התקופה, דוגמת רבראצה. התקציב של הקבוצה ההיא עם מקדונלד והאפמן היה נמוך יחסית, בטח שבהשוואה לתקציב של קודמתה.
לצביקה שרף היו עונות עם המשכיות וזרים טובים, לדיוויד בלאט הייתה אחלה קבוצה עם אותם מקדונלד, האפמן ופארקר + חיזוק של שני סנטרים, בדמותם של בשוק וניקולה והוא הצליח להגיע "רק" לחצי גמר היורוליג.
והתעלמת גם מההצלחה המדהימה של פיני בליגה בקבוצות השונות ובעיקר בגליל.

ואתה יודע מה - עוד לא נגעתי בעניין של הבשורה שהביא פיני לכדורסל האירופאי האפרורי שהתאפיין בסקור נמוך וכדורסל ביקורתי בשנות ה-90 (ע"ע 44-58 של קינדר על אא"ק בברצלונה 98, או 66-67 של פאו עם דומיניק ווילקינס על ברצלונה שנתיים קודם לכן בפריז).
פיני סינוור את אירופה עם סגנון כדורסל שווה עין, התקפי, מהיר ומרענן. מכבי הצליחה להגיע לסקורים גבוהים מאוד ושיאים קבוצתיים רבים נשברו בתקופתו, לרבות ה-44 בגמר ביד אליהו - 118 - 74.

אין מה לעשות - אפשר לא לאהוב את פיני, כמוני, אבל אי אפשר לקחת לו את הכדורסל. אחד מהמאמנים הגדולים בכדורסל האירופאי EVER ובישראל ככל הנראה הגדול מכולם. קשה להתווכח עם זה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
מחליפים:דרק שארפ, קווין מגי, נייט האפמן, אריאל מקדונלד, ג'ים בוטרייט, עודד קטש, דורון ג'מצ'י, מייסאו באסטון
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי MTA2311 » 11 ינואר 2013, 15:20

בשביל להיות מאמן גדול צריך להביא הישגים, או איזו בשורה חדשה לכדורסל. פיני הביא את שניהם, ובלאט?
פיני המאמן הכי גדול בתולדות המועדון, וכל מי שמשווה בינו לבין בלאט פשוט אידיוט.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי yellowaura » 11 ינואר 2013, 15:56

לפיני אין זכות לדבר. הוא עשה עונה אחרונה בשביל הכסף בלבד ומבחינה טקטית לא ממש התאמץ. אחרי שהוא גילה שסגל השחקנים שבנה לא זורם הוא די נטש ואיבד עניין . בלאט נאבק כל שנה גם שהוא טועה בהבאת חלק מהזרים (שלפי דעתי בעיקר היו תולדה של הנהלה שהצהירה בגלוי שהשנה היא עונה פיננסית).

בלאט לקח אחריות מלאה בכמה ראיונות על הבאת שרמדיני שאגב אני גם תמכתי בהבאתו כי הוא עשה עונה שעברה מצוינת.
כל מאמן טועה מתישהו בהבאת שחקנים... אגב אני לא מכיר פה אחד בפורום שלא טעה לגבי שחקן. הייחודיות של בלאט שהוא לא מוותר גם שהקבוצה שבנה לא הכי מתחברת הוא דואג לנסות לחבר אותם ולנסות. להזכירכם בלאט בנה את אוחיון שגם אותו אנשים משמיצים ושוכחים מאיכן הגיע. בלאט איש מוכשר באיתור כישרונות אבל גם איש של מאמץ ועבודה.
אם כל הכבוד בלאט ניצח עכשיו קבוצה שהיא פי כמה וכמה יקרה ממכבי ובאופן משכנע והביקורת כאילו הוא הפסיד. זה רק מראה לכם כמה אנשים מחכים להתנגח בו.

בלאט קיבל קבוצה תחת בעלים שהחליטו לקצץ בתקציב. כן הוא אחראי על שרמדיני וגם הודה בכך אבל הוא גם אחראי על פיתוח ג'יימס ואוחיון וגם אסור לשכוח שהוא לא קיבל תקציב אפילו לכוכב אחד השנה. כל הבחירות של מכבי היו בחירות 3-4 של המאמן ולא בחירות ראשונות כמו שהיו בימים של פיני (אידסון למשל שגם שהחתימו אותו נחשב לאחד מ- 2 הסמולים הטובים באירופה).

מי שהכניס את מכבי לצרות האלה זה בעיקר הבעלים של מכבי שאפילו הם היו חסרי ציפיות העונה
סגל (שנה הבאה):
C- בלאק*, האנטר*
PF- אנתוני גיל*, כספי, כהן
SF- קאליניץ'*, בראיינט*, זוסמן
SG- ווילבקין*, דורסי*
PG- וולטרס*, גוני די
yellowaura

הודעהעל ידי LIAV10 » 11 ינואר 2013, 16:01

קובי כתב:

מקדונלד היה יקר יחסית לסגל של מכבי, אבל בטח שלא בסדר הגודל החוזי של השחקנים מהשורה הראשונה של אירופה באותה התקופה, דוגמת רבראצה. התקציב של הקבוצה ההיא עם מקדונלד והאפמן היה נמוך יחסית, בטח שבהשוואה לתקציב של קודמתה.
לצביקה שרף היו עונות עם המשכיות וזרים טובים, לדיוויד בלאט הייתה אחלה קבוצה עם אותם מקדונלד, האפמן ופארקר + חיזוק של שני סנטרים, בדמותם של בשוק וניקולה והוא הצליח להגיע "רק" לחצי גמר היורוליג.

ואתה יודע מה - עוד לא נגעתי בעניין של הבשורה שהביא פיני לכדורסל האירופאי האפרורי שהתאפיין בסקור נמוך וכדורסל ביקורתי בשנות ה-90 (ע"ע 44-58 של קינדר על אא"ק בברצלונה 98, או 66-67 של פאו עם דומיניק ווילקינס על ברצלונה שנתיים קודם לכן בפריז).
פיני סינוור את אירופה עם סגנון כדורסל שווה עין, התקפי, מהיר ומרענן. מכבי הצליחה להגיע לסקורים גבוהים מאוד ושיאים קבוצתיים רבים נשברו בתקופתו, לרבות ה-44 בגמר ביד אליהו - 118 - 74.

אין מה לעשות - אפשר לא לאהוב את פיני, כמוני, אבל אי אפשר לקחת לו את הכדורסל. אחד מהמאמנים הגדולים בכדורסל האירופאי EVER ובישראל ככל הנראה הגדול מכולם. קשה להתווכח עם זה.

אני לא מבין מה אתה מנסה להעביר..
לא אמרתי ואני גם לא חושב שבלאט מאמן טוב מפיני, הוא רחוק מזה..
פיני, אם זאת אני חושב שלפיני נתנו תנאי עבודה טובים יותר ולכן הירידה על בלאט בנושא הפדרמנים זה כפיות טובה...
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי toja27 » 11 ינואר 2013, 16:36

yellowaura כתב:לפיני אין זכות לדבר. הוא עשה עונה אחרונה בשביל הכסף בלבד ומבחינה טקטית לא ממש התאמץ. אחרי שהוא גילה שסגל השחקנים שבנה לא זורם הוא די נטש ואיבד עניין . בלאט נאבק כל שנה גם שהוא טועה בהבאת חלק מהזרים (שלפי דעתי בעיקר היו תולדה של הנהלה שהצהירה בגלוי שהשנה היא עונה פיננסית).

בלאט לקח אחריות מלאה בכמה ראיונות על הבאת שרמדיני שאגב אני גם תמכתי בהבאתו כי הוא עשה עונה שעברה מצוינת.
כל מאמן טועה מתישהו בהבאת שחקנים... אגב אני לא מכיר פה אחד בפורום שלא טעה לגבי שחקן. הייחודיות של בלאט שהוא לא מוותר גם שהקבוצה שבנה לא הכי מתחברת הוא דואג לנסות לחבר אותם ולנסות. להזכירכם בלאט בנה את אוחיון שגם אותו אנשים משמיצים ושוכחים מאיכן הגיע. בלאט איש מוכשר באיתור כישרונות אבל גם איש של מאמץ ועבודה.
אם כל הכבוד בלאט ניצח עכשיו קבוצה שהיא פי כמה וכמה יקרה ממכבי ובאופן משכנע והביקורת כאילו הוא הפסיד. זה רק מראה לכם כמה אנשים מחכים להתנגח בו.

בלאט קיבל קבוצה תחת בעלים שהחליטו לקצץ בתקציב. כן הוא אחראי על שרמדיני וגם הודה בכך אבל הוא גם אחראי על פיתוח ג'יימס ואוחיון וגם אסור לשכוח שהוא לא קיבל תקציב אפילו לכוכב אחד השנה. כל הבחירות של מכבי היו בחירות 3-4 של המאמן ולא בחירות ראשונות כמו שהיו בימים של פיני (אידסון למשל שגם שהחתימו אותו נחשב לאחד מ- 2 הסמולים הטובים באירופה).

מי שהכניס את מכבי לצרות האלה זה בעיקר הבעלים של מכבי שאפילו הם היו חסרי ציפיות העונה

מאיפה אתה יודע מה היו ההעדפות הראשונות של בלאט? ההעדפות זה תמיד ביחס לתקציב שיש ולא להרכיב נבחרת כוכבים על פי בקשתך. אפשר להתווכח אם התקציב שההנהלה הקציבה הוא ראוי אבל להגיד שכל הבחירות של מכבי הם בחירות 3-4 של בלאט זה סתם ספקולציה.דבר שני, לא ידוע לגמרי אם ההחלטה לבנות את הקבוצה לרוחב במקום איכות (לא שהשחקנים של מכבי הם לא איכותיים זה עניין של רמות) של כל שחקן היא החלטת ההנהלה, המאמן או שניהם.הניחוש שלי הוא שבלאט דווקא כן אוהב לעבוד עם סגל רחב.
לפי דעתי,דיוויד בלאט הוא מאמן טוב.ואני לא חושב שהיה אפשר להביא מישהו יותר טוב ומתאים לאחר שפיני הועזב.אבל חשוב לשים את הדברים במקומם, ולהבין גם את החסרונות שיש לדיוויד בלאט. אני חושב שפיני בביקורת שלו נגע בנקודה נכונה והיא להפסיק להתחבא מאחורי כל מיני תירוצים כאלה ואחרים ופשוט לעשות את מה שצריך לעשות.קח אחריות על הקבוצה וזהו. זוהי נקודה חשובה שבה נגע פיני.
סמל אישי של המשתמש
toja27

הודעהעל ידי קובי » 11 ינואר 2013, 19:40

LIAV10 כתב:
קובי כתב:

אני לא מבין מה אתה מנסה להעביר..
לא אמרתי ואני גם לא חושב שבלאט מאמן טוב מפיני, הוא רחוק מזה..
פיני, אם זאת אני חושב שלפיני נתנו תנאי עבודה טובים יותר ולכן הירידה על בלאט בנושא הפדרמנים זה כפיות טובה...

מה שאני אומר זה מאוד פשוט, אבל אם בא לך להמשיך להמשיך להתנצח (בסגנון של "לא מבין מה אתה מנסה להעביר"), במקום להתייחס לעניין, אז בכיף:
אני אומר שלדיוויד היו תנאים מצויינים וכדוגמא נתתי את העונה בא המשיך את השושלת הראשונה של פיני ועוד קיבל חיזוק בדמותם של בשוק המוערך וניקו המבטיח, לעומת העונה הפיננסית שלל 99/00, בה פיני נאלץ להתפשר על קומג'יס המזדקן כזר בכיר בעמדות הפנים.
אני מדבר על ההצלחות של פיני גם בקבוצות קטנות, עם תנאים שלא מתקרבים לעונות הכי מקוצצות של מכבי, דוגמת הגליל, איתה הצליח בענק גם בארץ וגם במפעל אירופי.

מה שכן, אני בהחלט לא אוהב את היחס האקוויוולנטי שפיני מחליט לפתע להפגין כלפי פדרמן (בעבר היו לו לא מעט חיכוכים עם דיוויד) וכל זאת על חשבון בלאט.
יחד עם זאת, להגיד שלבלאט היו תנאים טובים פחות מאלה של פיני ? בהחלט לא נכון ומדוייק לאמר זאת באופן גורף.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי קובי » 19 ינואר 2013, 00:44

הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי felix_r » 19 ינואר 2013, 01:10

קובי כתב:והוא ממשיך....

http://www.one.co.il/Article/211638.html

ובצדק
- דוקטור, תעזור לי!
- ממה אתה סובל?
- אני לא אוכל, לא שותה, רק בוכה כל הזמן.
- אתה אוהד מכבי בכדורסל?
- כן, דוקטור, איך ידעת?
- חביבי, יש לך מקרה חמור של פדרמאניה-דיפרסיה!
סמל אישי של המשתמש
felix_r

הודעהעל ידי קובי » 19 ינואר 2013, 01:21

אני ממש לא מעריך את זה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי עמיר לונ » 19 ינואר 2013, 01:33

נמאס לי מפיני ומחוסר הפרגון שלו. בתקופתו כמאמן הוא טען שהתקשורת עושה עוול למכבי. כרגע הוא חלק מהתקשורת שעושה את זה שוב.
בנוסף יש לזכור איך פרטיזן עשו לו בית ספר בעונה האחרונה שלו במכבי.
עמיר לונ
חבר כבוד

הודעהעל ידי התנין » 19 ינואר 2013, 12:01

פיני גרשון משתנה בהתאם למקום בו הוא נמצא. כשהיה מחוץ למכבי שיחק אותה אביר החופש שכל מטרתו היתה להיכנס במכבי, כשהגיע למכבי הוא פתאום הפך ל''מכביסט בנשמה'', ועכשיו כשהוא בוואן הוא מחפש את המאמן של מכבי.
התנין

הודעהעל ידי MTA2311 » 19 ינואר 2013, 14:04

פיני פוטר ממכבי בצורה לא הכי יפה, ככה שאין סיבה שהוא לא יבקר את המועדון שזרק אותו. הביקורת על בלאט? כנראה נמאס לו שמישהו דואג לפמפם כבר 10 שנים שבלאט העביר את האימונים והביא את השחקנים בעוד שפיני היה עסוק בטורנירי שש בש עם מוני ושמעון.
תמונה
דיוויד פדרמן במסע"ת, 2016: "זאת העונה הגרועה בתולדות המועדון. עשינו המון טעויות. כתוצאה מכך- נמשיך לפעול בדיוק באותה צורה"
סמל אישי של המשתמש
MTA2311
גיק

הודעהעל ידי חנו'ש » 19 ינואר 2013, 20:30

התנין כתב:פיני גרשון משתנה בהתאם למקום בו הוא נמצא. כשהיה מחוץ למכבי שיחק אותה אביר החופש שכל מטרתו היתה להיכנס במכבי, כשהגיע למכבי הוא פתאום הפך ל''מכביסט בנשמה'', ועכשיו כשהוא בוואן הוא מחפש את המאמן של מכבי.

פיני הוא איש של עקרונות, אם היו מציעים לו לאמן את נבחרת אנגליה הוא היה מגלה לנו שסבתא שלו היא מלכת אנגליה....

אין עליו :rose
תמונה
"להצלחה אבות רבים אך הכישלון יתום הוא".
חנו'ש
מכורה ל cookie jam

הודעהעל ידי קובי » 19 ינואר 2013, 22:13

MTA2311 כתב:פיני פוטר ממכבי בצורה לא הכי יפה, ככה שאין סיבה שהוא לא יבקר את המועדון שזרק אותו. הביקורת על בלאט? כנראה נמאס לו שמישהו דואג לפמפם כבר 10 שנים שבלאט העביר את האימונים והביא את השחקנים בעוד שפיני היה עסוק בטורנירי שש בש עם מוני ושמעון.

פיני בעצמו יחצ"ן את בלאט, ככה שאין לו מה לבוא בטענות לאף אחד.
באופן גורף, פיני הוא קקה דיי גדול בהתנהגותו. ייאמר לזכותו שלעוזרי המאמנים הוא תמיד נתן את הקרדיט ואת הבמה, בצורה שלא ראיתי מאמן אחר עושה.
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הודעהעל ידי LIAV10 » 24 ינואר 2013, 23:55

פיני האדיוט עם עוד טור, אומר שהתקציב של מכבי גבוה משל אולימפיאקוס..
תמונה
יאללה הביתה.
כולם.
סמל אישי של המשתמש
LIAV10

הודעהעל ידי קובי » 25 ינואר 2013, 00:44

http://www.one.co.il/Article/211943.html

הפעם פיני אומר חצי סליחה בהתחלה, אך ממשיך בחזית:

"בשבוע שעבר רציתי להחמיא למאמן של חימקי מוסקבה אבל יצא שפגעתי במאמן של מכבי תל אביב. מצטער. היתרון של מכבי על אולימפיאקוס בעמדת המאמן, היה גדול יותר מאשר בשבוע שעבר. המאמן היווני חסר ניסיון לחלוטין."

" כשיש מומנטום אסור לעצור אותו על ידי חילופים מיותרים. מכבי שיתפה במחצית הראשונה 12 שחקנים, לא תמיד בהרכבים שראינו בעבר. החילופים עצרו את המשחק וגרמו למקומיים לקלוע רק 33 נקודות."

"אני כנראה לא היחידי שאשאל למה דרקו פלאניניץ' עלה בחמישייה ולמה הוא סיים בחמישייה"

"גאורגי שרמאדיני, שאגב היה השחקן השני באיכותו בשורות האורחת ותפר את מכבי עם הכסף שלה, הוא צחק לה בפנים עם השיניים שלה."

"קשה לי להבין למה לא שמרו את ג'יימס עם ארבע עבירות שלוש דקות לסיום המשחק. אבל אם הוא כבר נשאר, אז מישהו היה צריך לתת לו הוראה חד משמעית, אפילו במחיר של סל, לא לעשות עבירה חמישית."

"למה היקמן, שדייויד אמר עליו שהוא מתפתח לשחקן על, לא נמצא בדקות האחרונות על המגרש ויוגב אוחיון לקח אחריות על שתי ההחטאות האחרונות?"

"שמעתי אחרי המשחק שמכבי הפסידה לאלופת אירופה. השחקנים והמאמן של אולימפיאקוס, עם כל הכבוד להם, הם אלופי אירופה כמו שהקבוצה הנוכחית של מכבי היא אלופת אירופה שלוש פעמים. התקציב של היוונים נמוך מהתקציב של מכבי, באחריות.
בשפה שלי כשהעונה נגמרה אפשר לקרוא לזה מסיבת פיג'מות, אפשר ללבוש את הפיג'מה וללכת לישון. בעצם אפשר להשאיר את חולצות הפסים של אולימפיאקוס ולהשתמש בהן כפיג'מות. לצהובים נותרו תשעה משחקים עד לסיום השלב. אם כבר יוצאים לתשעה משחקי אימון, אולי גם גודס יתחיל להתחמם."
הסגל שלי:
PG-שארונאס יאסיקביצ'יוס
SG-מיקי ברקוביץ'
SF-אנטוני פארקר
PF-ארל וויליאמס
C-ניקולה וויצ'יץ'
סמל אישי של המשתמש
קובי

הקודםהבא

חזור אל פורום אוהדים

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: omerk, שמוליק ו־11 אורחים